- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
klezzz
tag
1 vs1 -re melyik a legjobb tank T8-ban? IS3 vagy AMX 50 100 között vacillálok, amx-el mindig hátba lőnek menekülés közben...esetleg tudnátok videót adni vagy replayt ilyen meccsekről? köszi
-
echterion
nagyúr
válasz
Patrick76496 #33590 üzenetére
És melyik a táras ágyúja? A 4-es pompom? Gondoltam, kipróbálom, bár, nem szoktam alacsony tier-ben játszani.
-
törölt tag
T-50 nagyon kemény funolni
-
Patrick76496
őstag
válasz
atti_2010 #33572 üzenetére
Cruiser Mk. III a legjobb kettes szerintem. Az olyan, mint egy BatChat, csak 8 tierrel lejjebb és angol színekben. Gyors, papír és táras. 49 mili átütés. Garantálom alig fogsz pattanni. 4 skúló fér a tárba, egyenként 45-öt szebeznek átlagosan. Rld time 7-8 sec. Valami 3 killem van vele csatánként 40 körből és 400 feletti átlagsebzés. 8 top gun, rekord kill 8.
-
RAiN91
őstag
Az álcahálót ha leveszem, depóba tárolom, nem veszik el?
Ja és csak most lehet ingyen levenni, vagy amúgy is? -
Kingfisher1
tag
válasz
Pttypang #33566 üzenetére
Én SU-5 -nél hagytam abba az orosz arty vonalat. Szerettem, de kipróbáltam teszten a SU-8-at, Obj.261-et és nem jobbak, mint SU-5. Szerintem nem érdemes folytatni. Ugyanúgy 50% körüli a találati arány, sokszor lepattan, célzás nagyon nehéz még gyorsítóval is. Kicsit meglököd az ágyút és szétugrik a célkereszt hatalmasra. Ettől függetlenül, ha telibe találsz valakit, akármit, akkor félelmetes sebzése van! Ez bármelyik orosz arty-ra igaz.
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
slayer006 #33551 üzenetére
Az a helyzet, hogy RaZroX nem írta hogy melyik oldalról szedte le a torrentet, tehát az is lehet hogy valami korábbit szedett le, amire a launcher azt mondta, hogy erre még kell anyag.
Amúgy tényleg az van, hogy a launcher is torrent technológiával tölt le (a terhelés elosztása miatt is), plusz a torrent kényelmesebben (tehát nem azt mondom, hogy csak az tudja) tud letöltést megállítani, majd később folytatni.
Illetve lehet, hogy azt szokta meg... -
nyunyu
félisten
válasz
atti_2010 #33578 üzenetére
Nekem is hianyzik az FT AC a trofeak kozul, de amig T2-3 francia TDkkel szoptam, ~40 meccsen talan ha 3 jott szembe, de mire lotavolsagba ertem, addigra reg kilottek elolem oket.
Medium Mark II-vel sem volt eselyem FT AC-t loni.Hetzernek viszont mar nem adja be ellenfelnek.
-
Bingisz
addikt
válasz
Pttypang #33580 üzenetére
Ha jól tudom, a tier 2 tankokat max tier 3-ba rakhatja, ott meg nincs A-20. A bt7-et meg már berakja rendesen tier 5-be scoutolni.
tytyty: Ja igen T18... Böszme páncél, nagy ágyú, gyors szóval eléggé jó kis tank.
Mondjuk a D1-en kívül nem tudok más tankot, ami nem jó tier 2-ben
-
Stigma.HC
senior tag
Na most voltam egy csatában ahol oldalanként 9 és 10 light tank volt, 6-6 ECL amx, amiben ültem én is. Top tankunk egy prém T34-es szépen hátsón durrantott a kör elején majd egy sorry beírása után elgurult mint aki jól végezte dolgát. Type, löwe, T34 néja jobban tartok tőlük ha a saját csapatban vannak
-
atti_2010
nagyúr
Emberek 2 szintű tankban melyik a legjobb, mindegy hogy milyen típus.
-
Pete55555
addikt
válasz
kanyipicske #33559 üzenetére
Szia, látom van egy pár Prém tankod, T14, Valentine2-ről mi a véleményed, mennyire lehet velük creditet szedni, játékélmény ?
(#33569) fradi81 SU-5 nekem is bejött, szerintem jobb, mint a SU-8, azt el is adtam, de nem azért, mert bajom volt a tankkal, inkább magával az artykkal való játék nem jött be.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Awakened78k #33552 üzenetére
én reportolom az adminnak replay-jel együtt, általában van hatása. plusz én a klánvezéreknek is elküldtem és ki is rakták a klánból
-
D.Orion
veterán
válasz
kanyipicske #33559 üzenetére
Derpendetes?
kisküzdő: Épp most gyűjtöm a credit-et a T71-re normál szerveren, remélem az is minimum ilyne jó lesz. Mondjuk nekem a T21 is bejött rendesen.
A sok Churchill, Cromwell, T21 után szörnyen lassúnak hat a T34 ágyúja. -
kisküzdő
tag
Sziasztok. Kipróbáltam a teszten a T69-t.
Úgy tűnik eléggé használható.Victory!
Battle: Ensk 2013. január 13. 10:09:13
Vehicle: T69
Experience received: 1 678 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 19 963
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Kay's Medal IV Class, Mastery Badge: "2nd Class", Ekins' Medal IV Class, Knispel's Medal IV ClassSzerintem ez majd kell nekem.
-
AVarice
tag
Próbálkoztam SU-14-el teszt szerón. Hát mit is mondjak, elment a kedvem. Csak nekem tűnt elsőre olyan rossznak, vagy az is marad?
Így elsőre nem lettünk barátok....
-
RAiN91
őstag
A tesztszerveren a kredit és az xp hogyan gyűlik, van valami szorzó, vagy olyan mint a normális szerveren?
-
törölt tag
Sziasztok, T-50 scoutra milyen extrát vegyek? Venti már van. Meg kis repesz is + álcaháló, de ezek csak azért, mert volt a raktárban.
-
Taragas
aktív tag
válasz
echterion #33555 üzenetére
Hát kb 2000 igen. Én annyit szoktam sebezni átlagban, akkor vannak olyan 12-1300-as effjeim. Ha csak ilyen 1000-1500-öt sebzek átlagban akkor, 900-as eff körül szokott lenni, bár akkor általában nem játszok sokat, mert ez az érték nálam egyenlő a szopó ágas nappal. Van persze pozitív kivétel, amikor 3000+-os napom van, Akkor szokott 1800-2200-as effem lenni. Persze a többi stattom romolhat. Pl volt már, hogy 1800-as effel romlott a winrátám. Sztem nem kell magyarázni azt az esetet, amikor én nyírok ki szinte ellent, és közbe veszítünk, nekem 800-900-as xpem van, az utánam következőnek meg 300 a listában
.
UI: Én szopó ágnak tartom, ha nekem se megy a játék. Sz*patom saját magam...
-
echterion
nagyúr
válasz
kanyipicske #33545 üzenetére
És melyik a "mérvadó", általánosan elfogadott érték?
Amúgy tegnap összesen 3 csatát mentem, mindet a Hummel-lel, sebeztem átlag 1300-at és kemény 791-es eff értéket adott rá a planetwot. 1200-hoz mennyit kellene sebeznem? Bőven 2000 felett?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Awakened78k #33552 üzenetére
Szia!
Én az első ilyen eset után, mikor másodjára próbálkozott egy vicces barom, azt kilőttem a picsába, azóta is ezt csinálom mikor olyan helyen vagyok ahonnan le tudnak tolni és a drága csapattárs próbálkozik hátulról. Ha cseten megkéred a csapattársaid hogy jelentsék fel ők is, akkor talán foglalkoznak vele. Nem tudom pontosan hány feljelentés kell egy csatából, de van egy érték, amit ha elér az illető, akkor utánanéznek. Ha jól tudom.
-
Awakened78k
csendes tag
Sziasztok
A Malinovka pályán kb. minden 3. esetben akad egy idióta, aki vagy csak megpróbál, vagy bele is lök a vízbe a kedvenc leshelyemről. Minden esetben felnyomom az illetőt eltolásért és baráti sebzésért is, hisz ezzel ki is nyír a játékból. Van ennek valami értelme, vagy inkább vadásszak az ilyen sz@rf@aszúakra egy kevésbé fontos tankkal, amivel szétlövöm őket majd rendszeresen?
Tudom, hogy hülyesség, de mindig felbosszantanak ezzel. -
slayer006
addikt
válasz
nagysandor88 #33550 üzenetére
Mielőtt írsz, nemárt tájékozódni. A WoT torrentje a teljes 0.8.2 -t tölti le ....
-
Jolet
őstag
sziasztok!
biztos hülye kérdés, de be kell azt állítani valahol, hogy a teljesen kifejlesztett tanknál a személyzet kapja a pontokat vagy alapból így működik?
csak mert néha jön ilyen felirat, hogy állítsuk be vagy valami hasonlóvégre elértem, hogy legyen IS-em, már csak 4-500.000 kellene hozzá :-(
-
machinev
csendes tag
-
jozefgucci1
addikt
válasz
D.Orion #33533 üzenetére
Benne a mondandódban a lényeg ."Jön egy ember" , azért mert valaki beír valamit nem kell egy topikot "büntetni" .Ez egy nyílvános fórum , mindenki a saját észrevételeit leírja stb , figyelmen kívül kell hagyni és kész. Amúgy is írták már , hogy replay-ból nemigen lehet sokat tanulni , mert a csata állandóan változik .Kezdőknek jó lehet ,de haladóknak annyira nem. Ezzel nem a "pro" játékost minősítem le , egyszerüen azon a szinten túl összetett a dolog annyi mindent kell figyelni. Akkor tanultam sokat mikor a Hard utána Hami klánosokkal kezdtem el szakaszozni , mert ott adott mapokon elmondták mit , hogyan kellene csinálni.
Régen raktak be replayt és nem emlékszem , hogy sokan köpködtek volna sőt ! Ez a WG , kiegyenlít és figyel minket téma pedig már havi szinten előjön , olyan mint a reggeli merevedés megszokott ,de nem hoz lázba
-
-
RaZroX
addikt
Most töltöttem le torrenten a játékot, és miután feltettem további 4GB-ot letölt, de valamiért baromi lassan jön. 700-800 kb/s. Ha máshonnan töltök akkor 3,6MB-al jön... Teljes játékot nem lehet letölteni már amihez nem kellenek ilyen több gigás frissítések ?
-
fradi81
veterán
Hogy lehet ágyú támogatást kérni egy tankra? Mondjuk valószínűleg annyi hatása van mint az SOS segítségkérésnek
-
Patrick76496
őstag
válasz
nyunyu #33523 üzenetére
Encounter és Assault nélkül játszva ezekkel a mapokkal találkozok legtöbbször mostanában: Redshire, Serene Coast, Dragon Ridge, El halluf, Malinovka. Ha úgy adja, egy nap 4x megyek Serene Coast-ra, másnap meg kétszer. Ezekkel viszont kevésbé: Mines, Himmelsdorf, Arctic Region, Murovanka. Random az egész. Lehetne egy olyat berakni a beállításokhoz, hogy ha valamit bepipálok, akkor az általam kiválasztott mapokra egyáltalán ne menjek, és/vagy olyat, hogy ha kiválasztom pl Himmelsdorfot meg Minest, akkor jóval többször rakjon oda. Mintha nyilatkozott volna a WG korábban, hogy terveznek ilyesmit. Azóta hallott valaki valamit róla? Azt vettem észre, hogyha platoonban vagyok olyasvalakivel, akinek be van kapcsolva az encounter, és ő a platoon maker, akkor gyakrabban rak be abba a játékmódba, mint a normálba.
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #33523 üzenetére
Sikerult kiszurni a kulonbozo jatekmodokat.
Standard: 780 meccs
Karelia: 21
Malinovka: 16
Province: 2
Himmelsdorf: 25
Prokhorovka: 36
Ensk: 15
Lakeville: 30
Ruinberg: 29
Mines: 31
Murovanka: 13
Erlenberg: 26
Siegfried Line: 16
Widepark: 23
Cliff: 27
Abbey: 31
Westfield: 14
Sand River: 20
El Halluf: 16
Airfield: 31
Fjords: 25
Redshire: 31
Steppes: 18
Fisherman's bay: 28
Mountain Pass: 35
Arctic Region: 31
South Coast: 20
Port: 31
Live Oaks: 32
Highway: 42
Serene Coast: 38
Dragon Ridge: 25Encounter: 297
Malinovka: 30
Himmelsdorf: 27
Ensk: 30
Ruinberg: 42
Murovanka: 41
Siegfried Line: 18
Sand River: 30
El Halluf: 45
Steppes: 34Assault: 317
Karelia: 64
Malinovka: 39
Westfield: 51
Erlenberg: 56
Siegfried line: 62
Sand river: 45Erdekes, hogy El Halluf encounter, vagy Karelia, Westfield assault 3x gyakrabban jon, mint az alap palya.
Siegfried assault meg majdnem negyszer. -
D.Orion
veterán
Ugye most már mindenki érti, hogy pl. diegho miért nem ad replay-t, vagy, hogy miért is hangzik el olyan kevés hasznos információ a topikban. Pont ezért, mert mindig jön valaki aki megmondja, hogy AZ BIZONY NEM ÚGY VAN! Persze bizonyíték, tények az semmi nincs mögötte, csak mondja, hogy za bizony nem úgy van. Ennyi, a WG mindent manipulál és aki 50% feletti győzelmi aránnyal rendelkezik az csak a szerencse miatt van és majd egyszer a WG elpártol mellőle.Én sem osztok további észrevételeket, tanácsokat ezzel a témával kapcsolatban.
-
Pete55555
addikt
válasz
Dobi 562 #33531 üzenetére
Igen...
atti_2010 (#33530) ...nyilván több kredót kapsz győzelemért, de vereséggel is lehet keresni, ha nem b@szakszol, és szerencsétlenkedsz, hanem esetleg sebzel és/vagy kilősz 1-2 tankot. Arról nem beszélve persze, hogy az elméleted szerint, ha túl sokat nyersz, akkor a játék "vesztes" csatába rak, itt csak azt felejted el, hogy valaki (azaz a másik oldal) úgyis nyerni fog, szóval akkor meg ők kapnak kreditet, és akkor ők nem vesznek prém tankot.
-
echterion
nagyúr
válasz
atti_2010 #33527 üzenetére
Ehhez a vitához annyit tennék hozzá, hogy nekem közel a legrosszabb a winrátám a SuperPershinggel, pedig kemény aranyért vettem. 45,6%, 1450-es eff. érték mellett. Mindzet 160 csata mellett. Pedig ezt aranyért vettem, igaz, akciós időszakban.
A legjobb pedig a PzKpfw 38 nA tankért, 889-es effi. mellett, igaz, ezzel csak 31 csatát mentem (béna vagyok scoutnak, na
).
Amúgy a wot dossier-s statisztika böngészőben van 3-féle effi érték, azok között mi a különbség?
-
D.Orion
veterán
válasz
nyunyu #33523 üzenetére
Bocs, de ha beleveszed a többi játékmódot is, akkor azokat miért nem külön kezeled? Mert azt úgy kéne, remélem ezt neked nem kell külön magyarázni, hogy az megint egy külön minta. A 2-3 egyéb módban is játszható pályák pont 2-3szor szerepelnek többször. Nem furcsa? Talán csak nem azért, mert azt külön kezeli, mintha új map lenne.
atti_2010: Nem vitatkozom veled, mert látom felesleges. Összeesküvés elméletek 4ever.
Szerk.: Mobilról irogatok.
-
Mcray
senior tag
válasz
machinev #33497 üzenetére
Szia machinev!
Sem nyílt sem burkolt minősítés nem volt abban, amit írtam. Nem az én ingem 100 másik embert minősíteni egy miatt. Abban teljesen igazad van, hogy ha máskor találkozok egy MLD-s játékossal, akkor átmegyek a térkép másik felére, biztos, ami biztos (akkor is ha semmi okom rá). Majd az idő és a jövőbeni esetleges jó tapasztalat változtat ezen.
Azért kérdeztem,mert hátha van itt tag (ahogy van is) vagy valaki, aki tudja ki a vezetőjük és útba tud igazítani.
Megtaláltam a vezetőt, de a Wargaming nem engedett neki üzenetet írni, (Ez miért lehet?), ezért az egyik másodvezetőnek írtam levelet, kedvesen, és jó szándékkal. Ha akarja publikussá teszi nektek.
Ki nem játszik hétfőig? Le lett tiltva a srác? Annyian mondták, hogy úgysem lesz belőle semmi, hogy meg lennék lepve, ha mégis.
Igen én is keményen szankcionálnám, azt aki szánt szándékkel szemétkedik, és kevésbe azokat, akik véletlen, mert jelenleg ha véletlen eltalálsz valakit, akkor állati magas büntetést kell fizetni.
Üdv, Mcray/Tyutyu
-
nyunyu
félisten
válasz
D.Orion #33510 üzenetére
Aszondja, hogy utolso 1388 csatamrol talaltam replayt, mert egy honapja elfelejtettem torolni oket.
Karelia: 85 (S/A)
Malinovka: 84 (S/A/E)
Province: 2 (S)
Himmelsdorf: 52 (S/E)
Prokhorovka: 35 (S)
Ensk: 45 (S/E)
Lakeville: 30 (S)
Ruinberg: 71 (S/E)
Mines: 31 (S)
Murovanka: 54 (S/E)
Erlenberg: 82
Siegfried Line: 96 (S/A/E)
Widepark: 22 (S)
Cliff: 27 (S)
Abbey: 31 (S)
Westfield: 65 (S/A)
Sand River: 95 (S/A/E)
El Halluf: 61 (S/E)
Airfield: 31 (S)
Fjords: 25 (S)
Redshire: 31 (S)
Steppes: 51 (S/E)
Fisherman's bay: 28 (S)
Mountain Pass: 34 (S)
Arctic Region: 31 (S)
South Coast: 20 (S)
Port: 31 (S)
Live Oaks: 31 (S)
Highway: 42 (S)
Serene Coast: 38 (S)
Dragon Ridge: 25 (S)36 csatat leszamitva tier5-tol felfele jatszottam, igy az aktualis tank nem (nagyon) befolyasolta, hogy melyik palyara kerulhetek. (Provinceot leszamitva, ami fixen tier1-3, csak UE57-tel fordult elo.)
Jol latszik, hogy azokat osztja leggyakrabban, amiken nem csak standard mod van, hanem assault es/vagy encounter is. -
válasz
atti_2010 #33505 üzenetére
Nekem biztos azért nőtt a kezdeti 45-ről 53%-ra a winrátám, mert egyedül nincs esély a növelésére. Soha nem szakaszozok (13k meccsból kb. 20-30-at szakaszoztam összesen), nem vagyok klánban, nem játszok században... Ja, és nem vagyok valami extrém jó játékos, a statjaim alapján épp átlag felett vagyok.
-
D.Orion
veterán
válasz
atti_2010 #33518 üzenetére
Ezt a badarságot fejezd be. Nézd meg a BDR tankos statom. Azzal már mint sokat látott és tanult játékos játszottam. 74%-os vele a győzelmi arányom. Majd ha már haladok felfele a fejlesztésekkel, akkor minden jó tankommal igyekszem 70% fölé/köré húzni a győzelmi arányom.
-
Linkin
senior tag
Játszottam 6 meccset abból 4 bukó 2 nyertem szerintem mára tényleg befejezem
Arra gondoltam hogy nem is fogom nézni a statisztikát csak játszok lesz ami lesz így is még 47%-os a győzelmi rátám összesen -
nyunyu
félisten
válasz
Cseri0058 #33509 üzenetére
WOT nem az aktualis kiosztasnak megfeleloen hasznalja a billzetet, hanem az amerikai kiosztasnak felelteti meg az egyes fizikai gomb kodokat.
Pl. 0 emiatt nem a bal szelen van, hanem a 9 utan, aztan jon a minimapot kicsinyito/nagyito -/+. (magyar billzeten ü/ó)Utasitas kiadasra az A alatti gomb kell, ami az amerikain+angolon Z, legtobb europai kiosztason viszont Y feliratu, talan csak a franciak+belgak kulonckodnek W-vel.
-
Linkin
senior tag
válasz
slayer006 #33498 üzenetére
A restart én is próbáltam és tényleg jobb lett utána. ma már nem játszok mert tompa vagyok meg fel is idegesítettem magamat van 5 killem és maradt egy arty kérem a csapatot hogy had lőjem már ki hogy legyek top gun meg találom becélzom majd mikor lőnék kiszedik előlem olyan ideges lettem hogy azt leírni nem lehet
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest