- SSD kibeszélő
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
garcia66
tag
válasz
bullseye #30888 üzenetére
Végül is felesleges ezen vitázni, én 15 hónapja játszom, ezalatt volt "potya" prémnapon, ill. volt saját pénzből vett prémnapom. Ez kb. 1 nap/hó arányban jött ki - ezeken a napokon szinte egész nap tudtam játszani, és rengeteg győzelmet arattam ilyenkor, sok-sok tapasztalati ponttal és kredittel. Én innen, saját tapasztalatból veszem/gondolom ezt a kivételezést. De aki fizet, az kapjon/kaphat előnyt - ezzel nincs is gond.
-
slayer006
addikt
sztem klán jel
-
Remus389
veterán
ez csak egy példa volt okostoni
1100-et irtam egyébként ,ha tudnál olvasni, és az 5000 csatát honnan vetted? ki írt ilyet?
biztos van ilyen is...
én pedig meg tudom erősíteni hogy is3-al mindig a legjobbak közt voltam besorolva premiummal, nélküle közepén voltam +ritkábban is nyertem, ennyi
-
-
Mcray
senior tag
válasz
Remus389 #30874 üzenetére
Én még nem találkoztam 5000 csatás 65%-os játékossal akinek kb 1000 volt az eff értéke. Van ilyen?
A prémium fiok és jobb csapatok dolgot, meg hogyan akarod megerősíteni, ha én prémiummal meg tudom erősíteni hogy nincs ilyen? Nem kell hozzá semmi, csak fogni és leírni az XVM által kiírt adatokat és összevetni egy nem prém ember által összeírt listával. Nem lesz érezhető differencia.
Prémiummal, ugyanúgy berak 8 csatába zsinorban, hogy rajtam kívűl mindenki 14 tank 47% alatti játékos az ellennél meg mindenki 49%. Szerinted kik nyerték az elkövetkező 8 csatát? 8 vereség zsinorban. Az effim aznap 2500 volt és 1200 volt a napi átlagsebzésem. 43 csatát kellett mennem, hogy valahogy felvakarjam magam 58% napi győzelmi rátára és kellett 2 másik játékos segítsége, de még velük sem bírtunk az idióta áradattal. Ennyit a prémium fiókomról...Amíg nem volt prémem ilyen napom nem volt, vagyis nem emlékszem, hogy lett volna. Akkor mondjam azt, hogy a prém fiók direkt szopat? Az is elhamarkodott kijelentés lenne alap nélkül.
-
diegho
nagyúr
válasz
garcia66 #30875 üzenetére
Tegnap miért voltunk szakaszban 3szor egymás után tier8 csatában leo-val? Mindenkinek prémiumja volt a szakaszban. Vagy délután stieger-el miért voltunk egymás után 4-szer utolsó 2 tank a csatában? Biztos azért mert nem működött jól a rendszer ugye?
Mellesleg tényleg be kéne fejeznetek ezt a kombinálást. Mondjuk érdekes, hogy mindig a bénább játékosok kombinálnak, egy kívülállónak is azonnal leesik, hogy ezzel akarják a saját bénaságukat megmagyarázni, de ugye a sok gyengébb (akikből akad itt a fórumon bőven) ha összefog, akkor máris létrehoznak a megdönthetetlen tételt, miszerint aki prémiumozik annak kedvez a MM. Elég szánalmas, de hát magyarok vagyunk, a minden megmagyarázó (a jobbért persze semmit nem tevő) nemzet.
-
Djuree
félisten
válasz
Scheffer #30877 üzenetére
azért a hami gyereknek sokkal több csatával van kevesebb dmg-e, mégis sokkal nagyobb a win rate-je. ennyi. ha jó társakkal vagy nő a win rate, még ha gyengébb játékos vagy is. ez józan paraszti ész...
nekem van 52% wr, de a csatáim pár %-a volt kb. csapatban, többi egyedül. ha többet játszanék csapatban lehetne 60% is akár. de max haverral játszok ha játszok... -
myckey
veterán
Top tier?
én mostanában alig merek menni tr8-9-10 ben egyedül,mert olyan csapatokat kapok,hogy nem győzöm a fejemet a falba verni
arról nem is beszélve,hogy prém nélkül a gatyám is rámegy az ilyen meccsekre.
szóval most lekorlátoztam magam,ha szólóba megyekgarcia66:
Ne kezd már te is!
nekem most egy ideje nincs prémem,meg előtte is vagy 2x volt
semmi különbség nincs,
(mármint leszámítva a több kredit+xp )nem vette mészre semmit
-
Remus389
veterán
nem azt mondjuk hogy nem jelent semmit, csak precizebben lehet mérni egy játékos teljesítményét az effiency ratinggel
ha valaki 1400 eff ratinggel rendelkezik 55% winrataval, a szememben jobb mint aki 1100 eff ratinggel bír, 65% win rataval
magyarra leforditva, az előbbi marha jó játékos legtöbbször szerencsétlen csapattarsakkal, utóbbi gyengébb játékos, de több szerecseje van
persze nyilván van osszefugges is, csak nem olyan erős
hisz egy jó játékos nagyon sokat hozzatehet a győzelemhez
-
Mcray
senior tag
válasz
diegho #30860 üzenetére
Úgy sem fogod meggyőzni őket...
Szerintük az is lehetetlen, hogy egyedül játszottam 5000 csatát és úgy volt 56-57% winrátám...
És nem, nem számít semmit a 61% winrátám, csak néha egyedül nyírok ki 3-4 nálam nagyobb és több HP-s tankot, hogy az egész idióta csapatomnak megnyerjem a csatát...de nem, nem számít...
Kedvencem az, hogy a napi 25 csatámból 15-20 győzelemből 7-10-et úgy nyerünk meg, hogy visszamentem bázist védeni, mert az ott álló top tankjaink kiosztottak nulla sebzést és az ellenséges arty simán kiszedte őket, mert "lusták" voltak odagurulni az 5 méterre álló fedezékbe...
De nem nem jelent semmit a győzelmi ráta...
A fizetésem sem jelent semmit, csak épp marhára nem mindegy, hogy asszonnyal otthon Spár párizsit eszünk amiben 45% a hús, a többi szar, vagy elvihetem havonta pár alkalommal étterembe homárt enni és a boltban is rendes ételt tudunk venni
Jót mosolyogtam ismét
"...Top tierben jobban játszanak az emberek..."
Na ezen meg még nagyobbat mosolyogtam -
Djuree
félisten
válasz
Csabi04 #30867 üzenetére
sehogy. ha meglátsz vkit látják a többiek is automatice ha rádió hatótávban vannak. ha nyomva tartod a ctrl-t és ráböksz a minimap-ra akkor oda villog a cursor és még pl. hozzáírod chatben hogy mi van ott. pl. is-8 here. ezt sajnos a játékosok nagyon pici része alkalmazza. én pl. sűrűn nyomom, de ha látom h le se szarják utána hagyom.
-
válasz
SoulReaver #30863 üzenetére
Kicsit szerkeszthetnéd.
-
Remus389
veterán
válasz
diegho #30866 üzenetére
hát nem tudom is3-al volt egy hónapig premiumom, mikor volt, mindig a legerősebb 3 tankba voltam, sokszor mint legerősebb
mikor megszűnt (meg előtte is!), ritka volt, inkább kozeptajt voltam
az hogy a csapattarsaid/ellenfeleid milyenek az lehet nem befolyásolja
(ezért lesz hamarosan is-7-em és akkor nincs ilyen gond.
)
-
Flayer
senior tag
Nem kell itt lefikázni senkit van aki ügyesebb van aki ügyetlenebb!Azért van itt a fórum segítsük egymást!Én ezt a játékot kikapcslódás céljából játszom nem az életcélom!Nem nyomok napi 50 csatát és nem leszek öngyilkos ha csak átlagos játékos maradok!!!
-
Csabi04
tag
Lenne egy kérdésem. Új vagyok a játékban. Hogyan kell a játékban jelenteni az ellenséget a rádión.
-
Remus389
veterán
válasz
SoulReaver #30863 üzenetére
ezzel sem értek egyet oké, a kezdők benabbak, igen a csapattarsaid is, de az ellenfelek is!
egy tapasztalt jó játékos, poénból tier2-ben arathat, komolyan
-
Remus389
veterán
válasz
scyllarus #30858 üzenetére
szerintem akkoris az effiency számít
ha valaki marha jó játékos, de csak peches és benakkal kerül össze, és jó ellenfelekkel, tehát sokszor veszít, de sokat sebez meg kilo, meg tulel...
szóval effiency!
oké ha valaki tényleg jó, előbb utóbb megmutatkozik a
winratajan isde mi van akkor ha prémium tankjai vannak vagy prémium acccountja (ilyenkor inkább besorol a jobbakhoz ), de. ő maga béna mégis sokat nyer
ezért kell az effiency-t nézni szvsz
-
SoulReaver
veterán
válasz
diegho #30860 üzenetére
(#30849) scyllarus válasza +SoulRiever- (#30841) üzenetére
Új
Válasz
Privát
2012-12-27 14:20:50scyllarus
(senior tag)Nem is fog jönni senki, ha alapból nem ment valaki veled. A többiek akkor már vadul lemmingeznek, és senki sem fog kiszállni onnan. Nagyon-nagyon ritka az olyan, aki más is néz a minimapon, mint a saját 2 kockás környezetét, és vált, ha látja, hogy máshol kell a segítség.
diegho: nem véletlen, korábban kezdte valaki a játékot, és az elején még nem volt ilyen híg a mezőny, egy-két jobb játékos a sok középszerű között már sokat számított. Ráadásul azóta magas tierben sokat játszik, ahol már mindenképpen top vagy majdnem top (IX-X-es tankok), fullosan, sok csata tapasztalatával. Aki most kezdi, az megszakadhat a sok idióta csapattárssal, sokszor a tápláléklánc aljáról indulva, stock járművel.
És ez így is van...
-
Stigma.HC
senior tag
Én teljesen egyedül játszom, talán pár csatát nyomtam szakaszban. Most vagyok hoppá, ezt nem is néztem tegnap de kereken 4700 csatánál és 5000 kilőtt ellenségnél, de szép szám
WR (54,57%) folyamatosan növekszik ahogy az átlagsebzésem is (998) Nyár végén, ősszel kezdtem el jobban odafigyelni hogyan játszom és azóta növekszik elég szépen mind a két érték. Valamennyire csak befolyással vagyok akkor a csatákra és nem csak a csapattól függ a statisztikám, hanem a játékomtól is. -
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #30859 üzenetére
Akinek 60 felett van az is ugyanazokkal az agyatlanokkal játszik együtt, mint bárki más...
-
-
scyllarus
veterán
válasz
SoulReaver #30853 üzenetére
Én is rohangálok sokszor ide-oda, mondjuk nem a T-150-nel
A foglalást nem ellenzem elvből, sokszor segíthet nyerni. Pl. ha a lemmingvonat átverekszi magát, te meg egyedül feltartod az ellenség főerejét, akkor isten ments, hogy miután kilőnek, a vonat visszainduljon... Ehhez gondolkodni kellene a csapattársaknak, mert ugye az nem segít, hogy kivonja magát a harcból, a többieket bedarálják, ő keresztüllopakodik, nekiáll foglalni egyedül, miközben minket 3+-an foglalnak, utána meg nooboz mindenkit, hogy ő foglal, csak a többiek bénák..
A winrate számomra a következőt jelenti: ha 55% fölött van, és nem 100 csatás, akkor nagyon jó játékos. Ha 45-55% között, akkor még akármi is lehet, 45% alatt biztos, hogy baj van. Nagyon függ egyébként a tankjától is, mert pl. a németek stock állapotban szinte használhatatlanok, prém és free xp nélkül sok csata kell, amíg valódi erővé válnak. És addig még egy jó játékos is bukik sokszor velük. (Nem magamról beszéltem, én béna vagyok, tudom)
-
SoulReaver
veterán
válasz
diegho #30850 üzenetére
Az a legjobb kifogásom akkor, hogy nagyobb kockák a 60%-os ok, mint akiknek kevesebb van... Én még csak 1800 meccs környékén járok, de most kezdek úgy ráérezni igazán... Sajnálom, h nem tudok elbánni több tankal is egymagam... majd talán lesz nekem is olyan medálom, h 10-11 tankot is megölt egy csata alatt...
-
SoulReaver
veterán
válasz
scyllarus #30849 üzenetére
Én bezzeg mindig oda megyek ahol szükség van a plusz tankra.... nem nagyon szoktam beállni az ellenség bázisára foglalni, inkább megyek kilőni az ellent... és sokaknak ez sem tetszik.... inkább mennek foglalni ha van lehetőségük, de szerintem akkor is fel kellene érniük ésszel, h ez egy csapat játék....
-
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #30847 üzenetére
Soha nem századoztam és kb 10 max 15%-ot toltam szakaszban. Mást kell kitalálni erre, ez nem jó kifogás.
-
scyllarus
veterán
válasz
SoulReaver #30841 üzenetére
Nem is fog jönni senki, ha alapból nem ment valaki veled. A többiek akkor már vadul lemmingeznek, és senki sem fog kiszállni onnan. Nagyon-nagyon ritka az olyan, aki más is néz a minimapon, mint a saját 2 kockás környezetét, és vált, ha látja, hogy máshol kell a segítség.
diegho: nem véletlen, korábban kezdte valaki a játékot, és az elején még nem volt ilyen híg a mezőny, egy-két jobb játékos a sok középszerű között már sokat számított. Ráadásul azóta magas tierben sokat játszik, ahol már mindenképpen top vagy majdnem top (IX-X-es tankok), fullosan, sok csata tapasztalatával. Aki most kezdi, az megszakadhat a sok idióta csapattárssal, sokszor a tápláléklánc aljáról indulva, stock járművel.
-
Flayer
senior tag
Winrate nem fontos,nem tőled függ csak!A múltkor volt olyan vesztes csatám KV-1 én kaptam a top gun és a védő jelvényt több xp-t kaptam mint a győztes oldalról bárki!Noobs volt a csapatom és egy fecske nem csinál nyarat!
-
bullseye
addikt
válasz
Remus389 #30838 üzenetére
Jut eszembe, tegnap egy zseni KV1 (top heavy...) kikérte magának, hogy megmondják mit kéne csinálnia - miközben a bázison állt. 700-800 effje volt asszem, be is írtam, hogy azzal tényleg meg kell mondani neki valakinek, hogy mit kéne csinálnia. Kicsit megsértődött, onnantól rajta szórakoztunk. Én M7-tel 600-at sebeztem, felderítő módban, mert lúzer vagyok. Ő hősiesen védte a bázist. 0 sebzéssel
-
SoulReaver
veterán
válasz
Remus389 #30838 üzenetére
Én ezt nem értem...
tegnapi értékelésem és effi ment le, pedig mindenben pozitív vagyok :S
Én is átlagos vagyok kb, de nekem is az a bajom főleg, h ha segítséget kérek, senki nem jön és nagyjából egyedül kell feltartanom több tankot is.. hiába van a csata alatt 4-5 killem, ha rámjönnek sokan ahhoz már kevés egy tank és hiába helpelek...
-
Remus389
veterán
válasz
kingersi #30836 üzenetére
VK3601H elvileg jobb
erősebb viszont lassabb
milyen képességek? szerintem olvasd el mit ír róla és döntsd el magad(meg a jatekstilusod alapján ), valahol mindegyik hasznos szvsz, és akkora jelentősége nincs
én a javítást, a tuzoltast 1-1-et legalább javaslok, meg azt amikor helyettesíti a sérült legenysegi tagot
-
Atlantis
veterán
Úgy lehet, hogy más spotolt téged neki, ezeket egyébként csigaszemmel se látod majd meg, kár erre helyet/kreditet pazarolni. A csigaszem és az optika nagyon hasznos dolgok lennének, én is használnám, de amíg ilyen hektikus a spot rendszer, addig inkább mást teszek a gépekre.
-
Remus389
veterán
válasz
SoulReaver #30834 üzenetére
nem az számít, nekem is csak 49% a győzelmi aranyom, de hát ugye erről nem mindig én tehetek (nem egyszer volt hogy 4 killes köröm is veszteséges volt a csapnivalo csapat miatt )
szóval szvsz az effiency számít, abba benne van a sebzés is, nekem most 1050, ami átlagos, mondjuk jó, 1200 felett számítasz jónak, 900 alatt rossznak
mondjuk nekem ebbe benne van a kezdeti benazasom is, szerintem ha ujrakezdenem 1200 lenne, de hát nem fogom ujrakezdeni
meghat ha jól játszok lassan feltornaszhatom magam 1200 fölé, csak mivel már 7000 csatan vagyok túl, egyre lassabban kúszik felfelé az átlag (mikor először néztem kb 970 volt )
-
válasz
Atlantis #30833 üzenetére
"úgyis azt veszel észre/az vesz észre, akit a rendszer jónak lát"
Ez igaz, engem megbénítottak egy lánclelövéssel, de persze azt láttam hogy merről lőnek.
Azt hogy ki és honnan azt nem.
Ez is hogy fordulhat elő hogy ő lát engem de én meg nem látom őt.
Periszkóp lesz ebből.... -
kingersi
csendes tag
Akkor milyen képességet is válasszak az IS legénységének?
A VK3001P vagy a VK3601H a jobb? Melyik ágon éri meg elindulni? Melyik ágon jobbak a tankok kis és nagy szinten?
A válaszokat előre is köszönöm
-
SoulReaver
veterán
Hogy én mennyire utálom a sok kis surmót akik a winrate alapján leírnak....
Azt kellett volna mondanom, h a sok kis hozzá hasonló miatt ilyen szar a winrátám..
-
Atlantis
veterán
válasz
Flayer #30829 üzenetére
Attól is függ, milyen stílusban játszol vele. Ha agresszíven, akkor felesleges a háló és az álcaképesség is a legénységnél. Ezek inkább hátulról lövöldözős stílushoz jók, mint ahogy a csigaszem is.
Agresszív stílushoz szerelés skill kell elsőnek, venti+töltésgyorsító+célzásgyorsító/csiszolt optika/szerelődoboz felszerelésnek. Szerelés skill hasznosabb szerintem, mint az álca, ha láncolnak, nem mindegy, mennyi ideig vagy mozgásképtelen, viszont a spot rendszer anomáliái miatt én az álcahálót és képességet nem tartom sokra, úgyis azt veszel észre/az vesz észre, akit a rendszer jónak lát, a spot-képletek újabban inkább csak olyan vázlatnak jók, amitől el lehet térni.
Most látom, ez pitepeti71 kérdésére is nagyjából megfelel válasznak.
-
törölt tag
TD-re milyen első skill-t javasoltok? StugIII-ról van szó, ha ez is lényeges.
-
Flayer
senior tag
30804 erre valaki pls.!
-
Remus389
veterán
sturmtiger mikor lesz a játékban?, kéne az a bestia
-
bullseye
addikt
-
Csabi04
tag
Azt szeretnem kérdezni hogy ha lecserélem a tankomat áttehetem a régi tankról a legénységet úgy hogy kiképzés helyet megmaradjon több mint 50%-on.
-
D.Orion
veterán
válasz
r.laci38 #30817 üzenetére
Jobb lesz, hogy ha leállsz ezzel, mert nagyon el foglak küldeni melegebb éghajlatra. Két hete játszol és egy csomó mindent nem értesz, de tényként beírod ide a sok okosságot. Fogd vissza magad és tanulj. Ne kelljen kielemeznem a sületlenségeket amiket írtál, mert te fogsz rosszul járni. Nem áll szándékomban leégetni téged, de ha ingerelsz megteszem.
-
r.laci38
tag
Mi az az automata célzás?
És hogyan lehet jelezni, hogy melyik szektorra figyeljenek a csapattársak?
Ha a "jármű rázkódás engedélyezése lövész módban" opciót kikapcsolom, akkor az jelent valami hátrányt más opcióban? (Pl. kezelhetőség, irányíthatóság, találati pontosság, stb.?) -
kingersi
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy az IS legénységének milyen képességeket válasszak illetve hogy megéri erre a tankra álcahálót venni?
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy Stug III-ra én mindenkire álca tulajdonságot raktam.Mindjárt eléri a 100%-ot.Ha megvan csere mehet BIA-ra majd ismét álca?
A másik az lenne a cuccok amit raktam rá jók vagy cseréljem valamelyiket?
Cuccok:álcaháló,töltésgyors,csigaszem.
Válaszokat előre is thx. -
bullseye
addikt
válasz
r.laci38 #30800 üzenetére
Az lehet, hogy nem álmodtad, csak másokkal 6-8-15000 csata alatt sem történt ilyen, így kissé valószínűbbnek tűnik, hogy más történt, csak nem láttad a saját tankból. Visszajátszásból sokszor kiderülnek az ilyen UFO jelenségek: pl. több tank is lőtt, foglalt, stb.
Asszem a beállítások fő lapján van valami enable battle recording, vagy szinoním néven.
-
Fel
addikt
válasz
L-e-f-i-e #30798 üzenetére
És a radar bot?? Egy tanult kollégától már tudhatnád, hogy olyan igenis van! Kb. olyan lehet mint ez: [link]
r.laci38: Ez a megoldás a "problémára":
Nem a találat, hanem a páncélátütés valószínűségét próbálja mutatni a színekkel, amolyan beépített segítség.
Tipp: Érdemes lenne a Beállításokat átfutnod..
Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest