- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Raspberry Pi
- Steam Deck
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP nyomtatók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
Igazából nem nagyon lehet megállapítani a teszten mert az átlag orosz játékosok taktikai tudását bármelyik script-elt AI fényévekkel veri.
Mint a birkák mennek a megszokott útvonalakra és meglepetten keresik az ellenfél bázisát mikor odaérve az nincs sehol.
Amiken mentem-
Malinovka_Assault: Ha van egy kicsit is értelmes spotter akkor a védőknek halál mert az arty-k lazán szétszedik őket H2, K4-be állva. Ha kitámadnak akkor van esély megnyerni.Malinovka_Encounter: Na ez kb kiegyensúlyozott bár a házak felől támadva van egy kis előny.
Prokhorovka_Assault: Itt a dombról indulóknak hatalmas előnyük van ha jól állnak fel mert a másik csapatnak ugye át kéne verekednie magát a síneken.
Ruinberg_Encounter: Ez szerintem teljesen mindegy ki honnan indul, egyenlők az esélyek.
Sand River_Assault: Mint Malinovka a védők szívnak ha nem támadnak
Sand River_Encounter: Itt egykicsi előnye van a G9-ből indulóknak mert a szokott TD helyről lőhető a foglalókör valamennyire.
Siegfrid _Assault: Halál a védőknek ez nem is értem hogyan gondolták, igaz csak artyval mentem de azzal gyakorlatilag csak scout-ként meghalni lehet.
Steppes_Encounter: Itt a fentről indulóknak van egy pici előnye mert jobban tudják védeni a kört amíg a többiek darálnak.
Westfield_Assault: Ezt megint elcseszték a védőknek esélyük nincs ha nem agyhalott az ellenfél, itt mentem támadót 3-4-szer minden lazán megnyertük.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Drón topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ASUS routerek
- Xbox Series X|S
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest