- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
myckey
veterán
mondom én!
kezd terjedni a matild -
gzbotii
nagyúr
Nekem ma Besza-behu elmenyem volt vele...egyszeruen nem jon, hogy elhigyem, ilyen jo kis tank..
PzIV, B1, StuGIII, PzIII lott ram...es 104 hitpointom maradt... minden fele extra szorzo (elso gyozelem, prem fiok) nelkul 800+ XP
16 talatot kaptam..Persze ez a 3. csatam volt vele, epp csak agyut csereltem rajta. 30 + 4 prem lovedek is elfogyott
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Napfénysüti #31282 üzenetére
Gratulálok
, hehe mióta előbb beírtam ide, hogy nyerő szériában vagyok, gyorsba jött is 4 vereség. Most léptem ki a játékból, majd este folytatom.
Pascucci's Medal de szeretem én azt -
Linkin
senior tag
Melyiket érdemes megvenni a Stug 3 vagy KV1 mind a kettő kivan már fejlesztve csak nem tudom melyiket vegyem meg elsőként
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Napfénysüti #31274 üzenetére
Nat nekem is ugy 10bol 7 szopo..
-
atti_2010
nagyúr
Nem tudom hogy működik ez a sorsolás de szerintem nagyon mesterséges, ahogy egyre jobban játszom úgy rak egyre szarabb csatákba, + hogy én 3 napja az első 7 -ben talán 200 csatából ha 10x voltam az 5 szintű tankokkal, eleinte szinte csak 5 max 6 rakott be most meg tele van 6-7 szintű tankokkal ahol egy lövés temetés törvény uralkodik.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Napfénysüti #31277 üzenetére
Néha nekem is jár
Megkéne néznem tesztszerón, hogy érdemes erre a T71-re gyúrni vagy hagyjam a picsába, mert a 13 75 lassan eladásra kerül és megy a legénység a következőbe. Viszont kedvelem 7-es tankként és kéne a helyére akkor egy, most vagy ebbe kiképzek egy új garnitúrát vagy lesz helyette a T71
-
Stigma.HC
senior tag
Én nem panaszkodom eddig:
Wins / Battles 12 / 14 85.7%
Avg. / Total Exp. 1 083 / 71 292
Credits total 184 476Minden összejön most, csak az első kettő volt bukó
-
echterion
nagyúr
válasz
Napfénysüti #31257 üzenetére
Na, az utolsó két tankommal most én kerültem szopóágra.
-
Stauffenberg
nagyúr
Látom itt már ment az agyalás azon, hogy a játék miért megy szarul XY konfiguráción (azon kívül, hogy egy optimalizációs katasztrófa az egész motor). Barátnőm is rá van kattanva a játékra, igaz ő még elég zöldfülű, de főleg amiatt, mert a laptopján produkál érdekességeket.
A lényeg, hogy minimum beállításokkal de maximum látótávolsággal alapesetben elfut 30-40 fps sebességgel, ez teljesen játszható. Mindegy, hogy "Normál" vagy "Fejlesztett" grafikán, mindkettőn ekkora a sebesség. Viszont ami fura, hogy járva a mapokat, elkezd leesni 10-12 fps-re olyan fél percre vagy egy percre, aztán visszaáll a rend.
Olyan mintha egy map fel lenne osztva 4-5 blokkra, ezekbe belépve meg elkezdené betölteni azokat az elemeket amik távolról nem láthatók (pl: magasabb felbontású textúrák, növényzet, stb). Aztán mikor 30-40 másodperc szenvedéssel ezek betöltenek, akkor felpörög minden a szokott 30-40 fps-re. Persze ez csak feltételezés részemről.
Felraktam a 25%-os textúra csomagot, de semmi sem változott, csak mosottabbak a textúrák.
Ötlet?
A laptop nem egy erőmű, de ha elmenne élvezhetően az jó lenne. Amúgy egy Acer Aspire 5552G.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ennek a T-43-nak egy vicc az ágyúja. Fasorban nincs a T20-hoz képest. Tök jó tank lenne ha nem egy ilyen löveg lenne rajta...
-
Djuree
félisten
a prem accokra miért nem él az akció? elvileg 10% lenne min.
picsába a wg-vel megint, igérik aztán semmi...
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Zeratul #31237 üzenetére
Volt ott más baj is, COD2-ben 50-60 FPS volt Carentanon az amcsi kezdőn. Fogtam magam, lecseréltem i7-370K-ra egy ASUS P8P67-ben (a tuninglapjaimat nem akartam erre elhasználni, aki ismer, tudja, akad pár idehaza), azóta rendben van minden. Ha majd nitrózok, addig kiveszem a lapból a válogatott 3770K-t.
Azóta játszható a game: Karelia, Prokhorovka, Malinovka maximum grafikán full HD-ben 70FPS+...
Valamit ott a lap rendetlenkedett szerintem az i3-550-nel, mert ennyire azért nem lassú CPU. Köszönöm a segítséget neked is és a többieknek is akik hozzászóltak!
HGyu
-
gzbotii
nagyúr
Matildara melyik agyut erdemes felrakni?
-
echterion
nagyúr
válasz
Napfénysüti #31248 üzenetére
Nekem 4 csatából 3 tankot sikerült "ötszöröznöm".
-
Zeratul
addikt
Fél OFF [CoH Blitzkrieg mod
A tankok miatt is érdemes végignézni.
-
Tomi0703
addikt
válasz
nagysandor88 #31251 üzenetére
és (#31252) Fel: Köszönöm szépen. Tudom, hogy már nincs akció, nem is most venném.
Teszten mindig is egy szerver ment, csak néha kettéosztják. A létszámlimit kb. 20k. Ez van.
Ezt nem tudtam. Köszi. Akkor ide nem fogok bejutni...
-
Tomi0703
addikt
Mi a f*sz? Teszt szeróra várni kell, hogy bejussak, csak 21ezren vannak előttem. Hogy hogy 1 szerver megy csak?
Elég szarul adja most a rendes gondoltam kicsit teszten szarakodok, erre meg...Más: Valami olcsó prém tankot vennék, max T5-ig (olyan ami féláras akcióban 1000 gold alatt van). Teszten próbálgattam párat, meg még valami prémium Sherman tetszett még, de a T-25 jobban bejött. Lehet vele azért keresni? Van ennél jobb?
-
Napfénysüti
nagyúr
Haha végre van 5* szorzó erre kb ma lehetetlen nyernem.
-
Atlantis
veterán
válasz
csaabz #31235 üzenetére
Elhiszem, cserébe van egy gyorsan célzó, pontos ágyúja, jó pen-nel és kitéríthetőséggel, de kis alpha-val, a tornya a leggyorsabban forog a T8-as HT-k közül, ergo nehezebb körbekeringeni.
Hasonlítsuk össze a többivel: KT-t simán átlövik és/vagy kigyújtják szemből, VK4502A szintén gyenge páncélzatú, T32 teste puha, ágyújának átütése is relative kicsi,stb...mindegyiknél lehet gyengébb oldalt felsorolni, különben tök egyformák lennének, de emiatt még nem kell buff az angoloknak.
-
atti_2010
nagyúr
Ezek a szerver sorsolások egyáltalán nem tetszenek mintha manipulálva lenne, ha 1 nap nyerek 20-25 csatát másnap "véletlenül" mindig vesztes csatákba keveredek ahol álltálában az utolsó is vagyok, a tököm kivan vele.
-
Zeratul
addikt
válasz
nagysandor88 #31240 üzenetére
msconfig tud olyat hogy limitálja a processzorok számát, de az nem tudom hogy ha felére veszed le akkor a HT-t kacsolja ki vagy egy teljes magot.
A taskmanaggerban lehet állítani az éppen futó programok processzor affinitását, ott is megér egy próbálkozás hogy melyik a legjobb.
-
sith7
félisten
Mit érdemes megvenni egy IS - re, Tiger P -re, a töltésgyorsító mellett ?
-
-
csaabz
őstag
válasz
Atlantis #31178 üzenetére
A Caernarvon front páncélját (hull, torony) minden átlövi. A tier 9 pedig ugyanezt a hullt örökli. Én egy jó játékosnak tartom magam és tudom, hogy egy tier 8-as heavy tankkal mit lehet alkotni egy csatában, mire képes nemzettől függetlenül. A Caernarvon nem képes erre, nem állja meg úgy a helyét. Ahogy olvastam a hivatalos fórumot, ez nemcsak nekem tűnt fel.
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
nyunyu #31016 üzenetére
Csak szólok, hogy egy kurva jó kis vírust szipkáztam be amikor le akartam ezt tölteni, arra figyeltem csak fel, hogy a letöltés gomb megnyomása után felugrott egy extra ablak, amiben valamiféle Java folyamat indult be. Nyomtam egy resetet iziben, de már késő volt.Második újraindítás után fogadott a kép, hogy a számítógépem kibernetikus bűncselekményt követett el és lockolják a gépem, meg 700 évre börtönbe küldenek, de eltekintenek ettől, ha befizetek 25.000 forintot a számlájukra...
Érdekes módon Avira nem jelzett akkor (lehet a reset meglepte), de csökkentett módban talált egy pár vírust. -
törölt tag
Bakker, ezt nem hiszem el. Hajnalban játszottam, akkor még, a nap kezdetén, 2x szorzó volt. Szerver leállást megtapasztaltam, akkor lefeküdtem egy kicsit. Erre most lépek be, mondom gurulok egy-két kört meló előtt, hát 5x a szorzó. Igen ám, de amivel hajnalban lementem, ahhoz már nem ám!! Miapicsaaa????
szerk: Fel is idegesítettem magam, el is b@sztam a kört, de rendesen ....
Re-Tech
Az a pack nekem is megvan, ugyanonnan letöltve, és nekem semmi gáz semmivel. Melyik link pontosan? Kipróbálom ... -
BaLee
addikt
Úgy megörültem ennek az 5x szorzónak, mondom megyek egy kört IS-3-al meg is lesz a top ágyúra való majd annyi XP-t kapok. Első kör, 3at öltem végén egyedül maradtam 4 ellen, hát ki is lőttek, jól esett hogy a csapattársak még ki is röhögtek. Második kör, 4et öltem, csomó dmg-t kiosztottam örültem, mint majom a farkának de kilőttek, erre a kretének elbukták a végén. Harmadik kör, szar sorsolás, szar kezdés, 4:1 az ellenfélnek, megindulok a két artyra a kezdőn gondoltam szabad az út, természetesen kilőttek a francba. Szorítottam, hogy remélem elbukjuk, hát olyan szépen lehozta a csapat, mindenki kilőtte a maga kis egy tankját "öröm volt nézni".
Ugyanez IS-el. Nehéz sorsolás, taktikázok, bujkálok, kiszedek 4-et, lesebzek még kettőt, végén elbukjuk. Persze én voltam a hülye, mikor ketten voltunk akkor az ő utolsó 4ükből csak 1et tudtam kiszedni, szóval rajtam múlott. Sebaj, új kör, jó sorsolás, védünk. Hohó, nem leszek hülye, beállok egy szikla mögé, bevárom őket aztán lelövöldözök mindenkit. A csapatom durván kitámad minden irányba, leszednek mindenkit , mire kapcsolok hogy nekem is menni kéne arra már késő, végül egy találattal zárom a kört.
Hurrá.
-
Dobi 562
addikt
Nyugtassatok meg, hogy a T-15-öt nem csak 5-ösök közé sorsolja az MM és csak én vagyok balszerencsés.
-
tank1
tag
válasz
Diarmand #31207 üzenetére
Khöm, pontosan 1138 csatám van E-75-tel. Ennyi csata mellett nem emlékszem olyanra, hogy t50-2 lőtt volna ki. Bár cirka négy hónapja nem mentem vele, akkor még nem volt kreditért vehető gold ammo.
Egyébként nehéz eset med számára az e75 körbetáncolás szempontjából. Amíg nem jelent meg ez a rakás tier10-es tank a játékban, gyakran top tank voltam vele és félelmetes mészárlást lehetett rendezni. Amióta megjött ez a sok idétlen tízes tank, azóta nem szeretem már úgy az e75-öt. -
.mf
veterán
Azt mióta vezették be, hogyha szerver-újraindításkor még játszottál, s a meccs végével kiléptet, akkor bukod az eredményed? Eddigi legjobb körömet mentem az M18-cal, kaptam volna pár medált, erre semmi
-
Mcray
senior tag
Na végre volt egy olyan köröm, ahol meg tudtam nézni mit tud a T32, ha csak a tornya látszik ki és egy sarkot védek. Ezt sikerült feltartanom és felőrölnöm, mire lement a kör:
4 Db Elit IS-3, 1 Db Comet, 1 Db ARL44
Sajnos csak 2800 sebzés lett a vége, mert a csapatom sem akart kimaradni a a bulibol
Másik jó kör M18-cal:
3650 sebzés 95% pontossággal
-
Scheffer
tag
válasz
Diarmand #31207 üzenetére
Elhiszem, hogy nem érdekelnek a statjaim - és télleg, kit is érdekelne? -, de én nem tértem át másik nehéztankra 2-300 meccs után. ~1200 meccsem van E75-tel. Szvsz jobban ismerem azt a tankot mint bárki itt a fórumon. (tévedés nincs kizárva )
Ezt úgy adod elő, mintha egy olyan összetett játékról beszélnél, amiben minden egyes tank megismeréséhez és elsajátításához minimum több száz, de inkább több ezer csata lejátszása lenne szükséges.
-
Fel
addikt
Nem tudok róla. Korábban keringtek képek a brit A33 Excelsior-ról, most meg ez a T-35*.. Egyikről sincs semmi. A kliensben biztosan nincsenek benne.
A 8.2-ben a szupertesztereknek az SU-100Y volt elérhető, így most nekünk is megvehetőnek kellene lennie, de nincs sehol. Pedig megnéztem volna mit tud tier 6-ban az a 130-as..
*WoT-News-on van kép mindkettőről:
T-35 "Exclusively for the site wot-news.com, was the screenshots of the future Soviet heavy tank T35, unfortunately, more details on this car is not known."
A33Lehet ebben a verzióban nem jönnek, hanem majd később. Elég sok prémium tankot toltak ki a pixelgyárból mostanában, ránk fér egy kis pihi
.
-
-
Stigma.HC
senior tag
Hát előbb erlenbergen sikeresen a folyóba taszítottam egy chaffet, igaz én csak mentem át a hídon, szerencsétlen meg nekem jött és belefordult a vízbe. Így kívülről nézve vicces volt a helyzet ahogy próbált visszakapaszkodni, de végül győzött a gravitáció. Sajnos társ volt és nem ellenfél így hamar a közutálat tárgya lettem, főleg az ő szemében, pedig tényleg nem volt semmi szándékosság benne.
-
D.Orion
veterán
válasz
echterion #31218 üzenetére
Ez egy szem arty lövés volt.
Szerinted kiírná a gamma olyan sokáig a sérüléseket míg a Hummel 3x odalő? Ez egy darab splash-ből származó sebesülés. A Grille a legjobb T4-es arty ezen felül pedig minden tank teteje papírvékony. Téged is a tetején lőtt be ahogy leírtad a sérüléseid. Nem kell ezen fennakadni. Fedezékbe kell húzódni ennyi, gurulj tovább, volt egy jó napja az arty-nak.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Stauffenberg #31214 üzenetére
Ó a csodás KV-2, hát igen, egyszer egyedül maradtam vele egy T49 ellen, csinálhattam én bármit úgy körbetáncolt engem ahogy az elő van írva. Társ nélkül esélyem sem volt elkapni, így elég hamar padlóra küldött vele.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Diarmand #31097 üzenetére
"Én főként Stauffenberg hozzászólására reagáltam, mert ő azt írta, hogy őt körbe tudják futkosni és ő is tud ily módon szopatni másokat."
Nem értem, amiket idéztél azok nem tőlem hangzottak el. A kolléga azt mondta, hogy a heavy tankok dominánsak, ők az ászok és senki más nem tud érvényesülni velük szemben. Én példát mondtam arra, hogy ez nincs így, ügyes manőverezéssel és taktikával kicselezhető egy heavy más osztályokkal játszva.
A heavy tankjaimmal találkoztam már olyannal, hogy egy jó gyors light scout körbefutott és osztotta az áldást nagyjából 5-10 méter távolságból. Jó persze 100%-ról nem biztos, hogy le tudna kapni, de azért volt rá példa. KV-2-vel voltam és az ultra lassan forduló budi torony volt fent. Azzal akkor sem érsz utol egy körülötted szaladgáló gyors scoutot ha a tankot is forgatod hozzá, ráadásul ha mellé lősz akkor fél percig tölt újra (152mm-es troll ágyú). A kietlen puszta közepén voltunk és nem tudtam sehova beszorítani a kis dögöt. Elindultam a sziklák közé, de mire odaértem lecsipkedett 20-25 lövésből nullára. Meg kéne ezt tapasztalnod egyszer.
Amúgy az M18 példám arra vonatkozott, hogy lehet láthatatlanul osztani vele egy heavy-t. Múltkor egy KV-1S meg egy KV-2-vel szemben maradtam egyedül. Már a bázisunkat foglalták, én meg a látótávolságukon túlról osztottam őket. Persze folyton váltottam a pozíciómat és a fejüket vakarták, hogy honnan jön az áldás.
-
D.Orion
veterán
válasz
echterion #31171 üzenetére
Mit sír a szád? Örülj neki, hogy ennyivel megúsztad!
Régi szép idők:
Eredeti hsz. -
echterion
nagyúr
válasz
nagysandor88 #31180 üzenetére
A proci biztos nem, nálam 5850-nel ugyanez a proci közepes beállításokkal (a látótáv maxon) ugyanezen felbontáson a legmagasabb AA-gal megy 50 fps körül, nincs drasztikus zuhanás sem. Ha mindent max-ra teszek, akkor olyan 25-35 között ugrál az fps.
(#31198) Enzolord: Nekem nem mutatja a képet. Melyik pálya?
-
myckey
veterán
nesze Diegho!
Csillagvirág
ez marha nagy
-
Diarmand
senior tag
diegho: Pont, hogy a T-50-2 fog kinyírni 1v1-ben simán, de ha van veled szemben egy IS-3 és egy T-50-2 és te leszarod a T-50-2t halott vagy, hiszen bemegy a hátadba és szétszed pillanatok alatt, ha meg a T-50-2t kezded el kergetni az IS-3 lő szét. Pont erre való a T-50-2, Chaffe, VK és egyéb gyors light tankot, az ilyen manőverekkel lehet eldönteni csatákat. Én bármikor rámegyek az egyedül kóricáló E-75re light tankkal, mert ha nem lő ki egy lövésből, akkor vagy kinyírom mire segítséget kap, vagy a csapatom öli meg, amíg velem foglalkozik.
Csillagvirág, a t50-2 nem üt át egyik ágyújával sem bárhonnan lő. Csak ha nagyon-nagyon szerencsés, talán a valagamba beleszúr egyet-kettőt. Sem chaffe vagy a többi scout. Teszteltük. Nekem ugrott egy Chaffe, T50-2 meg volt még valami talán egy t49 poénból. A VK2801 nem elég fordulékony.
Ezekkel akarsz megszivatni egy T9 heavyt?Az IS8-at elhiszem, hogy megtudod, azt bármi meg tudja.
Az AMX 13-asok tudnak bántani hátulról vagy a nagyobbik oldalról, de kikörözni...
Ez a "csapatom megöl" dolog meg ne az optimális esetet vedd alapul. Ha nincs ott a csapat, akkor mi van?joergie: te hoztál 1v1-es példát(téged nem tud körberohangálni egy med....amíg nincs lelőve a lánctalpad
), és csak onnan vettem az információkat, amit írtál, és arra reagáltam.
Nemtudom mire gondoltál most, nem érdekel mivel mennyi csatád van/volt.
randomban akkor is a med az isten, akár azt mondom akár nem, mert spot központú a játék, ha nincs spot, nincs mit lőni-veszít a csapat.Másik kedvencem. És ha Neked van lelőve a lánctalpad? Még neked is megyek a sok tonnámmal
Az 1v1-es dolgot meg nem én kezdtem, de ez már óvoda. Én csak azt írtam, hogy nem köröz ki semmi.Btw tudnál mondani egy online játékot ami nem spot központú? Micsoda érv
Felderíteni meg nem a medeknek kellene, hanem a skótoknak, akik nem érnek rá, mert engem fognak berohanni, egy magányosan kószáló E75-öt
Nem nézem én le a közepes tankokat csupán arról van szó, hogy mindkettő másra jó. De ha betámad egy med jobbak az esélyei egy heavynek. Nem ő győz mindig, csak jobbak az esélyei.Elhiszem, hogy nem érdekelnek a statjaim - és télleg, kit is érdekelne? -, de én nem tértem át másik nehéztankra 2-300 meccs után. ~1200 meccsem van E75-tel. Szvsz jobban ismerem azt a tankot mint bárki itt a fórumon. (tévedés nincs kizárva
)
-
nyunyu
félisten
válasz
#48613632 #31172 üzenetére
OS megfelelően ki van szolgálva erőforrással. Példa: 1GB ram esetén XP, vagy W7 alatt gyorsabb?
Anyam emlegetett gepere 7-et tettem anno, 2GB rammal egyertelmuen gyorsabb, mint az XP.
Példa: 1GB ram esetén XP, vagy W7 alatt gyorsabb? Nyilván XP, mert az 1GB a W7-nek sem elegendő.
Amig gariztattam az egyik ramot, es csak 1GB volt a gepben, mar ugy is rohogve ment a 7 Ultimate a gepen, Aeroval.
XP csak <1GB rammal gyorsabb, mint a 7, de olyan keves rammal egy index.hu megnyitasba is beleoszulsz, annyit swappel.
-
Fel
addikt
Szerintem nem. Ugyanúgy 400 kredit /1 gold a váltás, mint eddig. A holnaptól kezdődő akciós szakaszban először benne volt az 1,2x szorzó a gold - kredit konverzióra, de végül ezt kivették, éppen a prémium lőszerek kredites árára gyakorolt kellemetlen mellékhatása miatt. És emiatt bizonytalan ideig hanyagolni fogják ezt a fajta kedvezményt, azaz a kredites prémium lőszerek ára emiatt nem is fog növekedni.
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest