Hirdetés

Aktív témák

• forras2

őstag

Tegnapi mérlegem. 27 lejátszott csata, 27 vesztett csata.
    Tigrincsel mentem tegnap. 1 zászlós játék volt, mi támadtunk. Sniperkedtem, nem mentem előre a tömegbe, annak ellenére, hogy top tank voltam. Teljesen összeszűkült a célkereszt, lövedék betöltve. TŰŰZ.
    És a célkörön kívül csapódott be a lövedék. Nahm az mi már??
    Másik körben IS-el mentem. Középmezőny hátsó felébe voltam. Vissza számolt 30-ról az óra, és indul a csata. Kb 50 méter megtétele után meghaltam. :Y GWPanther 1 lövésre kiszedett úgy, hogy se közel, se távol nem volt ellenfél, és se fát, se házat, se kerítést nem döntöttem ki. Vagy ráhibázott, vagy valamit én nem vettem észre.
    PzIV+trollgunt elővettem ezek után. Had jöjjön 1 kis móka. Megyek előre, egyszer csak ellenséges KV1 szép, kerek hátsóját látom magam előtt. Gyere csak ide gold ammmmmmooo ;] betöltve, TŰŰZ, mellé, 31 méterről, teljesen összeszűkült cél keresztel. KV1 nem fordul rám. Töltöm a 2. gold ammot, betöltve, TŰŰZ, telitalálat. yesyesyes. Mi az @nyád, ugyan úgy 640 ÉP-je van :Y Jó, nem vagyok ideges, nem vagyok ideges, DE IGENIS QRVA IDEGES VAGYOK. Csak halk süvítést hallok, ami egyre hangosabb, hangosabb, legénység gyomra összerándul, és bumm. Mi kaptuk az artyt a nyakunkba, 41 ÉP-nk maradt. Nem baj, túléltük, az a lényeg. De közben töltjük a 3. gold ammot. Remegő kéz fogja a lövedéket, majdnem kiejti kezéből, de nem, és sikerül a vetőcsőbe rakni a lőszert, fedél lezárva, mehet. TŰŰZ, és ismét pattanik a gold ammo a KV1 szép kerek formás hátsójáról. Kis köcsög, nem pazarlok rád többet, sima lőszer menjen. Betöltve, TŰŰZ, és átviszi, átviszi, ilyen nincs, ilyen nincs, és mégis van!!! Még Palik is felvisított. Roh@dj meg, kinyíííírlak. Még egyet adunk neki. 7 ÉP-je maradt utána, de még továbbra sem fordul rám, csak néz előre, és lődöz valakire. Indítsd a motort!!! Jön a parancs. Elindulok felé, 33-al belecsapódok hátulról, 2 ÉP-vel túléli, én meg meghaltam. :W :((( :o

Aktív témák