-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
BaliJack #33687 üzenetére
Ha már azon az ágon vagy szvsz érdemes befejezni legalább addig, hogy kifejleszted a vk-t aztán ha lesz több tapasztalatod akkor majd megveszed.
Érdemes átböngészni a scout tippeket. -
Mcray
senior tag
Tegnap T32-val 6-ból 5 csatát nyertem, mindezt úgy, hogy ritka balpénisz voltam tegnap...
Pantherrel és Tigrissel nem ment tegnap
Csak 3.ra sikerült velük duplázni.
Tök jó, hogy B1-gyel meglett a tank ász, mert tegnap még a tank ász körömnél is sokkal jobb kört mentem. Marha poén volt, ahogy megrohamoztam az ellenséges B1-et és mentem Alienes arcmászózni rá, az meg folyamatosan tolatott. Így rohangásztunk (vonatoztunk) át a fél pályán, úgy hogy én bekaptam 22 sebzést, őt meg minden lövésemmel sebeztem a vezetőfülkén át, majd elmentem a nagy sebességemmel felderíteni és levadásztam háromból kettő artyt
-
BaliJack
aktív tag
válasz
marked one94 #33696 üzenetére
Ez igaz, köszönöm.
A Leopard is azért rossz most, mert már nincsen free XP-m, amivel a motort meg a láncot fejleszteni tudnám.
Meg nyomom tovább a Covenantert, hogy a fiúk táposodjanak.
És az is termel free XP-t addig is. -
diegho
nagyúr
Ez a T32 tényleg nagyon gáz tank, nem is értem miért tartom a legjobb tier8 tanknak, lehet a vele elért 2400 átlagsebzésem miatt?! Fene se érti ezt, ha én tudok vele sebezni, akkor másnak is tudnia kell.
-
BaliJack
aktív tag
válasz
nagysandor88 #33691 üzenetére
Köszönöm, igyekszem hasznára lenni a csapatnak.
Apósommal szoktunk menni néha szakaszban, ő is az angol könnyű-közepes tankokat favorizálja, ezért mentem ebbe az irányba.Rendben, akkor hagyom a felderítést, bár eléggé kamikaze a stílusom sokszor
.
Szerk.: Haart, köszönöm, akkor amint le tudok ülni, megyek KV-re
.
T-26-ot érdemes átugrani?
Azt hiszem, hogy a T-46-ot ki tudnám fejleszteni szabad XP-ből. -
BaliJack
aktív tag
válasz
Dobi 562 #33689 üzenetére
Köszönöm.
Igen, passzív spottolást akartam tegnap este, de a pálya ismeretlen volt, és nem sokkal a kezdőnktől álltam be egy bokorba
.
Most így lenne a jobb, mert a motor alap, így eléggé lassú.Értem.
És melyik ágat nyomjam inkább?
A Covenanter jobb, mint a német könnyű?
Tervbe vettem, hogy a szovjet ágon elmegyek a KV-1-esig, térjek át arra? -
Dobi 562
addikt
válasz
BaliJack #33687 üzenetére
A leopárdra oda szerintem jó választás a periszkóp, a fejlesztett optika és az álcaháló mellé amennyiben passzív spotter szerepkörben akarod használni. Ez azt jelenti hogy keresel egy jó kis bokros helyet az ellenfél felvonulási útvonala mellett, bebújsz, bekapcsol az álcaháló-periszkóp és spottolva tartod az ellent, hogy a sajátjaid tudják lőni. Lőni nem szabad mert akkor észrevesznek. Ha az ellen megfogyott, lehet menni articsóka vadászatra.
Én így használtam, de ha inkább szaladgálós, aktív felderítő szerepkörben akarod, akkor fejlesztett optika, fokozott szellőzés , jobb felfüggesztés (nem tudom mi a magyar neve pontosan) lehet a jó választás.
Egy jó tanács: hagyd azt a német ágat, kezdj el egy másikat és később térj vissza felderítő tankokhoz. Ezekhez nagyobb tapasztalat kell, ismerni kell hozzá a pályákat.
--------------------------------------------------------------
Ilyet is tud a BDR és nem használtam gold ammo-t:A T-43-at szemből lőttem ki, a többi kis butuska az oldalát mutatta. 100% körüli legénységgel már egész pontosan lehet vele lődözgetni.
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Eléggé új vagyok a játékban (balijackhu néven tavaly novemberi regisztrálás, 264 csata tegnap estig), és tanácsot szeretnék kérni.
Két könnyű tankom van (Leopard és Covenanter), ezekre milyen modulokat érdemes feltenni?
Arra rájöttem, hogy a periszkópnak nem sok értelme van, ha 8-9-es osztályú csatába sorolnak, akkor pláne mennem kell felderíteni. Tegnap kaptam is a "noszogatást" meg a megjegyzést, hogy valaki magyarázza már el nekem, hogy mi a dolgom - hozzáteszem, hogy tudom, hogy mi a dolgom, de szinte stock a Leopard.
-
Timyyy
őstag
válasz
Dobi 562 #33682 üzenetére
De ő már sokadszorra vesz elő valami agyatlan baromságot... na mindegy. Kár hogy nem ajda fel, így mást nem tudok csinálni, mint avatarokat nézve tekerem a topikot és ha olyat látok akinek a hsz-eit el szoktam olvasni, akkor azt az 1-et elolvasom.
Ezáltal sem segíteni, se semmi mást nem fogok a nagytöbbségnek.
Hagyján hogy a játékban sok a barom, de annál aki legalább feljön fórumra informálódni, több agyat feltételez az ember, de ez már itt sincs ígypedig messze a PH a legszínvonalasabb fórum az írók szempontjából is.... kár érte
-
Dobi 562
addikt
válasz
myckey #33669 üzenetére
Hagyd rá. Időről időre idejön a fórumra valami gipszjakab aki hülye a játékhoz és ezt azzal magyarázza hogy ez meg az a tank szar, meg kocsog a WG! Nem kell velük foglalkozni, had higgyék azt, hogy igazuk van. Ez lüke is, állandóan idetalál, előad valami baromságot, 10-en állítanak mást de őt nem lehet meggyőzni. Minek vitatkozni az ilyennel? Értelmetlen.
-
luke.
aktív tag
És az kimaradt, hogy a páncél áűtések T15E1/2-nél 30°-ban döntött páncél esetén értendő, míg az IS3 D-25T-nél függőlegesnél. A WoT által érintett időszakban ezzel a két löveggel lett gyártva a két tank.
Szerintem ha utána néznék az M6 - KV1S/T150 viszonyának akkor hasonlóak derülnének ki, mint a T32 - IS3 esetén. -
luke.
aktív tag
Ha a valódi nem WoT féle tank adatokat nézzük akkor a sima gyári 90-es lövegnek át kell vinnie az IS3-at szemből, DE oldalról mindenképpen és nem kis dmg-el. Sőt ha megnézzük a hivatalos adatokat akkor nagyon nem stimmel a játék. Ennyit a WG történelmi hűségéről! Egy sokkal jobb T32-t butit egy papír páncélos IS3 alá. Ja és nagyon úgy néz ki, hogy az IS3 soha nem kapott BL9-es löveget. Sebesség külömbség a két tank között 1,6 km/h az IS3 javára.
A kornak megfelelő lőszerekkel az átűtések (sajna a T5/E1-re nem találtam adatot)
90mm T15E1/2 Gun Penetration:
(3,200 ft/sec)
132mm @ 500 yds
127mm @ 1000 yds
124mm @ 1500 yds
122mm @ 2000 yds
(3,750 ft/sec)
244mm @ 500 yds
221mm @ 1000 yds
196mm @ 1500 yds
173mm @ 2000 yds122 mm D-25T Gun Penetration:
Penetration 500 yds 200mm (1690 fps), 145mm (2625 fps)
Penetration 1000 yds 200mm (1690 fps), 145mm (2625 fps)
Penetration 1500 yds 200mm (1690 fps), 145mm (2625 fps)
Penetration 2000 yds 200mm (1690 fps), 145mm (2625 fps)T32 HULL
Upper Front: 216mm
Lower Front: 184mm
Sides: 76mm
Rear: 52mm
Top: 38mm
Front Floor: 25mm
Rear Floor: 13mmT32 TURRET
Gun Shield: 298mm
Front: 309mm
Sides: 199mm
Rear: 152mm
Top: 25mmIS3
Armour, turret front 160 mm
Armour, turret side 110 mm
Armour, turret rear 100 mm
Armour, turret top 30 mm
Armour, hull glacis 120 mm
Armour, hull side 95 mm
Armour, hull rear 60 mm
Armour, hull top 30mm
Armour, hull bottom 30 mm -
törölt tag
Valoszinu mert a commander kupoladat talaljak el. Az az egyetlen gyenge pontja a t32nek szembol ha el van rejtve a test hulldownban. (egyebkent a t-32 tornyanak nevetsegesen jo a pancelja. elol 290, oldalt 200, hatul 150 korul...) Az meg mar csak hab a tortan, hogy az IS-3 teteje, egy nagyjabol gomba alakban szembol es a test szembeli pancelzata nevetsegesen kicsi.
Kizarolag az fel az IS-3tol aki nem ismeri. Az IS-3 egy jo tank kezdok kezeben is, mert felelmetes a lepattanas eselye szembol. De a baj is ebben leledzik. Egy jo jatekos egy t-32vel utokepesebb mint egy IS-3al. Nem hiaba haszaljak clan warokban a legjobbak a t-32ot. Raadasul az IS-3 szinte soha nem megy at olyan meccsen ahol nem lovik ki az ammorack-jat, mivel az is gyenge, es nagy.
Ha azt mondom, hogy 170 pennel 90%ban atlovom az IS-3at ahhoz mit szolsz?
IS-6 a kedvenc premium tankom, es alazni szoktam vele az IS-3at hiaba van neki 220+ penje nekem meg 170. A sebzesunk ugyan az de en gyorsabban lovok, es mivel tudom hova lojek legyozom.
Mindent osszevetve az amerikai nehez tankok a dimbes dombos terepre valoak, es az artillery a gyenge pontjuk, mig az oroszok a varosi mapokra valoak, sebesseguk, es nagy alfa sebzesuk miatt.
Azt meg nemtom ki irta, hogy az ARL-44-nek nincs pancelja, ^^ de jot derultem rajta. Az ARL-44 nek van szam szerint a legnagyobb pancelzata tier 6ban (120 a testen elol, es 110 a tornyon elol), es az egyetlen nem amerikai tank amelyiknek 8 fokos a gun depressionje (amennyire le tudod hajtani a csovet). A lanctalpak belso oldala abszolut sebezhetetlenek, (tier 9 TDk sebzeset is nyeltek mar el) es a legjobb penje van az egesz tierben.
-
luke.
aktív tag
válasz
myckey #33669 üzenetére
Saját kategóriájában szapulom, mert szar. De mint írtam megmutathatod mennyivel jobb is a T32 IS3 ellen 1v1-be. Csak mert annyira ezt hangoztatod, akiket én láttam mindet legyalúlta az IS3 szemből. Én régi wot usa tank tree-t nem találtam, T34 esetében bocsi, így emlékeztem.
(#33675) _seth_ Ezt írtam én is be de csak az újakat dobálta ki.
-
_seth_
veterán
T34 még a T29-T32-T34-T30-as sorban T9 volt, majd kivették a T34-et és a T30-at, előbbi prémium megvásárolható tank lett lassított löveggel, utóbbi pedig az egyik TD ág végére került át.
A T34 helyére jött az M103, a T30 helyére pedig a T110E5. Nekem pl megvolt már a T34-es maxra kifejlesztve amikor jött az átrendezés így megkaptam az M103-at valamint megmaradt a T34-em prémiumnak amiért meg is kapom sokszor a játék 0. percében, hogy mastercard player meg ilyenek... mondják ezt azok a pancser újoncok akik azt sem tudják, hogy ki is lehetett anno fejleszteni. Arra jó, hogy aki nem akar(t) prémium tankra költeni az is kapott egyet, én mellesleg szeretem is, ha sikerül eldugni az orrát és csak a torony van kint akkor lehet sebezni vele szépenAz ágyúja egyébként T8-ként és T9-ként sem volt rossz pl a mostani amcsi t8-9-10-esekhez képest sem, csak ugye szörnyen lassú még gyorsítóval is.
A T29 nagy kedvencem volt, az volt az első igazán jól használható tankom, utána a T32 hiába keményfejű de az ágyúja kevés volt, nem sebezték a tornyom ez igaz de én sem mást annyira mint szerettem volna, az egy kicsit fürgébb mint a többi T-s amcsi és másképp kell vele játszani mert a T29 ágyúja sem rossz persze. Ami a T-s amcsi vonal nagy baja az a gyenge páncélzat, mert hiába erős a torony ha nincs hova eldugni és kb már T5-től szinte bármi átlövi az elejét, amin forgatással lehet segíteni de pl az is3, löwe, kv5 és hasonlók ellen nem sokat segít, bár a kv5 még ágyúban annyira nem is erős azzal felveszi a versenyt és ha annak is látszik az r2d2 akkor azt is át lehet lőni
Egyedül a T34-esemre vettem meg a 3 féle álcát és raktam fel a magyar zászlót mindkét oldalára, ezt biztosan nem adom el de a többi tankom nem kizárt
-
myckey
veterán
szkájvóker lajos,te már sokat ihattál
egyébként a T32 az egy nagyon is jól használható járgány....
na de mindegy.
a fórumon jelenlévők nagy százaléka ezen a véleményen van.
sztmhujjuj!
sztm ebből te fogsz rosszul kijönni.
mármint a T32 szapulásábólde te tudod....
egyébként most hogy mondod....lehet tetrisezek
na majd jobban megnézem -
luke.
aktív tag
Rosszúl tudod a T32 t8 volt és ennek a helyébe került a T32. Tudom, mert anyáztam rendesen amikor már hajszálra volt és kivették.
(#33665) Handral Én mindig az IS3-at kapom szemből és annak ellenére átviszi, hogy a tank alját eldugom. Az IS3 BL9-es löveg átütése 225mm míg a T32 esetén a T29-ről áthozott T5E1 löveg 198mm. A sebzések is így aránylanak. a T34 T53A1 lövege ami maradt a kredites változatból 248mm, és a páncélzata egy nagyon kcsit kevesebb a T32-től.
-
mynames
senior tag
Ezt jól kiosztotta a MM
mit gondoltok mi lett a vége?
-
törölt tag
Allj be hulldownba aztan annyi... 300 armort semmise lo at... marpedig a tornyodnak szembol annyi van. A gun depressionod meg durva a tobbi tankhoz kepest. t29 es t32vel pattant mar le rolam tier 10 tank is lazan.
Mondjuk vicces, hogy t29el 58% a winratem t32vel meg 20% mert egyhuzomban vagy 20 balfasz csapatot kaptam. -
luke.
aktív tag
válasz
marked one94 #33656 üzenetére
Ezt a T34-et kár volt prémesíteni, mert a helyébe kerülő T32 szart sem ér. Kategóriájában mindenkiről pattam, és bónuszként a front páncélt is átlővi rajta mindenki.
Bosszantó ez WG állandó kutyulás az ágakon, az állandó tank butitások... -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Scheffer #33639 üzenetére
Nem mondom, hogy nem szórakoztat. Csak azt, hogy egyre kevésbé. Régen sokkal jobban élveztem a csatákat, izgalmasak, kiélezettek voltak, ment a kommunikáció, összedolgoztak a játékosok. Nekem ez hiányzik, mert ami az utóbbi hónapokban megy az katasztrófa.
Direkt nem írok a chatbe, mert a játékosok jó része nem beszéli az angolt. A beépített parancsokat használom, villogtatom a térképet és a legkevésbé sem történik semmi. Senki, egyetlen egy ember sem reagál az égvilágon semmit. Aztán kilövik és tökéletes angolsággal kezdi szidni a csapatot amiért mindenki noob, csak ő az egyetlen akinek van agya (azért halt meg az első vonalban haladva 30 másodperc alatt).
(#33641) KaLeun: Tudom, hogy szakaszolni kell. De nem mindig megoldás az sem. Karácsonykor hívtam egy haveromat szakaszolni, mert akkor is katasztrofális volt a helyzet... az eredmény sokszor az volt, hogy ketten vadul gyepáljuk az ellent, sorra lőjük ki őket, aztán egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy már csak mi élünk a csapatból és már a hátunkat csiklandozzák. Mintha meg akarta volna mutatni a játék, hogy még mindig nem értünk padlót az elbutulás felé tartó zuhanásban.
-
válasz
nagysandor88 #33646 üzenetére
Lehet, hogy sokat spotolt, az is rengeteget számít.
-
jimmy74
őstag
válasz
marked one94 #33658 üzenetére
sejtettem.köfi
-
jimmy74
őstag
Melyikőtöknek van T-44-es,
Melyik ágyúval jobb használni?gondolom a 2-dik 100-as!A 122-es milyen?Érdemes azzal?Még csak a gyengébb 100-as van meg azért kérdem! -
marked one94
őstag
válasz
kanyipicske #33654 üzenetére
T34
Mert amcsi, szép, és jó az ágyúja
-
kanyipicske
tag
Szerintetek jelenleg melyik a legjobb 8 as prém vagy kinek melyik tettszik?
Illetve valaki fel tudna dobni egy olyan xwm config fájlt ami az adott tankkal mutatja a lejátszott meccsek számát?
-
nyunyu
félisten
válasz
atti_2010 #33644 üzenetére
Tudom de volt sebzés is rendesen, már nem tudom menyi mert mérgembe meg sem néztem viszont ha vesztettél csak egy részét kapod meg.
Credit az majdnem ugyanannyi, akar nyert a csapat, akar nem, mivel tulnyomo resze a kiosztott+spotolt sebzestol fugg.
Csak a csataban valo reszvetelert jaro credit szorzodik 1.85-tel, ha nyer a csapat, de ez a tank tierjevel egyre csokken. Tier 5 korul meg 3-4k credit/csata, ez boven fedezi a javitasi+loszer koltseget, feljebb joval kevesebbet ad.XP viszont attol fugg, eletben vagy-e a csata vegen, plusz hany tankot lottel ki, deritettel fel.
Ha nyer a a csapat, akkor masfellel szorozza. -
Snooker
senior tag
Várható a német td ágon belül átrendeződés, esetleg új ág ?
-
nagysandor88
tag
Mondjuk az nem lenne rossz, ha lenne egy szerver, ahova csak mondjuk 1000 feletti effel( itt már azért látszik, hogy az illető nem egy szobanövény) engednek be. Az 1000 közeli effesekből meg nem hiszem hogy sok jönne, mert a jobb játékosok úgyis elvennék a kedvét hamar, főleg ha még fizet is érte. Ha meg noobokat akarsz gyakni, akkor mehetsz a simára. Ha fizetős is lenne, lehet bevállalnám úgy is.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
atti_2010 #33638 üzenetére
Pont ma jártam így! Egy egészen picivel gyorsabban foglaltuk a bázist hárman, míg a túloldalon ketten voltak a körben és sürgettük a negyedik embert, húzzon már bele és mi 90%-nál voltun ők 88-nál és az az idióta elkanyarodott a kör szélénél mert kiszúrt valakit, mindenki írta neki ,hogy mi a f@szt csinál erre a túlodalon beértek még ketten és gatya..... Na akkor én is üvöltöttem mint a sakál....
-
KaLeun
senior tag
válasz
Stauffenberg #33629 üzenetére
Hétvégén csak század vagy szakasz, mert ilyenkor randomban, egyedül...
-
mynames
senior tag
Üdv!
Mára "kiszakaszoztuk" magunkat és az utolsóról fel is dobtam a replayt mert az utolsó másodpercben lőttem ki az utolsó tankot.
Egyébként hármónk mai tapasztalata: mindenről lepattantunk sokkal nagyobb százalékban mint általában. -
Scheffer
tag
válasz
Stauffenberg #33634 üzenetére
Személy szerint nem tudnék olyan játékkal játszani hónapokon keresztül, ami nem szórakoztat. Te elég jól bírtad.
-
atti_2010
nagyúr
Azért olyan is volt már mikor repült az egér, egyszer leriboltam az ellen nagy részét beállunk a zászlóhoz ketten az ellen is a másik oldalt kb 15-20 másodperc előnyünk volt a foglalásban és mikor még 2-3 másodperc maradt a másik kiáll a körből hogy lelőjön egy tankot amit én azon perc helyből leszedtem és elveszítjük a meccset, akkor én 6 tankot lőttem ki tehát szépen kaptam volna.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
atti_2010 #33636 üzenetére
A minap volt egy kedvenc csatám aminek sajna pont nem mentettem el az értékelését, ahol összesen 4 tankot lőtt ki a csapatom abból hárman egymást, én egyet az ellenféltől és a végén írtam nekik ,hogy ne lőjjenek már ki légyszi mert hülyékkel vagyok körülvéve és végül életben is hagytak. Én is hagytam már így életben ellenfelet, aki szintén megadta magát.
-
Z.m.Z
aktív tag
Na pont ebből adódik, hogy sem a túlélési arányból, sem a megnyert csaták arányából nem szűrhető le egy játékos tudása és ügyessége. Sajnos....
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Scheffer #33630 üzenetére
Jó szórakozásnak inkább 2011 tavasza (ekkor lépett ki a bétából) és 2012 eleje közti időszakot nevezném. Aztán 2012-ben szépen lassan egyre több lett a hülye, de amíg csak a játékosok fele az, addig még lehet élni vele. De most már olyan sok az értelmi fogyatékos, hogy már az is örömöt vált ki, ha egy tucat csata után találsz egyetlen egy csapattársat aki képes csapatban játszani, összedolgozni, taktikázni, esetleg még kommunikálni is.
Nem a nyeréssel meg vesztéssel van bajom... én a nyertes csatát sem élvezem ha arról szól, hogy melyik csapat tudja alulmúlni hülyeségben a másikat.
(#33633) Z.m.Z: A Counter-Strike azért jó példa, mert azzal magam is toltam 6-7 éven át (különféle verziókkal). Én még ott sem tapasztaltam ekkora noob hullámot. Persze ott is volt a "publikolásnak" annyi hátránya, hogy nem bízhattál a csapatod képességeiben meg voltak bőven noobok is, de akkor fogtad magad és átmentél másik szerverre játszani. Itt nem teheted meg, mindenképpen olyan társakat kapsz, amilyet a rendszer választ neked.
Amúgy a Battlefield Bad Company 2-ben azt szerettem, hogy volt Hardcore mód, ami a legkevésbé sem volt vonzó a noob idióta csőcseléknek. Nincs HUD, nincs célkereszt, nincs töltény számláló, radar, ellenséges játékos indikátor, stb. Abban mindig élvezet volt játszani, mert azok léptek be ilyen szerverre, akik tapasztaltabbak. De noob ott is kevesebb van, bizonyára azért, mert ingyen nem jut be a játékba és az ember jobban megbecsüli azt amiért a saját pénzével fizet.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Sajnos a többség pont úgy W.o.T.-ozik mint ahogy régen C.S.-ozott! Itt is azt várná az ember, hogy összehangolt csapatmunkában értelmesen menjen egy csata ahol mindenkinek meg van a dolga, de lelőnek a csapattársak, vagy belök a vízbe, vagy kitol a fedezékből, hogy ő beférjen, vagy a nyakadra áll mert nem tud másik helyet keresni. Az ellenfelek meg rohangálnak mint a barom, és a gyors tankkal nem felderíteni megy hanem rád ugrat ezerrel majd futkos körülötted és lő mint a barom össze vissza és direkt az önáró lövegeket keresik mert tudják, hogy az nem tud időben ráfordulni. Tiszta CS!! Ott is ugráltak mint a nikkelbolha, tűzgombra ragadt ujjal és te meg azt sem tudtad hova lőjj. De mindez megváltozik ha sikerül csatlakoznod egy jó századhoz vagy klánhoz. Én is bosszankodtam meg anyáztam sokat most meg észre sem veszem. Ha látom hogy hülye a csapat ahová berakott a gép akkor írogatom nekik mekkora pöcsök meg az ellenfélnek, hogy gyorsan lőjjenek már ki mindenkit és a végén gratulálok nekik.
Ennyi. Ne add fel!
-
-
Scheffer
tag
válasz
"2010-ben mikor először láttam a bétát, akkor azt mondtam, hogy na végre itt van valami amivel hosszú távon elszórakozok."
2010 és 2013 között jól elszórakoztál vele. Ez nálad még nem jelent hosszú távot?
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem értem, hogy miért nem az volt az újévi fogadalmam, hogy örökre letörlöm a World of Tanks-et... miért nem? MIÉERT NEM?
Idén ma volt először alkalmam játszani és fel kellett fedeznem a tényt, hogy a játékosbázis 90 százaléka 2013-ban is egy agyatlan, idióta, értelmi fogyatékos, életképtelen közösség. Annyiszor megfogadtam már, hogy végleg felhagyok a WoT-tal mert a csaták többségét már nem is élvezem, mert mindenki mérhetetlenül primitív módon hülye.
Aztán valahogy csak megmarad, valamiért újra és újra belépek és folytatom. De nem értem miért.
2010-ben mikor először láttam a bétát, akkor azt mondtam, hogy na végre itt van valami amivel hosszú távon elszórakozok. Jött a teljes publicitás és sokáig nem is vonzotta a gyökereket, voltak bőven játékosok, de össze lehetett velük dolgozni, izgalmas csatákat játszani. Aztán beindult WG-nél a nagyon durva és erőszakos marketing a médiában (ez már a tavalyi év), hirtelen felduzzadt a játékosállomány és a többségük egyszerűen egy agyhalott barom.
A WoT halott. Az eredeti, régi WoT halott.
Ja itt a mai statisztikám:
Win Rate: 0%
Battles: 12Tovább nem bírom.
Ennek a felét 3000 dmg felett fejeztem be, de a legkevesebb is megállt 2000 dmg felett az egyikben meg 4700 dmg volt amit beleküldtem az ellenségbe. Mégis mi a bánatos picsát kell még tennem? Ja tudom: Uninstall.
-
vhw
addikt
Szóval, hogy tisztán lássuk:
Te + a fiad szakaszban
Tier1 & Tier4 (ő tier 4-gyel volt? ha igen, gondolom még ráadásul valamelyik scout besorolású is volt a kérdéses tank)Egyáltalán nem szerencsés, ha valaki 3 tier különbséggel visz be szakaszban egy tankot (vannak persze magyarázható kivételek; felderítők), tehát elsősorban nem kellett volna ilyen szakaszt indítani.
Téged nem zavart... (nem tudom, miért nem zavaró egy olyan csatába kerülni, ahol nettó semmit sem tudsz tenni a győzelemért tankoddal? Akkor miért játszani? Tudod késsel menni tűzharcba...)Persze ettől még az említett csapattársak nem voltak túl "lovagiasak".
Csak hát páran belefáradnak, hogy manapság sok játékos a "megfelelő" tankban ülve sem képes hozzátenni a csatához semmit, és ha ezt valaki még megfejeli azzal, hogy egy teljesen haszontalan tankkal (szakaszban) lép be a csatába, ott szoktak szakadni a cérnák. -
Tomi0703
addikt
mely mapokat "ujitjak" meg a 8.3-ban?
-
-
Mcray
senior tag
Mai termés a hivatalos fórumon. -7 darab negatív pont. Mindezt azért mert, arra a vádra, hogy nem létezik, hogy a 4 éves videókártyámmal 50-60 fps-sel játszom, válaszoltam, de bizony igaz...Csak azért írtam abba a topicba, mert srác kérdezte, hogy az a proci amit kérdezett jó e, és nekem is ugyanaz van.
Hány évesek járnak arra a fórumra? Megint azt érzem, hogy jelentkeznem kéne egy 10-20 éves Mars expedícióra, mert ezen a bolygón túlteng a idiótaság.
-
xedos
addikt
Fiammal mentem szakaszban...
MM besorsolt a 4-es 7-es Tier-be egy I-es tankkal...
Engem nem zavart... erre két csapattag közrefogott és nem engedett el - végül beléjük lőttem...
Utána reklamáltak, zavarta őket, hogy Tier 1 vagyok... BARMOK!Pz4-el meg sikerült egy nagyon jó kört mennem:
8-at lőttem ki, adott valami spéci medált is :-)Azután Pantherrel volt egy mázlis köröm... kilőttem 4-et, 58 életem maradt az 1200-ból...
és sikerült túlélnem! Erre is adott valami medált.és volt sok-sok gyenge csata.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Awakened78k #33614 üzenetére
CTRL lenyomod és a kis térképen odaviszed a nyilat az egérrel ahol a szektor van és rá klikelsz.
-
Awakened78k
csendes tag
Hogyan tudom figyelmeztetni a többieket, hogy vigyázzat mondjuk az E7 szektorban?
Mondták erre nekem, hogy enter után be kell írni csak a számot, és enterezni megint, de nem működik. -
vbbb
őstag
Őőőő, most valami kedvezményes lőszerköltség Event van? 7-et lőttem SU-122-44-el és 2db lőszernek az árát számolta fel...
A lőszerek SU-122-44 járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 2 050
(#33605) Ted-Mosby
Na ha hamarabb jössz lett volna egy Matilda Black Prince & 250 arany kódom új játékosok részére, ma szedtem le a hirdetést...
-
Pete55555
addikt
Komolyan mondom, ezt nem hiszem el, hogy lehetnek ennyire barmok, most voltam csatán, AMX13-75-el Murovanka, encounter, délről indultunk, 5 tank, 2 vk3601, egy KV-1S, meg 2 TD bekempelt bal lentre, a kis ház mellé, merthogy az nekik milyen jó lesz, a többi tankot legyalulta az ellen, aztán jöttek a kemperek, egyszerűen hihetetlen, baromira felhúztak, és hiába mondtam, hogy mozogjanak, csösztek rá, nagy nehezen az egyik TD kimozdult onnan, az egyik VK elkezdett hátrafele ! menni, a másik meg kiment előre egyedül megöleni magát.
Én próbáltam kicsit scoutolni, mentem is 2 kört, a harmadikban meg kinyírtak,kaptam 53 xp-t. Nem értem, hogy ilyen emberek minek játszanak komolyan...ááá. -
Ted-Mosby
senior tag
Üdv!
Létezik még olyan bonus kód, amit az újonnan regisztráltak kapnak ???
válaszokat előre is köszi
-
vhw
addikt
Ha valakit érdekelnek low tier csaták:
Victory!
Battle: Redshire 2013. január 13. 16:12:07
Vehicle: PzKpfw III
Experience received: 1 027
Credits received: 25 892
Battle Achievements: Pascucci's Medal, Patrol Duty, Scoutreplay (prem nélkül, +5000 credit a scout medálért)
Kicsit meg is lepett, hogy a többnyire piros csapat tudta lőni és el is találni az ellent akiket spotoltam.
Saját sebzésem alig volt, viszont összejött 1965 spot dmg. -
AVarice
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kuponkunyeráló
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Medence topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! - Apró erőmű! NucBox M6 Ryzen 5 6600H / 32GB DDR5 RAM / 1TB WD SN770 nVME
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest