-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
myckey #30484 üzenetére
Ne bánd nem csak te lehetsz ilyen birka.
Még szombaton megvettem a T29-et, free-ből, rá a 90-es ágyú feltöltve normál lőszerrel meg a szokásos 10 prémium ammo-val, modulok raktárról, go battle.
Első kör szerencsésen nyerő második legtöbb xp a csapatból jó lesz ez fíling.
Nézem a garázst a 200 aranyomból van 100. Na bazz valaki ellopta.
Kellett egy kis idő mire rájöttem, hogy én barom a T29-nél elfelejtettem creditre állítani amikor feltöltöttem -
BaLee
addikt
válasz
Scheffer #30345 üzenetére
Én egy picit mosolyogtam ezen a toborzáson.
Ránéztem pár tagotokra így a link nyomán és olyan követelményeket támasztotok, amit a meglévő tagjaitok sem teljesítenek sőt sokan a közelében sincsenek. Se átlagos tapasztalatban, se győzelmi arányban se a többiben.
Bár én abszolút kezdő vagyok, még nem játszom 1 hónapja de mutass nekem olyan embereket, akiknek top tankokkal 70%os győzelmi arányuk van...
Van egy ismerősöm akinek 60-65% körüli győzelmi aránya van TD-kkel, vett egy Ferdinandot és az ágyú fejlesztéséig még rengeteg meccse van hátra és most tart 15% győzelmi aránynál, abból már az életben nem lesz 70%...
Gondolom top tankoknál is az elején szenvedés a játék... -
Dobi 562
addikt
válasz
Linkin #30489 üzenetére
Mert kezdő vagy és nincs elég tapasztalatod egy 8-as tankhoz, meg fölösleges is neked, mert még úgy sincsenek fenntartási gondjaid. Vegyél prémet, ahogy már többen is ajánlották, fejlődj, gyűjts tapasztalatot, próbálgasd a különböző nemzeteket. Azzal többre mész, mint ha veszel egy nagy prém tankot, aztán elsőként hullasz el a csatában sebzés nélkül, a csapattársaid nagy örömére.
(#30490) jano_77: szerintem hibás lehet a Himmelsdorf pályát tároló fájl. Most nem vagyok otthon, de hátha valaki feltölti neked valahova a sajátját, azzal felülírod a tiéd és lehet hogy ez meggyógyítja.
-
-
FoBCRaistlin
őstag
Thx srácok!
-
myckey
veterán
válasz
atti_2010 #30482 üzenetére
nem azért,de ezt tudom jól
nem figyeltem a lőszer nevét,csak gyorsan bedobtam belőle 10 darabot,vagyis inkább összekevertem,biztos voltam benne,hogy ez más típus lesz,nem goldos...megszokásból nyomtam rá.
utána meg néztem egy szép nagyot,hogy oda lett 70 aranyamvhw:
jaja,már én is megtaláltam a depoba.kapok a 10 gold tőtéyné 14800 kreditet.
faszán összehoztam.a kbsztt kapkodásom -
pws
aktív tag
válasz
FoBCRaistlin #30479 üzenetére
Raktam rá ventit, töltés- és célzás-gyorsitót. Legénységnek meg ami a rejtözködéshez tán segit /6ik érzék, designated target stb/.
Most kinszenvedés vele menni, mert lassú /mint volt/, és papir-páncél /látványosan rontottak rajta/.
Ajándékba egy IS6-nak lehet jobban örülnék. -
vhw
addikt
válasz
FoBCRaistlin #30479 üzenetére
Képességnek tegyen a parancsnok kivételével mindenkinek szerelést (a parancsnoknak meg 6dik érzéket, vagy mentort).
Felszerelésnek meg: venti + töltésgyorsító + mondjuk valamelyik távcső
Hát ha ez az egyetlen, és még pénzbe is került akkor csak ne dobja kukába... jó kis gép az, csak az előnyeit kell kihasználni, nem a gyengéit felkínálni az ellenségnek.
myckey: ha már elköltötted akkor annak lőttek... ha el is adnád a lőszert csak kreditet kapnál értük.
-
myckey
veterán
én barom,vettem a Jumbo-ba 10 darab gold skulot...aranyért
oda is lett 70 aranyam,tudom nem sok,de arra elég,hogy le-fel szereljem a dolgokat...na szóval,ha nem használom el,valahogy vissza tudom csinálni?
kiszedtem,azt írja depoba van,de ott nem találomköszönöm a segítséget.
-
jimmy74
őstag
válasz
Stigma.HC #30460 üzenetére
Én a td-kre álcát szoktam többnyire meg szerelést,ha meg van a 100% akkor törlöm és mindenkinek BIA-t majd újra kezdődhet az álca-szerelés.
pl nagyon hasznos az a skill mikor felderitettek kigyúllad a lámpaob 704-en megan és sokszor mentett meg az artyktól mikor bekempeltem de valaki mégis felderitett
-
pws
aktív tag
válasz
FoBCRaistlin #30469 üzenetére
Igazából semmit nem érdemes beleruházni. A Super Pershing kaphatott egy nerf-et most, minden átüti szemből. Minden csatában elhullik a 8.2 óta, de legalább plusszos köröket csinálok vele.
-
homeless09
őstag
SuperPershingen nem akarnak kivitelezni valamiféle motor buffot? Esküszöm baszott jó tank lenne, ha tudna mozogni.
-
homeless09
őstag
Wolverine mennyivel jobb ezzel a 105milissel...
-
Stigma.HC
senior tag
Köszönöm, szóval már ma is kapott a legénység háromszorozót, még jó hogy néztem is a naptárat
Közben prokhorovka, lemming csorda elindul bal szélen 12! tank tőlünk, félúton mikor felbukkant az első ellenség megálltak és szépen kilőtték őket egyesével, ó gyönyörű látvány volt kérem szépen
. Alig 5 vagy 6 tank állt velük szembe, a többi a másik oldalon jött ahol én voltam egy másik hőssel egyetemben (t-43) Ez a csorda is megért egy misét, mert kellett nekik vagy 8 perc mire kiszedtek minket.
-
vhw
addikt
válasz
kanyipicske #30467 üzenetére
Ami gyors, tierjéhez képest elég nehéz, és nem árt ha elég HP-ja is van mielőtt belerongyolsz valakibe... Amúgy csak a megfelelő célpontot kell megtalálni, tőled magasabb szintű, de lényegesen könnyebb és gyengén páncélozott tankok.
-
FoBCRaistlin
őstag
Super Pershingre milyen cuccokat érdemes venni, és mire képezni a legénységet?
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
kanyipicske #30467 üzenetére
Az E50M-ről szólnak ilyen legendák.
-
kanyipicske
tag
Melyik tankkal lehet legkönnyebben Kamikázizni?
-
Fel
addikt
válasz
Stigma.HC #30460 üzenetére
Lehet az is segített benne, hogy most 3x mértékű a legénység képzése..
Szerelést, mindenkinek. Aztán majd jöhetnek az egyéni skillek/perk-ek másodikként: recon / 6th sense; snap shot; clutch breaking; intuition (ha használsz prémium ammót) / adrenaline rush / safe stowage.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Stauffenberg #30464 üzenetére
Köszi a felvilágítást.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
atti_2010 #30462 üzenetére
Ha jó játékos vagy, akkor több harci értékkel bírsz, így pedig nagyobb hasznára vagy a csapatnak, több győzelemben játszol közre. Persze befolyásolja az is, hogy milyen társakkal kerülsz össze, mert van, hogy te hiába próbálkozol, páfrányokkal a csapatodban nehéz kivívni a győzelmet.
Azért ha 50% felett vagy, az már az átlag felett van. Aki már eljut 60% fölé, az jó eséllyel rendszeresen a csapat összes sebzésének legalább negyedét-harmadát adja.
-
atti_2010
nagyúr
Gyerekek mitől függ a győztes csaták száma már % -ban mert latom egyes klánok felvételi feltételként emlegetik.
-
Stigma.HC
senior tag
Su-122-44, nagyon vagány kis gép, elég hamar elértem vele a 100%-ot, kérdés a legénységnek milyen skilleket adjak elsőnek? Még nem igazán volt ilyen fajta TD a garázsomban csak a tornyos amerikaiak.
Elég agresszívan használom ezt a járművet, általában a többi tank mellett megyek elöl a csatában és aprítom az ellenfeleket. Valahogy nem jött be vele a hátul ülök és kempelek stílus. -
válasz
Stauffenberg #30457 üzenetére
Álcaháló rajta, periszkóp most jön.
Köszönöm! -
Stauffenberg
nagyúr
-
Drenadar
veterán
kinek mi a kényelmes
sztem a paypal a legjobb... csak bejelentkezik az ember nyom egy pay-t és kész.
(#30449) Linkin
egy tier5-ös prem tank simán hoz 20 ezret, egy tier 8-as átlagban simán hozhat 60-80 ezret vagy akár 100 felett. de nem ajánljuk, hogy kezdőként ilyen tankra beruházz. megbánnád.
ahogy már többen is írták:
vegyél prémium fiókot. vagy mit.
+50% credit és xp!
elején többet ér mint egy prémium tank. -
vhw
addikt
Daopay-el (ugye szintén telefon) 2500 gold - 2973 Ft.
Szal nem kell mindenáron utalgatni meg paypal-ezni... -
STUG III-ra mit érdemel feltenni?
-
Linkin
senior tag
3 dolgo szeretnèk kèrdezni
A hitel kàrtyàs fizetès az biztonsàgos?
A prèmium tankkal mennyit lehet keresni lehet fejleszteni ès most melyik tank èri meg a legjobban?
Csak karàcsony utàn lesz lehetősègem venni aranyat addig lesz mèg ilyen akció? -
Dobi 562
addikt
válasz
szucsinka #30446 üzenetére
Itt elég jól bemutatják: Video: Introducing New Premium Vehicles in Version 8.2
-
szucsinka
őstag
használ vki FCM50 T prémcsi fancia tankot ? milyen ? jól lehet vele keresni?
-
aknaakna
tag
Ezt nézzétek.A World of Tanks 2012-es WCG-s trailere...frenetikus... [link] A poén a videó végén van.Hát persze, hogy a hőn szeretett revolveres arty nyer
-
Linkin
senior tag
1200 arany durvàn mennyire segíti a jàtèkot?
-
Patrick76496
őstag
válasz
Zolee_70 #30404 üzenetére
Az igaz, hogy papíron több, viszont ha messzebbről lövöm őket, akkor a KV-1S-nek nagyobb esélyt adok a pattanásra. Az én klánom akadémiája is szinte csak KV-1S-t visz TC-be, pedig az M6 már annyival jobb, hogy sokkal pontosabb és fényévekkel gyorsabban céloz. De nekem az eddigi legnagyobb favorit T6-ba a Churchill VII.
30408 myckey: És én mindről lemaradok.
Egyedül a T1E6 van meg, plusz az utsó napon még gyors vettem egy KV-13-mat egy SU-5-öt és egy T29-et. Boldog karácsonyt.
-
gzbotii
nagyúr
M8A1 az 57 mm vagy a 75mm agyuval jobb szerintetek?
-
jano_77
nagyúr
Még1x Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Erre esetleg tud nekem vki mondani vmit? -
Remus389
veterán
nem értem ma miért csak 2X volt és nem 3X?
a SU-8 Arty-ról mi a vélemény? nagyon szenvedek vele alap ágyúval, pedig az SU-5-tel nagyon irtottam
-
Linkin
senior tag
Telefonos arany rendelésnél mi a az pin cucc? nem elég csak felhívni a számot?
-
Dobi 562
addikt
válasz
virkir #30391 üzenetére
Nem csíterség, mert bárki előtt nyitva a lehetőség, hogy gold ammo-val lődözzön. Bár az átlag júzernek tényleg lehetetlen annyi kreditet kitermelnie hogy sokat játsszon Konisch és csak gold ammo kombóval. Én mentem vele pár kört és 2000 sebzés körül is mínusz 35-45K veszteségem volt prémium fiókkal. Ennek ellenére vissza fogom venni ha már minden tank amit akarok a garázsomban lesz és nem fog kelleni másra a kredit.
----------------------------------------------
(#30403) Joe.36 : egész december teli van akcióval, kapsz egy tier II prém tankot és garázshelyet ingyé... Nem, neked bónusz kód is kéne... Istenem, miért kell állandóan követelőzni, miért nem lehet csak simán örülni az ingyen tanknak? -
válasz
Tomi0703 #30387 üzenetére
Engem az idegesít a legjobban, hogy sokszor 5-10-15k csatával nem képesek azt megtanulni, hogy húzódjanak fedezékbe, ha arty is van, meg ne a tankjuk oldalát mutassák az ellenségnek. Hihetetlen, hogy ennyire nem gondolkoznak sokan a játékban.
(#30411) homeless09: de ez akkor azt jelenti, hogy átlőtted, csak benyelte a lövést. Mondjuk ilyennel nem nagyon találkoztam, de akkor biztos van rajta olyan pont, ahol benyeli a lövést.
-
gzbotii
nagyúr
M8A1 az 57 mm vagy a 75mm agyuval jobb szerintetek?
-
válasz
homeless09 #30371 üzenetére
Az E2 Jumbot oldalról bármivel átlövöd.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Patrick76496 #30381 üzenetére
Igazad van. Inkább arra gondoltam, hogy a KV1S-el összevetve (amit levettek a 8.2-ben 75 mm-re) jobb.
Több, mint 700 csata után adtam el a KV-1S-t, és kezdtem használni helyette az M6-ot századozni és farmolni. Azt kell mondjam, sokkal élvezetesebb, mint a KV-1S
-
vbbb
őstag
válasz
Joe.36 #30400 üzenetére
Ajándék tankot kapott mindenki, miért lenne bónusz kód is?
(#30395) Timyyy
Nekem eddig 900 körül volt a maximum vele, de átlagba inkább 400 körül sebez.
Fufufuu....nagyon állat ez az új ajándék prémium tank! Nehogy eladjátok, játszatok vele sokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest