- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- Bluetooth hangszórók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
machinev
csendes tag
"Ismeri valaki ezt az MLD klánt?"
Ezt burkolt minősítésnek vettem. Ha ment a levél a Wargaming-nek és a klán vezetőinek, akkor ez miért fontos? Ha találkozol valamelyik csatában egy név mellett a klánnévvel ezután, Neked mi jut először majd eszedbe? Most nézem, egyébként hétfőig már nem játszik
Én az ilyen embert mondjuk nem 3 napra bannolnám, hanem mondjuk egy hétre, hogy emlékezzen arra, mit csinált.
-
Linkin
senior tag
Érdekes ez a játék délután sorba nyertem a meccseket most meg sorba veszítem mára hagyom is inkább
Eddig 979 csatát játszottam ebből 462 győzelem 502 vereség nem tudom ez mennyire számít jónak avagy rossznak -
machinev
csendes tag
Szia Mcray!
Nagyon sajnálom ami történt veled, sajnos nagyon sok - és egyre több olyan gyerek van fent a játékban, aki ott éli ki a napközben oviban/suliban átélt kudarcokat, és tankjába bújva érzi magát nagynak és ezt be is bizonyítja egy kis elszántsággal párosítva. Hétvégén és este ez az arány hatványozódik, szembesül vele szerintem mindenki. Értem is a leveledet amit írtál a Wargaming-nak...
...részben, mert azt nem értem, hogy miért kellett a maradék 64 embert ezzel minősítened, hidd el, a klánnév nélkül is azonosítható az illető. Köszönöm szépen a minősítést, a játékostársaim nevében is... -
Cseri0058
őstag
Egy kérdés!
Azt a menüt amivel lehet segítséget kérni meg egyéb dolgokat csinálni azt mivel tudom előhozni? -
D.Orion
veterán
válasz
RAiN91 #33487 üzenetére
Azokkal már nem egyszerű, de lehetséges. Lőszerköltséggel és javítás spórolással kell játszani. Persze ezek már csak győztes körben hoznak valamit, de ha farmolni akarsz akkor szerintem még mindig T5 és T6, ott lehet, feljebb már necces és mindenképpen kicsi a nyereség.
Más:
Reggel óta húzom a 105AM-et szakaszban. Hát a végére már jól viselkedik az arty, de eddig 100%-os legénységgel is ótvar volt a sebzés. Most már vannak olyanok, hogy 300-400-ak repülnek ilyenekre, hogy M6, Churchill széria, PZ 3/4 és 4. De ez a KV immunitás egyszerűen felháborító.
Ja és, hogy az MM mennyire szereti egybesorolni a noob friendly KV szériát és amúgy is mekkora csillámok játszanak alacsony tier-ben: -
RAiN91
őstag
Test szerverre hogy lehet bejutni, mennyi idő míg csatlakozik?
-
Mcray
senior tag
Victory! Map: Serene Coast 2013. január 12. 13:46:55
Vehicle:: B1
Exp: 2 492 (x2) + Credits: 21 195
Achievements: : Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"Hát ez hatalmas volt. A csapatunkban rajtam kívűl volt egyetlen 50% feletti játékos. Mindenki más ilyen 42-40% -os volt, DE BASSZUS, ezek összedolgoztak mint egy csapat a leming oldalon és megcseszték az ellent lent a városban...
...Engem meg ott hagytak egyedül a hegyet fogni...
Killek: BT-7 (full hp), Covenanter (full hp), Su 85B (full hp), T28 (full hp)
Sebezve: Pz 3, Pz 3/4, Su-26Ez most nagyon kellett a lelkemnek
Nem kedvelem a francia alacsony tiereket csaj a tier 2 masinákat.
Mindez nem sikerült volna nélküle: DonWilder (Amx105AM) aki szintén 4 killel zárta a kört
-
virkir
veterán
upsz... nem ide akartam
-
Pete55555
addikt
-
diegho
nagyúr
Tényleg egész jó gép a 3601H, ez tiszta heavy tank feeling, olyan lassú, mint egy KV-2.
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #33470 üzenetére
Egyetértek. Nincs fekete, vagy fehér, árnyalatok vannak. A lényeg, szerintem, a vita lehet építő jellegű, csak ne legyen belőle veszekedés.
-
scyllarus
veterán
Nincs mit.
trust007:Leginkább arra jó. De szerintem nincs ezzel baj
Különben abból a szempontból van közösségi haszna is, hogyha az ember szenved egy járművel, nem megy neki, de látja, hogy másoknál szépen muzsikál, akkor elgondolkozik, mit kellene máshogy csinálni, és esetleg megszelídül a cucc a kezében. Vagy rájön, hogy nem fér össze a stílusával, és nem szenved vele tovább és eladja. Mindegy, a végeredménye az, hogy megszűnik a szenvedés. (Így voltam én az M4-gyel)
-
törölt tag
Én, a magam részéről mindig is elismertem a profibbak tudását. Ugyanakkor látom, hogy bizony ők is tévedhetnek. És ilyenkor van a gond. Mert nem láttam még profit beismerni a mellényúlását. Persze olyankor jön a duzzogás, meg a sarkosítás.
(Azért tegyük hozzá, általában a profik sértődnek itt a topikban is, és nem fordítva.)
No meg a másik fele, a sarkosítás, hogy akkor én (ő) már teljesen hülye a játékhoz, meg úgysem lehet belőle tanulni ... bla bla. (De lehet, nagyon is sokat. Azért mert egyszer hülyeséget mondott, még sokkal jobb nálam)
Ha meg mindenképp igaza van, 3 mondattal, esetleg egy replay-el meg lehet győzni a kezdőt, engem is. De ha kivetni való van a magyarázatban, esetleg nem egyértelmű az igazság, akkor mi a baj azzal, ha tovább feszegetjük a témát? (Általában ilyenkor jön a kommunikációs szünet, ignore user)
Én a magam részéről már tapasztaltam hasonlót, de sebaj! Én nem sértődtem meg, ha meg más igen, az az ő baja ... ennyi, peace -
scyllarus
veterán
Tudomásul kell venni, hogy ahogy hígul a játékosállomány a játékban, úgy hígulni fog ez a fórum is. Nyilván nem azonos mértékben, de ide is téved majd (téved, tévedett eddig is) néhány egyed, aki egy szobanövény játéktudásával és egy oroszlán magabiztosságával hirdeti majd a tanait. Aki túl van már pár ezer csatán, az tudja, hogy van, amikor kijön a lépés, és van amikor nem. És persze van akinek sokkal gyakrabban jön ki - ő a profi. De amikor kijön, akkor sem biztos, hogy mindent jól csináltam, lehet, hogy az ellenfél is besegített. Az ilyen "mi lett volna, ha az ellenfél akkor nem ezt, hanem azt csinálja" kezdetű beszólásoknak meg felesleges kitennie magát az embernek. Nyilván akkor én is mást csinálok. Vagy nem. Nincs értelme filózni rajta. Csak arra lenne jó, hogy elrontsa az ember örömét, amit egy-egy jól sikerült csata után érez (úgysem sok van mostanában abból). Én maximálisan megértem azt, aki nem tesz fel replayt ilyen okokból. És ugye egyeseknek az okozza a legnagyobb örömöt, ha a legnagyobbakban talál hibát. Egészségükre.
Én még többször vagyok balf.sz, mint nem, úgyhogy én nem kritizálok senkit, de akad, aki 3 jobb csata és egy Top Gun után azt hiszi, mindent tud a játékról. Hosszú lett, köszönöm, aki végigolvassa, csak mi figyeljünk a fórum egészségére, mert más nem fog, és biztos, hogy itt is nehezebb idők jönnek a játékosállomány romlásával.Z.m.Z: a magyar fordítás egy sorral el van csúszva.
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok.
Lehet, hogy én vagyok csak láma, de mint egyszerű parasztgyerek, én a magyar verzióval játszok és a kiértékelésnél nem nagyon értem néha amit írkál! Ha jól értem akkor ezen a hétvégén a felderítő medálért érdemes küzdeni, de a kiértékelésnél a felderített ellenségek rovatba baromságokat ír a játék. A mi csapatunkból olyan kapta meg a medált akinek a felderített ellenségek rubrikában 2 van írva és a baráti tűz által ozott sebzésből van neki 9.Na meg kilőtt tank hogyan tud 85% életerővel végezni? De a legjobban a " megsemmisített ellenségek: 54 " tetszik! Lehet hogy volt már róla szó, de rosszul van fordítva?
-
trust007
tag
ennyi erővel ez a "bemásolom a csata eredményét" semmi másra nem jó mint online egó növelésre..
-
Hulkhun
csendes tag
Nem értettem a miértjét mert én szeretem a tudásom átadni de tiszteletben tartom a véleményed.
-
D.Orion
veterán
válasz
Hulkhun #33459 üzenetére
Szíve joga eldönteni. Sajnos elég régre nyúlik már vissza a topikban a szemétkedés és a személyeskedés ami ide vezet, hogy nem mindenki ad át minden tudást. Régen volt arra példa, hogy egy jó replay-t 50 hsz-en keresztül szidták, hogy ez így szar úgy szar, itt hibáztál, ott elrontottad. Na gondolom többek közt ezért sincs replay, de még csak kép sem. Ennyi, mindenki eldönti, hogy mennyit oszt meg másokkal.
-
Gyuri27
félisten
válasz
diegho #33458 üzenetére
Szerinted aki hülye annak mit segít egy rep? Elmondom. Semmit.
Másrészt láttam tőled repet. Hát gebedjek meg ha azt az itt lévők 95% másolni tudja.
Mert hiába megy az ember oda ahova te, azzal a tankkal ahova te. Nem fogja tudni meglőni a másik tankot ott ahol te még célzás után sem. Nemhogy kapásból.Fiam sokáig codozott. Cod2-ben ő volt a csipás. Olyanokat meg és ellőtt hogy csak néztem. Nem csak én, de a kántársak is. Mintha lett volna egy 7-ik érzéke. Nyilván nincs neki. De a laikusnak ez már a misztikum határát súrolja. Persze valami tudást magára szed az ember repek nézegetésével. Alapvetően a képességeit ez nem fogja megváltoztatni.
-
s-men
tag
válasz
Patrick76496 #33444 üzenetére
Szia!
Én is tagja vagyok... -
Hulkhun
csendes tag
Miért is nem?
*szerk:Én szívesen venném egy tapasztaltabb segítségét akár ingame is...
-
diegho
nagyúr
válasz
kanyipicske #33457 üzenetére
Túl sok ember jár ide zömében csak kötekedni, no az ilyeneknek nem akarok segíteni egy picit sem, na meg amúgy is megmondták, hogy én csak egy hülyeségeket író senkiházi vagyok, akinek a klánja még egy területet sem tud megszerezni, de azért érdekelne, hogy milyen játéktudás áll az ilyen kijelentések mögött - na jó gonosz vagyok, mindenki tudja, hogy nem áll mögötte tudás
-
diegho
nagyúr
válasz
kanyipicske #33455 üzenetére
Továbbra sem érzem, hogy replay-t kéne mutatnom és még azzal is segíteni bárkinek, sajnálom
-
diegho
nagyúr
Jajj, most már tényleg nem mosom le magamról, hogy csalok.
Victory!
Battle: Fjords 2013. január 12. 8:54:13
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 6 222 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 45 819
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, DefenderEzzel is lehet azért alkotni, kár, hogy capelt a csapatom, még egy max hp-s IS ott legelészett békésen a mező közepén csak arra várva, hogy én szétkapjam.
-
fradi81
veterán
hali, pz4 után jobb a felső vonal nem? A P-s tankok.
-
.mf
veterán
válasz
#35692544 #33355 üzenetére
Ehhez képest nem olyan vészes (még? *kopp-kopp*). A mai csaták közül csak néhányban volt a szokásosnál több arty. Light bezzeg több van. De most prém nélkül is elég jól lehet keresni, pl.
Victory!
Battle: Mines 2013. január 12. 7:50:28
Vehicle: Hummel
Experience received: 693
Credits received: 52 411
Gyorsan lement a meccs, így csak 8/5+2 lövés, 2515 dmg, 2 kill -- s nettó 43451 kredit.Virkir: engem érdekelne, az eddigi bő másfél (nézem, 1 év 9 hónap
) év alatt még úgysem századoztam (azt se tudom, hogy kell
). IS3 (fullos), KV4-em (ágyú megvan, de többi még nem) van, GwP-t még csak tegnap vettem meg, még fejlesztés alatt; lightokat már egy ideje eladtam.
-
diegho
nagyúr
válasz
LEGIOX #33433 üzenetére
Egyszer sem mentünk cw-re és mivel én vagyok a fc nem is fogunk. No meg persze senki nem is akar. Minek is a cw, mikor decemberben több, mint 20ezer aranyat nyertem a kupákban meg eslben? Ehhez kellett heti 2-3 óra játék, cw-n ehhez kellene rengeteg terület, ember, tank, idő...
Ja egy nevet adhatnál, hogy lássuk [moderálva]
[ Módosította: ollie ]
-
törölt tag
válasz
kisküzdő #33387 üzenetére
Nem akartam ezen a témán rugózni, meg ígérem, most sem fogok, de azért 1x elmondom.
Nincs egy hete, talán 2-3 nappal ezelőtt történt, hogy tiltottak 1 órára, a film-barkochba topikból, mert valami kultúrpata felnyomott az egyik T. modinak, hogy egy "nem polkorrekt" filmből mertem linkelni.
Fentebb említett topik lényege, hogy egy tetszés szerint választott filmből belinkelsz egy, majd még egy, esetleg még egy kockát, mely film címét ki kell találni. Aki kitalálja, rakhat új képeket .. ésatöbbi ...
No, én meg voltam olyan merész, hogy az éjszakára való tekintettel egy nehezebb feladványt választottam, és nem átalkodtam képet linkelni a JudSüss c. 1940-es propaganda filmből. (hozzáteszem és kiemelem, semmiféle politikai hátsó szándék nem volt, pusztán egy nehezebben kitalálható filmet kerestem, és hát ez megvolt)
Azt azért hagy fűzzem hozzá, hogy a film kereskedelmi forgalomban kapható, fent van a Youtube-n, magyar felirattal, ráadásul megtörtént eseményeken alapszik. (Ez utóbbi tény azért nem elhanyagolható)Na, nem is lenne ezzel gond (lenne, de inkább hagyjuk) ha itt (és sok más helyütt) nem látnám, hogy a lelkes "magyar" fiatalság épp oda sz@rik, ahonnan eszik.
Mert mégis csak nonszensz, hogy egy magyar fórumon, egy számomra teljesen jellegtelen, közel-keleti ország érdekeit ilyen szinten képviselik, ugyanakkor a saját hazánk fiait meg nyugodtan lehet ócsárolni, nem zavar senkit, kivéve egy-két renitenst? (Engem, például, ahogyan korábban már párszor kifejtettem)Még egy apróság: Az összes fő járművem mindkét oldalán megtalálható a magyar zászló, igen sokszor be is köszönök a magyaroknak, pálinkás jó reggelt
, vagy hasonlók
De egyszer sem tapasztaltam, hogy más nemzetekből ez miatt esetleg atrocitás érne, amiből számomra az következik, hogy az ezen a fórumon hangoztatott "legköcsögebb nemzet" bizony messze nem igaz, mivel akkor nyilván ez másnak is, nem magyaroknak is feltűnt volna.
Akkor? Felköpünk, és aláállunk? Ehhez a mentalitáshoz csak gratulálni tudok.Ezzel a hozzászólásommal egyetlen más nemzet, vagy ország képviselőit sem akartam bántani, sértegetni, vagy a nemzeti identitásukat megbolygatni, csupán azt szeretném, ha a miénk kicsivel több tiszteletet kapna, megérdemelten.
Aki pedig esetleg nem értene egyet, az menjen oda a nagypapihoz, és mondja meg neki, hogy sz@r ez a nemzet, teli van köcsög magyarral, hátha örülni fog neki, hogy érted harcolt a II. VH-ban, vagy 56-ban.
Mert azt ne felejtsd el, hogy egy nemzet csakis akkor jelenthet számodra valamit, ha már tettél is érte. És ebben most nincs benne a 20ezer lejátszott WoT mérkőzés.
Uff, részemről téma lezárva, sejthetően semmi nem fog itt változni. -
s-men
tag
Hali Mindenki!
Ismeri valaki a HAD klánt???Még anno amikor 5x szorzó volt:
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. december 30. 2:24:11
Jármű: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 9 170 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 42 384
Csatában elért Achievement: Őrjárat, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
vbbb
őstag
2 hétig nem játszok, megyek a 5 kört az 5 prémium tankommal erre mind megnyerjük, de én meg alig tudok valamicskét sebezni. Fuuuuu
-
Pete55555
addikt
válasz
Cray Tyler #33435 üzenetére
Vagy korhoz kötik a reget, vagy... nemtudom, nem akarom, hogy ez az MMO is olyanná váljon, mint a WOW, hogy minden szaros óvodás játsszik vele...
Kezd elegem lenni, hogy a "camper" pályákon 15-ből 12 tank felmegy az x hegyre, és várja a csodát, támadáskor (!) becampel egy bokorba ?!?!?!, elindul a csata, és állnak 2 percig, stb... -
-
válasz
Pete55555 #33422 üzenetére
Ez van. Most lejár a ban, és többet nem lövök le max 1db ilyen kretént egy körben, azt is a kezdőn kívül. Ennyit tudtam tanulni az ügyből. Egyet kell értenem a kollégával, aki szerint hígul a játékos állomány, és csak a WG tehet ez ellen akármit is.
Mondjuk egy fizetett support teamet, akik ingame observelvelik néha az állományt, vagy csak logok alapján rendesen csekkolják a reportokat. Édes álom...
-
-
vbbb
őstag
válasz
jozefgucci1 #33419 üzenetére
Biztosan nem BOTolással szedte össze azt az 50 ezer csatát.
-
LEGIOX
tag
válasz
ismeretlen13 #33287 üzenetére
Ne vitatkozz dieghoval, ő mindent, mindenkinél jobban tud. A WOT a kisujjában van
Család, gyerek mellett naponta 8-10 órát játszik !
-
Mcray
senior tag
Nem vagyok az a rohanok az óvónénihez, hogy a lányok meglesték a fütyimet, de ezt meg kellett tennem:
Levél Wargamingnek
Dear Support,
I would like to report a allied clan platoon that started the game, insulted me, told the enemy my position and then killed me.
I did not fire back or in any way damage these players.
First offense (Pushing out ally TWICE): I took up defending position, then our IS (LelesziRambo(MLD)) pushed me out of cover, telling me that "He wants my position". Then his clan and platoon mate (eduardprascak) came in front of me with his T-34, to block me from shooting at enemy while the IS rammed me again so I was stuck there and could not even retreat and leave them there to troll.
Second offense (Reporting teammates position to enemy team): (LelesziRambo(MLD) then asks enemy arty in Hungarian language (Im Hungarian too): "Our S-35 CA reported me because I stood in front of him. He is in H2. Shoot here in the bush and you can kill him". I did not report him because he took my spot (thats a lie). I reported him because I was pushed out of cover and lost my chance to play thanks to these 2 retards.
Third offense: (Team killing on purpose to ruin others fun): (LelesziRambo(MLD) then kills me, and writes in chat: "I shot you by accident. I was aiming at enemy Tiger". You can see from the replay that there was no enemy Tiger alive and that he killed me with "cold blood" on purpose.
Fourth offense (Insult and provocation) : His platoon mate with T-34 (eduardprascak) writes in chat: "You deserved it you piece of shit"
Fifth offense (Botting/Leeching) : You can clearly see, that apart from killing me, they did not do anything in the whole game. They just stood there and did their offense. They didnt want to fight the enemy.
At this point my team is asking the enemy team to report our IS too...
Game ends here.
I would kindly ask you to take whatever steps you deem necessary to punish these useless people, who ruin other peoples games.
If you dont understand something, please feel free to ask me, or I can write this down in Hungarian too if you want. In case you need screen shots, I will provide them.
Thank you for your help!
Have a nice day
Tyutyu (SGTA)
Ismeri valaki ezt az MLD klánt? Ez a levél megy a klán vezetőnek is...
-
Pete55555
addikt
válasz
Cray Tyler #33394 üzenetére
LOL, ilyennel még nem találkoztam, hát érdekes story, sajnos ezekszerint mást nem tudsz tenni, reportolod őket, szólsz a csapattársaidnak, aztán várod a csodát...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #33419 üzenetére
Atya ég 50.000 csata még 2 embernek sem szégyen.
-
Azt hiszem megtaláltam a legkitartóbb és egyben legmazoistább játékost. Szerencsére nem velem volt. Érdemes megnézni a lapját nem mindenapi. Ötvenezer csata 16% túlélt
-
bullseye
addikt
Aztaq, kihagyok pár napot, és 700 totál érdekes ontopic hozzászólás, benne 1-2 világmegváltó újonccal, aki hősiesen az egész topikkal szembemegy... most pótolhatom be hétvégén FC3 helyett
-
tytyty
tag
válasz
memphis221 #33409 üzenetére
nemártananagybetüketishasználniamondatelejénmegnéhavesszőtakkortalánértelmesebnektünnél
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
slayer006 #33407 üzenetére
Nyugodtan, nem azért írtam mert baj
csak néha nekem már sok, hogy mi magyarunk állítólag többet káromkodunk a játékban mint mások, pedig aztán van ellenpélda bőven
Most voltam egy kört himmelsdorfon, t28proto, ülök benne szépen, mondom én nem megyek fel a hegyre, inkább legurulok gyors az utcát védeni. T150 csapatban beírja: if hill lost, we all lost. Nem is jött le senki az utcákhoz, csak a hegyre mentek vagy a sínekhez foglalni a zászlót, én meg egyedül csücsültem ott. Eredmény, középen átjöttek a top tankjaink és elhullottunk szép lassan. Ez a hegy a mániája az embereknek, ha mondjuk gyors áttörnek ott akkor nem is gond de mikor csak küszködnek és nem jutnak egyről a kettőre akkor már foghatom a fejem
-
memphis221
tag
válasz
scyllarus #33406 üzenetére
1.: nem vagyok se a haverod se a tesod!
ÉS köszi de más megértette csak volt egy két olyan alak hozáteszem mint te akik sajnos nem értették meg és csak irogatnak mert senior tag östag stb! amit kérdeztem még regel egyből jött válasz 2v 3 ! azok megértették más (te) nem ! ennyi -
forras2
őstag
Ha kéket, azaz TK-t lősz ki, azért nem kapsz büntetést
Vagyis nem olyan rég volt ilyen eset. Ott is T29 volt a kék. Elegem lett belőle, hogy 3 tankunkat már kifingatta. Én IS-el voltam. Oda álltam mellé, becéloztam szépen, oldalról 2 ammo rack és vége volt. De semmilyen levonást, büntetést nem kaptam érte, csak 1 killel kevesebbet számolt fel a csata végén
-
scyllarus
veterán
válasz
memphis221 #33403 üzenetére
Aranyapám! Legyünk őszinték:
1. rohadt érthetetlen, amit írsz.
2. Ez itt a wot fórum. Ha klánháborúról írsz, akkor mindenki az előbb említett játék azonos nevű részére fog gondolni. Az aranyas kérdésedre sem ékszerészek válaszoltak.
3. Kicsit visszafogottabban fellépve több segítséget kaptál volna. -
Cucuska2
addikt
válasz
Ha nem ment még el az SMS, akkor tulajdonképpen még nem vettél aranyat.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Az arany egyből meg kell érkezzen.
-
memphis221
tag
válasz
Tomi0703 #33383 üzenetére
értem amit irsz! de a kedves kolegáid nem értik! én azt kérdeztem ! aranyat vettem sms-be és nem ment el az sms. és irtam esetleg valaki tudja-e hogy meddig tart mire megjön az arany. A kolegáknak meg csak példát irtam hogy ott is lehet venni prémiumot mint itt! de sajnos a kolegáid nem értik hogy a nem arrol a klánháborurol beszélek hanem egy teljesen más netes játékrol!
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
slayer006 #33400 üzenetére
Most kezdje el mindenki linkelgetni a képeket a sok beírogatásról különböző nyelvekből?
Kapásból fényképezhettem volna egy fuck you blablabla beírást a a mostani meccsem elején, a lengyel kurwa-ról már ne is beszéljünk, dunát lehet vele rekeszteni.
Amúgy én meglepően kevés magyar sértegetéssel találkoztam eddig az 5000 csata alatt, sőt az utóbbi időben inkább pozitív tapasztalataim voltak. Anyázást még nem is láttam. A chat falon általában angolul látok mindenkit írni. Mostanság rengeteg németet meg törököt.
De ezek csak általában klánokat hirdetnek ha jól veszem ki az írásokból.
Viszont mikor két lengyel elkezd beszélgetni, hát végig tudják dumálni a meccsetAkár ellenfelek, akár nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- BestBuy ruhás topik
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest