- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fradi81
veterán
Ingyenes módban van bármi haszna ha egy tank elit? A gyorsított képzésen kívül.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
r.laci38 #30794 üzenetére
A lövedék bugról mindannyian tudunk de a többi baromság.
az orrom előtt (kb. 50 méterre) lévő tank is eltűnik,
Ha álcázza magát persze hogy eltűnik, itt nincsenek csalók mert eleve lehetetlen, ahhoz hogy csalni lehessen meg kell heckelni az összes szervert egy időben ami ugye nem kis mutatvány lenne még egy profitól sem.
-
Stigma.HC
senior tag
Szeretjük mi az artykat ...... levadászni
-
Fel
addikt
A múltkorában esett pár szó az SPG-k jövőjéről.. Az orosz szervercsoporton ma elkezdődött a "megreformálásuk".
Egy kis szerver oldali buherálással, új rendszer lépett életbe a Match Making rendszerben. A készítők elmondása szerint várhatóan csökkenni fog a high tier csatákban az artik száma, alacsonyabb tierben pedig valószínű nőni fog. A várakozási idő szintén nőhet.
A működése kb. ilyesmi:
- Az oldalankénti maximum 5 db arti lehet, de ez nem azt jeleni, hogy ennyi lesz a minimum is.
- Az MM a sorban várakozó artikat a következő sorrendben "adagolja" be a csatákba: 1.csata 2db/oldal; 2. csata 3 db/oldal; 3. csata 4db/oldal; 4.csata 5db/oldal; 6. csata 2db/oldal... Próbálják hullámokban csatába engedni őket, hogy ne torlódjanak fel a várólistán.
- Ettől a szabálytól eltérhet az MM, ha nincs elegendő játékos (pl.: szerver induláskor).Hogy mikor kerül bevezetésre nálunk is, arról nem találtam semmit. Lehet hamar.. Kíváncsi leszek nálunk milyen hatása lesz. Ugye az orosz játékosbázis sokkal nagyobb, és nagyobb arányt tesznek is ki a járművek eloszlásában az artik. Náluk a statisztika szerint a korábbi 3,5 db SPG/oldal mennyiség az utóbbi időben felkúszott 5db/oldalra magas tierű csatákban..
Azt, hogy valamilyen újrabalanszolásnak, nerfnek esnek áldozatul a következő 1-2 patch valamelyikében azt már tudjuk. És azt is, hogy az év második felében 10 színtűre fogják kibővíteni az SPG ágkat. Ennek viszont - Storm elmondása szerint - hatása lesz minden más tankra is. Gyk. teljes rebalansz lesz. Gondolom azért, mert egy tier 10 arti nem rendelkezhet ~600-700 hitpoint-tal, hanem többel, és ehhez hozzá kell igazítani a többi járművet is. Én azt tudnám elképzelni, hogy - főleg high tierben- egységes és arányos életerő és alfa sebzés növelés lesz. Talán valamikor nyáron.
Kíváncsian várjuk a fejleményeket.. -
Bobyjack
senior tag
válasz
Atlantis #30983 üzenetére
Mindenkinél a játékban elérhető, hogy tankonként mennyi csatát ment és az is, hogy mennyit sebzett összesen. Innen egyszerűen előáll a tankonkénti átlagsebzés. Sajnos a játék weboldalán nincs ilyen részletes statisztika a játékosokról, így egy ilyenfajta wxm létrehozása itt akadályba ütközik.
-
CptMisi
őstag
válasz
diegho #30969 üzenetére
1. Nem írta ezt, amit szerkesztett: "Csak veletek ellentétben én sosem állítottam, hogy mi vagyunk a top játékosok." és "CW-ről jobb, ha nem nyilatkozol, mivel semmi tapasztalatod nincs, kívülállóként meg jobb, ha nem beszélsz bele."
Ezt a kettőt írta hozzá.2. Én csak azt nem értem, hogy miért kell ez egyáltalán? Te nem mész CW-re, rendben. De mikor írtuk mi azt, hogy az ESL szar, mert nekünk nem megy olyan jól? Én megértem, ha valaki ESL-re jár, onnan lehet sok aranyat szerezni, ez tiszta sor. A CW egy lassan megtérülő (ha egyáltalán megtérül) befektetés. Csak akkor van értelme, ha tényleg otthon érzed magad a klánban, és hajlandó vagy áldozatot hozni érte. Azzal sincs baj, ha valaki nem hajlandó. És mondhatják sokan, hogy a CW a dicsőségről szól duma f.szság, de alapvetően igaz. Ha nagyot akar valaki szakítani, az inkább ESL-re megy.
3. Azért az ilyen kijelentések, hogy nincs skill meg hasonlók, elég erősek.... Vertük meg a PTS-t 7-1re ESL-en például. De CW-n meg kiraktuk a QV-t, ami jó ESL-en. Az az igazság, hogy nem tudunk kellő időt fordítani az ESL-re, mert este, amikor az érintett játékosok ráérnek, a CW-re kell koncentrálnunk.
4. Mi nekünk eddig a szövetségeink nagyon sokat segítettek... Voltunk a PP-nél, ott konkrétan szövetséges ütött ki minket a térképről 2szer, segítséget egyáltalán nem kaptunk. Most vagyunk a G-ben, most léptünk be, eddig teljesen egyedül működtünk, hogy bizonyítsunk....
5. Téged nem is kérlek, hogy ezt fejezzük be, részemről több hsz ebben a témában nem lesz, és kérem HungAryant is, hogy ő se írjon, mert ez legalja szint már.
-
Atlantis
veterán
válasz
Bobyjack #30981 üzenetére
Akkor ezt megbeszéltük.
Ez a mostani "Master Tanker"-rendszer bohóckodásnak jó, nem mondom, jó elérni egy géppel a "TankÁsz"-t, de ahogy írtad, nagy számú csata alatt bármelyik géppel kijöhet a lépés egyszer. Legjobb példa nálam a Patton, csúfos 42% a WR-em vele, átlagsebzésemet ki se merem írni, mégis megvan már vele a TankÁsz.
Az átlagXP-vel az a bajom, hogy egyrészt nem tudni, milyen arányban van jelen prémium egy adott játékosnál, másrészt a spot-ból eredő sebzést jobban honorálja a rendszer, ami szerintem eléggé kitolás. Csak ma tucatszor fordult elő, hogy messze a legtöbbet sebeztem egy csatában, mégis XP-t tekintve csak 2-4. hely körül voltam a csapatba a csata végén.
Tankra vetített átlagsebzés viszont jó gondolat, de hol lehet azt megnézni?
-
Linkin
senior tag
1 dolgot nem értek a hetzer ágyuka van mikor nagyon pontos és halálos van amikor meg közelről nem tudok senkit megsebezni
-
krisss93
aktív tag
Ez most hülye kérdés lesz, főleg, hogy zárt béta óta játszom ezzel a szarral:
Visszafelé kompatibilis a legénység?
Pl a jagdpantheremben lévő legénységet vissza akarom tenni a hetzer-be akkor arra is át kell képeznem? -
Preda
aktív tag
Ohh, eddig nem is tudtam, hogy a Hetzer-rel ilyen durva köröket is lehet menni .
2062 dmg és 7 kill.
Pedig csak 21% esélyünk volt a nyerésre.Ezt azért már felraktam ide -
Bobyjack
senior tag
válasz
Atlantis #30931 üzenetére
Sajnos nem ilyen egyszerű az élet. Az átlagsebzés sem a legjobb mérője egy játékos teljesítményének. Ha például folyamatosan OBJ261-el, vagy T110E5-el játszanék az átlag sebzésem meredeken emelkedne, pedig semmivel sem lennék "jobb" játékos tőle. Talán az aktuális tankkal elért átlagsebzés/átlagxp (prémium nélküli rész) más játékosok azonos tankkal elért eredményéhez viszonyítva jó mérője lenne a játékos teljesítményének. Mondjuk a mostani master tanker szerű rendszer, de nem max xp szerint rendszerezve, mert meglátásom szerint, hogy egy bravúros kört repessz, csak idő kérdése. Nyár eleje óta most kezdtem neki rendesen játszani újra. Nem emlékszem mikor vezették be a master tanker rendszert, de azóta amelyik tankkal értelmes csatamennyiséget lenyomtam, azzal meglett. Éppen ezért messze tökéletlen rendszernek gondolom.
-
diegho
nagyúr
válasz
krisss93 #30965 üzenetére
Először az volt ott, hogy ők vertek ki minket, ami igaz, mert az alakuló csapatot kiverték valamikor régen - nem voltam a tagja - de ugye már ment is rá a szerkesztés.
Mellesleg én imádom, hogy beképzelt pöcsnek tartotok itt, mert ki nem állhatom, hogy állandóan ingame zaklatnak a gyengébb játékosok, hogy adjak nekik tanácsot. Szoktak válaszolni mindenkinek és adok is tanácsot, de nem chateleni vagyok bent a játékban, szóval legyek csak beképzelt pöcs, de hagyjanak békén a kéregetők ingame
-
HungAryan
tag
válasz
diegho #30953 üzenetére
Arról nagyvonalúan elfelejtkezel, hogy múltkor első meccsen pottyantatok ki a nagy skilletekkel...
Csak veletek ellentétben én sosem állítottam, hogy mi vagyunk a top játékosok.Tudod, attól még, hogy ügyes játékos vagy, még nem kell beképzelt f*sznak lenni...
CW-ről jobb, ha nem nyilatkozol, mivel semmi tapasztalatod nincs, kívülállóként meg jobb, ha nem beszélsz bele.
-
forras2
őstag
Tök jó, hogy bevásároltam tankokból most az ünnepek alatt, és így jön(ne) is a lóvé, csak kár hogy nincs időm játszani
-
bullseye
addikt
Pattogatott kukorica van valakinél?
-
Scheffer
tag
Közel voltam ahhoz, hogy többet sebezzek, mint a csapattársaim összesen. 5915 sebzést tudtak összehozni 14-en. Ez aztán a teljesítmény.
-
HungAryan
tag
válasz
diegho #30946 üzenetére
Jajj, ne fárassz ezzel a szar dumával. Szerinted ti vagytok a top játékosok, mert ESL-re jártok?
Szerintem előbb játssz le pár CW csatát, aztán meglátod, hogy mi értelme van...Esetleg kérdezd meg a top klánok tagjait, hogy miért járnak CW-re...
Tudod, nem mindenki az aranyért izgul, én például meg tudom venni, amennyi nekem kell... -
scyllarus
veterán
Ha már így beidézték a magánvéleményem, akkor tisztáznék 1-2 dolgot:
1. nem hiszem, hogy a prémesek könnyített mm-et kapnának.
2. a kiugróan magas WR igenis nagyon jó játékost jelent, az átlag fölötti nem jelenti okvetlenül a játékos értékét.
3. az xvm-ből már jobb következtetéseket lehet levonni, de az sem mindenható. Láttam már idióta lilát és ügyes sárgát is.
4. a SPAR párizsiban max. álmaidban van 45% hús, ne akard tudni az igazságot (az ország legnagyobb húsipari cégénél dolgozom...)
A lényeg: a 60% körüli WR tényleg megsüvegelendő teljesítmény, nem képes akárki elérni. De aki mostanában kezdte, az sosem fogja elérni csak random csatákkal, értelmes játékmenettel (nem T1-ben 2000 csatát nyomva loltraktorral - láttam már olyat is). -
krisss93
aktív tag
Tiger II-vel mennyi xp-kell egy tank ász medálhoz?
Mert kicsit idegesít hogy már a harmadik olyan kört nyerem meg amiben 4800 körül sebzek, de nem adja -
diegho
nagyúr
válasz
kanyipicske #30937 üzenetére
Nekem 255 körüli átlag jut 1 tier pontra, ez szerintem elfogadható, de lehetne sokkal jobb is. Mostanában főleg kis tankokkal játszok, szóval lehet csökkent már, nőni biztosan nem fog mostanában.
HungAryan: nem kell megvilágosodni ahhoz, hogy lássam mi éri meg és mi nem. CW-n nem hiába nincsenek ott a top játékosok, inkább járnak a kupákra és játszanak sok ezer goldért, vagy euróért.
-
kisokos96
csendes tag
válasz
kanyipicske #30937 üzenetére
a saját életednek megfelelő, de inkább több kiosztott sebzés már jónak mondható
-
Steelheart2
őstag
Kérhetek egy kis véleményt?statKb 1 honapja játszom.
-
kanyipicske
tag
Osztályonként mennyi average dmg számít jónak körül belül?
-
myckey
veterán
én is csak ilyen 1-2 csatákat megyek.
ha nyerő,akkor még egyet,de mihint jön egy bukta,lépek is kiolyan bukták vannak
most az E2 sörment nem tudom leszorzózni.
egyik csatában top TR voltam,ki is osztottam a legtöbb sebzést,csak a csapat nem gondolta úgy,hogy csinálni is kellene valamitmost meg bevágott tr7-be
mondom megyek a KV-3,Tiger után....jött még egy KV1S is.vagyunk elegen,baj nem lehet.
erre én vezetem a támadást,itt már éreztem,hogy nem lesz kóser
nem is lett.2 tr6 hevi,meg egy tr7 majdnem kinyírta őket,én vadásztam le kettő.utána a túlerő elgázolt.megyek inkább futni
majdnem elfelejtettem.
t-34-85 se adja magát.
bevágott tr8-ba
5 vagy 6 tr8 prém gép közé
közöltem a csapattal,hogy ez bukó lesz,az is lett
szép nagy cumi.
elmehetnék jósnak -
Fel
addikt
És az M24 videó mellé rögtön itt egy T32 oktatófilm is: Tank Intel: T32
Valamiért tetű lassú most nálam a ph.. kicsúsztam az előző szerkesztéséből.. -
Fel
addikt
válasz
myckey #30915 üzenetére
Sajnálhatod, hogy ezekből kimaradtál:
2:14 bukta:
15:1 win:
A nemrég léptem be, de a második után inkább gyorsan nyomtam egy Alt+F4-et. Biztosan mindenki másnapos az ünnep után...
--------------------------------------------------------------------------------
M24 Chaffee oktatófilm. Egész hosszú (~20 perc), alapos, szájbarágós. Szerintem nem csak M24 tulajoknak lehet hasznos.
-
Atlantis
veterán
válasz
Chris0321 #30930 üzenetére
A WR se ér semmit, irányadásnak valamennyire jó, de befolyásolható szakasz/század, stb. csatákkal. Átlagsebzés, csak ezzel foglalkozok, ez alapján ítélem meg a játékost, a többi számomra érdektelen.
Én csak random-ban játszok, egyedül, nem vagyok jó játékos, az WR-em napok, hetek óta folyamatosan csökken, miközben az átlagsebzés, átlagXP, találati arány meg folyamatosan növekszik. Annyira közel sem vagyok jó, hogy az agyament játékosállomány csapatra eső részét ellensúlyozni tudjam akár csak részben is.
-
Chris0321
veterán
válasz
Remus389 #30864 üzenetére
Az effivel sem érsz sokat. Láttam már olyan zöld, lila effes játékost aki kritikán alul teljesített. Pl. zöld effel top tankként(E-50) artyk mögött campelt és "védekezett". Majd mikor szépen bedaráltak minket és kezdtek elérni a bázishoz lelépett a szabad úton és kinyírta az artyt. Majd mivel hülyeség beállni foglalni a túlerőre való tekintettel neleronyolt 100%-on a vízbe és megfulladt. Vagy 3 tank maradt már csak az ellenségnél és azok is le voltak sebezve.
És ez csak egy eset volt.
-
Dr_Syrex
senior tag
-
Tomi0703
addikt
válasz
Remus389 #30864 üzenetére
az eff sem mindig mervado. ha jol tudom abba nagyon szamit a cap es a def. es mint tudjuk eleg sok caphuszar van. szoval lehet, hogy nagy az effje de kozben meg bena...
a premiummal konyitett mm-ed van meg egy oltari nagy baromsag! a prem fiok ket dolgot ad: 50% kredit es xp. ENNYI! van egyebkent nekem is olyan, hogy gyozelmi sorozatva kerulok es ilyenkor 5 csatabol 3-4-ben top tier vagyok.
egyebkent a sok hitetlenkedo helyeben en hinnek a naluk sokkal tapasztaltabb jatekosoknak... valoszinu, hogy ok azert jobban tudjak mert kb egyedul tobb csatajuk van mint a hitetlenkedoknek osszesen...
nekem kb. 2100 csatam van, nem tartom magam jonak, de inkabb nekik hiszek.kellemes unnepeket!
-
nagysandor88
tag
Én is kb így gondolkoztam, bár nem ennyire drasztikus számokkal. Még gondolkozom a dolgon. Lehet aztán pz4 lesz. Farmtanknak van SP, su122, T25, és ahogy észrevettem akkor hoznak csak igazán jól, ha van mellettük prém akk. Ha pénz kell akkor úgyis veszek egy nap prémet, azalatt meg összekapok egy két nyolcasra valót, csak azért vennék egy negyediket, hogy ne unjak rá nagyon egyikre se. Van még egy Churchill és T14 prémium párosom, de őket nem nagyon szeretem.
-
joergie
őstag
válasz
KaLeun #30911 üzenetére
ott a pont. Gigantikus fail-ek vannak artyval kapcsolatban nagyon magas eff-es játékosoknál is, fingjuk nincs róla hogy gondolkozik az "artista", hova lő be, és hát ugye a ritmusérzék.
Na igen, 80-90%. és ki az aki megveri őket?a vége felé, amikor már elfáradnak agyilag(azért a század más, mint randomban darálni), vagy kijön nekik egy erős ellenfél gyenge oldal kombo. de az amúgy 90%+. vagyis szerintem. ha nekünk megvolt 20ból 1 vereség, akkor nekik is minimum.
-
Dobi 562
addikt
Nektek hogy tetszik a T1E6? Felszereltem ventivel + célzás gyorsítóval + optikával és csak aranylőszerrel használom (1 gold ammo = 400 kredit). Eddig 4 csatát mentem vele, szerintem nagyon jópofa. Kicsit vaksi szegény, kicsit papír, de legalább jó gyors. Nem egy micromaus, de eddig jó volt vele menni, bár még bele kell jönnöm.
-
vbbb
őstag
Végre ezzel is megvan!
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. december 27. 13:26:51
Jármű: SU-122-44
Szerzett tapasztalat: 4 162 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 78 455
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"no premium
-
vhw
addikt
válasz
nagysandor88 #30913 üzenetére
De ez T6, kevesebbet hoz mint egy 7es.
Valamint a Dmax szinte teljes mértékben a csapat spotolására van utalva, ilyen mozgékonysággal/páncéllal nem képes harcolni elsősorban (tehát olyan célpontokat lőni amiket saját maga spotol) ebből az következik, hogy kevesebb xp-kredit jár az aprításért, mert a spotterek lefölözik a jutalmat.Ha 15-20 ezer a nettó nyereség, akkor a lőszerköltsége eléri a 10-15ezret + javítás. (ez prem fiók nélkül)
Ha hasonló mennyiségű dmg-t mondjuk a PzIVS-el lő össze (kb 1200-1500) akkor a lőszerre fizet mennyit? 2ezret mondjuk? -> Kb. +10k credit megmarad/nyereségként jelenik meg.(talán kissé túlzónak tűnik a 10-15ezres lőszerköltség 1200-1500 sebzésre, hisz 300-as átlaggal csak 5-6 sebző lövést kéne elvileg bevinni (ami 4-5ezerből kijönne), de sokszor tényleg képes az ágyúja varázslatos melléket/lepattanókat/0dmg criteket lőni, meg egy 10-20 HPs tankba is bele kell repíteni a 300 dmg-s 800 kredites lőszert, ha úgy hozza a helyzet)
Nem mondom, hogy katasztrófa a tank, lehet vele szép köröket menni, de kreditgyűjtésre szerintem van hatékonyabb prem vas.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Scheffer #30877 üzenetére
Mondjuk Hami és az ő 11 emberkéje, pont t8 században veri hülyére a kis noob századokat, már vagy 1-1,5 éve ami azért igencsak jó wr booster. Ami jelenthet naponta akár 20-30 csatát aminek a 80-90%-át meg is nyerik.
Amúgy nagy seggfejnek tartom.
Érdekes, hogy nagyon sok lila effes nem is játszik artyval és fogalma az artyzás mikéntjéről. De észt az oszt vele kapcsolatban, mint pl. Hami.
-
vhw
addikt
válasz
nagysandor88 #30908 üzenetére
Ha creditet akarsz elsősorban keresni, akkor a Dmax nem a legjobb... drága az a 800as lőszer...
Bár még a PzIV S-t nem próbáltam talán jobban kereshet. -
Remus389
veterán
válasz
nagysandor88 #30908 üzenetére
nem az a D. Max-ot 1-2 lövéssel szoktam elintézni, nem tudom mi abban a jó
én a Panzert venném, lehet fogok is majd
-
nagysandor88
tag
Szerintetek mit vegyek?
D.Max vagy PZIV-S?
Szívem szerint a D.Maxot venném, bár én a régi Pz-t nagyon szerettem. Melyik hogy keres? Tesztszerón próbáltam őket, de ott általában 6+6os csatákba, vagy full T8-ba kerültem, mert mindenki T8 prémekkel meg T10 tankokkal baromkodott, így nem túl releváns az ott kapott eredmény, -
vhw
addikt
válasz
garcia66 #30875 üzenetére
Khm... 2 év alatt egyszer vettem egy nap premet, elköltöttem premium tankokra meg goldra kb... ~13k forintot.
Mégis megy a szekér... hm ha csak ennyi kell a 62% win ratehez, meg 1600 effhez, akkor talán más is megengedhetné magának
(mennyibe fáj egy újonnan kijött AAA kategóriás játék? 10-15k? meddig játszik vele az ember? pár hónap? egy év? két év játékidő után nem nagy szívesség kifizetni ezt a zsetont a WG-nek...)
Aktív témák
Hirdetés
- IPHONE 12 MINI 256GB, SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPHONE 12 MINI 128GB, SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- DELL Latitude 5550 15.6" FHD IPS vPRO Ultra 5 135U 12 Mag 24GB RAM 512GB NVME SSD Dell Gar: 2029.12
- MSI GE66 Raider 11UG i7-11800H, RTX 3070, 48GB RAM, 2560 1440 QHD 165Hz
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest