Hirdetés

Aktív témák

• jahrn

senior tag

válasz virkir #4204 üzenetére

Kicsit ellentmondanek. Teny h a tesztszeron nemigen van ertelmes taktikazas, de pont emiatt 2-3 ertelmesebb jatekos el tudja donteni a meccset.

Prokhorovka Assault: ugyan a vedok szarra tudjak loni a dombrol a tamadokat, ugyanakkor mar egy kozepes latotavval rendelkezo tank kepes bespottolni a teljes dombon legeleszo csoportot anelkul h atkelne a sinen. Szerintem aki az eszaki atjarot ellenorzese ala tudja vonni az fog gyozni. OFC ha csak ott probalkozik a tamado csapat akkor fail, mert a vedok a masik 2 atjaron keresztul a hatukba kerulnek.

Malinovka Assault: vedokent mindig kitamadtunk valamelyest szal nemigen volt eselye az ellenfelnek scoutot bekuldeni.

Siegfrid Assault: ebben igazat kell adjak, a vedok tul kis helyen vannak osszeszoritva kezdeskor es egy gyorsabb tank ott van kb 15 sec alatt. Foch-ban tamadokent iszonyatosakat gyalaztam.

Westfield Assault: ezt eleg sokat nyomtam vedokent mind tier 6 francia SPGvel mind tier 8-9 francia TDvel es ha a sajat csapat hajlando szethuzodni a 3 fo iranyba akkor siman hozhato - szerintem. OFC ha lemmingeset jatszanak akkor fail, de ez mas mapokon is igy van.

Aktív témák