- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Ranger^41
aktív tag
a tankoknként lebontott eff értéket hol tudom megnézni?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #5092 üzenetére
Pedig szerettem volna a T-25-öt kipróbálni...
Nem tudom mennyire változott az MM a T-14 és Churchill viszonylatában, de mostmár többször vagyok nem TOP tank mint TOP tank.
Lehet csak szopóágra kerültem... az eff értékem is zuhant 300-400-at mindkettővel.Viszont a Churchill iszonyatos lett fullra kifejlesztve: 2 sec alatt a töltési idő, ilyen érték csak az ismétlőpuskásoknál van alacsony tierben. De asszem ott sem nagyon lehet 2 sec a sorozaton belül.
-
pws
aktív tag
válasz
Flatron710 #5087 üzenetére
A 7.4 szerintem öngól. Főleg, hogy még mindig nem lehet beállítani milyen játékmódban szeretnél játszani. A sokszor kért Map preference, vagy no arty, Tier preference még semmi sincs.
Fizetős játéknak szar, ingyenesnek viszont akár szórakoztató is lehet. Más elvárások.
Kérdés, hogy mikor teszik teljesen játszhatatlanná a nem premium accountot. -
Dobi 562
addikt
Az új peccs (7.4) eljövetele óta volt olyan 50 körüli csatám E-75-el és egyetlen egyszer nem gyulladtam ki, mondjuk rejtem is az alját, ahogy csak tudom, nem is akarok rá esélyt adni.
A KT lomhább lett, 27 km/h körüli végsebességet produkál az eddigi 32km/h helyett (vagy e-körüli, nem emlékszem pontosan de lassabb lett az biztos) és lassabban gyorsul...
Az Aladár is mintha lassabb lenne, de vele keveset játszottam, csak a napi duplázókat csináltam meg.
A KT-nak ez a fű alatti nerfelése kicsit érthetetlen számomra, nem igazán éreztem OP-nak ezt a tankot. Szerintem az IS-3 egy sokkal jobb gép, mondom ezt úgy hogy csak ellenfélként találkoztam vele, nekem nincs. Olvastam itt a fórumon, hogy többen is "szenvednek" jelenleg a KT-vel, tartsatok ki, az E-75 egy iszonyatosan jó gép lesz! Kinézetére (szerintem) a legszebb tank a játékban, szinte ugyan úgy néz ki, mint a KT, de ha eldugod az alját ez szinte sebezhetetlen és brutális az ágyúja is!
Aki farmolásra T-25-ben gondolkodik, az inkább válasszon mást. Az előző akció óta valahogy megváltozott az MM besorolása, tier 3-5 csatába elvétve kerül, jellemzően a lista alsó harmadába rak az MM, 7-8-as top tankos csatákba, ahol édeskevés az ágyúja. El lehet vele bohóckodni, de farmolásra nem jó.
Az új játékmódok nekem nagyon tetszenek. Ahol két olyan csapat jön össze, ahol jellemzően a sárga-zöld effes játékosok vannak többségben mindkét oldalon, ott nagyon élvezetes csatákat lehet menni! Sokan szidják a "támadás" módot, ahol szerintük mindig a védők nyernek. Ezt megcáfolnám, én eddig többször nyertem támadóként, mint ahányszor vesztettem. Prokhorovkán támadóként az összes csatám nyerő volt. Védőként részt venni csatában néha kicsit unalmas, volt már hogy az utolsó 5 perc anélkül telt el, hogy ellenséges tankot láttunk volna, 3-4 top heavy-jük kempelt a lerakópontjuk körül... Remélhetőleg 1-2 elég lesz a játékosoknak, hogy fölfogják miről is szólnak az új módok.
-
válasz
Flatron710 #5087 üzenetére
-
AlexWolf
senior tag
Régen volt a "CapsLock+ö" kombináció amivel előjött egy kék célkereszt. Ez már nincs vagy más kombinációval előszedhető?
-
mozesapo
tag
Felér 1 prém tankkal, ha jó mm besorolást kap.
Győzelem!
Csata: Mines 2012. június 23. 8:09:16
Jármű: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 458
Szerzett kredit: 79 128
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Flatron710
tag
Úgy érzem, hogy részemről egy időre leáldozott ez a sza... vagyis WoT! Az új játékmódok semmit sem érnek, mert nincs hozzá ember anyag, megfelelő ésszel! Felsorolni sem tudom a negatív dolgokat... Tegnap a legdurvább - játékhiba - az volt, amikor hárman szakaszban, utolsó túlélőként nekifeszültünk az ellenfélnek az utolsó 80 mp-ben - még akár nyerhettünk volna is a túlerővel szemben. Erre a WG műalkotás úgy döntött, hogy neki jó ez az eredmény ( gondolom így volt megírva ) és 53(!!!) mp.-nél kiírta, hogy idő letelt... vereség!
Szóval szép volt jó volt, köszönöm, ennyi... Ha majd nagyon unatkozom, akkor esetleg benézek, hogy javult-e a helyzet!
-
jahrn
senior tag
Huhh, ez a Souma S-40 borzalom. Tesztszeron nemigazan tunt fel mert gyorsan tulleptem rajta, de hulladek agyu+hulladek latotav+hulladek pancelzat. De legalabb a mozgekonysaga is szar...
-
vbbb
őstag
Nekem ma jól ment, 90%-ban nyerés volt. Érdekesek a rakjuk máshova a bázist dolog és egyben a legegyszerűbb megoldás arra, hogy újként tálalják a régit.
Ezek az állathangok meg nagyon nem illenek egy tankcsatába. Legközelebb szerintem megint vagy egy-két hét múlva szedem elő, ez úgy látszik használ az MM-nek.De lehet várok 1 hónapot inkább.
-
Paul119
addikt
Defeat
Battle: Malinovka 2012. június 22. 23:52:25
Vehicle: Type 59
Experience received: 652
Credits received: 65 079
Battle Achievements: Sniper (nem prémiumos)mi voltunk a támadók...
-
Fel
addikt
válasz
Iron Funeral #5076 üzenetére
Eddig még ez volt a legjobb új játékmódos csatám: [link] Ez is Assault, és Sand River volt.
Ééés juppíí, itt nem lőtték el a Patton lőszerrekeszét!!-------------------------------------------
Észrevettétek, hogy egy kicsit átdolgozták Prokhorovkát? Az É-i oldalról indulóknak ez egészen jól jön. A hegyoldal egy kicsit hepehupásabb lett F0-ban, így a felmenő tankok találhatnak némi fedezéket a házak tövéből lövöldözők elől. És az oda vezető útra is került egy kis dombosítás, D8-ban.
-
pws
aktív tag
Lehet, hogy csak beképzelem, de a T54 kaphatott valami nerfet. Nem megy, mellé lő, mindenről pattog, totál bukta.
-
Iron Funeral
őstag
-
virkir
veterán
válasz
Iron Funeral #5074 üzenetére
Én annyira nem hevertem ki, hogy az az ág meg is állt ott mivel elmondások szerint az M4-se sokkal jobb.
Egyszerűen semmi pozitívumot nem találtam abba a tankba és talán ez volt az egyetlen az egész játékban azok közül amikkel mentem. -
Arpee78
senior tag
Hogy én is ide trollkodjak, nekem volt ARL-em és Hellcat-em.
ARL-44: gyorsulás elmegy, a tornya lassan fordul, a célzás annyi mint az orosz társain. Gun depression: -10 +15 között, reloadtime: 10sec(100%crew és nincs extra), alacsony DPM. A DCA45 néha fura dolgokat művel sokak szerint, lehet benn igazság.
A high tier ellenfelek távolról való bontására a legjobb, olyasmi stílus mint a régi KV, csak gyenge-átlagos tankban.
Nálad várható dmg/battle: 1200-1300M18 Hellcat: nagyon gyors, kategóriájában az egyik legjobb ágyú. Pillanatok alatt ott lehet lenni, ahol az ellenfélnek nem kellene. MM besorolása pont olyan mint a többi T6-os TD-nek. A gun depressionje -10 +25(ennyi az US heavyk-nek is) Páncélzata nincs, az összes játékban előforduló ágyú átlövi, még HE-vel is. KV1S kis szerencsével egylövésezheti. Mivel TD, lassan fordul a teste és a tornya, közelharcra nem jó. Néhány lövés leadható az ellenfélre miközben elrohanunk mellette.
Nálad várható dmg/battle: 1500-1600A Hellcat messze jobb és élvezetesebb tank.
-
Iron Funeral
őstag
Nem lávli ez az új 7.4?
Király assault játkmód, szétqrt HE mechanika, pure gold. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Multikiller #5036 üzenetére
Ha a HE átüti a páncélt, akkor az átlag sebzést adja, de gyakori, hogy akár a max közelit is, pl. modul sérülések miatt.
Ha a HE nem üti át a páncél,t akkor a tapasztalatom szerint az átlag sebzés kb. 1/3-át sebzi, de sok esetben ennél kevesebbet. Pl. t3-t4-es light tank HE-jével 5-8 dmg-ket szokot adni KV-ra (vagy 0-át)-
Hetzer-nél is megfigyelhető, minnél nagyobb tankot találok el, annál valószínűbb, hogy az átlagsebzés 1/3-át sem kapom meg. -
jahrn
senior tag
"S-35 CA"
Kb 10-15 csatat mentem vele tesztszeron. Camo nem jo, es nem igazan mozgekony. Mivel felul nyitott barmely arty gyorsan tortenelmet csinal beloled ha nyilt terepen csellengsz vele. Cserebe jo a latotav, jo a horizontalis loveg kiteres (foleg jobbra) es gun depression. A 105mm nem egy sniper gun de nagyot ut, szerintem inkabb azzel erdemes zuzni - viszont ezzel az agyuval az EGLD must have.
MM beosztasa ugyanaz szerintem mint a Stug III-e (legalabbis tesztszeron ez volt a tapasztalatom). -
virkir
veterán
ARL-44: Nem a töltési ideje a katasztrófa hanem a célzás. Az valami botrányosan lassú,érzésre van legalább 5 másodperc és ha ez nem lenne elég akkor ott van még, hogy imád teljesen beszűkült célkereszttel is a holdat lőni és minimum alatt sebezni.
Emlékeim szerint modulsérülésre annyira nem érzékeny és a legnagyobb motorral már elfogadható a mozgékonysága is.
Viszont a tier besorolása megint orbitális szívás. Én 10 körből 8-ban T9-10-es tankok ellen mentem az alsó negyedben.
Ha rosszindulatú lennék... de mint ismertek nem vagyok azmondanám hogy menj vele ne csak én szívjak. Bár már láttam olyan játékost akinek egészen tetszett de az nem én voltam.
AMX 13 F3 AM: A teszten kipróbáltam lényegében ugyan az mint a Hummel egyenesben kicsit gyorsabb de úgy fordul mint egy tankhajó és a helyben forgása is lomha. -
krisss93
aktív tag
válasz
Iron Funeral #5026 üzenetére
A fehérorosz is orosz csak hipóba lett mártva
-
diegho
nagyúr
Mivel a Bat-et eliten kapjuk, így arra már nem kell xp-t szednem, viszont kéne valami tank, amit húzok néha, de fogalmam sincs mi legyen az, lenne pár kérdésem azokhoz, akiknek van esetleg egy kiszemeltem
ARL-44: mennyi a 90mm DCA töltési ideje? Gun depression létezik? Modul sérülések? Lomhaság?
AMX 13 F3 AM: átlövi a pályákat, mint a hummel?
S-35 CA: camo értéke jó? MM besorolása mennyire gáz?
M18 Hellcat: MM besorolása mennyire gáz? Modul sérülések? Gun depression?
Konkrétan olyan tankot keresek, amivel gyakran vagyok a csapat első felében, de mégsem high tier - artyt kivéve persze - és élvezhetően lehet vele tolni, ezt az 1-2 hetet szeretném átvészelni, amíg megszokják a játékosok az új játékmódokat, mert high tier-en nem szeretek veszíteni a csapat miatt, de elég gyakran összejön. Konkrétan nem akarok sokat tolni mostanában, de free xp-t gyűjtenék, szóval a megszokott 5-10 tank beduplázásán kívül nem tudom mivel toljam, ha nincs más, akkor marad a Valentine és a Tetrach pár körre naponta és akkor nem kell kihúznom semmit.
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #5063 üzenetére
te nagyon piszok
-
Paul119
addikt
Researched:
Panther II researched. Undistributed experience spent: 85 541. Free Experience spent: 2 959
végre, adom is el ezt a borzalmas panthert -
bullseye
addikt
KV4 érzésre keményebb lett, legalábbis T34-ből nézve és lőve
-
Timyyy
őstag
válasz
psycroptic #5047 üzenetére
Erről mondjuk replay is jöhetett volna, hogy mindenki hasznosíthassa magának az infót.
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #5051 üzenetére
gonosz e vagy?
psycroptic: én töltés, célzás gyorsítót illetve ventillátort használok rajta de tehetsz rá esetleg wart is, bár nem sűrűn kaptam vele ammo rackot
-
psycroptic
őstag
válasz
GrooveHero #5053 üzenetére
Mióta megvan nem sokat mentem vele. Akkor venti lesz.
-
GrooveHero
addikt
válasz
psycroptic #5052 üzenetére
Már akkor is késő lett volna, ha akkor feltetted volna rá, mikor megvetted az IS-7-et
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #5049 üzenetére
igen camo net tuti jobb töltési időt jelent
-
Paul119
addikt
válasz
psycroptic #5047 üzenetére
cammo net is7re?
-
virkir
veterán
válasz
GrooveHero #5041 üzenetére
Valahol kicsinység el vagy tévedve.
A francia ág nem kap ingyen 10-es tankot csak a 13 75-től kerül mind egy tier-el feljebb.
Hallelúja.
A Bat már most is árnyéka annak ami volt a megjelenésekor erre azt a papír szart felrakják 10-es mednek.
Remélem hp buffot se kap mert minek így is mocskoscsíterszemétop az a tank. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dobi 562 #5040 üzenetére
Valószínűleg nem egy ember van az account mögött.
Számolgassunk : 47 452 csata esetén, ha átlagosan 7 percig él az 47452*7 = 332164 perc, ami kb. 5536 óra játék idő, azaz kb 33 hét folyamatos játék.feltéve, hogy egy éves account : minimum napi 15,2 órát kell játszania az illettőnek mindennap, még Karácsonykor is...
-
Dobi 562
addikt
Vele találkoztam egy csatában: EvilJoe
Hogy a fenében lehet alig több mint 1 év alatt 47K csatát menni?
-
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #5038 üzenetére
kicsit unfair
-
Multikiller
tag
Mitől függ, hogy a HE lövedék mekkorát sebez? Az előbb Su-152 troll gunnal meglőttem egy Kv-5-öt r2d2-n és csak 250 hp-t vett le. Után meglőttem tornyon egy t32-t ott meg 700-at. Na ez egy szép magyaros olvasmány lett.
-
Fel
addikt
A majdani, T10-es Bat.Chat-ről:
"I have a question regarding T9 med, batchat:
Should we grind some exp on it to be able to unlock new modules when it will be transferred to T10, or elite T9 status is enough to have elite T10 batchat?""Elite (T9) batchat will give you elite (T10) batchat, otherwise there will be only a gun to unlock."
Tehát akinek a 7.5 érkeztekor elite lesz már a T9-es Batmobilja, az a T10-est is elitként kapja. Akinek nem, az alap (90mm F3) löveggel, úgy hogy csak az új 105mm-est kell majd kifejlesztenie. Hasonlóan mint az IS-4 váltásakor.
És egy jókívánság OL-nak:
"Dear overlord, I wish you entire day of playing as attacker in assault game mode..." -- -
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Cliff 2012. június 22. 17:17:37
Vehicle: PzKpfw V Panther
Experience received: 820
Credits received: 32 926
Battle Achievements: Scout
wtf -
psycroptic
őstag
Mintha de csak mintha lomhább lenne a t-54.
-
Dobi 562
addikt
-
vbbb
őstag
Hali!
Új 7.4-es hitbox, weakspot skin van valahol? Nem lenne rossz tudni az új tankok miatt...nem játszottam két hete, be jó is volt.
-
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #5026 üzenetére
orosz tankokra gondoltam
-
Paul119
addikt
tök jó hogy franciák kaptak megint 600 nyüves op tankot... németeket meg fű alatt kell nerfelni.. nyüves oroszok
-
WOT Armory
csendes tag
-
[HUN]Dani
őstag
-
Jamboo529
senior tag
válasz
Memphis79 #5017 üzenetére
Az nem free XP, ami egy tankon van, de nem tudod mire felhasználni, mert már mindent kifejlesztettél rajta.
Akkor lesz free XP, ha rááldozol sok ezer aranyat.
Addig nem tudod belőle fejleszteni a francia szutykokat.Szerintem ő arra gondolt, hogy arannyal átváltás nélkül összeszedni a 2% vagy 5% ból (nem tudom mennyit ad), amit egy csata után valóban freeben megkapsz.
-
krisss93
aktív tag
A KT-val babráltak valamit?
Vagy meghagyták viszonylag normálisan? -
Zeratul
addikt
válasz
Iron Funeral #5005 üzenetére
Tegnap 2x egymás után kaptam ammo rack sérülést a tigrincsben. Nem robbant fel, de 20 sec körüli töltési idővel igen csak csökkent a hatékonyság.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Az elit alakulat képesség akkor is ér valamit ha pl. 3 fős legénység közül csak egynek van meg de az 100%-osan?
Vagy ez akkor ér ez a BIA valamit ha az össz. legénységnek megvan és mind 100%-os? -
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #5005 üzenetére
naaa ne lopd az ötletem
usára már jön is a javítás végre[link]
-
Iron Funeral
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest