Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Az AMX 50 100-al bal oldalon védekeztünk, mi csináltuk a csapat összes killjét. Ez számszerűleg 2!
Szerintetek kik haltak meg a térkép bal fölső sarkában?
Aki a többi E-75-re és a Maus-ra gondol, az eltalálta. Az effjük alapján szinte biztos voltam benne, hogy max 1-2 lövés után elhullanak majd (ha nem afk vagy bot lesz éppen). Nekem meg a 10 találatomból olyan 5-6 lepattanó volt, IS-3, E-75 oldaláról.
(#3473) Atlantis: a kulcsszó: manőver. Minek szemből lőni, ha meg is tudod kerülni? Én mindig arra törekszem, hogy előnyösebb pozícióból lőjek rá magasabb tierű tankra. Főleg ha egy szemből agyonpáncélozott dögről van szó. Ha van a csapatban valaki aki leköti szemből, akkor próbálj az oldalába kerülni, aztán lődd a tornyot oldalról, azt könnyebb átlőni és a parancsnokot, töltőt és lövészt és ki tudod így iktatni.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest