- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #5399 üzenetére
ja csak vicces hogy stock tank át lövöldözi..
ilyen értékei lennének legalább a tornyot nem lőné át
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #5397 üzenetére
Ha szeretnél jönni, jöhetsz.
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #5395 üzenetére
stock volt
-
CptMisi
őstag
-
GrooveHero
addikt
válasz
Scheffer #5387 üzenetére
Ok, és mit csinál, amikor üldözöm tájppal és 50 mp-ig csak menekül mert nem tud mást? az a gondja ezeknek a tankoknak, hogy a töltés miatt olyankor nem veszik ki a részüket a csatából, csak rohangálnak, mert mást nem tudnak csinálni. Nem egy Lorainne életlt mentettem meg, mert töltött, és nem egyet küldtem a MÉH-be, mert töltött.
-
marked one94
őstag
válasz
Paul119 #5385 üzenetére
a közös chatet leszarom. Akikkel játszok, és van, vagy volt P2ese egyik se panaszkodott és szerintem élvezte is a tankot. Csak itt fórumon olvasom hogy milyen szar pedig csak máshogy kell vele játszani és kész...
Scheffer: Jó meg erős volt míg nem nerf-elték, lehet gyors meg auto loader csak az a 100mm ágyú elég vicces mostanság
De ha valakinek a seggébe tudsz menni és 100m belül van na akkor igen csúnya egy jószág
-
Scheffer
tag
válasz
marked one94 #5383 üzenetére
A legjobb tier 8-as a Lorraine. Mutass nekem még egy közepes tankot, ami ilyen mozgékonysággal és tűzerővel rendelkezik. Nem hiszem, hogy tudnál.
A Panther II nem rossz, de a Lorraine azzal a 100mm-es ágyúval olyan mocskosul erős abban a tierben, hogy az valami elképesztő.
-
válasz
marked one94 #5383 üzenetére
ja bocs.
mek.rhatod a panther2-t, amikor boldog-boldogtalan átlövi, szemből ammo racket kap, első/második lövés gyújtja, sőt, egy t50 annó 4 lövésből kétszer gyújtott... stb.más:
valamit megint kamuzott a wg. tuti nem akkora váltót tettek az e75be, mint mondják.
[link]
tényleg elmehetnek a jó büdös... -
krisss93
aktív tag
A jagdpantherre, ugye jól gondolom, hogy felmennek a medium tankos kiegészítők?
Mivel panther alváza van. -
válasz
marked one94 #5369 üzenetére
legszarabb t8 med.
de ezt már kivitatkoztuk régebben. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5371 üzenetére
ja... meguntam hogy hivogatnak, meg jobbat nem találtam a jelenlegi igényeimhez!
(..duzzad, látod duzzad, növekszik úgy érzem kicsattan.... Mármint az epénis) -
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #5369 üzenetére
ez legjobb? ne röhögtess már.. typenak a nyomába nem ér
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #5362 üzenetére
A PHE jelenleg fele létszámmal üzemel mint régebben. Szép nyugisan.
Gondolom szakaszok alakulnak, de a századozás abbamaradt az ismételt beindítása után a 0.7.4 pecs érkezésekor. Ennek fő oka, hogy az új játékmodokra még nem lestem el / tanultam meg a taktikákat, más meg nem akart századot vezetni. Ha lenne jelentkező FC-nek akkor én szívesen létrehozom a századott megbeszélt időre. Persze a "mindenkimondja" is működhet, de parancsnokkal igazi egy század.
CW nagyon távolinak tünik mind a te tankállományod, mind a PHE részéről, de szerintem egy jó cél. Mindent ki kell próbálni és úgy gondolom a CW a játék csúcsa.
Minimum egy t10 tankot össze kéne hozni egy TOP artyval....
Ebből kéne 20-30 játékos, hogy meglegyen a 15 és egy landingot kipróbáljunk.További infók a PHE fórumán: [link], mert itt topik idegennek szokták érezni.
-----
E-Penis növelés:
10 killes Tankász, sebzés csak 844 (28 találattal), de t2-től nem rossz. -
Paul119
addikt
ez volt az utolsó csepp... tornyon keresztül gyulladtam fel
-
Timyyy
őstag
válasz
Klánháború nem lesz, ha azt szeretnél, akkor ez nem jó klán neked.
-
GrooveHero
addikt
válasz
4,5 csata, 11 top gun?
ezt hogy hoztad össze?
-
Patrick76496
őstag
PHE klántagoktól szeretném kérdezni, hogy van-e jelenleg hely jelentkezőknek?
Klánt keresek, és ezt szemeltem ki, fejlődni és tanulni szeretnék, esetleg később clan war-ozni. 2 legnagyobb állatom az IS-3, és a T-44. Arty-ból Hummelnél tartok, TD-ből van egy SU-100-asom. 4,5 csata, 11 Top Gun. Válaszotokat várom, ha beleegyeztek a belépésembe, akkor holnap join-olnék is. (Akkor jár le a 2 nap)
Szerk.: Patrick76496 a nevem a játékban. -
Iron Funeral
őstag
Mentem egy egész jó bölléres kört E-75-el(Experience received: 7 446 (x3 for the first victory each day)).
replay akit érdekel
-
T30 két kupolalövéssel kiszedte az e75öt
-
fsb1000
nagyúr
Köszi a válaszokat, de jó lenne valami "hiteles" forrás is. Lehet én néztem be és csak relativen volt gyors a cap. Amig nincs más addig maradok az itt leírtaknál: az új játékmodokban 100+5 sec a teljes foglalás, mindegy hányan capelnek.
(a 90-et rosszul írtam, tényleg 1.40, de utána még 5sec-ig lehet resetelni... a felkiáltójelig)Standard csatában a cap idők:
1 tank = 105 sec
2 tank = 55 sec
3 vagy több tank = 39 secHa cepelőt sebzünk, csak a rajta lévő cappont nullázódik.
------Az még mindig nem világos, ha 80-ról 60-ra csökkentem a cap%-ot akkor miért kapok 43% foglalási pontot... Illetve mi van akkor ha kétszer is 80%-ról resetelek le egy foglalót?
-
Attici
őstag
válasz
Napfénysüti #5317 üzenetére
Én szerettem a Grille-t, szerintem jó, de én a Hummelt jobban szeretem.
Hummel egy lövéssel kiszedi a KV-t. -
-
legújabb 7.4 bug, hogy hiába kattintgatok, nem lő.
persze pont akkor, amikor a 704 a seggét mutatja felém.
eddig ilyen nem volt. -
Sanya
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #5353 üzenetére
1ms/sec? nem 1%/sec?
-
válasz
fsb1000 #5341 üzenetére
1ms/sec a foglalás és ahogyan lentebb is írták tök nyolc mennyien foglalják. Szerintem a legnagyobb szívás mikor támadni kell főleg malinovkán , ott eddig csak században tudtam nyerni sajna.
Végre találtam egy jó kis százados csapatot akik tényleg tudják mit kell csinálni . Leggtöbbször T8 század megy és csak egy ember irányít , de ő nagyon tud . Multkor 15 csatából mindet lehoztuk csak egy döntetlen volt benne. Ismeretség miatt vettek be mert játéktudásom alapján nem férnék be , de így marha sokat tanulok .
-
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #5348 üzenetére
Nem azt mondtam,hogy a T44-és a T-54 ugyan az...Csak nekem a T-54 a favorit,alig várom már,hogy játszhassak vele saját accon is,és ne csak havernál menjek vele 2 kört...Ammo rackelni lehet,de legalább nem lomhák.
-
válasz
GrooveHero #5346 üzenetére
akkor úgy mondom, hogy a sebessége ugyanannyi a számolásnak 1 playerrel, mint 15el.
-
Atlantis
veterán
válasz
fsb1000 #5341 üzenetére
Biztos nem a Grillé-re gondolsz? Én épp az ellenkezőjét tapasztaltam, mondjuk a legénység csak 75%-os benne. No mindegy...
Szerintem az újaknál akárhányan bent lehetnek, nem lesz gyorsabb a foglalás. Legalábbis nekem nem tűnt fel, hogy változna a sebessége... ez egyébként egy jó dolog, lehetne mindig így, mindjárt kisebb eséllyel indulnának lemming-vonatok. Azt is általánosíthatnák, hogy ha hazai tank beáll a körbe foglalás közben, akkor szünetel a cap.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Atlantis #5338 üzenetére
Nagyobbik löveg, felszereltéség 80+ legénység. nagy kitéríthetőség, pontos és nagyot üt.
Nekem jól működött. Nem tudom mitől függ, de pályától egyébtől? függően 600-750 méter volt a lötáv. Kisebbik löveggel asszem 400-500m a max.----
Kérdés:
A két új játékmodban mennyi a zászló húzási sebessége és hányan húzhatják?Amikor semleges bázist kell foglalni, akkor nekem úgy tünt 90 sec és majdnem mindegy hányan vagyunk a cap zónában, bár néha begyorsul kicsit. (vagy csak a kijelzés bénázott)
A másikban amikor van Védő és Támadó csapat ott viszont káosz... vagy nem értem.
Először azt hittem olyan mint "normál csatában", azaz 3-an húzhatják, de aztán minta ez is csak 1 emberes lenne lassan ment a csapatnak. Most viszont az utolsó csatában 3-an foglaltak és gyorsan ment.... de nem olyan gyorsan mintha 3-an foglalnák. kb 2x sebességgel.
Kettőt kilőttem, és 80-ról 60-ra esett csak vissza a foglalás, aztán nyertek, én meg kaptam 43% védést.
Nem értem.... -
17/17 találattal, 16 penetration, átlag 420 dmg-vel elveszteni egy meccset az normális?
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #5337 üzenetére
A legjobb tank mai napig a T-54.Prémiumból pedig a Type.
-
Atlantis
veterán
Grille nagyon jó szerintem is, Hummel még elmegy, GWPanther nekem nem tetszik. Szerintem keveset sebez, S51-től olyan puszikat szoktam kapni, hogy csak pislogok, GWPanther-rel soha nem tudok kiosztani 7-800-as sebzést még telitalálattal sem. Kicsi a splash radius is, pontossága mondjuk rendben van, kicsit lassan céloz, újratöltési ideje sem vészes.
fsb1000: M37-tel a legjobb tüzérkedni? Ezt nem mondod komolyan, nekem csalódás, pontatlan, alig sebez, néha még a pályát se lehet átlőni vele. (pl.: a kínai pályát.)
-
Patrick76496
őstag
-
Paul119
addikt
-
Paul119
addikt
Defeat
Battle: Ruinberg 2012. június 25. 13:51:16
Vehicle: Panther II
Experience received: 48
Credits received: 3 724
fasza t50-2 1 shotolt .. mi a szar ez? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
marked one94 #5318 üzenetére
Frankó akkor májd ráhajtok, már kíváncsi vagyok milyen.
-
Paul119
addikt
hát ettől a panther2től sem estem hanyatt
-
törölt tag
válasz
Scheffer #5315 üzenetére
de prémium accuontal sem tudsz jobban játszani csak az xp-t meg a creditet emeli nem lősz vele pontosabban meg nagyobbat kivéve a prém skuló ugyan úgy szívnak azok is ezért nem is veszek már aranyat 8-hónapig nyomtam prémmel.
az a legnagyobb bajom a játékkal hogy amíg az egyik körben 3× átütök bárkit max sebzéssel a következő körben meg 1× minimum sebzés meg 2×lepattanó van
és akkor folyamatosan megmagyarázzák hogy ez azért van mert van egy két (5-8) noob a csapatban de ez miért befolyásolja az én lövéseimet
2 nap alatt visszaküzdöm magam 55% ra és utána min 10-15 bukó kör jön, általában nem én halok meg elsőnek és 1-2 killem is vana csaták 90% 15-5 arányban (15-0, 15-8) ér véget és az első 2-3 lövésből tudom hogy, a f..z melyik végén állok
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Szerintem igen, a nagyobbik lövegével.
Legalábbis én hatékonyabb voltam vele, mint a Francia prém artyval.
De... az M37-el legjobb artyzni. -
Zeratul
addikt
hummel egy fos. nincs látószöge... gwp a megváltás
Mert a Grillének vagy az S-51 nek van.
Hummel nagyon kellemesen agilis arty, a grilléhez és az S-51hez képes kb duplája löveg kitérítéssel jó kredit szorzóval. Volt amikor beadta tigrincsre lőve az elméleti max sebzést, de pl.: tegnap meg one shotolta a T-43.am egy Hummel.
GWPanther nekem egyenlőre csalódás. pedig max löveg és motor van rajta. Alig sebez és lassan tölt újra a Hummelhez képest. Érződik a -1 loader.
-
marked one94
őstag
válasz
Grille a legjobb kategóriájában
tankszázadba is őket viszik. Amúgy a grille-t még én is szerettem a hummel már nem
-
Scheffer
tag
40% alatt és 60% felett a játékosok csak kis része van. Ez különösebben nem módosítja a az összképet.
Ha tényleg belenyúlnának a csata kimenetelébe, akkor mi a garancia, hogy nem a jó játékosokat akarják ezzel megakadályozni abban, hogy például prémium account nélkül is jól fejlődhessenek?
-
Paul119
addikt
válasz
Werewolf20 #5313 üzenetére
szerintem panther is akciós lesz,bár japgnather akciónak is örülnék
-
Werewolf20
tag
válasz
GaburroSan #5311 üzenetére
Panzer 3asok voltak meg esetleg négyesek, stug 3....véletlen max a tigris. Amcsi oldalról m3 stuart, m5, m4 sherman. én sztem.
-
Paul119
addikt
válasz
GaburroSan #5311 üzenetére
gondolom német meg amcsi tankok
-
GaburroSan
aktív tag
Skacok! Az El Alameini csatában milyen járművek lesznek leárazva vajon???
-
pws
aktív tag
válasz
fsb1000 #5307 üzenetére
Feltételezem, hogy a 'Luck' faktor nem más mint egy rejtett tábla, ami módosítja a tank paramétereit, csatánként.
Vlszeg elég egy kicsit piszkálni a pontosság, sebzés, átütés paramétereket, hogy érdemben módosuljon egy csata.
Ez magyarázhatja, miért érzem úgy, hogy nem is ua a T54 van alattam. Pedig mentem velem 3k kört, és aszem jól kiismertem. -
válasz
Stauffenberg #5306 üzenetére
gwp-be 30 fér
igaz volt már meccs, ahol 7 maradt a végére.
-
törölt tag
még csak arty sem kell hozzá
tegnap egy vk3601-et lőtem oldalról lepattantam ő menet közben rám lőt lánctalp motor sérült vezető parancsnok meghalt és még ki is gyújtott alul írta sárgával
1 lövéssel 4 kritikus találat és még tűz is mondanom sem kell 15-2 lett a vége azért ez a +-20% sebzésbeli különbség nagyon sok -
fsb1000
nagyúr
válasz
Scheffer #5289 üzenetére
A kérdés jó és nehezen megváloszalható, mert csak találgatunk.
Ha mindenkinek egyforma képességei lennének, akkor 1000+ csata felett elvileg közel azonos számú győztes és vesztes csatánk lenne.A valóságban a játékosok képességei erősen polarizáltak, és ha csak azt számítjuk, hogy egy játékos 1/15 részben határozza meg a csatákat, akkor győzelmi arányban +-7% eltérés lenne a max. Azaz 2% döntetlen mellett 49-49% az átlag és 42-56% közötti változhatna a győzelmi arány.
Persze a játékban 1-1 játékos hatása nagyobb lehet mint +-7%. Azt tapasztalom, hogy általában 4-5 játékoson múlik a győzelem (ez bizonyítja a szakaszozás magasabb winrátája is). Ők azok akik tudatosan és jól küzdenek a saját és csapat célokért. A többi statisztál, vagy alacsony hatékonysággal játszik.
Ebből arra következtetek, hogy 7%-nál nagyobb kéne legyen egy jó játékos hatása, legalább 15-20%-al képes kéne legyen eltéríteni a győzelmi arányát a 49-től. De ez nagyon ritka, pedig sok jó játékos van. Én már azt is nagyon jónak tartom, ha valaki 53%-nál nagyobb győzelmi aránnyal rendelkezik, nemhogy 60 felett legyen.A másik "bizonyíték" a WG beavatkozására - legyen az random faktor manipuláció vagy játékos skill szerinti összerakása - a statisztikailag nem magyarázható hosszú nyerő és vereség szériák. Meg az olyan tapasztalatok, hogy kilépsz/vársz/belépsz és hopp! ugyanazzal a tankal máris nyered a csatákat. Ez különösen két acc-nál szembeötlő. Miként lehet kb. azonos időben 2x olyan eredményesnek lenni az egyiken, mint a másikon.
Természetesen semmilyen konkrét bizonyíték nincs arra, hogy a WG próbál a gyengébb játékosoknak kedvezni és ezért mindenkit az átlag felé húz. Csak megérzések, rossz tapasztalatok, és matematikai okoskodások.
De ha én lennék a szoftvertervező + pénzügyi manager, akkor én is afelé tolnám a dolgot, hogy a kb 70-80%-ot kitevő nem túl jó játékosok is sikerélményhez jussanak, és a győzelmi arányuk ne menjen 45% alá, mert azt már megérzik, és elhagyják a játékot.Nem a jó képességű játékosok szívatásáról van szó, de a gyengébbeket csak az ő rovásukra lehet kompenzálni
Szerintem két dolog alakit ki függéséget a WoT-ban: a kill és a győzelem(kredit szerzés)
Ennek a kettőnek van közvetlen visszacsatolási mechanizmusa.
Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Formula-1
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest