Aktív témák

• virkir

veterán

válasz jahrn #4196 üzenetére

Igazából nem nagyon lehet megállapítani a teszten mert az átlag orosz játékosok taktikai tudását bármelyik script-elt AI fényévekkel veri.
    Mint a birkák mennek a megszokott útvonalakra és meglepetten keresik az ellenfél bázisát mikor odaérve az nincs sehol.
    Amiken mentem-
    Malinovka_Assault: Ha van egy kicsit is értelmes spotter akkor a védőknek halál mert az arty-k lazán szétszedik őket H2, K4-be állva. Ha kitámadnak akkor van esély megnyerni.

Malinovka_Encounter: Na ez kb kiegyensúlyozott bár a házak felől támadva van egy kis előny.

Prokhorovka_Assault: Itt a dombról indulóknak hatalmas előnyük van ha jól állnak fel mert a másik csapatnak ugye át kéne verekednie magát a síneken.

Ruinberg_Encounter: Ez szerintem teljesen mindegy ki honnan indul, egyenlők az esélyek.

Sand River_Assault: Mint Malinovka a védők szívnak ha nem támadnak

Sand River_Encounter: Itt egykicsi előnye van a G9-ből indulóknak mert a szokott TD helyről lőhető a foglalókör valamennyire.

Siegfrid _Assault: Halál a védőknek ez nem is értem hogyan gondolták, igaz csak artyval mentem de azzal gyakorlatilag csak scout-ként meghalni lehet.

Steppes_Encounter: Itt a fentről indulóknak van egy pici előnye mert jobban tudják védeni a kört amíg a többiek darálnak.

Westfield_Assault: Ezt megint elcseszték a védőknek esélyük nincs ha nem agyhalott az ellenfél, itt mentem támadót 3-4-szer minden lazán megnyertük.

Aktív témák