- Nikon DSLR topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Joe.36
addikt
Nem tud valaki valamilyen karácsonyi bonus codot ?
-
Djuree
félisten
-
virkir
veterán
válasz
SoulReaver #30394 üzenetére
Igazából csak szerencséd volt mert ezek szerint az utóbbi hét napban a babuin horda ment leginkább vele.
-
vbbb
őstag
Lehet én emlékszem rosszul, de a Hummel-nek nem 713-1188 volt a sebzése ugye?
-
-
virkir
veterán
válasz
CptMisi #30368 üzenetére
Szép hosszan válaszoltál, ne haragudj én nem fogok mert annyira hidegen hagy az egész klánosdi, hogy el se hiszed.
Az, hogy általában hol vannak, meg az, hogy minket lehúzol, szerintem két külön dolog...
Nem húztalak le titeket csak tényeket állapítottam meg abban a hozzászólásban, hogy miért tartom úgy, hogy nincsenek nagy magyar klánok sok CW területtel.
Komolyabb aranymennyiséget adó területe van 3 napja. nincs
Területet is összesen egyet birtokol egy hétnél régebben. igen
Az ok okozat összefüggését igaz nem tudom, de nem is érdekel.
Erre a Nem farmolni jöttünk, hanem harcolni... kijelentésre meg tartom a véleményemet mert különben mi értelme az egész CW-nek ha nem a goldbevétel.
Dicsőség... ugyanmár. -
myckey
veterán
válasz
Patrick76496 #30388 üzenetére
ja!
meg aztán nem is nagyon megyek oda le -
Patrick76496
őstag
válasz
szucsinka #30382 üzenetére
Én az újabbat ajánlom, a régi célzási ideje szánalmas egy med tankon. Valakitől azt hallottam, hogy amit az új nem visz át, azt a régi sem. Szerintem van benne valami igazság. Németeken kívül az összes 9-es heavy-t át tudod lőni szemből vele, talán még a bélát is, de abban nem vagyok biztos. A skúló ára mindkettőbe 1230, tehát spórolni nem fogsz.
myckey: te tudod...
-
Tomi0703
addikt
válasz
D.Orion #30374 üzenetére
Üdv, na én vagyok az.
Köszi szépen, próbálom magamhoz képest a legjobbat hozni. Még 3-4k csata aztán talán már jó is lesz.
ENSK-en jó kis csapatod volt...
Láttam már a legelején, hogy az az IS-8 inkább a csapatod kárára fog válni. Valaki be is írta chat-be úgy a meccs negyédénél, hogy micsoda értékekkel rendelkezik...Más / Sírás ON: Hihetetlen egyébként, hogy mennyi olyan ember a játszik aki azt se tudja milyen rendezvényen van... Ilyenek vannak, hogy Tigrisben ülve (6k csatával) oda áll mellé egy enemy és lövi oldalról az meg odafordítja a tornyát majd vissza az ellenkező irányba ahonnan egy másik Tigris jött. Sokáig nem idegesítettek dolgok, de most már több csatával a hátam mögött idegesítenek dolgok, amik most már számomra is nyilvánvalóak de van, hogy és ez az idegesítő egy 6-7-8k csatával rendelkező embernek nem... Ez miért van így? Ennyire hülyék lennének ehhez a játékoz?
Bocsánat, de ezt ki kellet, hogy adjam hisz most folyamatosan (most KV3-at húzom) 2500-3000 felett sebzek és sima vereségek. Már értem miért játszik valaki úgy, hogy ha van egy társa. Ezekben a csatákban csak egy-két másik ember kellett volna aki sebez legalább 1500-2000-et és meg is lett volna a meccs. Legutóbbiban 3800 jött össze (top tier voltam), a második pedig 1000-et se, na ilyenkor jött volna jól még valaki aki képes 1500-2000 körül sebezni és akkor máris megnyertük volna... És felidegesít a játék (most először mióta játszok vele, tényleg idegesítő ha az ember szinte a saját hp-ja 3-szorosát sebzi a csapat többi tagja pedig a sajátjának a felét sem, már értem miért akadnak ki itt oly sokszor páran), a szeretet ünnepén
Na de befejezem a sírást. Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Sírás OFFKellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
-
myckey
veterán
válasz
Patrick76496 #30381 üzenetére
hogy mit sírok vissza?
az ajándék prém tankot?kizárt
sztm a bt-2 körberöhögi,abban a tr-ben
vagy a t18,amcsi TD
-
szucsinka
őstag
sziasztok
a T54 (ruszki) - tankra melyik IX-es ágyút válasszam érddekelne a véleményetek (tapasztalati) -
Patrick76496
őstag
válasz
Zolee_70 #30355 üzenetére
Már megbocsáss, de az M6 front páncélja 8.2-ben is ugyanúgy 102 mm, mint előtte. Gond nélkül be lehet lőni még a tornyát is, egyedül a Churchill 3-ban gyűlt meg vele a bajom, persze az kisebb szintű tank + gyenge az átütése. Nekem is volt M6-om, még 8.2-ben is mentem vele századozni, és egyáltalán nem volt pattogós. Ezt leszámítva kegyetlen jó tank, élmény vele a játék.
myckey: Majd visszasírod te azt még később.
-
Dobi 562
addikt
válasz
homeless09 #30371 üzenetére
"Ennél az M4A3E2-nél nagyobb OP tank nincs."
Oké. Ne haragudj, hogy ebből nem szűrtem le, hogy a páncéljára gondolsz. Az meg eszembe sem jutott, hogy te mindig csak oldalról támadsz és 40 méterről...
Mondjuk az legalább kiderül az előző hozzászólásodból, hogy a 76mm-es ágyúval használod, annak van 175 körüli átlag átütése (pontosan 177).
Azt hittem majd adatokat/statokat, tapasztalatot fogunk cserélni, melyik tank miért OP a 6-osok között, de tévedtem.
-
D.Orion
veterán
Hali tomi0703! Szépen haladsz.
Kérésed meghallgattatik, kép törölve.devilkil[-2MP]: Grat az IS8-hoz 5600csata/540eff. Top tankként 0dmg-t kiosztva elmenekülsz középen és beállsz capelni, de ahhoz is béna vagy, hogy fedezékbe húzódj így kétszeresen is miattad bukjuk a csatát. Grat, megérte eddig játszani.
-
myckey
veterán
no el is adtam gyorsan ezt a prém akármit
mentem vele 2 kört,2 kegyetlenül nagy bukás
elég is volt. -
Enzolord
addikt
Minden kedves fórumtársnak kívánok ammorack lövésben és Top Gunban gazdag Zéró damages penetration
tól mentes Boldog Karácsonyt!! -
aknaakna
tag
Tegnap kezdtem újra játszani, 2 hónapos kihagyás után.Most akkor mikor jönnek a kínai tankok?Nem úgy volt, hogy 8.2-ben?
-
Dobi 562
addikt
válasz
homeless09 #30359 üzenetére
6-os szinten például a VK3601H + Konisch löveg + gold ammo:
225mm átlag átütés, 165 átlagsebzéssel és 11,76 lövés/perc. Mindehhez 0,34-es pontosság és 2,3 mp célzási idő...
-
CptMisi
őstag
válasz
virkir #30361 üzenetére
Vastagon lol kategória vagy nem, de amikor az ICE RR páros kilépett a szövetségből, felajánlották, hogy bevesznek minket is a buliba, és még most is ott ülnénk Lazión. Ahogy már mondtam, kb 1 hetet voltunk Lazión, megkérdezheted akármelyik MSZH-st, ők ültek (többek között) Lazión, mi pedig mentünk az 1SBP-4SBP páros ellen.
Az EPIC például nem jó? Egyedül tartotta magát 3 topklán ellen a végjátékban.Na a második fele az érdekes, mert van zsoldosztás.... De még álcára is kapnak az emberek pénzt, prémium(tank)hoz, ha hiányzik; modul leszerelésre, ESL-en elhasznált aranyas fogyócikkekre, amíg nem volt kredites prémium lőszer, addig arra is lett osztva (ESL-re).
Az, hogy általában hol vannak, meg az, hogy minket lehúzol, szerintem két külön dolog... Azt is elfogadom, amit mondtál, nincs három 4000es területünk, és most tértünk vissza a térképre, de szerintem ennek nem sok köze van ahhoz, hogy melyik jó klán, és melyik nem. Ott volt az ODV, jók voltak, aztán leültek farmolni, nyáron annyira voltak aktívak, hogy csata nélkül vették el a 1x területüket, és azóta SEM tudtak visszajönni.
Ha a te érvelésedet elfogadjuk, akkor az -ICE- jobb klán, mint az 1SBP, a JNA, az EPIC, az 1PADX... Pedig közelükben sincsen.
Miért lett gyenge az OM-Mummy meg a többi OM-C-s klán? Mert 240 napig 1 csatájuk volt naponta egy landingen, ahol még a BWO-ra sem jött össze egy fullos csapat a landingelőknek.
Elismerem, hogy nem vagyunk top klán, de nyár óta ott vagyunk a cw térképen. A szövetség azt mondta, menjünk Spanyolba, mentünk, megtettük, amit kértek. Egy hétre rá azt mondták, menjünk Olaszba, hogy a BIA ne tudja védeni az 1SBP-t... Ennek az lett a vége, hogy kiraktuk a BIA-t, aztán kiestünk a térképről, mert a szövetség azt mondta, hogy mi essünk ki, ne pedig a másik klán, mert simán vissza tudunk menni. Most új szövetségben vagyunk, azt mondták az előző CW leállás előtt, hogy menjünk Spanyolba, hogy megzavarjuk az ottani klánokat, és ne tudjanak felfele támadni, odamentünk, azóta 1 klánt kiküldtek, hogy vegye vissza a landinget, 1et pedig kiraktunk. És ha most azt mondanák, hogy kilandingeltetnek, és menjünk ide, akkor mennénk. Ez ilyen egyszerű. De például a TAC is mindig ezt csinálja.
Ott vagyunk a szürke kapituláció képen az első sorban pl., szóval azért nem vagyunk ismeretlenek...
És igazad van, mert kevés magyar klán tud egyáltalán valamit felmutatni, akár Európában, akár Afrikában. De ezen lehet változtatni könnyedén, csak a mentalitás nem jó...
-
kanyipicske
tag
jó ez a tank
Főleg mikor próbálják azt a nyomorult kis kettest
Replay persze ha valikt érdekel -
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Nagy nehezen sikerült eljutnom a KV-1 hez.Melyik löveget ajánljátok hozzá?Elég batár egy tank ez.
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
válasz
CptMisi #30358 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy bárkit is sértsek önérzetében de ez nagyon tetszik.
Nem farmolni jöttünk, hanem harcolni... ez azért vastagon a LOL kategória
Akiket meg felhoztál azok tudomásom szerint "árnyékuk" önmaguknak réges-régen gyakorlatilag szétestek MUMMY, OM.
A kérdés az volt, hogy magyar klánok hogy állnak a rendszeres zsoldosztással.
Erre írtam a véleményemet, hogy amennyire tudom nincs igazán tartósan jelen magyar klán a térképen jelentős aranyat adó területtel.
Az eredményeitek szépek de arra nem elegek, hogy tartósan tudjatok zsoldot adni a tagoknak, talán a "kemény mag" aki profitál a CW-ből, nem tudom ebbe nem látok bele, meg ez lényegében a klán magánügye.
Lehet szerinted van egy határ de az igazság az, hogy a magyar klánok mint olyan sehol nincsenek a CW-n úgy általában. -
Fel
addikt
Karácsony alkalmából megleptem magam egy SU-122-44-el
3. csatára meg is lett az Ace Tanker:
Victory! Map: Redshire 2012. december 24. 12:35:42
Vehicle: SU-122-44
Exp: 1 237 + Credits: 70 862
Achievements: : Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"Nagyon jó cucc
-
homeless09
őstag
Ennél az M4A3E2-nél nagyobb OP tank nincs.
-
CptMisi
őstag
válasz
virkir #30291 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy egy hete landingeltünk be, miután 4 klán ellen már nem bírtuk és nem is akartuk magunkat tovább tartani Olaszországban.
Azóta egy CW-t vesztettünk és nem rossz ellenfelek ellen.
Egy időben 15>3-ra megvertük a BIA-t és 15>4re a SRSLY-t (Abbey-n, persze ez itt semmit nem mond, gondolom), előző nap kiraktuk a QV-t.
De teljesen igazad van, South Coastot és Province-ot elsőre elvettük, Himmelsdorfot szintúgy.
Ez valóban elég szégyenteljes teljesítmény. Igaz, hogy még a Best of Clanwars-on is fent vagyunk, 6. hely elfoglalt területek számát tekintve !Európában!, de most, hogy így mondod, ez valóban semmi. A napi bevételt tekintve 9. a klán, mögöttünk van a nagy MUMMY, a két OM, a NOB, 1PADX, EPIC, és még lehetne sorolni nem egy nagy klánt...(ezek közül utóbbi 2-3 klán az, akit ténylegesen említésre méltónak tartok, az első 2-t csak azért, mert ismertebbek...)Nem akarok flamewart indítani, de azért van egy határ...
Még egy kis adalék, amikor miénk volt Lazió, pár nap után mentünk tovább, hogy harcoljunk... Nem farmolni jöttünk, hanem harcolni...
-
D.Orion
veterán
T1E6-nál az Ace tankerhez 986xp kellett platoon társamnak. Nekem 748xp-vel még csak 1st Class.
-
Linkin
senior tag
Van vagy 2000 szabad tapasztalatom de nem tudom átváltani ez miért van?
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Patrick76496 #30332 üzenetére
"Papír a T1, mint az M6 is"
Nézd meg mennyi az M6 frontja a 8.2 óta és vesd össze a KV-1S frontjával. Meg fogsz lepődni...
-
Mcray
senior tag
-
Djuree
félisten
Boldog Karácsonyt a tankászoknak!
-
Mcray
senior tag
Köszi srácok!
Most már szinte biztos, hogy megveszem a SU-122-t.
Napfénysüti
Hogy kapjad be. Már azon vagyok, hogy felveszem 3. helyre a T1 HT-t azon tankok közé, amikkel az istennek nem tudok értelmes csatát menni, erre most megint adsz reményt
Más: Szombati mádörfákingfák-fák-fák történetem.
IS-sel mentem egy olyan csatát amivel végre meg lehetett volna rá a tank ász plecsni, de nem meghalt az idióta csapatom a másik szárnyon??Ha jól emlékszem csak egy ellenséges tank kapott nálam több XP-t (Az, aki összepakolta a másik szárnyunkat)
Éééés itt kezdtem el káromkodni, mert addig nem esett le, hogy milyen jó kör volt (és lett volna ha nyerünk). Szerzett kredit: 83 000
, lőszer és javítás után: 62 000...
Hogy kapjon infúzión át híg fost az összes 47% alatti játékos, akik már mentek 25 000(!!!) csatát. Ezek miatt veszítek el ilyen csatákat, néha zsinorban 8 darabot...
Ezt de jó volt elmesélni.
-
Stigma.HC
senior tag
Hát ezzel a tankkal tényleg nem nehéz acélfalat csinálni. Ha beforgatom rendesen az ellenfelek nagy része csak a láncot kezdi el lövöldözni és akkor a sok ding-dinget hallom.
Spartan kitüntetés, hehe egész pofás, az is szériával ezt nemigen tudnám összehozni.
A legénység még ilyen szedett-vedett társaság -
Scheffer
tag
Egy kis toborzás.
Aktív tagokat keresünk az ESL csapatunkba.
Link a csapathoz: HUNS - UnderdogsKövetelmények:
- 1800 körüli efficiency érték. (2,5 fölötti cap/def/spot pont felett az alternatív effit nézzük.)
- 60% körüli győzelmi arány. (Top tankokkal 70% körüli győzelmi arány, minimum 200 lejátszott csata.)
- 700+ átlagos tapasztalat csatánként. (Top tankokkal 1000 körüli átlagos tapasztalat, minimum 200 lejátszott csata.)
- 1500+ átlagos sebzés csatánként. (Tier 8 tankkal 1600+ átlagos sebzés/ Tier 10 tankkal 2200+ átlagos sebzés/ tier 8 artyval 2200+ átlagos sebzés)
- Lehetőségeidhez mérten maximális aktivitás.
- Minimális kezdőtőke. (4-5 millió kredit, esetleg 1-2K arany az új tankokra, legénység átképzésére, speciális kiegészítőkre, álcafestésre.)
- TS3 használata.Top eredmények:
Go4WoT #70 - 4. hely(150€) - http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_70/rankings/Go4WoT #81 - 1. hely(400€) - http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_81/rankings/
World of Tanks Poland East Qualifier - 2. hely(35.000 gold) - http://www.esl.eu/eu/wot/iempoland/east/rankings/
Go4WoT #87 - 2. hely(250€) - http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_87/rankings/
Akit érdekel, az privát üzenet formájában érdeklődhet ezen a fórumon, játékon belül vagy akár a hivatalos EU fórumon is.
-
Patrick76496
őstag
Ennek a T1E6-nak milyen lövege van? Normál, pompom-féle, vagy golyószórós (mint pl PzII)? Idén már nem leszek wot közelben, azért kérdezem. Előre is kösz!
-
D.Orion
veterán
(#30336) Orlin: AJÁNDÉK TANK! Nem kell megvenni ott áll már reggel óta a garázsodban! Bocs, de ez facepalm, 5napja erről zeng a topik, hogy ajándék lesz és megkapjuk ingyen egy frissítéssel.
(#30342) patrikgtaivs: Olvass vissza 17 hsz-t, dobtam be képet. 5 lövést ad le egy tárból külön külön, majd táraz egy rövid ideig.
-
Napfénysüti
nagyúr
Fene se érti ezt a játékot:
Victory! Map: Steppes 2012. december 24. 10:30:49
Vehicle:: T1 Heavy Tank
Exp: 2 638 (x2) + Credits: 29 272
Achievements: : Top Gun, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"Tegnap minden kis szar átlőtt szemből is most meg 2000 dmg-el meg 6 killel meglett vele a Tank Ász. Ráadásul kb átgyalogoltam az ellenen.
-
vbbb
őstag
válasz
Napfénysüti #30334 üzenetére
Viszont az ajándék tank tényleg egy fostaliga.
-
Orlin
addikt
Mikortól lehet megvenni az ajándék tankot?
thx
-
sith7
félisten
Ezzel az ajándék tankkal érdemes foglalkozni , játszani ?
Ha eladom, megmarad a garázshely, vagy elveszik az is ? -
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #30292 üzenetére
Papír a T1, mint az M6 is, viszont nagyon jó tank mind a kettő.
-
vbbb
őstag
válasz
Napfénysüti #30328 üzenetére
Na arra TD-re pont nem használnám ezt a szót.
Bár azt hozzá teszem, hogy az elején én se szerettem....kb úgy voltam vele mint most a KV4-el. Az is egy hulladék ha nincs teljesen kifejlesztve, remélem utána már jó lesz.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #30328 üzenetére
Számomra az, én nem szerettem.
-
Atlantis
veterán
Nem olyan rossz az, 232-es pen és az a mozgékonyság szerintem egészen jó kombináció. Inkább a 38s tártöltési idő sok kissé.
D.Orion: ne add fel, minden ágon van szivatás, Jpanther jó TD és most már van JPantherII is a fostaliga Ferdinand helyett. Bár utólag én sem a német TD-vonalat venném elsőrendűnek, de összességében nem olyan rossz. Nem bánnám, ha a francia vonallal tartanék ott, ahol most a némettel, de c'est la vie.
-
diegho
nagyúr
Megveheted, én is gondoltam rá, hogy megveszem, de nem igazán van értelme számomra prémium tanknak.
A miértre elég annyi, hogy ez kb hasonló lehet, mint a su 122-54 csak 2 tier-el lejebb, valamint egy gyengébb löveggel, igazából az egy rakás szar a saját tier-jében, mert szinte sosem voltam vele tier9 csatában, de a 122-44 ilyen MM-el, ilyen rof-al és mozgékonysággal elég jó. Főleg, ha beteszel 5-6 prémium lőszert az esetleges tier9 csatákra.
-
D.Orion
veterán
RoF: 42.86. Na azért.
-
taks20
csendes tag
meddig fog tartani a karbantartás?
-
forras2
őstag
Szerver ideiglenesen nem elérhető tervezett karbantartás miatt.
Ez a szokásos szerver újraindulás lehet, vagy valami tényleges karbantartás? -
nagysandor88
tag
Szerinten nagyon megéri. Én tegnap vettem meg. Prémakkal, kb 60-80 ezreket kaptam csatánként, ebből max 10-20 k jött le javításra, de elég sok 90-110k-s csatát is futottam vele. Fentebb betettem ha jól tudom ebbe a topikba az egyik legjobbat. Nagyon bejön. Én is szeretek aggresszívan TD-zni. Nem ülök hátul bokorban, megyek az árral, és arra tökéletes. Kellően mozgékony, meg amúgy sem egy párducos az ágyúja(pontosságra értem). Egyetlen hátránya a 0 gundepressön.
Töltés idő fullos legényekkel+rammer+venti 6,75 sec asszem. Átlagban 300 és 420 között sebez a legtöbb lövés kb 330-370 közé esik, de volt már vele egylövéses pz4-em fullrol rack nélkül.
Frontpáncél elégséges. Alkalom adtán pattint, bár ahogy észrevettem a 200-as pen körüli ágyuk általában átviszik, míg az ilyen 170 körüliek sokszor csusszannak meg rajta pl kv1-s, is, Tiger hosszú 88-asa nagyrészt viszi.
Átütés ugye ha jól emlékszem 170, meglepően sokmindent átvisz, talán többet is mint a SP 90mm-ese.
MM nem kegyetlen vele, nagyon sokszor voltam top, vagy csak egy két nyolcasos meccs is akadt dögivel. A legdúrvább körben talán volt 5 kilences top, pár nyolcassal, de ott sem kell beparázni. Kilences nehéz ellen ilyen ROF-al eleresztessz egy goldammos sort (2-3 lövés) minuszba nem mész vele, de ahogy észrevettem nincs az az agyatlan heavy ami továbbra is nyomulna rád ész nélkül, ha meg igen van egy killed. -
KaLeun
senior tag
Klánban is most vette meg egy ember és neki tetszett.
Nem tudom, hogy hol tenyésztik ezek a 45% és az alatti wr-os t10 szakaszokat de ma tömve volt a játék velük. Minden harmadik, negyedik csatára jutott egy értékelhető köröm és aztán minden 6--7-ben összeszedtem egy átlagsebzésre valót. Rendszeresen előfordult, hogy a scoutok kinyírták az artykat, aztán a védőket és végül a főerőnket. Ruinbergen a scout után pl. egyből egy E-100 masírozott be a bázisunkra, ekkor még 1:0 volt az állás...
Nem tanácsos játszani, max szakaszban vagy században.
-
Mcray
senior tag
Diegho nem dobálózik minden tankra olyat, hogy szar. Szeretem a kiterjedt leírásait, mert lényegesen jobb X géppel, mint én. Ha valami nem jó, elég szépen leírja a miérteket is. Sajnos nem tudom kipróbálni, legalábbis nem biztos. Lecsúszni meg nem szeretnék az olcsóbb árról. Simán az is meglehet, hogy Teszten nem tetszik, mert noob vagyok, közben 10-20 játék kéne hogy "multikiller" legyek vele.
Multikiller videóhoz:. Pontosan. Állati jó videó
vA Jagdpanzer IV egy állati jó gép, de nehezen tanulható. Nem egy Stug, amivel még fele annyi tudással is lehet aratni.
-
jano_77
nagyúr
Üdv. Mindenkinek!
Elsősorban Mindenkinek nagyon Békés, Boldog Karácsonyt kívánnék!
Másodszor pedig lenne egy olyan problémám, hogy ma - illetve tegnap és ma ebben az egy órában - összesen 2x próbált Himmelsdorfba tenni a gép és mindkétszer kifagytam.
A csata indító képernyőnél nem lépett tovább, bármit is csináltam!?
Játékot újra indítottam többször is, de ugyan az.Mi lehet a gond?!?
Más térképnél nem volt ilyen gond!Köszönöm előre is.
-
homeless09
őstag
Na, holnapra (mára) meg lesz végre az IS úgy néz ki
-
Mcray
senior tag
Diegho!
Segíts kérlek. Te elég jól értesz itt a tankokhoz, és van is neked ilyened: Su-122-44
Megvenni vagy Nem Megvenni? Ez itt a kérdés.
A T14-et megvettem magamnak karácsonyi ajándéknak és mentem is vele elsőre egy 19 000 Efficiencys kört
Kell nekem egy "aggressive" TD. Ugyanolyan mint a Stug tier5-ben csak Tier 7-ben. A JP nem tud úgy forogni, de a Su-122-44 tud és T95 lövését is le tudja dobni magáról enyhén beforgatva. A JP, nem egy Steel Wall gyár sajnos, de nem is arra való amire én próbálom használni...
Most enyhén leértékelve nagyon szemezek a Su-122-vel.
Milyen a MM-je? Tényleg Tier 9 "szopóág" vele végig a MM, mint páran írják?
Köszönöm a választ!
Boldog Karácsonyt és ünnepeket mindenkinek!
-
vhw
addikt
válasz
kanyipicske #30304 üzenetére
Régen sima megvehető 4es prem volt, a francia ág bevezetése után vették ki a boltból. Azóta volt párszor gift shopban, meg ilyen-olyan vetélkedőknél osztogatták. (játékélményben kb azt tudja, mint a jelenleg is kapható szovjet Valentine II, szóval kipróbálhatod)
-
D.Orion
veterán
válasz
kanyipicske #30304 üzenetére
Réges régen egy messzi messzi galaxisban még megvásárolható volt aranyért.
(#30305) vbbb: Az lesz, majd reggel megint nekiállok, most gyorsban kihúztam belőle ~9000 XP-t. És sííír a szám, hogy szar tank.
Hát igen a csapattársak, de már felraktam rá az AP löveget aztán szedem oldalba az ellent ahol tudom. Vicc azért az a 132mm-es pen egy T6-os TD-nek, ami ugye sűrűn jár T7 és T8-ba, és mivel TD így messziről tüzel az egyébként is jól páncélozott tankokra. A távolsággal meg csökken a pen.
Majd lövök mindenkit oldalba.
-
jimmy74
őstag
A végén 5 az 1 ellen kis bénázással a végén(izgalom?)8 kill.még sajnos nincs meg a nagy 107-es ágyú meg a jobb torony.
Nem sok pénzt hozott sőt -6000 be került
Győzelem!
Csata: Abbey 2012. december 23. 23:45:30
Jármű: КV-4
Szerzett tapasztalat: 1 272
Szerzett kredit: 31 995
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
D.Orion
veterán
Valószínűleg többek között azért is van elegem ebből a TD-ből már másodjára, mert megint csak retardáltak közé kerülök vele, mint anno. Most lenyomtam vele 16 csatát mióta visszavettem és kivétel nélkül mind ilyen volt:
Teljesen mindegy, hogy mit csinálok vele, hogy ha csak és kizárólag retardált játékosokkal vagyok körülvéve minden csatában Tier-től függetlenül. Azt, hogy mennyire minuszos egy kör nem is érdekel, mert credit van annyi amennyit akarok, csak így az XP nem jön, hogy ha a csapat nem képes játszani. XVM-en látom sajnos, hogy zömében sárga, narancs és piros játékosok vannak mindkét oldalon, innentől kezdve meg a melyik a nagyobb barom csapat veszít.
Ui.: Kissé elszaladt velem az írás, de most nincs igazam? Csak rá kell nézni erre az egymás utáni három csatára. De linkelhetném a negyediket is amit épp azalatt bukunk el, hogy én itt írok, mert egyedül kellett védenem egy hidat T8 csatában.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest