-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
emre
veterán
-
Arpee78
senior tag
Link Két tierrel nagyobb tankot intéztem el A-20-al méghozzá egyedül! A csapattársak is dicsértek, egyértelműen nekem köszönhető a nyertes csata. Vanak akik 9-es tankkal se csinálják utánam! Itt a replay, így kel csinálni.
Timmy: itt van (#4198)
-
jahrn
senior tag
Nem lehet szerkeszteni szal:
Ugy vettem eszre h a Karelia/Malinovka assault igencsak a vedoknek kedvez. A Malinovka encounter-nel is inkabb a felso pontban spawnoloknak all a zaszlo, a Prokhorovka assault viszont meglepetesre elegge kiegyensulyozott. A tobbi map pedig teljesen korrekt.
-
babferi
tag
Ez a srac volt nalam ellefel most , Lorrienben ult . Kicsit se jatszott meg sokat
-
diegho
nagyúr
Kezdem azt hinni, hogy néha a nevek mögötti szám nem a születési évet, hanem az intelligencia hányadost takarja.
Amúgy tényleg nem értem mi volt ez a "gyakorolj még" "hamisított eredmény" és társai. Ott az ingame adatlapom 2892 max xp-m van már vagy fél éve, szóval még csak nem is maximum xp-s kör ez, tényleg nem értem minek kell belekötni, ráadásul ilyen gyerekes stílusban, vagy ennyire nagy az irigység errefelé?
-
marked one94
őstag
jeeee megint kezdődik a szájkarate
Amúgy grat hozzá
200xp vertél az én legjobb Patton-os körömre te szemét
-
-
Arpee78
senior tag
Victory!
Battle: Mines 2012. június 15. 23:24:34
Vehicle: A-20
Experience received: 12 950
Credits received: 980 305
Battle Achievements: Boelter's Medal, Top Gun, Sniper, Raider, Sharp shooter, Defender, Confederate, Orlik's Medal, Kolobanov's Medal, Halonen's Medal, Kamikaze, (a többi nem fért ki)Gyakorolj még egy kicsit. Tehetnél fel replayt ha nem csak hamisítvány az eredményed, az enyém itt van és igazi.
-
krisss93
aktív tag
Bocs a kérdésért, de ugye nem csak szerintem hülyeség E100-al berongyolni prohorovka közepére egy scouttal kergetőzni amikor az ellenségnél van 3 db Tier VII-es arty?
(ez a mai top tankunk volt)
És még én vagyok a retard mert rövid 88assal felszerelt Tigerrel, hátulról láncolgatok meg sebzem akit lehet... -
virkir
veterán
Félve merek posztolni hátha megint belegyalogolok valakiknek a lelkivilágába vagy valaki off-nak fogja tartani.
Itt vannak az új játékmódok azokon a pályákon amiken lesznek.
A játékmód a fájl nevében, lusta vagyok még egyszer leírni. -
diegho
nagyúr
Victory!
Battle: Mines 2012. június 15. 14:24:34
Vehicle: M46 Patton
Experience received: 2 758
Credits received: 107 305
Battle Achievements: Boelter's Medal, Top GunHát őőő izé ja
-
Az amerikai top TD-ről, az álló tornyúról, tud valaki jót mondani?
-
bandiras2
senior tag
Grillére ráfér az alap alvázra a nagyobb ágyú? vagy azt is le kell cserélnem?
Ha ledobom a nagyobb motort és a rádiót? -
Atlantis
veterán
Köszönöm a válaszokat. Akkor csak én vagyok olyan béna, hogy pattantam róla KT-val. Mondjuk szerencsére nincs túl sok belőle a csatákban.
-
Flatron710
tag
Már régi videóm, de ez ( szerintem ) szép lövés volt! ( persze minden szentnek maga felé hajlik a keze ) Csak egy videó! Nem akarok és nem fogok az arty, nem arty témába belefolyni! Én szeretek és tudok is tüzérkedni! Ennyi.. Mások a fiúkat szeretik... Engem nem érdekel...
Amúgy arty-val közelharcban vannak a legjobb kilövéseim, mivel a csapat számára a tüzér nem létezik. Én meg tudom, hogy letojnak, így "segíts magadon.. isten is megsegít".
Aztán, hogy mégse legyen teljesen OFF... Így fordul egy full-os arty a kuplung égetővel. Az álca után szerintem kötelező minden tüzérnek.
-
bandiras2
senior tag
Szeeretek kis tankokkal menni, nem rak be olyanok közé amikkel nem tudok mit kezdeni (38Hf kivétel) Pz35t vel nyomultam, jóféle, szeretem.
Province alsó bázis. Én meg egy másik arc nekiálltunk halomra gyilkolni őket, felmentem szembe, beszpotoltam mindenkit, de kénytelen voltam egyszál magamban kilövöldözni őket, mert nem jött még fedezettűz sem. A srác a másik oldalon 4 kill után kihullott, énnekem még eltartott, de a parancsnok és az ágyú sérülése miatt már csak egy loltraktort szedtem szét, majd nekem is végem lett. Itt még 9-4 re vezettünk. ENNYI idiótát mivel érdemeltem ki?
[link]
[link] -
emre
veterán
-
csaabz
őstag
válasz
Atlantis #4165 üzenetére
KV-4 bárhol lőhető. Szószerint. A páncél vastagsága csak papiron mutat jól.
Nekem van egy és rengeteget szenvedek vele. Tier 6-os tankok is gond nélkül sebeznek szemből. Oldalról meg tényleg akármikor. Például a torony tetején a kis kupola, vagy a front armor lőrés, géppuskarés is ilyen, hull alul. Aztán ki is gyullad.Az ST-1et még nem próbáltam, de az már más kategória...
-
Atlantis
veterán
Nem találtam még jó weak spot infót...ST-1-et és KV-4-et hol érdemes lőni? Elég vastag a "bőre" mindkettőnek.
-
Paul119
addikt
ez a leo1 nem is néz ki rosszul
[link]
Will JagdPz E-100 have mobility and armor of roughtly the E-100? Especially the lower front plate...
Mobility will, of course, be poor.
Armor as on the historical E-100 and JagdTiger.
szóval égni fog mint a rongy -
Arpee78
senior tag
-
Mcray
senior tag
válasz
fsb1000 #4136 üzenetére
Nagyon szép eredmény. Grat és köszönjed meg az idióta csapatodnak
Ha csináltak volna valamit, akkor nem sikerült volna ezt összehozni.
Neked kb 200 Xp-vel jobb az eredményed. Damage-et nem néztem meg otthon, de azt hiszem nekem több volt.
Végre megvan a tank ász a H35-tel. Ha jól emlékszem 850 Xp kellett hozzá és 6 kill, steel wall, sniper. Ha nem 11 HP-'s lettem volna egyetlen túlélő legénységgel, akkor mentem volna 7. killre is, de így hagytam a csapatot is játszani
Pz 2-esektől baromira félek a tier 2-es francia tankjaimban.
-
Werewolf20
tag
Én arra lennék akkor kíváncsi, hogy a németek akkor most megkapják a második TD vonalat? Egy új 9 és 10 es td vel a tetején? Most hogy így ugye elhasználják Tier 10 es td nek amit eddig szántak a másik ág tetejére.
-
KaLeun
senior tag
Tegnap felszereltem a JT-m és mentem is pár kört vele. Hát.. szerintem semmit sem változott, világítótorony, motor az első találattól kifekszik, papír (főleg a KT-hez viszonyítva).
Amúgy régen nem 0.31 a nagyobb 128-as pontossága?
-
Murder3
addikt
kiragadtam pár érdekes dolgot....
- The Germans will get a second medium tree - VK3002 DB, Indien Panzer, Leo-1 Prototype, Leo-1. Probably in 1-2 patches after the Brits.
The All-Europe team will probably get the Pz-61 as its top-tier medium....Tier 10 heavy will likely be an Italian machine, for what it's worth
Szörnyű, amúgy hogy Klein Tiger sehol....
pedig azzal lehetett volna egy t8 med és akkor panther 2,e50 mehetett volna egy szintel feljebb...
és nem kellett volna ez a barom e-50m emg a transmisszió nerf. -
jozefgucci1
addikt
Taníts mester
. Csak mert mikor megvettem ezt a szart akkor felpakoltam rá mindent egyből mert már az amcsi ág többi tagja megvan. Nekem csalódás volt nagyon a T20 mert nagyon sokszor a lista alján vagyok vele és azzal az ágyúval alig sebzek ezen a szinten. Nem mondom ha Tier8 ig dob be a gép akkor tényleg lehet vele aratni , de ez tízből kb háromszor van így. Még úgy 30K xp és végre léphetek tovább a Pershingre na azt már várom nagyon .
Más .: Paul kolega ódákat zengett itt az M103-ról hát tegnap is alig tudtam leduplázni. Még 2K xp kellene a nagy X-120 as ágyúhoz , de nem várok tőle csodát. Szakaszban már jó vele menni , de egyedűl a legtöbbször úgy érzem mintha a többiek egy másik játékot játszanának , nyilván ez nem a tank hibája . Most hogy végetér az iskola elég sok embernek lesz minden nap meglepi ebben biztos vagyok.
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #4150 üzenetére
Azért a részletekre figyelj! Az észak-amerikai szerón lesz akciós, nem nálunk.
-
Paul119
addikt
válasz
Patrick76496 #4150 üzenetére
nm
-
gxcman
tag
Az Oroszok már megkapták az ÚJ! verziót ., v.0.7.4#197
A Francia új ágakat már bele rakták nekik.
Renélem a héten mi is megkapjuk valami jó kis eventel együtt
-
diegho
nagyúr
Ezt a tankot nerfelik most: vicc
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #4140 üzenetére
Van, de nem szoktam felrakni... meg nem is volt valami nagy teljesítmény.
Két kempelő/bénázó csapat EL Halluf-on. Lementem a völgybe egy szikla mögé és aki arra jött kilőttem, meg párat a hegyről lövöldözőkből. Mikor nem jöttek már, akkor felmentem az ellenfél bázisára, mindenfajta rejtőzés nélkül. Két védőjük maradt meg 1 arty. Az artyt életben hagytam a Megszálló plecsni miatt. 25/17 találat, 1840 sebzés.Jellemzően 5 tankunk állt végig a saját bázisunkon és csak akkor indult el kettő (egyik TOP hevy), amikor már csak 1 arty maradt az ellennél.
-
Paul119
addikt
nem tudom ki panaszkodott hogy régen volt akciózva a churchill
[link]
-
Paul119
addikt
válasz
psycroptic #4137 üzenetére
enyém még nem gyulladt ki 1x sem,is7nél sem vettem észre hogy lángolna,inkább a láncot szereti le dobálni mindkettő
-
Timyyy
őstag
Első 3 csata T20-al:
Victory!
Battle: Ensk 2012. június 14. 19:24:11
Vehicle: T20
Experience received: 1 722 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 17 668
Battle Achievements: Mastery Badge: III ClassVictory!
Battle: Mines 2012. június 14. 19:31:18
Experience received: 1 431
Credits received: 29 311
Battle Achievements: Mastery Badge: II Class, Master Gunner, SharpshooterVictory!
Battle: Cliff 2012. június 14. 19:44:06
Experience received: 1 195
Credits received: 31 320
Battle Achievements: InvaderStock lánctalp, stock motor és a 3 közül a középső löveg (M1A2), tehát az sem fullos, és persze alap torony. De már most imádom. 4200 össz dmg 3 kör alatt meggymag köpködővel. Milyen terror lesz itt fullosan
és hogy fogom majd a Pattont is imádni, ha már ezt is így bírom...
-
psycroptic
őstag
Az új is-4 mennyire gyúlékony? Mert ha annyira, mint a régi, akkor nem vinnék poroltót hanem inkább extra üzemanyagot.
-
diegho
nagyúr
válasz
Simulacrum #4131 üzenetére
Minek spóroljak? 218pen azt jelenti, hogy lehet akár 272 is, ami simán átviszi, egyszer be is adta, de 0dmg crit lett, mondjuk hang nélkül toltam, szóval nem tudom mit mondott.
-
törölt tag
válasz
Balesz1899 #4124 üzenetére
nem én mondtam,hogy offolt valaki,nem fogok visszaolvasni 2 oldalt,nincs időm,2 percre tudok leülni most is...
Nem azt mondtam,hogy ne beszélgessenek az emberek,persze azt is lehet,de akkor a játékról,és vita nélkül.
-
fsb1000
nagyúr
Kaptam egy szégyenplecsnit! Lopakodó! Ráadásul E-100-al.
Nem is tudtam, hogy van ilyen. -
Simulacrum
senior tag
Te se vagy az a töltényspórolós típus.
Én Pattonnal nem lövök E-100-ra ha szemben van, mondjuk HE-vel láttam, hogy sebezted talán egyszer vagy kétszer. Jó kis csata volt, nagyon szép eredmény. Ha az a szerencsétlen E-100 marad a camphelyén, akkor döntetlennél több nem lett volna ebből. Ferdi is hova indult...
-
sanya67
tag
válasz
Sixkiller6 #4129 üzenetére
Az nem lenne túl közel...
-
jahrn
senior tag
De Tier X med lehet a Chieftain proto-bol.
Ha jol emlekszem azt irta Serb h a hatarvonalat a rifled-smoothbore gun vonalnal huztak meg (de miert ott??), utobbiak - elvileg - nem fognak belekerulni a jatekba. Mondjuk akkor a Challanger 2 befer
Amugy az FV 215 -nek nem 130mm-es agyuja volt? Nekem ugy remlik arrol a brit agyurol koppintottak az oroszok az S-70et.Azt nem igazan ertem miert az M48(1953) lessz a top US med, a T-62A(1957) melle idoben siman befer az M60(1959). A 2 uj US TD meg egyre szanalmasabbnak tunik, kolcsegcsokkento copy+paste mind raadasul a 180 fokban forgathato torony elegge bullshit kategoria.
-
virkir
veterán
válasz
Sixkiller6 #4123 üzenetére
Próbálgass. Literben már igen szép állapotot eredményez, tulajdonképpen tök mindegy milyen pályára kerülsz azt látsz amit éppen akarsz
Egyébként tier, kivették a 7.3-ban a sok sírás miatt.
Arra meg kíváncsi leszek az új játékmódok miatt mekkora lesz mert van egy-két érdekes pálya. -
diegho
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #4121 üzenetére
1-3ig kapod, játssz 4től felfelé
-
Sixkiller6
őstag
mostanában csak én nem kapom meg a Province mapot? vagy végül nem ment élesbe?
-
sanya67
tag
A ló másik oldalának tipikus esete...
Nevezzük ezt át OFF-ra, a másikat emeljük "szakmai" szintre és kalap, kabát. -
törölt tag
válasz
homeless09 #4115 üzenetére
Írjuk például azokat az eredményeket,amikre büszkék vagyunk.Vagy keressünk szakaszra embereket.
-
diegho
nagyúr
-
homeless09
őstag
válasz
#21346560 #4114 üzenetére
Csak tudod, azt nem értem, akkor mit vársz, mi kerüljön ide. Minden ki lett tárgyalva 5milliószor. Tankokról nagyon újat mondani nem lehet. A negatív vélemény is a játékhoz kötődik. Eddig engem egyedül az fsb-vel lefolytatott hosszas veszekedések zavartak egy kicsit, de olyankor inkább hanyagoltam a topicot.
Vagy esetleg én írjak patchet a játékhoz, hogy ne legyenek panaszok? -
jozefgucci1
addikt
válasz
Paul119 #4108 üzenetére
Ma délután csak Tier8-ba rakott Typ-al szóval nagyon élvezetes volt , persze az elennek nemhiszem . Utóbbi napokban nem gyulladtam ami nagyon zavar ,de erről már írtunk , hogy úgy gyorsul mintha vizes lenne a benzin vagy mikor alacsony oktán számút raktam régen fater kocsijába és kicsit akadozott
A pénzt viszont a T34 jobban hozza persze vannak kiemelkedő körök , de akkor is.
-
homeless09
őstag
válasz
#21346560 #4109 üzenetére
A játékkal kapcsolatos észrevételek vélemények mióta számítanak off-nak?
Még meg is érteném hogy pampogsz, ha Lindsay Lohan-ről kezdenék el kisregényeket írni, nade ez már kezd a szánalmas szintbe átmenni. Nem kell mindenbe belekötni. Ha nem tetszik, ugorj át felette, ennyi az egész.
Ugyanolyan fórumozó vagy itt, mint mindenki más, úgyhogy neharagudj, de egy dekával sincs több jogod mint a többieknek, ergo nem mondhatod meg ki mit ír. Nyilván van egy tűrés határ, de ne játszuk a kiskirályt....
-
törölt tag
Már a 4102 is nagyon szakmai hsz...és valóban a többi is.... legjobban a fejét falba verő fórumtárs szokott nagy szakmai hozzáértésről tanuskodni... csodálom hogy még nem törött be a feje, szinte mindegyik hsz-ében csak szid mindenkit, de szerintem már rég uninstallálnia kellett volna a játékot....
-
törölt tag
Így folytatjuk tényleg bezárják a topikot.... nem tudtok különbséget tenni mi való ide és mi az offba?!
-
Paul119
addikt
ha fentről nézzük akkor ők kezdtek jobb kéz felőli kis völgyből, nem volt bot, mert irkálta hogy nobody can hide from my shots ,én is vissza tolattam a domb aljára és onnan is el lőtt.. láttam hol van mert a t50 be spottolta, dombon azért csak nem kéne át lövöldözni
( nem volt másik m26 csak tőle kaptam modul sérüléseket)
-
Paul119
addikt
Battle: Westfield 2012. június 14. 14:19:19
Vehicle: Type 59
Experience received: 159
Credits received: 15 427
vicces ellen volt... az m26 konkrétan a kezdőről lövöldözött mindenkire , mit neki domb meg falak ugyan már...platon társa m26 cafféval volt, ő szemből a tornyomon át lőtt ammo rackot.. -
Arpee78
senior tag
Számolgatok ebben a táblázatban, úgy néz ki Jagdtiger-el is működhet ez a visszatolatós taktika.
Közvetlenül a bokor mögött álló és az ágyút épp elsütő Jagdtigert(álcaháló és skill nélkül) egy "szabvány" 402 m látású tank, pl egy Pershing, 338 méteren belül észrevesz.
De ha a JT visszatolat és több mint 15 méterre eltávolodik a bokortól, akkor 181(185 tolatásnál) méternél közelebb kell legyen a Pershing, hogy észrevegyen.
A 181 és 338 méter között elég nagy különbség van, ugyanez Object esetén 173 és 330 méter.
A bokrok pont 15 méternél válnak átlátszóvá, ha épp csak ennyire közelítem meg sokat nem is kell tolatni.
(#4074) Burgonya1 Ezt nem teljesen értem. Nem baj.
(#4070) Timyyy Nem teljesen tűnnek el a bokrok, a "legjobb" megmarad, csak annak is leredukálódik a camo bónusza, az eredeti 30%-ra.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest