- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
homeless09 #5198 üzenetére
Akkor addig neki se állj, válassz másik ágat, fejlessz mást, tartogasd, gyűjtögesd a free xp-t, aztán mikor lesz 14k, akkor meg kifejleszted a 12t-t. A 3x-ozossal most azért jön vmennyire
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Scheffer #5193 üzenetére
Ok, nem divat. Nem tudom kik csinálják.
Esetleg olvass pártíz hsz-t, lesznek neveid.
Amúgy szórakoztató és nem tiltott.
--
homeless09: az AMX 40 egyetlen problémája, hogy LT besorolást kapott ezért megy a magasabb csatákba is. Ha HT lenne akkor T28-al menne együtt. (attól gyengébb)
Így viszont 4 (négy!!!) szinttel magasabra is beoszthatja az MM, és akár t9 tankokkal is találkozhat. -
homeless09
őstag
Köszi a válaszokat
Muszáj leszek pedig átvergődni rajta, mert édeskevés a free xp-m jelenleg
-
.mf
veterán
válasz
homeless09 #5189 üzenetére
Névleg light, de inkább med-heavy. Erősen páncélozott és íves (több steel wallt is összeszedtem vele), a fejlesztett ágyúja 75/110/0.46, kicsik ellen jó, nagyot nem sebez, távolra kevés. Az egész tank tetűlassú, sose érsz oda sehova időben. Ez a legnagyobb gondja, többször is volt olyan, hogy nem értem vissza védeni.
52% volt vele az átlagom, ami egyezik a nagyátlagommal is. De az igazi móka AMX13-nál kezdődik. A dobtáras fejlesztett ágyú, 144/135/0.36, s mellé 61kmh sebességavval 60% az átlagom
Az imént egy jó kis kört mentem KV1-57-tel, 8 kill, épp elvitték a 9.-et előlem, Steppes, top tierként t5-t3, egyik oldalon szinte csak én mentem, majd vissza kellett fordulnom már szinte az ellenfél bázisától a miénket védeni, mert kedves másik heavynk, T14, bement a sínek mögé és evvel letudta a segítségadást. Csak azon csodálkozom, hogy a top gun mellé nem kaptam Steel wallt is, amennyi lövést kaptam... bár lehet azért nem, mert sok arty splash volt csak.
-
V.Dave
senior tag
M41 nél 19 töltény a maximum mit ajánlotok mit csináljak mert általában a csata közepére elfogy és 2-3 embert általában ki szoktam lőni így. Nagyon jó löveg lenne pedig
-
Kelvin
őstag
Volt délután két jó köröm egymás után, 7-7 kill és egy kis foglalás. (prémium nélkül)
-
GrooveHero
addikt
válasz
homeless09 #5189 üzenetére
Eszedbe ne jusson. Eszméletlenül retek egy tank. A két utolsó köröm jó lett vele, de ennyi, már eladtam rég, mert mondom nem szenvedek vele, aztán most nemrég, kb egy hete újra megvettem, hogy mondom már csak pár ezer xp és meglesz a 12t. Hát megint majdnem ment a kukába
De kibírtam és végre el is tudtam adni. Aki 12t-t akar, ugorja át a **csába ezt a tankot, és freeből fejlessze kis a 12t-t
-
fsb1000
nagyúr
A "másik" accomon (nagy divat ez mostanában 10K csata felett) fele olyan eredményt értem el francia TD-velé.
Mi lehet az oka?
Churchill volt a váltótank, amivel szinte mindig nyertem.
Más napszakban játszottam. (ügyesebb ellenfelek)
Passsz.
--Igen.. AMX40 egy jó tank, de inkább Hevy mint LT
-
GrooveHero
addikt
Dagobert bácsi rendet rakott
Victory!
Battle: Fjords 2012. június 24. 17:02:46
Vehicle: AMX 40
Experience received: 1 103
Credits received: 16 906
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Invader, Sniper, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"prémium nélkül
-
grunge
addikt
Hihetetlen mennyi h*lye van az éterben...szinte csak nekem van pár killem a többi meg nulla. ha paltoon akkor csak nekünk...értelmetlen életképelenekkel van tele a szerve a patch ota. én ére mcask igy? napok ota nincs semmi érdemesebb "jó csata széria", és most ne ma győztes csatákra gondolok, hanem azokra ahol a top tierjeink esetleg a csapat fele nem döglik meg 2 perc allatt....
-
.mf
veterán
válasz
Atlantis #5169 üzenetére
Nem tudom, hogyan csináljátok, nekem eddig szíváshalmaz az UE57. Igaz ehhez nagyban hozzájárulnak azok a csapatok is, amiket kifogtam vele (őrizetlenül hagynak egy egész oldalt, egy lövés nélkül suicide rusholnak, stb). Ezután maradok ott, az első gyorsabb tank (amiből azért alsóbb tieren van elég) megkerüli a terhes anyatetűvel vetekvő fordulása sebességem és oldalról-hátulról kilő.
Nekem elég pontatlannak is tűnik, hiába jó papíron az acc. Igaz csak 75%-ra fejlesztett a crew benne.Veatta: én is remélem. Nekem is tegnap vagy 5-6x kilépet csata végével, kétszer közben is lefagyott (egyiknél indulásnál, még visszaértem, a másiknál közben, mire visszaértem, már kinyírták a tankom)
-
Veatta
aktív tag
Várható, hogy javítják azt a hibát, hogy a csata lezárultával kilép a játék?
Vagy majd csak a 7.5 ben reménykedhetünk? Hogy csak egy kicsit lesz rosszabb... -
törölt tag
válasz
Scheffer #5180 üzenetére
aztán 2-3 nap szívás
ismerős
voltam klánba szereztünk területet is de meguntam
a másik karimról eladtam minden tankot
T54, IS7, IS4, T110, E100, T34prém, T25 prém, T127prém
egyszerűen nem engedte a gy-v arányomat -200-ról feljebb kb 60-70 csata alatt levittem 200 alá utána jött min 15 kör bukó -
Fel
addikt
Victory!
Battle: Westfield 2012. június 24. 13:07:40
Vehicle: E-50
Experience received: 2 757 (fine for causing damage to allies: 30; x3 for the first victory each day)
Credits received: 15 744 (fine for causing damage to allies: 11 340)Potomság.. majd' 8k veszteség ezen az egy xaros meccsen (3k javítás, 19,9k lőszer).
Hócipőm tele ezzel a kártérítési rendszerrel... Belemászott a lövésembe egy 13 90, 347 hp-t szedtem le róla, ami kb. az 1/3-a a teljes hp-jainak, és ezért levon tőlem 11.340-et. Hol van ez arányban az okozott sebzéssel..?! Vagy egy francos T7 light tanknak 33k a javítása? Elmennek ezek a jó k. anyjukba a szaros team damage/team kill rendszerükkel együtt! -
tytyty
tag
válasz
Stauffenberg #5173 üzenetére
Én például ilyen vagyok. Ilyenkor mászkál bennem a fájdalom,és ájvékolok .Nem jó így élni, csak sírok egész nap.
-
Met
nagyúr
A T34 patch előtt nem töltött gyorsabban?
-
Scheffer
tag
válasz
Én általában akkor szoktam ezt csinálni, amikor látom, hogy teljesen esélytelenek vagyunk, de így legalább egy kevés sebzés ki tudok osztani, valamint minimalizálhatom a javítási költségemet.
-
törölt tag
válasz
az a baj hogy nem azért kapsz ki
hanem az a buzi wargaming belenyúl a csatába
már az első 3 lövésnél tudom hogy melyik csapat nyeri 15-5 a meccset
ez az meccsek 90 százalékára igaz csak 10% ban vannak jó és szoros játékok
ezért hagytam abba 12k után a játékot
és kezdtem egy új karit amire egy büdös petákot sem fizetek nekik és csak az op tankokat húzom ki, és játszom azokkal
pz4, vk3601, m18, amx75 ez a 4 bőven elég már nekem
nem is megyek feljebb -
Stauffenberg
nagyúr
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Stauffenberg #5168 üzenetére
Érzetre szerintem is változott.
Tegnap Mines pályán első látszatra a semmitől meghaltam (se lövés, se arty splash), kiírta a játék, hogy az ellenfél BT-2-esével történő ütközés pusztított el. Néztem is nagyot. Halálom után rögtön megjelent a tettes BT-2-es a roncsomnál.
Úgy nyomtunk egymásnak 60+kmh-s frontálpuszít, hogy csak ütközés után láttuk meg egymást! (mivel szembe jött, gyakorlatilag 120kmh a két objektum közeledésének sebesessége egymáshoz viszonyítva)
Chaten megkérdeztem, hogy látott-e valamit (szándékos ütközés volt-e), de ő se látott semmit, csak megakadt a semmitől.
Szóval még a nyílt terepen kb 5 méterre száguldozó tankot se vették észre a fiúk a tankban. Realisztikus... -.-
(Ping, fps rendben volt - Replay sajnos nem volt bekapcsolva)
Szerk.:
Grat okos67, különösen grat a Kolobanovért. -
Stauffenberg
nagyúr
Van köztetek olyan játékos aki inkább gubbaszt egy bokorban a tankjával a pálya egy teljesen eseménytelen részén, miközben a csapat többi tagját meg ledarálják? Csak mert szívesen elbeszélgetnék vele, hogy mit érez olyankor amikor nem használja az agyát az égvilágon semmire. Nincs benne oxigén? Sötét a kép? Vagy milyen lehet így élni?
Mindig van 3-4 ilyen játékos, de az a kedvencem amikor a csapatban 11-12 ilyen hülye van. Ilyenkor kapunk ki 15>0 arányban.
-
törölt tag
Győzelem!
Csata: South Coast 2012. június 24. 10:29:49
Jármű: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 244
Szerzett kredit: 23 365
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Védő, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"a végere maradt ellenem: pz4, kv1, m7 priest meg 2db jagdpanzer4
8 kill10-14-ről hoztam le
kaptam az enemy-től a csítereket -
diegho
nagyúr
Victory!
Battle: Malinovka 2012. június 24. 11:08:49
Vehicle: T-54
Experience received: 6 696 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 87 043
Battle Achievements: SniperEz egész tűrhető kör volt, 2 foch (fos) volt a csapatomban szakaszban, de tőlem legtávolabbi ponton harcoltak, így nem tudom milyenek, nem sokat öltek, én 4-et (2 arty, T-54, ferdi) és sebeztem még pár tankot.
-
csaabz
őstag
válasz
Stauffenberg #5168 üzenetére
Orosz tankoknál (max tier 7) én eddig is ezt éreztem...
-
Atlantis
veterán
válasz
fsb1000 #5162 üzenetére
AC-vel én nem mentem sokat, de az utána következő UE 57 szerintem még jobb. Gyorsan mozog, jó az ágyúja, nekem azzal van 10 csata után ~4500 körüli eff-em. Hihetetlen kis dög.
vhw: nem tudom, van-e kisebb, de eddig mindenki valóságos óriás volt, aki elhúzott a kis francia bolha mellett.
-
Stauffenberg
nagyúr
Csak nekem van olyan érzésem, hogy 7.4 óta a láthatósági rendszert lecsökkentették "az orromig sem látok" távolságokra? Állandóan 100-200 méterről lőnek ki olyan tankok akiket egyszerűen nem látok, csak miután meghaltam...
-
Chris0321
veterán
Előző csatában én (E-75-el) egy JT-vel közösen végigmentünk az egyik szárnyon a téli pályán. Nem volt nehéz dolgunk, az ellenség java a túloldalt ment. Hullottak a mieink a túloldalt, de mi haladtunk előre. A JT közben összehozott 5 kill-t, én alig sebeztem mert még csak tegnap vettem a tankom és a KT motorja van benne. Szépen beállunk foglalni és ekkor visszajött egy AMX az ellentől védeni. A többiek nyomultak a bázisunk felé, de mi jól álltunk a foglalással. Ekkor a JT-nk fogta magát és kiállt a körből és elkezdte vadászni az AMX-et, hogy meg legyen a Top Gunja. Sikerült is neki, persze az AMX előtte még rámlőtt és lenullázta a foglalásom és a többiek pedig behúzták a bázisunk.
Természetesen megköszöntük a JT-nek a dolgot, mikor jött vissza foglalni elé lőttem(elég nagy önuralom kellett hozzá, hogy ne kapjam telibe) és kiálltam a körből.(már úgy is mindegy volt mit csinálok.)
Azért egy biztos győzelmet feladni egy Top Gun miatt!És nem valami kezdő volt, az eff.-je alapján.
-
vhw
addikt
válasz
fsb1000 #5162 üzenetére
Tényleg megmagyarázhatnák a WG-sek, miért gondolták, hogy szükség van a kis tier1-2es tankok közé eddig példátlan módon egy TD-re... De biztos része az üzleti modellnek... jönnek a friss frankofil játékosok az új ágak hírére és jobb mm-et is kapnak gratisba. Majd 2-3 hónap múltán, mikor lecsengett az újdonság (na meg a WG méltóztatik megmozdulni) majd visszaveszik a besorolást a riválisok szintjére, mikorra már halomra lőtték a low tier mezőnyt velük.
De ugyanez a helyzet a Renault UE 57-el is, egyébként megnézhetné valaki, akinek van a garázsban, hogy van ettől kisebb tank a játékban?
-
Fel
addikt
Egy egészen jó kör T-54-gyel:
Victory!
Battle: Malinovka 2012. június 24. 8:08:51
Vehicle: T-54
Experience received: 4 161 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 52 046
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper, SharpshooterReplay itt: [link]
A dombtetőn kicsit szorult a hurok, de szerencsére mindig felért mellém idejében valaki a csapatból
-
fsb1000
nagyúr
10 csata után 4350 az effratingom ezzel a ronda francia TD-vel.
Nagyon OP.... a besorolása kedvezőbb, mint a többi t2 TD-é és ezen a szinten ritkaság a löveg 0,35-ös pontossága, ami 133%-os legénységgel már 0.31 -
fsb1000
nagyúr
Ma szakaszban mentem kis tierben és szakasztárstól "megkivántam" a kis renaultFT AC TD-t. Iszonyat pontos a lövege. Jobbnak tünik mint a minimausé... persze még sak 5-6 kört mentem vele és lehet későb kapok egy randomot, de addig is jó vele ökörködni
---
Idióta WG.... Eddig a Depoban meg lehetett nézni, hogy a felszerelések melyik járművön vannak,hasznos volt ha valamit át akartam rakni. Ha rávittem az egeret mutatta melyiken van, most csak annyit, hogy X sb járművön, Most megszünt ez a jó kis szolgáltatás. Ennek aztán semmi értelme nem volt,
(50-60 tankot kell átnézzek. ) -
CptMisi
őstag
Ebben nem tudom, mi az élvezet bárkinek is. Mert ez már nem az a kategória, hogy hát nem megy annyira neki, de élvezi. E50-nel scoutol, kioszt 500sebzést, és királynak érzi magát. Nem tudom, lehet, hogy csak én vagyok így, de ha nem megy egy játék, nem erőltetem... Az meg, hogy ennyi pénzt beleölt már, és még így is ennyire futja... Aztán még másokat olt ez is. A durva, hogy felvágott a 42% győzelmi arányára.
-
-vitya-
őstag
na most már nekem is van véleményem az új módokról
1.: a legegyszerűbb, és a legkevésbé munkaigényes módja volt annak, hogy valami kis változatosságot csempésszenek bele a játékbe, hogy a frászba nem jutott ez eddig eszükbe?
2.: ezzel együtt is van pár ami elég béna lett, és nehéz rajta játszani, vagy a nem annyira kemper pályából is hatalmas kemping lett, olyan holland kemping, teljes időt kitöltő kemp elekekel...
3.: ellenben van pár amin segített, pl. malinovkán
megoldás: párat ki KELL venni, páron módosítani kell, de alapvetően feldobta kissé a játékot....
-
CptMisi
őstag
Na jó, ennyi volt szerintem ez a szar.... 5 meccs ma, 1 győzelem. Ilyen szánalmas nyomorékokkal kerülök egy csapatba, mint ez a szerencsétlen: Arjen_Hunter, aztán 3 scout szakaszban és még ők magyaráznak nekem, miután 2 perc alatt meghaltak, hogy mekkora gyökér vagyok. Persze artynk nem volt, de a 3 scout az olyan nagy ötlet alapból is. És akkor még én voltam a gyerekes és a retardált. Utolsó csata: Ensk, encounter és 4-en mentünk a városba, abból kettő kempelt a sarokban, mikor odament hozzájuk egy tiger2, a T34-ünk elrohant megöletni magát. Foglalták a bázist és senki nem akart jönni segíteni. Úgyhogy szerintem most lett elegem az egészből.
Kis adalék: VK 4502 A-val Jagdtiger aljáról 4ből 4szer pattantam.
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Sand River 2012. június 23. 19:51:11
Vehicle: Panther II
Experience received: 1 085
Credits received: 28 461
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "I Class"
stock tankkal nem is rossz -
erikke17
őstag
Üdv, patch óta nem látom se az én tankjaimon se más tánkján a klán logóját, meg egy klán nélküli játékosnak sem a nemzet logóját a tankján.. Mi a teendő ilyenkor?
Töröljem ennek a mappának a tartalmát? C:\Users\usernév\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\custom_data\
Előre is köszi. -
Antonius1978
addikt
válasz
marked one94 #5145 üzenetére
Kiszamoltam : lanctalp nelkul 3,84 tonnat felpakolni ra, az uj torony es a hosszu 88-as meg +3,722 tonnat nyom, szoval rafer a torony is, meg a loveg is, remelem igy is lesz ahogy szamoltam.Igy csak 15 ezret kell elkoltsek a SZTP-bol a toronyra.
Joergie : a P2 legjobb motra ugyanaz mint a Tigrise , azon mar ki volt fejlesztve, sot a legjobb loveg is megvan a Tigris miatt.Szoval a lancon es a tornyon kivul semmit sem kell kifejlesszek hozza, csak az E50-et es akkor elit lesz.
-
joergie
őstag
válasz
Antonius1978 #5144 üzenetére
Nem nagy kaland kiszámolni. amúgy meg szerintem egy mednél többet számít a mozgéknyság mint a dmg, tehát először a motorokat rakd fel, aztán jöhet a torony meg a löveg, ha felfér, és a rádió is +80kg lenne, de ahogy számoltam ezek mind pont hogy épp felférnek lánctalpfeltétel nélkül is.
-
marked one94
őstag
válasz
Antonius1978 #5144 üzenetére
Szerintem az a tank megér 28k tp-t. Amúgy meg megveszed és megtudod.
-
Antonius1978
addikt
válasz
marked one94 #5118 üzenetére
Marked One94 es Oriens : ugy ertettem, hogy a torony "es" a hosszu 88-as loveg egyutt felmegy-e az alap lanccal ? Mivelhogy a Tigrisen ki van fejlesztve a hosszu 88-as, igy egybol azt tudnek venni a P2-re, de csak akkor, ha az alap lanc elbirja a nagyobb tornyot es nagyobb loveget.
Ha nem birja, akkor el kell csesszek kb 28 ezert SZTP-t az 52 ezerbol, eleg fajon erintene a dolog.
De mindegy, nekiulok es pontosan kiszamolom. -
babferi
tag
válasz
forras2 #5141 üzenetére
Hat ha mar a 3601 is problemas akkor a 3002 is az lesz boven ! Szerintem nem egy rossz tank viszont nem konnyu vele az elet . Kb. hasonlo pattogossag szempontjabol , ugyanaz a 88-as loveg , viszont mozgekonyabb , gyorsabb . Szerintem amolyan tamogato tank a 3002DB . Tobben mozogvan es oldalba , hatba kerules eseten lehet vele eredmenyesen menni .
-
Met
nagyúr
Valaki nem tudja hogy a Super 6 Cup-ban ma hány meccs lesz? 1 már volt de nem írják sehol hogy mikor lesz a következő és nem is egyértelmű hogy lesz-e egyáltalán még ma meccs.
-
forras2
őstag
válasz
GrooveHero #5140 üzenetére
Köszönöm!
Jelenlegi VK-val az a bajom, hogy rendszeresen KV5, löwe, type59, IS3/7 és hasonló tankok ellen dob be, amiket nem is tudok sebezni. Jó esetben egyet kilövök, kiszednek, és mínusz 2-3k kredit/ kör
Nem lenne a PzIV-em, semmi kreditem nem lenne, az biztos -
forras2
őstag
Sziasztok
Mi a véleményetek a VK3002DB-ről?
Érdemes rá lecserélni a mínuszos köröket hozó VK 3601H-t? -
Iron Funeral
őstag
Nem a T-54 változott hanem felhúzták a modulsérülések számát. Mondjuk elég kellemetlen, hogy duplatrack+ágyú +3 fő megy minden arty találatnál (változó, van amikor a commander repül van amikor a loader). E-100ból is sikerült egyszerre 5! embert kiszednie egy M40 splashnek
-
csaabz
őstag
Próbálom én is gyűjteni vele az xp-t a tier 10-re, de vmi hatalmas szenvedés. Bár az én legnagyobb problémám a csaták, amikbe betesz. Rengeteg tier 9-10...
A T-54 szerintem a játék talán legnagyobb sznob tankja. Drága fenntartani, nem egyszerű vele játszani, az arty meg telibe kapja. Egy kényes kis dög.
Egyébként imádom!
-
diegho
nagyúr
T-54el csináltak valamit? Minden arty splash-től gunner loader gun trackek mennek egyszerre. 4 ből 4 szer sikerült ezt beadnia, bár ebből 2 kérdéses, hogy mit vitt, mert loader-t és gun-t mindkét esetben javítottam, következő splash-től rögtön mentek is ki, sőt egyszer ammorack is kapott. Más tankon nem tapasztaltam, csak T-54en és teljesen mindegy mennyit sebez a splash, 4 modul/személy sérülés.
-
vhw
addikt
válasz
Stauffenberg #5129 üzenetére
"...ahhoz előbb fel kell őket nyomni 100%-ra"
Na itt a probléma, ha egyébként sincs extra felszerelés a tankodon ami növelné a látótávot, akkor a 100as legénység alapvető, hogy valamit érdemben tudj felderíteni. Az általad hozott példára tán az lehet a magyarázat, hogy a kérdéses JP legénysége 100as volt, illetve mivel TDről van szó a tulaj rápakolt egy bino-t is, így már jóval nagyobb a látótávja mint a Leo-dnak elit állapotban. (ha esetleg a legnységének már kiosztotta esetleg a két látótáv növelő skill-t is, akkor meg végképp...)
Ha komolyan érdekel a felderítősdi, akkor érdemes youtube-on rákeresni ilyen scout tankos vidikre, elnézni pár trükköt, hol és hogy kell a domb "élén" tenni egy kanyart, hogy te még éppen kiláss mögé, de ne adj jó célpontot az ellenségnek. Vagy jó passzív felderítő pontokat/fedezékeket megtanulni.
Ha már 100as a legénység és igen érzed a tankot akkor meg lehet próbálni artyért berohanni vele (bár erre a Leo a vacak kis ágyúja miatt nem a legjobb, a 105ös ágyúval a nagytesója már annál inkább).Egyébként én nem szerettem a Leo-t leginkább 3x és 5x xp alkalmával futottam le az első köröket és lassan húztam ki a VK-t vele.
diegho: állítólag a HE critical okozó képességét növelték, jobban viszi a legényeket meg a felszerelést. Volt erről valami, hogy "javítják" nem tudom megtörtént-e már.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #5129 üzenetére
Nézd meg ezt a visszajátszást! Ez egy passzív felderítés!!!
(asszem az ATW-nél éppen valami gáz van
)
-
Attici
őstag
Nekem idáig tetszik az új játékmod.
Tegnap végig nyertünk, és miután találtam egy rakás vírust a gépen, már ki sem lépeget. -
Stauffenberg
nagyúr
Azért ebben a videóban számos olyan részlet van amit baromira bemákolt. Egyébként a leírtak többségét én is próbálom követni, mert figyelem a jó scout játékosok stílusát, de az olyanokat magyarázza meg valaki amit az előbb leírtam. Előre megyek spotolni, de nem én derítem fel az adott tankokat, hanem valaki mögöttem.
Rohadt idegesítő, mert ezért nem kellene egy szaros scout tankban ülni...
#Scheffer: Köszi ezeket a tippeket is! Igyekszem őket megfogadni, de ahhoz, hogy mindenféle képességet rápakoljak a személyzetre, ahhoz előbb fel kell őket nyomni 100%-ra. De egyszerűen 4-5 csata után elmegy a kedvem az egésztől, mert folyamatosan olyan érzésem van, hogy a scout tankok csak nevükben felderítők, valójában képesség nélküli díszek.
-
Scheffer
tag
válasz
Stauffenberg #5125 üzenetére
A scoutolást azzal kell kezdeni, hogy felszereld a tankot minden földi jóval, ami remélhetőleg az egekbe emeli a látótávját a tankodnak, illetve erősen redukálja az esélyét, hogy téged felderítsenek.
Passzív felderítés
Ajánlott felszerelés a passzív felderítéshez: Álcaháló - Teleszkóp - Optika
A passzív felderítés lényege gyakorlatilag a kulcspozíciók megszerzése és maximális kihasználása az adott pályán. A kulcspozíció ebben az esetben természetesen nem remek lőállást jelent, hanem a felderítéshez szükséges elsődleges pozíciót takarja. A teljesség igénye nélkül ilyen Malivonkán E7-es bokor, Provhorovkán E1-es bokor stb.
Itt leginkább arra kell figyelni, hogy ne vegyenek észre, vagy ha észrevettek, akkor még időben le tudj lépni.
A parancsnok hatodik érzék képessége és az álcázás is sokat segíthet ebben, de természetesen a látótávnövelő képességek is elengedhetetlenek.Aktív felderítés
Ajánlott felszerelés rohangálós felderítéshez: Optika - Ventilátor
A rohangálós felderítés lényege a terepviszonyok nyújtotta lehetőségek kamatoztatása. A teljesség igénye nélkül például Mines-on középen a dombon futsz egy kört vagy Sand River pályán elrohansz az ellenséges bázis széléig, majd érzéssel visszafordulsz, és ennek köszönhetően detektálod az artykat és egyéb harckocsikat, amiket a csapatod tüzérei remélhetően gyorsan likvidálnak.
Nagyon sok mindenre kell odafigyelni, de ha ügyelsz rá, hogy a mozgásod kikövetkeztethetetlen maradjon és csak a tornyod látszódjon ki, akkor nagy baj már nem lehet.
A hatodik érzék, a kuplung égető(?) (Clutch Braking) és a látótáv növelő képességek szükségesek ehhez a típushoz.Remélem segítettem és nem hagytam ki semmi fontosat.
-
.mf
veterán
válasz
Stauffenberg #5125 üzenetére
Egy jó tutorial (ajánlom a többi videóját is)
-
Stauffenberg
nagyúr
Bocs a duplázás miatt, de már nem tudok szerkeszteni.
Tudom én vagyok a hülye béna, de adhatna valaki tippet a scout technikához, mert ez nekem totál nem megy. Vagy valami bug miatt, vagy szar a Leopard vagy tényleg elképesztően béna vagyok hozzá.
Hogyan lehet az, hogy 30 méterre vagyok az ellenséges (NEM REJTŐZKÖDŐ) tankoktól és kapok a semmiből egy halálos lövést. Aztán a halálom után egy másik, messzebb lévő tank spotolja őket...
Tízből nyolc kör így ér nekem véget a Leoparddal... Csak az a taktika hoz XP-t, hogy a kör elején beleszaladok az ellenséges bázisba, kilőnek, de felderítettem 10 tankot és ha végül nyer a csapat akkor kaszálok ezerrel. Csak ugye ezzel nem segítettem a csapatot a legkevésbé sem.
De ha azzal próbálkozom, hogy szaladgálok fel-alá a pályán akkor 1-2 spot szokott bejönni nagy ritkán, miközben más, nem scout tankok fedezik fel helyettem az ellenségeket. Most is volt rá példa... előre megyek, elbújok, várok vagy 30 másodperce. Erre odajön mellém egy baráti JgPanzer és ő spotol 6 (!) tankot tőlünk nagyjából 200 méterre... Az én Leóm erre mi a toszért nem képes?
Pedig a tankom teljesen ki van fejlesztve.
.mf: Nálam is folyton ezt csinálja. Teljesen instabil a 7.4.
-
.mf
veterán
A frissítés óta ma vettem először újra elő.
Ma csata befejeztével már 3x dobott ki. Másnál is csinálja ezt?Jól veszem észre, hogy a cap rate-et közel lefelezték? Annyira mondjuk nem bánom, mert így a surprise rush nehezebb lesz. Meg így ma már szereztem egy újabb defendert is.
Sajnos a csapattársakat nem upgradelték, ma is láttam olyanokat, hogy csak na...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
BinLaden #5121 üzenetére
Én azt imádom amikor háromszor egymás után találok el valakit, egy kedves férfi hang közli, hogy sikerrel átlőttük a dögöt, de közben 0% HP megy le róla...
KV3-al van ez a legtöbbször (100mm-es ágyúval, annak a legnagyobb a penje... hiába van ott a 122mm-es nagyobb durrantó ha közben nem képes átlőni semmit még azonos tierben sem). Pedig a 100mm-es ágyúból kiköpött meggymag sem sebez olyan vészesen bénán... ráadásul olyan a ROF, hogy adott idő alatt kettőt is kilövök, míg a 122mm-es csőből csak egyet, szóval összességében nagyobb a DPS.
Viszont a lövések legalább harmada úgy ad criticalt meg átütést, hogy SEMMIT nem sebez. Szép.
-
BinLaden
tag
pofán lövöm a T34-et isu hurkatöltőjével és leveszek 74 hp-t
ez megint mi már
csak legyen meg már a Bl10-es hamvasztósugár azzal majd megkapjákkrisss93- nem ott találtam el hanem az alját
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #5118 üzenetére
vagy 500k ért + terhelhetőség , asszem akkor is fel lehet tenni a nagyobb tornyot
-
Oriens
tag
válasz
Antonius1978 #5117 üzenetére
Panther II
Súly/limit: 44,56/48,4 t -> 3,84 t "hely"
Alaptorony: 9,6 t
Fejlesztett torony: 12,5 t
Különbség: 2,9 tkb 2 perc megnézni a www.wotd.info -n
-
marked one94
őstag
válasz
Antonius1978 #5117 üzenetére
Számold ki
Amúgy kell a lánc hozzá a jobb toronyhoz. Legjobb megoldás annyi free xp elrakni mint a lánc meg a torony és akkor már egy ELIT tankkal játszol
-
Antonius1978
addikt
Sziasztok.
Epp jokor jott ez a Bagration esemeny, csuda jo hogy 2 tankom van amivel 2x penzt lehet szerezni.
A 4 legjobb korrel 180 ezret csinaltam, osszesen ma 500-550 ezret szereztem, es ime :Megvásárolva
anther II' vettél. Elköltöttél kredit: 1,991,000.
Erre vajon felmegy a legjobb torony es legjobb loveg lanc nelkul ?
Csak az irjon aki mar tulesett ezen, szoval, csak egy igen vagy nem-et varok, nem azt hogy : szamold ki -
fsb1000
nagyúr
válasz
marked one94 #5097 üzenetére
Na az szép.... majd gyúrok rá....
-
mynames
senior tag
Hát ma sikerült menni először a 7.4 óta! 5-ből 5 vereség....
Az M18 pedig mintha nerfelve lett volna...ennek még nem néztem utánna..Azt sem tudom, h az ellenfélnek hogy lehet üzenni..eddig CTRL+ENTER volt, de most mi?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Remus389 #5110 üzenetére
Pár hete már szinte csak IS-el játszom. Nekem nagyon tetszik a mozgékonysága, bár ez a 34km/h lehetne több is. Az ágyúja is nagyon jó, én a 122mm d25t használom. Elég szépen sebez viszont szerintem az átütése lehetne picit nagyobb is.
Sajnos ma még csak 8-10 csatát játszottam vele, mert elég rendesen szívat a MM..
Úgy gondolom, hogy mindenképp vegyél egyet. -
BinLaden
tag
az előbb mentem su85-el és úgy éreztem lassabban reagálna a lövésekre (klikkelek és nem rögtön jön ki a lövedék) olyan mintha lag lenne, de nincs
-
Remus389
veterán
mostanság milyen az IS?
azt vegyem vagy a Bélát?
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #5102 üzenetére
A Churchill maximum 6os tankok közé kerülhet, szóval nem értem miért lenne "rosszabb" besorolása. (mellesleg azelőtt max 7esekhez, ennek tükrében a mostani helyzet...)
-
Dobi 562
addikt
Akkor hiszek nektek, nem tudom mivel keverem.
A gyorsulása viszont érezhetően romlott.
-
Scheffer
tag
-
Patrick76496
őstag
+1, hogy rosszabb lett a Churchill besorolása. Sokkal gyakrabban rak be 6-os tankok közé, félek a KV-1S-től, mert 2 lövés vagyok neki, a sok Penetration, de 0 dmg miatt... A játékmódok szerintem is okék, megtanultam körülbelül játszani velük, teszt szerveren volt 100+ csatám (az elsőn kihúztam az ST-1-et BL-9-ig, a másodikon pedig a T-54-et fullosra). A T-54-et nem nagyon várom, a 44-est is hanyagolom, tegnap volt vele egy 2 perces csatám, előrementem scoutolni, és amikor jöttem volna vissza, az 50 100 ammo rackelt. Az ilyen tankot utálom, ha nincs mellettem másik medium, egyszerűen fogalmam sincs mit kezdjek vele, ha próbálok is körbeflankelni valakit (620-as motor), akkor a kiválasztott lazán forgatja utánam a tornyát (még az E-100 is), de a T-54-gyel sem sikerült az 50 Foch, mert az oldalát elkapva konyec a kici orosznak.
Ráadásul gyakran láncolják, meg a T-50-est is. Heavy-vel valahogy jobban adja, tegnap sok szép csatám volt az IS-sel, szvsz majdnem olyan jó, mint a KV-3, még 9330 TP az IS-3. Egyik csatában fennakadt top tankként az M103 egy hegyoldalban, szegény nem tudott semmit sem kezdeni, mivel nem volt elég gun depressionje, és szétszedtük egy Tigrissel, a mellette álló másik IS-sel együtt. 40 k credit lett levonások nélkül a csata, eszméletlen az tank!
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest