Hirdetés

Aktív témák

• -vitya-

őstag

válasz Nooob #4003 üzenetére

igen, köszönöm, végre az első értelmes hozzászólásod. valóban lehetetlen az eff alapján megítélni, hogy valaki milyen játékos, illetve a nagyon rossz eff értékkel is lehet valaki CSAPATjátékos, jó nagy betűkkel, aki alárendelten, alázatosan segíti a csapatot.

Van szerencsém kijelenteni, hogy virkir, bár nem a világ legjobb játékosa, de ő Csapatjátékos, és igen jól oda tud figyelni arra, hogy ne csak neki legyen jó a meccsen, konkrétan aládolgozik azoknak, akik vele együtt vannak.

Mivel elég sokat mentünk platoonban, tudom, hogy milyen, ezt csak ezért írom.

Az Ő eff értéke sem mutatja meg, hogy mennyire hasznos tud lenni néha a pályán.

Így a kérdésedre, hogy vajon mivel is lehet eldönteni, hogy ki a jó játékos, én annyit mondanék, hogy csak azokról tudok véleményt formálni, akikkel együtt játszottam. Igazából csak az a mérvadó számomra.

A többiek meg kikerülendő akadályok, akadályozó tényezők ;-), és ha nem, akkor kellemesen csalódom.

szerk: amúgy meg bazi öreg hozzám képest és én meg félúton járok a 30 és a 40 között, csak, hogy tudd hova tenni... Nem is értem, miért nem dobta még fel a bakancsot ;-)

Aktív témák