- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
Ez nem egy egyszerű kérdés, és erősen helyzetfüggő.
Első talán a BDR lenne az erős ágyú miatt. Ha tudsz fedezékbe bújni, csúnyákat lehet vele művelni. Ha nem, akkor gyenge a páncélzata és nagy célpont.
De a KV1 is lehetne első, mivel jobban páncélozott, elég pattogós és sokat kibír, ha az ellenfeleid nem tudják, hova kell lőni, elég sok steel wallt összeszedtem vele. Evvel játszottam a legtöbbet, több más tankba is ebben húztam ki a legénységet. Viszont lassú és nem túl pontos a 85-ös (az 57-es pontosabb, sokat használtam avval is, kisebb tierű tankokat mocskosul lehet vele irtani).
Churchill nem rossz, jó átütésű és pontos az ágyú, de a tank lassan megy és fordul, és nem annyira páncélozott, mint a KV1, elég könnyen sebzik, a tornya is csupa függőleges.
T1 nálam kevésbé vált be, igaz még akkor játszottam vele, amikor csak sima KV volt, akár 107-essel. Mostani erőviszonyokban jó a frontpáncélja és gyorsan lő az ágyúja, de nagy célpont és gyenge oldalról. -
myckey
veterán
egy kicsit rosszul is fogalmaztam!
tr6-ig(ha nem dob be az utsok közé) akkor többnyire tudom hozni a csatát
de magasabb tr-ben már egy fecske nem csinál nyarat
meg aztán nekem már hosszú ideje nagy tr-ben katasztrófális a helyzet,állomány.
egyszerűen nem tudnak játszani.
itt pedig már olyan lövegek vannak,hogy 2-4 bekapott találat,és volt nincs csapat.
ma volt olyan csatám Hetesbe,hogy az ellenféltől 2 Arty,10 tankot lőtt ki a mieinkből -
scyllarus
veterán
1. KV-1 Mert a legjobb
2. T1HT
3. BDR G1BA Churchill ki van fejlesztve, de nem vettem még meg, így arról nem nyilatkoznék. A KV allround a legjobb, a T1 frontja elég jó, gyors is. A franciának nagyon jó a top ágyúja, de a páncélja papír, inkább med mint heavy stílusban kell vele nyomni. Ez a 3 most is garázsban van, naponta játszom velük. A Churchill a 2-3 helyen lehet, KV-val nem félek tőle.
-
Haart
addikt
5. szintű heavy tank mustra, szerintetek hogy jönnek erősorrendben a legerősebbtől kezdve?
1. BDR G1B
2. Churchill I
3. T1 heavy
4. KV-1
Ez a lista amire kiváncsi vagyok. Előre is thx
Indoklás is jöhet 1-2 szóval -
kanyipicske
tag
Első csata 30 tankból 29 platon
-
.mf
veterán
-
Taragas
aktív tag
Látom megelőztek
Bár amilyen gyakran járok ide mostanság nem csodálom!
De a lényeg, arty nerf végre!(igaz most lett meg a gwtype, bár azt annyira nem butítják agyon, mint a batot, de az kellett is már, hogy egy lövésezni lehessen, mert idegesítő volt, hogy 4X1000-et kioszt, mire leszedik). Szal lehet örülni...Más: Amúgy nekem volt ma egy érdekes csatám. 3 arty oké, nézem a statot, azt koppan az állam. Sok hülye plattont hozzánk pakolta be. Kb úgy nézett ki, hogy az ellennek volt egy darab tier8asa(amx1390, kicsit hasznos tank), a többi kilences, 2 tier 7 arty, egy tier8, és egy tier 10 t11e5(aminek a statja is jó volt), nekünk erre a hülye platoon miatt, egy tier7 hevie, 4 tier 8 hevie, felderítő egy szál se, artyk ugyan azok, pár tier 9(egyik én), és egy e100, ami mivel támadtunk, amúgy is szart sem ért, de ráadásul egy szar stattos e100 is volt, szal sokra nem mentünk vele, hamar elhullott. Én lőttem párat, gyors lesebezték fél életem, azt utána megvártam egy bokorba, hogy lejárjon a 10 perc. Idegesítő mm.....
Nekem már az mmel van tele faxom néha. A játékosok mivolta hagyjám, de amikor összerak 4 tier10 heviet, 4 tier 10 TDvel, amik ráadásul 3-an platoonba jó stattal t110e4-ek(jah és 3 arty, szal hogy annyi esélyünk se legyen, persze úgy hogy a mi artysjaink balfaszok, az ellené meg one shoottal kezd), akkor gyors elhalálozok, és megyek másik mecsre.
-
myckey
veterán
valaki nem tudja,hogy miért mutathatja a játék,lag jeleit?
ma már 3. csatám megy el azon,hogy vagy lövök folyamatosan,vagy megy tovább a gép,meg ilyenek,mint amiket szokott művelnikezd nagyon idegesítő lenni.
netem rendben van.
ping is alacsony,lag sincs,nem jelziegy pár napja kezdte el.
mi okozhat ilyen anomáliát?
tökéletes állapotban van minden,látszatra
-
gzbotii
nagyúr
Baromi jol megy Matildaval nekem...
Egy csataban ma kivegztem egy KV-1et, Churchill I meg lesebeztem egyedul 3%raMost egy Tier6 csataban, utolsonak egyedul maradva kilottem egy T1 Heavy-t valamint egy Churchill-t + eleg jol megtepaztam egy VK3601H es egy M6-ost. Ez azert meg KV-1el is szep eredmeny lenne..nem, hogy aval a "nyavadt" kis Matildval
-
myckey
veterán
azta kuva életbe,hogy mekkora balfaszok vannak tr7 től fel
zsinórban 5 bukta
7 től le meg egész nap majdnem nyertem. -
virkir
veterán
válasz
littlemole #31381 üzenetére
Na az is érdekes ha te egyedül T-34-el nyolcasok közé kerültél.
-
littlemole
őstag
válasz
slayer006 #31379 üzenetére
Nemcsak erre az arty balance ra gondoltam hanem pl sima tankokra. Most pl T-34 el menve nem volt semmi 9 es tank csak 8 asok meg 7 esek.
Előtte meg a tiger P vel mindkét oldalon volt 5db T-50 meg 4db AMX elc az ellennél, Összesen 10db T-50. 6db AMX meg 1db leopard. 17db felderítő egy T7 es csatában.
Ez azért már több mint fura leosztás.
Mármeg a felderítőkből lesz sok nem artyból.
-
slayer006
addikt
válasz
littlemole #31376 üzenetére
-
Zeratul
addikt
válasz
littlemole #31376 üzenetére
Nem tudom de az előbb álltam bele a sziklába az AMX 50 100-al a kibaszott lag miatt.
-
Linkin
senior tag
T-150-ről mi a vèlemèny? Kv1-em van de erre szeretnèk fejleszteni
-
littlemole
őstag
Mintha gyökeresen változtattak volna a MM en. Vagy csak nekem tűnik másnak a tankok leosztása?
-
.mf
veterán
Háhá ilyet se láttam még: a meccsen 30 tankból 29 db tier7-es heavy volt
Ilyen jót is már rég játszottam. Több ilyet kéne: alacsony tier-spread, nulla arty és TD, akkor ám tényleg world of tanks lenne
Victory!
Battle: Cliff 2012. december 29. 19:59:26
Vehicle: T29
Experience received: 7 590 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 35 839
Battle Achievements: Steel Wall4 kill, 24/21/14, 2374 dmg, 22 hits received, 2984 dmg upon detecting
De az viszont fura volt, hogy egy rohadt IS frontpáncéljáról teljesen szemből sorban 4-szer pattantam közvetlen közelről, pedig a vezető nyílását, az alsó glacis plate-et és hasonló gyengébb részeket lőttem
-
echterion
nagyúr
válasz
GaburroSan #31370 üzenetére
Mondtam már, hogy rühellem a Type 59-et?
Szemét prém tank és még megvenni sem tudom. Ehhez képest a SP egy hulladék (meg a legtöbb med-hez képest).
-
Chris0321
veterán
KV-1-re melyik ágyút érdemes felrakni? Nemrég vettem vissza és a 85mm-es ágyú nem igazán győzött meg. Még akkor fejlesztettem ki mielőtt még kettéválasztották volna a KV-t.
-
Éééés itt a derp gun + sniper
Victory! Map: Fisherman's Bay 2012. december 29. 19:21:00
Vehicle: M4 Sherman
Exp: 8 285 (x5) + Credits: 43 089
Achievements: : Sniper -
Ez jó vót
Victory! Map: Fjords 2012. december 29. 19:12:13
Vehicle: T29
Exp: 10 460 (x5) + Credits: 59 226
Achievements: : Confederate, Sniper -
Atlantis
veterán
válasz
gainwardgs #31361 üzenetére
Lényegtelen dolgok változtak, ha igaz, ettől senki nem fogja jobban szeretni őket.
-
szalai56
senior tag
Megy már.
-
atti_2010
nagyúr
Na kivágott a szerver csata közben mint a macskát sz@rni, már csak ez hiányzott a mai égésznapos szívózás után.
-
gainwardgs
veterán
8.3 patchbe összes arty butítva, végre
-
Attici
őstag
Mintha ez állna az oldalon: "In order to apply these changes the server maintenance will begin on December 29th, 2012 at 03:00 PST (11:00 UTC) and will last for approximately 30 minutes."
Most meg már este 7 van!
Egész nap telepítgettem a masinát, végre leülnék játszani amikor már rendben van erre meg a szervert telepítgetik.
Most rakhatom fel az NFS-t. -
törölt tag
Tök jó vazze, ebben a pillanatban vettem kis goldot, hogy összehozom a T-150-em, erre leáll a server ...
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #31351 üzenetére
Szerintem pontatlanabb nem lett. Az egyik legjobb ágyúja van minden eddigi gépem közül.
Nálam amúgy nem jött rosszkor a lehalás, éppen 4 tank elől menekültem a kis T5-ös francia arty-val, már majdnem megcsíptek.
-
erikke17
őstag
Nénikéjüket... Egész nap megy hazajövök kicsit kikapcsolódni erre első csatám felénél meghal a szerver.. Baccák meg
-
slayer006
addikt
Ilyenkor, ha letelik az idő a védők nyernek?
-
gainwardgs
veterán
válasz
Sixkiller6 #31341 üzenetére
Az e4-et felejtsd el olyan szinten lenerfelték hogy az nem igaz én is kiszenvedtem, megvettem, tier VII-től szinte minden átlő, toronypáncél egy nagy 0. Gratulálok mégegyszer az oroszoknak..
m48 patton-ra szavazok.
-
törölt tag
válasz
Én a JgpzE-100-at szeretem mert nagy az átütése és a sebzése....
-
Atlantis
veterán
válasz
Stílus kérdése...szerintem bármit, csak az első kettőt ne.
-
Tomi0703
addikt
válasz
littlemole #31339 üzenetére
Tesztre lehetetlenség bejutni. Tegnap még simán bementem és 10ezer körül voltunk bent, de ma reggel már nem tudtam belépni. Reggel még csak a 20 ezredik du. meg már a 70 ezredik voltam...
De a rendes szeró sem semmi... Mielőtt kidobott 150 ezren voltak bennt.Sok reklám megtette hatását!
-
jano_77
nagyúr
kifagyott ez a szar szerver
-
nagysandor88
tag
Én épp egy sport kv-t akartam közvetlen közelről telibelőni amx105-össel gold ammóval... Erre puff... Lövök, aztán megint egyből, ez meg még mindig él, nézem ping 999. Hoppá!
-
Sixkiller6
őstag
tanácsot kérnék, összegyűlt egy kis pénzmag, mit vegyek Tier10-ből? (az alábbiak szinte már mindegyike ki van fejlesztve)
JgPzE100
E-100
AMX50B
T110E4
M48 Patton
T-62Aigazából az első kettő között vacillálok, melyik a legjobb buli?
-
Stigma.HC
senior tag
Nerfelik a német tankokat
Amúgy most este belépve és mentem pár kört a type-al olyan érzésem volt mintha lassabbak lennének valamivel. Jó persze biztos olyan mint előtte csak a sok mákos bejgli már megzavart az utóbbi időben.
-
littlemole
őstag
Nálam se megy.
Gondoltam benézek a tesztre. Sorszám 82256
-
Sanya
nagyúr
végre nyerésre álltam a tigerP-vel, erre kidob.
7Báér meglepően sok ammo rackot kaptam, 4 játék alatt 5-öt. igen, volt hogy kettőt
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Napfénysüti #31334 üzenetére
Nem tudom, mi van, de épp 6 killnél jártam a T49-emmel.
HGyu
-
Napfénysüti
nagyúr
Karbantartás van?
-
04ahgy
nagyúr
Az imént olyan szerverlaggom volt, hogy a kapcsolat is megszakadt. Most nem tud belépni.
HGyu
-
virkir
veterán
-
sith7
félisten
válasz
CactuS #31325 üzenetére
Ezt megcsináltam 1-4 . ig a videó alapján + az xvm config file - ba , a hitlog részre beillesztettem ezt:
"hitLog": {
"x": 202,
"w": 500,
"insertOrder": "end",
"groupHitsByPlayer": true,
"deadMarker": "<font face='Wingdings'>N</font>",
"blowupMarker": "<font face='Wingdings'>M</font>",
"direction": "down",
"visible": true,
"h": 200,
"formatHistory": "<textformat leading='-4' tabstops='[20,50,90,150]'><font size='12' face='Comic Sans MS'>×{{n-player}}:</font><tab>{{dmg-player}}<tab>| <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg}}</font><tab>| <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg-kind}}</font><tab>| <font color='{{c:vtype}}'>{{vehicle}} {{dead}}</font></textformat>",
"y": 25,
"formatHeader": "<font color='#FFFFFF''>Damage Done:</font> <font size='14'></font> <font size='0{{nick}}'><b><font color='#00EAFF'>{{dmg-total}} hp</font></b> <font color='#FFFFFF'>Last Damage:</font> <font color='{{c:dmg-kind}}'><b>{{dmg}} hp</b> {{dead}}</font><font color='{{c:vtype}}'>({{vehicle}})</font></font>",
"lines": 10
},Atlantis - é a dícséret, ő küldte el ezt nekem is
-
nyunyu
félisten
-
Memphis79
aktív tag
Halihó!
Tesztre bejutott már vki?most az írja csak 90K kell kivárni-süti -
Atlantis
veterán
válasz
nyunyu #31319 üzenetére
Persze, most még a 5x akcióban gyűjtök vele XP-t, de utána...az meg, hogy többet fizet, kifejezetten jól jött ebben a hónapban. Ez is jellemző, JPanther-rel elég volt 85 csata a továbblépéshez, akárcsak a T25/2-vel, és 60% WR felett adtam el őket, ezzel meg már mentem 110 csatát, 47%-on vagyok és még kell 50k XP...
T25 AT-m nem volt, én csak a forgótornyos ágon mentem amerikaival.
-
nyunyu
félisten
válasz
Atlantis #31315 üzenetére
Nekem sem a kedvencem az AC Mle46, de a szembol probalkozo kisebb tankokat siman pattintja.
Multkor egy az egyben kinyirtam egy bena ISt is, mivel egymas utan haromszor pattant a frontomrol.
Annyi esze persze nem volt, hogy a kupolat loje.Free XPt most nem erdemes az AC Mle46-ba olni, mert keddig tart a +30% credit akcio, ez egy atlagos meccsen +6-8k credit bevetelt jelent.
Mondjuk az teny, hogy a JP jobban jatszhato, de azzal joval kisebb az eselye a Steel Wallnak
Meg a T25 AT-re kivancsi leszek, hogy van-e olyan jo, mint a JP.
Mar megvettem, de meg nem kepeztem at a legenyseget.
(Mondjuk az is LOL, hogy a T25/2 legenyseget is at kell kepezni ra, holott a tornyot leszamitva ugyanaz a ket TD.) -
echterion
nagyúr
Artira (Hummel) a célzás- és töltésgyorsítón kívül mit érdemes még pakolni?
-
Atlantis
veterán
válasz
nyunyu #31314 üzenetére
Azokhoz képest igen lassú a Löwe, az biztos.
AC Mle46 pattint? Rossebet, huzatosra lőnek vele mindig, ha riszálom, akkor meg igen lassan céloz be...nem szeretem azt a TD-t, talán a 48-as majd jó lesz, azon kisebbek a kupolák a tetején. Már ott tartok vele, hogy beleölöm az összes free XP-met, csak legyek végre túl rajta.
-
nyunyu
félisten
válasz
Atlantis #31305 üzenetére
Lassú...hát, nem egy rakéta, ez tény, de aki többet használt amerikai TD-ket, azoknak máshol van a léc
Plusz nemeteknel ott van a JagdPanther, JagdPanther II, mint gyors TD, francia vonalon AC Milanok.
Persze mindig elfelejtem, hogy az AC Mle46 nem fordul olyan gyorsan, mint a JP, meg az agyu reloadja, aim timeja sem adja ugy...
Viszont sokkal tobbet pattint a front pancelja, meg a nagyobb pen sem hatrany, gyakorlatilag csak akkor pattan a celpontrol, ha rossz szogben lovom. -
Remus389
veterán
valaki írta hogy egy játékos megítélésénél az Average Damage játszik
vagyis átlagos sebzés
az 580 az jónak számít?
-
Atlantis
veterán
Eddig nem vettem észre változást, mindkét csatában, amit a GWT-vel mentem, 5-en voltunk oldalanként, bár kicsit többet kellett várni a csatába kerüléshez. Első lövéssel full HP-ról egy E75-ös füstölt el...szegénytől bocsánatot kértem, szerintem anyám csuklott egyet az tuti...
sith7: A HItlog fülön tudod állítani az XVM Editorban.
-
gzbotii
nagyúr
Hat..idaig 80%-os a gyozelmi aranyom a Matildaval..
Egyszeruen hihetetlen elvezet vele jatszani. Meg KV-1el sem ilyen jo, peddig az sem egy rossz tank kategoriajaban. Sokan nem is felnek tole, mert nem olyan "hires" -
Atlantis
veterán
válasz
04ahgy #31303 üzenetére
Lassú...hát, nem egy rakéta, ez tény, de aki többet használt amerikai TD-ket, azoknak máshol van a léc, nekem már a Löwe nem tűnik lassúnak.
Más: azért nem ez a leggyakoribb forgatókönyv, hanem inkább az, hogy a lemming-vonat elakad 2-3 ellenséges tankban, egymást akadályozzák, kilőni elvétve szoktak valakit és persze mindenki noob, aki nem tartott velük és esetleg kinyúlt a térkép más részein. Ha meg véletlenül célt érnek, de nem sikerül a foglalást végigvinniük, mert visszamegy az ellen védeni, akkor is az a noob, aki nem tudta feltartani az ellenséges főerőt és/vagy támogatni őket, míg ők foglalnak....de gondolom, mind átéltünk már hasonlókat.
Fel: mi a szösz. De az 5 még mindig sok, ha 3 lenne a max, akkor ez a kérdés részemről kipipálva.
-
Fel
addikt
A ma reggeli karbantartással nálunk is életbe lépett az új MM rendszer: [link]. Kíváncsi leszek nálunk milyen lesz a hatása.
A teszten is ez működik, de ott annyian tolják a T8 artikat, hogy minden csatába 5-5 kerül belőlük. Végülis jobb, mint a 7 vagy 8 oldalanként... -
04ahgy
nagyúr
válasz
Atlantis #31302 üzenetére
Igen, a gyenge páncél meg a gyúlékonyság feltűnt, nem volt nehéz észrevennem, de olyan dög lassú, hogy annyi szent.
Annyira bosszantó azonban, hogy Dragon Ridge-en pl. ha nem a megszokott középső folyosóra megyek, hanem körbe a túlszélre, onnan védeni, és ott jött egy IS-3, egy Type59 meg egy KV-5. Egyedül voltam ellenük, persze, hogy áttörtek, megkerültek, aztán hátulról könnyű préda voltam. Következőre ugyanígy tettem, szakaszban nyomtam egy barátommal, ő IS-3-mal volt. Persze jött arra három hatos és kész. A többiek meg nooboztak meg oltottak folyamatosan.
Más: lehet azt is okosan... M3 Light + M3 Light + még két gyorsabb 4-es tankrombolóval Steppes mapon volt csata ütközet. Mi kezdtünk alulról, lerohantuk a bázist, E1-be meg a szokásos nehéztank apparátus ment. Javában foglaltunk, mire abban a szektorban kigyilkoltak mindenkit (12>5-re álltak nyerésre). megindultak felénk, a két négyes elment feltartani őket, mi ketten foglaltunk tovább keringőzve ötvennel.
Megcsináltuk.
HGyu
-
Atlantis
veterán
válasz
04ahgy #31301 üzenetére
Mivel pontos az ágyúja, inkább hátulról támogatni. Sajnos eléggé gyúlékony szemből is, páncélja sem túl jó nem való az első sorba.
Más: komolyan bekorlátoznám a bázisfoglalást, annyira bosszantó ez a sok lemming. Nevetnem kell, ha a 10-ből 2 alkalommal, mikor összejön nekik, hogy tudnak gratulálni egymásnak...
-
04ahgy
nagyúr
Löve tankkal mi a nyerő taktika? Mert én mindig vesztek.
HGyu
Aktív témák
Hirdetés
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest