- Milyen egeret válasszak?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Antonius1978 #33995 üzenetére
Ott vagyok a barátlistádon szóval bármikor rámírhatsz .Mehetünk. Este is leszek nemsoká !
-
Antonius1978
addikt
válasz
krisss93 #33987 üzenetére
En megmondom oszinten, alapjaba veve elveztem a vitakat, kiveve mikor nagyon elfajultak a dolgok
r1E3S3E7T : emma' dofi
Errol jut eszembe : fel lehetne kerni itt egyeseket, hogy csinaljunk egy kis gyakorlo csatat ? Nem artana az embernek meg tobb gyenge ponttal megismerkedni...Meg nem ismerem sok tank gyenge pontjat, azert erdekelne a dolog...Azt a csiricsare tankfestos dolgot pedig csalasnak tartom...
jozefgucci1 : oke, akkor beruhazok ra, mondjuk, irtam milyen aron...de nem sietem el, ugyanis a T20-al meg ossze kell szedjek vagy 20-25% tapasztalatot ahhoz, hogy 100%osan menjen a legenyseg a Pershingbe...
Amugy ha neked van tuzered, es neha raersz, mehetnenk par kort, amikor T9-es csataba megyek...Epp az elobb fejtettem ki, hogy az E50-em felderitonek van kialakitva...Maskepp nem tudok TP-t osszeszedni a 200az atutesu 240et sebzo loveggel.Amugy is nagyon reg nem jatszodtunk, es akkor is csak par kort... -
jozefgucci1
addikt
-
Antonius1978
addikt
Nekem is lenne 1 kerdesem, azaz tobb.
Az elso az, hogy megeri szerintetek megvennem az S-51 orosz tuzerseget ? Az idok folyaman kikutattam a KV-2-vel, es habar ruhellem a tuzerseget, - jol jon amikor megmentik a segged - ugy hataroztam hogy kiprobalom magam tuzerkent is. A jatek elkezdese idejen egyszer vettem volt Bisont, es mentem is vele 10-20 kort, de akkor nem igazan jott be, ugye en tankokkal akartam jatszani,es kesobb a hely is kellett, szoval megszabadultam tole. Vajon ha megveszem az S-51-t, kepes leszek vele normalisan jatszani ? (tekintve, hogy most mar van egy keves tapasztalatom, hogy mi hogy mukodik a jatekban)
Sajnos ehhez el kell adjam a T20-at - a papir pancel es a neha duhitoen pontatlan agyu ellenere - amit kedvelek, es a KV2-t. (ebben a legenyseggel megszereztem a BIA-t 100%on, es van meg vagy +30-35% TP, ami a KV4-re valo atkepzeskor jon jol, akkor egybol 100%osak lesznek azon is, es megmarad a BIA)Masik kerdes : regebb volt egy oldal, ahol mutatta a tankok creditszorzojat is, valamiert nem talalom...
Ez a T1 es KV1 valasztasa miatt erdekel, ugyanis azt olvastam a forumon, hogy a T1 amcsi 5os neheztank penzszorzoja a legjobb...gondolkozom azon, hogy eladom a KV1-et (legenysege megy az S-51-be), es visszaveszem az amcsi tankot.Annyira azert nem elvezem a KV1-et, valahogy mar idegesit a lassu fordulas,gyorsulas es vegsebesseg...A harmadik kerdessel hozzad fordulok Diegho : te javasoltad annak idejen hogy Panther 2-t vegyek, es emiatt megvan mostamar az E50 is.Legelsokent a legjobb motrot fejlesztettem ki, mert P2 loveg+alap vagy kozepes motor T9-ben, hat az valami borzalom.Felaron vettem +felfuggesztest, igy rament a motor, most jelenleg a legjobb lovegre gyujtok, van hatra kb meg 20 ezert TP. A kozepso agyu nem izgat, nekem a legjobb kell.Az a kerdesem, hogy a rendelkezesemre allo kb 105 ezer szabad TP-bol aldozzak fel 20 ezret a legjobb lovegre, vagy inkabb hagyjam meg a KV4,Tiger 2, VK Aladar, T44, S-51, majd pedig az E75 es T54, E50M fejlesztesere ? Tudom hogy ez hulye kerdes, hisz persze hogy fejlesszem ki, hanem ennek fuggvenyeben, hogy mely tankokat akarom fejleszteni, mit javasolsz, inkabb tartalekoljam,mert ha nem, akkor meg jobban szivok majd T9-ben ?
Az E50M-en kivul nem tudom hogy akarok-e 10es tankot...az E75 az feltetlenul kell, es az IS8 is a szivemhez nott, nem fogom eladni - mar csak a legjobb motor kell hozza es az IS7 kutatasi ara hogy elit legyen.
Mar az elejen felmertem, hogy a P2es lovegevel nem sok vizet zavarok 9-10-es csatakban, igy a legyseg (2 kepesseggel) es a tank inkabb felderitonek van beallitva, van rajta ugye a +felfuggesztes (kesobb ezt mire erdemes lecserelni, ha egyaltalan erdemes?), venti es messzelato (+10% allando/folyamatos latotav).
Igy ha a loveggel haszontalan vagyok is, olyan csataban ahol vagy 3-4 tuzer, ott lehet hogy valamire megyek ezzel a felderitosdivel.Vajon jol dontottem ? Vagy masfele dologra kellett volna beallitsam a tankot ? -
Djuree
félisten
nem hiszem el h ilyen idióták játszanak már megint. t29-el vagyok egyedül top tank, megyek mint kés a vajban, 3 kill és megyek előre full hp-val, erre befoglalnak, holott mondom ezerrel h dont cap, kevés xp-t kapunk. le se szarnak.
-
RAiN91
őstag
Hmm azt hittem a T32 tornya szemből átlőhetetlen, ki is használtam, de átlőtték.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Brian_GT #33985 üzenetére
Modként még letölthető
Bár így 2 hónap után már kezdem unni, ha jön a frissítés egy ideig ismét alap garázs lesz nálam is.
AMX1375-ről lassan átváltok a 90-re. Remélem lesz olyan szórakoztató mint ez volt. Viszont a lorit már nem fogom kifejleszteni. Belekezdek inkább a heavy ágba. Próbálgattam őket teszten, mármint a 8-as és felette lévő tankokat és igen tetszettek. Sőt
-
Iron Funeral
őstag
na így kell kikapni E-100al.
"Szerencsére" replay nem készült pedig ezt érdemes lett volna megnézni. Összvissz egy arty választott el attól, hogy nyerjekSz.: igazából azért volt érdekes, mert elindultam egy irányba, jött utánam a lemmingsereg az elején, egyedüliként visszafordulva fogtam meg a másik oldalt miután meghalt a ferdi -mielőtt még odaértem volna-.
-
krisss93
aktív tag
válasz
Antonius1978 #33983 üzenetére
Ne is mond, néha amikor meglátom azt az avatárt amit ő is használt belém nyilall a rettegés
-
Brian_GT
őstag
Bakker, totál fölöslegesen töröltem le akkor a játékot?????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....és állítottam be újra mindent potyára?? Ááááááááá
Igen ünnepek alatt-előtt volt időm rá hogy végre meglessem milyen és azóta játszom aktívan.
Pfff köszi én totál azt hittem ez az alap....de jó kis havas cucc volt, visszaakarom kapni..petíciót!!! -
Fel
addikt
válasz
Brian_GT #33982 üzenetére
Az az alap garázs, a mindennapi változat. Az ünnepi hangulatot fokozandó kaptuk azt a szép a havas, karácsonyfás verziót. Ma viszont már az oroszoknál is vége van az ünnepeknek, így visszaállt a régi rend. Minden nap nem lehet Karácsony..
Gondolom nem régóta játszol, úgy az ünnepek alatt kezdhetted. -
Antonius1978
addikt
válasz
marked one94 #33971 üzenetére
En mar neki is fogtam, es egesz jol szorakoztam
FSB ota nem voltak ilyen jo kis szaftos vitak
Sokkal jobb itt olvasgatni es szorakozni, mint a jatek miatt duhongeni, lehet ma sem lepek be - tegnapi napot kihagytam, inkabb filmeket neztem - ugyanis mostanaban valahogy szarul megy a jatek, es az lehangol,elkedvetlenit. -
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy felraktam a techtree-nek egy másik elrendezését, szerintem ti alapban már ezt használjátok ( ez a függőleges )... nos gondoltam megnézem én is milyen vízszintes helyett ez a fajta, azonban amióta felraktam ezt a módot, a szép kis havas alapképbúl amin nyugszik a tankocskám, egy garázs lett.
Szerintem marha gagyi a jó kis tájhoz képest, de hiába törlöm le a módot marad.
Letöröltem a játékot akkor is ott maradt, majd találtam az App datában is egy mappáját, letöröltem azt is de akkor is.
Mit szedjek le hogy visszakapjam az alap nyitóképet??Köszi előre is!Mielőtt valaki megkérdi nem nem maradhat így, zavar nagyon
-
krisss93
aktív tag
válasz
Gyuri27 #33979 üzenetére
Én pont most adtam el a matildámat, kihúztam elitre meg kigyűrtem rajta a tank ászt, aztán érzelmes búcsút vettünk. A falra másztam attól 25 km/h-tól. A sebesség korrekt is volna ha könnyen tartaná és lenne normális gyorsulása, de így sajna annyira mozgékony mint vemhes, reumás anyacsiga.
-
Fel
addikt
Patch és kliens egy korábbi hsz-ben: [link]
-
myckey
veterán
válasz
marked one94 #33971 üzenetére
igaz-e?
tiszta buliúgy szép az élet,ha zajlik
-
Cseri0058
őstag
válasz
marked one94 #33974 üzenetére
yuppppiiii
-
Cseri0058
őstag
Volna egy kérdésem!
VK3601h-val kifejlesztettem a tigrist. Már csak credit kellene rá.
Kérdésem az lenne ha eladom a vk3601h tankot azután megtudom venni a tigrist?
Tehát engedni fogja? -
jozefgucci1
addikt
Valakinek van valami tapasztalata a hatos Loren arty-val ? Még 15K xp és megvan ,de klántársam eléggé szidja , hogy roszabb mint az Amx13F3 . Nekem ez sem jön be annyira mert mocskos lassan céloz és olyan nagyot sem sebez. Igaz angol tankokba szeret maximumot sebezni ,de azok papírból vannak . Most akcióban viszont jól hozta a pénzt.
Ma elég sokat mentem a TYp-al és azt kell mondanom nagyon játszható .Csak T8 csatába rakott ahol szinte csak azonos tier volt így azért lehetett vele keresni. Viszont a T34 az használhatatlan bármi átlövi. Ma E75 simán átlőtte szemből a tornyom . Arról nem is beszélve , hogy ezt inkább T9-10 be rakja mint sem T8 ba sajna . Amúgy pár napja elég sok csatát veszítek vagy nyerek úgy hogy a győztes oldalon alig van 1-3 veszteség .Azért ez elég gáz ! Vagy is inkább mutat valamit .
Amúgy Diegho te jó játékos vagy,de az átlag azt jelenti , hogy az egésszet véve .Tehát ebben az esetben nem nevezheted magad átlagnak mikor a Wotos játékosállomány átlaga EFf értékben kifejezve 800-1000 között van. Részemről ez a téma lezárva abszolút nem rosszindulatból írtam ezt .
-
marked one94
őstag
Na mire hazajöttem megint teli lett a fórum szájkaratéval
Gyorsan lementem, hogy estére legyen egy kis olvasni valóm
-
cscsali
tag
Gyp nap van? Nem is tudtam. Folytonos nyafogás helyett, értelmes dolgokat is írhatnátok, persze szigorúan a topic címével kapcsolatban...
-
Allien
veterán
válasz
nyunyu #33955 üzenetére
Más a közelharc, ott minden megengedett lehet, akár az automata célzás is.
Ott le kell szarni, lőni kell, főleg, ha relative zárt hely van (pl város). Ott figyelni kell ugye a tereptárgyakat is, ne akadjon meg az ember. De távolra felesleges, mert ha el is találja, drága mulatság lehet (tankfüggő). De kinek mi, lehet, bejön 1-1 találat, ami pont elég lehet.
-
jimmy74
őstag
Már kérdeztem melyik a legerősebb magyar klán?pl cw-n.
-
judek
tag
Elite tankokkal több kredit és tapasztalatpont szerezhető?
-
Allien
veterán
Ami a Pershinget illeti, én is le-le állok vele, nem rohangálok előre, mert csak szét szednek. Azért kedvelem, mert ha megy a másik oldal felé a lemming sereg, akkor sincsen nagy baj (ha van még más is ezen az oldalon is). Ha kezd eldurvulni, ott hagyon azt az oldalt, mivel van sebessége menekülni.
Ha futni kell, akkor futni kell, ennyi. Néha vissza nézek, hátha azért tudok lövöldözni egy kicsit, vagy jóval arrébb beásom magamat. De van, amikor megyek a csorda után, hátha túlélem őket.
-
nyunyu
félisten
válasz
Allien #33951 üzenetére
EGLDrol beszeltem, nem a rammerrol.
Az nalam minden tankon/TDn alap.
Mar amelyikre teheto, mert pl. a most bohockodasra hasznalt T18-ra nincs rammer.
Persze FT AC-t meg mindig nem sikerult levadasznom vele 20 meccs alatt, pedig azert vettem.Mozgás közben meg max poénból lövöldözik az ember, ha olcsó bele a skuló.
Altalaban megallok celozni, es ugy lovok, de erre nem mindig van ido, pl. le akar lancolni egy med, es megkerulni+van rakat arty.
-
törölt tag
válasz
diegho #33953 üzenetére
jah ertem. mert akinek nincs 60%os winrateje az mar rossz jatekos.
oke. 51% is jobb mint a tobbseg. es az 1200+ eff is jobb mint a tobbseg.
1400+ eff is jobb mint a tobbseg.1200-1500 Good players (~ 8%)
De nembaj, en mar egyenesen ROSSZ jatekos vagyok.
Statisztika nem ezt mutatja.Table of efficiency rating values
less than 600 Bad players (~ 10%)
600 - 900 Players below average (-48%)
900-1200 Average players (~ 32%)
1200-1500 Good players (~ 8%)
1500-1800 Great players (~ 1.9%)
more 1800 Unicums (~ 0,1%) -
jahrn
senior tag
-
Allien
veterán
válasz
nyunyu #33948 üzenetére
Én anno igenis raktam rá töltés gyorsitót. Bár sokszor inkább placebó hatása van, de van, amikor igenis, SZÁMÍT(HAT)! Volt, amikor táras franciával kerültem közel harcba. Ott NEM mindegy, hogy ki lő(HET) többet, mert elvi síkon a csigazabáló előnyben van. De, a töltésgyorsitóval, még ha qrva keveset is segít, lehet, PONT elégséges, hogy az utcsó találatod TE vihesd be. Akár azért, mert a franciának van tárazási ideje.
Mozgás közben meg max poénból lövöldözik az ember, ha olcsó bele a skuló. Főleg, ha van távolság is, és nem hátulról lődözi az ember az enemyit, mert szemből max a kisebb tierüeket lehet érdemes.
-
nyunyu
félisten
A célzásgyorsítóról meg kezdek leszokni. Eddig minden tankomon az volt, de mintha a Venti + az egyébb legénységi képességek jobban megdobnák a tankokat minden tekintetben.
EGLDnek van egyaltalan ertelme egy 2.3 sec celzasi ideju, forgathato tornyu tankon?
Egy szuk tartomanyban mozgathato agyuju TDnel meg megertem, mert ott a legkisebb lanctalp mozditasra is resetelodik a celzas.
Mig forgathato tornyu tankon nem kell a talpat forgatni, hogy kovetni tudd a keresztben mozgo celpontot.Venti mindenre +5%-a szerintem tobbet er, mert attol nem csak a celzas, hanem a toltes, meg a lanctalp forgatas is gyorsul.
Plusz amerikai tankokra rakhato vert stab, igy menet kozben, illetve megallaskor is pontosabban tudnak loni, nem bolint akkorat az agyu.
-
jimmy74
őstag
Hát a T-44 egy kész röhej !
ha átváltod golddal a szabad xp-det de sokat
akkor nem cumi, hogy fejlesz 1-2 modult mielött csatába mész!
Én most a hetekben fogtam hozzá és finoman fogalmazva ilyet rég @optam mire valamit ér már!
1 gondem bir terhet az alap lánctalp:14000xp!Így a 6-os szintű te jó atyaég ágyúval kezded a szopit.
2.Ha ez megvan kezded a 85-össel(nekem már ki volt fejlesztve)ha nincs meg 15500xp és gyúrsz vazze 20400xp-re a toronyra ha ez megvan jöhet a light-os 100-as gun majd 19000xp a topgun.
Na én itt tartok és már csak 50000xp kell a két erősebb mocihoz.
Én csak a T-54 végett(szerintem legjobb tier 9 med)fogtam bele. -
virkir
veterán
válasz
Bingisz #33945 üzenetére
Na ez a jó kérdés.
És tényleg unalmas, hogy időnkét megjelenik egy önjelölt Porsche vagy Rommel és megmásíthatatlan véleménye van olyanokkal szemben akik esetleg lényegesen nagyobb tapasztalattal rendelkeznek a játékkal kapcsolatban (nem feltétlen magamra gondolok) esetleg használták az ominózus tankot meg mentek esetleg adott játékmódokban.
Aztán egy idő után amikor kifogynak az érvekből átmennek személyeskedésbe meg durciba. -
törölt tag
Na varjal csak. A kupas dologra reagaltam is. Es javitottam nem?
A dontobe meg termeszetesen bekerulhet az amx, oke. Senki nem mondta hogy szar, mint mar egyszer emlitettem. Es igen, leirtam hogy alig latni oket kupakon is. Te ott voltal a kupan? nem? mert ha nem, akkor valoszinu minden meccset vegignezted ugye? Szamoldd ossze hany %-a a nevezo tankoknak vitt amx-et kb 5-10%. en ezt mondtam. "alig latni". Es mar bocs. En sajat tapasztalatbol mondtam nem masok altal elkeszitett videokbol. Es megse lenezoen beszeltem senkirol, senkivel. Ez itt a lenyeg. En kompromisszumkepes vagyok, es nem szajkozok semmit. Ezt te beszeled be magadnak. Mindossze azt irtam le amit en lattam a sajat szememmel, es nem keltem ki magambol addig amig egy taho el nem kezdett egyes szam harmadik szemelyben beszelni rolam idiota bunko stilusban.
Es nem fenyegetoztem. Leirtam a tenyeket. Az a fenyegetes ha azt mondom odamegyek es leverem mint a taxiorat. Az nem fenyegetes ha azt mondod, hogy "HA ezt eloben lenyomja akkor mar a padlon lenne"
Csak hogy szorszalat hasogassak enis, mert itt ugy fest maskepp nem lehet beszelni.
Es mint latod meg neked is megadom a kello tiszteletet, ahogy mindenki masnak ha ertelmesen szol hozzam/beszel rolam.
-
Iron Funeral
őstag
Szerintem WAR>venti jelen esetbe, én sokszor elpukkantam és rengetegszer sérült az ammo rack (sokszor egymás után két lövésből tehát volt sérülés->pukkanás meg sérülés->javítás->sérülés is) nélküle, de miután felkerült a WAR nem pukkant el sosem, sérülni sérült de látványosan ritkábban.
-
törölt tag
A pershingnek a legjobb a menet kozbeni celzasa az osszes medium kozul tier 8ban, szoval a vert stabbal siman lohetsz majd menet kozben is.
A t-44nek az egesz jobb oldala egy ammorack, szoval ha valakit kerulgetsz az ora jarasanak ellenkezoen tedd, es a wet ammorack nem kell, de a safe stowage skill a legenysegnek mar igen. Valamint annak a tanknak a legjobb a mobilitasa az egesz tierben, de ne lepodj meg ha sokszor lepattansz az ellensegrol, mert kicsi a penje elegge, viszont a pancelja is gyenge szoval ovatosan hatulrol tamadgass.
Egyebkent medium tankokra alapvetoen a vert stab, toltes gyorsito, vent a jo valasztas.Nemeg mediumokon szoktak binocot tenni, hogy messzebbre lassanak mert azok amugyis supersniperek inkabb.
-
vbbb
őstag
http://belsoseg.blog.hu/2013/01/14/a_legdragabb_nemet_es_nincs_elado
Egy érdekes kis blog beírás...
-
Mcray
senior tag
Köszi srácok!
Én T44-re ezeket néztem: Venti,Töltésgyorsító,Vert Stab vagy ha nagyon pukkanok akkor WAR.
Pershingre szintén: Venti,Töltésgyorsító,Vert Stab-ra gondoltam.
Amennyire elkerültem eddig a Venti használatát, most úgy próbálom mindenre felrakni. Van vagy 60 darab tankon + 30 raktározva a válságos időkre
A célzásgyorsítóról meg kezdek leszokni. Eddig minden tankomon az volt, de mintha a Venti + az egyébb legénységi képességek jobban megdobnák a tankokat minden tekintetben.
-
virkir
veterán
válasz
#11302912 #33917 üzenetére
A Lóri T8-ba igencsak OP-nak nevezhető volt.
Tudom mert akkor húztam ki és csak akkor adtam el amikor T9-es lett.
Az 50 100 meg most van üzemben nálam így szvsz arról is megalapozott a véleményem.
Az egy dolog, hogy sokan nemhogy nem tudnak, nem is szeretnek velük menni de nálam legalább az utóbbi megvanmint az ultiban.
diegho
Hagyd... azok nem értenek hozzá, hogy azt a vackot viszik. Sz@ az 50 100 és kész.
Nem megmondta, mert neki most van Lórija és az is sz@r. -
Djuree
félisten
válasz
diegho #33921 üzenetére
jó tank az, csak meg kell tanulni használni. nem olyan kőbunkó mint egy t32 vagy is3, amit könnyebb kezelni, hanem finomabb szerkezet, mint a starcraftban a protossok
én viszont a t32-őt várom már nagyon, tőle félek a legjobban a t8-ak közül...a tornyát obszidián magos lövedékkel se lövi át semmi -
Pershingem van:
1. célzás- és töltésgyorsító, valamint venti. Nem mondom, hogy ideális, de én így szeretem.
2. amikor utoljára toltam vele, még nem volt gold ammo creditért, de a nélkül is használható volt.
3. én inkább leálltam és célozgattam, ha tehettem. A Pershingnek nagyon kemény a feje (álá T32), így tökéletes dombos terepre, nem igen fogják átlőni, ha elrejted a testét. Kapáslövéseknek én sem vagyok a híve, azt szökőévenként egyszer ejtettem meg. Persze (nagyon) közelharcban lehet vele kapáslőni is, de akár a facehugot is lehet vele tolni.A javításra nem emlékszem, de rosszabbul hoz creditügyileg, mint egy tier 8-as heavy.
(#33917) Handral: megtudhatom a játékbeli nickedet?
-
virkir
veterán
1. Gondolom a két alapot te is tudod nálam harmadiknak stabilizátor van fent a T-44-en és lesz egyszer majd a Pershing-en is. Én nem éreztem a WAR hiányát nem durrantam lényegesen többször vele mint bármi mással.
2. Szerintem inkább jobbak ha te is használsz mert eddig sem a páncéljukról voltak híresek.
3. Passz, én lövök mindennel mozgásból ha úgy hozza a helyzet aztán vagy beadja vagy nem. -
virkir
veterán
válasz
#11302912 #33913 üzenetére
Valóban ugyan az annyi iciripiciri differenciával, hogy az egyik T8 a másik meg T9.
Ennek folyománya, hogy még az 50 100 egy nagyon jó tank a saját tierjében addig jelenleg a Lóri egy kupac kaka egy tier-el feljebb ráadásul med besorolással.
Nem akarnám ismételni önmagam de lásd a gif-et fent. -
Mcray
senior tag
Tanácsokat szeretnék kérni, mert hamarosan ezeket veszem meg: T44 és Pershing
1) Milyen modulokat rakjak ezekre a gépekre és miért?
2) Mióta van gold ammo kreditért is, érezni hatékonyság vesztést, vagy továbbra is olyanok, mint régen?
3) Milyen módon harcoljak velük? (kérdem itt azt, hogy álló helyzetből adjak le lövést, vagy mozgásból is lehet ezekkel hatékonyanan harcolni?)
Azért a harmadik kérdés, mert látom, hogy mások már tier 6 felé elkezdenek mozgásból lövöldözni nagy távokra (100-200 méter) az ellenre (Sherman E8 és társaival), én pedig még sosem csináltam ilyet csak maximum véletlen és 5 méterről.
Ezeknek a tankoknak mennyi a maximális javítása ammo rack okozta robbanás után?
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
virkir #33912 üzenetére
Jo, akkor a tolem megszokott velemeny. Olvass vissza, es lasdd, hogy van lorraine40t-m ami egy az egyben ugyan az mint az amx 50 100 csak eppen tier 9ben. semmi kulonbseg nincs a ket tank kozott, csak es kizarolag a tier. ugyan az az agyu, ugyan az az engine, ugyan az az egesz, kiveve a hp-t es a frontalis pancelt, ami az amxen 90 a lorraine-en 40. (termeszetesen mind a ketto 0-nak szamit.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Zeratul #33891 üzenetére
Bár Bukovszkij életútját és céljait becsülöm, de nem tudok mindenben igazat adni neki. Sok részlet felett elsiklik és az évek alatt kialakult súlyos paranoiája miatt sok meglátása árnyékra vetődik. Én sem vagyok az EU feltétlen híve, de ezerszer demokratikusabban működik a rendszer egésze, mint sok helyen máshol a világon. Amíg az ember el nem jut arra a (a részben technológiai) szintre, hogy a képviseleti demokráciát felváltsa a közvetlen demokrácia, addig nehéz ennél jobbat elképzelni.
Ráadásul a tagállamok egyéni törekvéseit, trösztjeit kár összetéveszteni a rendszer teljes hibájával. Hibából is akad bőven, de nem mindegy, hogy mit nevezünk annak.
De nem akarok jobban belemenni, ez a topik nem politikatudományról szól.
-
törölt tag
Kossz. Egyebkent en azert leptem ki a klanbol, mert ugyan nem rugtak ki, de ereztem a nyomast, hogy nem vagyok kepes olyan szinten teljesiteni mint ahogy elvarhato abban a klanban. Hiaba kovettem az utasitasokat, a mikro management nem ment jol nekem soha. Nemhiaba... en medium tank player vagyok, annak pedig szabadsag kell egy csataban, mi viszont nem vittunk mediumot magunkkal sehova, szoval vagy scout voltam vagy heavy. De mivel csak tiger 2 es t-32 tankom van ezert csak defenziv poziciot kaptam, ott pedig megalaztak orokke, mert nem voltam eleg skilles.
vhw:igy van, csak ez volt az utolso kupa amin en is reszt vettem. Ezert emlitettem meg referencia gyanant, hogy alatamasszam azt, hogy volt mar tapasztalatom nem noob klanban jatszani eleg intenziv meccseken.
-
törölt tag
Megnezem en is. de mivel kaptam goldot utanna, passz.
Ez a novemberi? Nem talalom perpill sehol, de utanna nezek, mert lehet hulyeseget irtam.
Lehet, hogy azert emlexem igy, mert az elodontoben estunk ki. De ha varsz egy percet megnezemhttp://worldoftanks.eu/uc/tournaments/98-Super_6_Cup_%283%29/single_eliminations/282154-Super_6_Cup_%283%29___Playoff/?draw=1&rounds=4 igen. itt lathato, hogy mit kurtam el.
Gold helyezes, de nem a masodik. bar 180+ csapat kozul szerintem ez se szar.Mindenesetre modositom allitasom. Jo helyezest ertunk el.
Mint latod a division edelweiss vert el minket.
Egesz odaig egy meccset se veszitettunk.
Imilenni:kenytelenek harcolni vele, vagy megkerulni.
virkir:pontosan. Semmi sem biztos, de az esely jobb egy richocet-re ezekben mint egy francia tankban. es ha a francia 2x lepattan 1 meg melle megy, mar nincs akkora sebzes potencialja, mig egy franciarol nemigazan pattan le semmi, es mivel akkora marha nagy tegla, melle loni is nehez.
-
Imilenni
addikt
válasz
#11302912 #33890 üzenetére
Mi az hogy nem visznek franciát?
Már nem azért mondom, de egy 50 100-akkal és 13 90-ekkel felszerelt század majdnem hogy verhetetlen..fókuszált tűz....ameddig ti 1-et kilőtök ők 2 tankot simán leszednek..ha van egy szerencsés 13 90..akinek a lövései mind találnak/átütnek akkor az egy T8-as tank halálát jelenti...
-
vhw
addikt
válasz
#11302912 #33901 üzenetére
Ki az a marha aki T32 tornyát lövi? Vagy leáll vele csatázni ha épp hulldownba van?
Mellesleg én elhiszek mindent...
Csak kár, hogy a legutóbbi Super6 dobogosainak listája így néz ki:
"Es nem, nem akarok okoskodni... csak volt alkalmam jo helyezeseket elerni par kupaban az ex klanommal. (AOD) Angels Of Death. Legutolso super 6en is masodikok lettunk."
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest