Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Egérpad topik
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

echterion nagyúr Január másodikán reggel 5-kor fog váltani 5-ös szorzóról kettesre? Jól gondolom? BUÉK minden tankparancsnoknak! 
- 

Fandango veterán Victory! 
 Battle: Mountain Pass Tuesday, January 01, 2013 01:46:34
 Vehicle: JagdPz E-100
 Experience received: 3,700 (x5 for the first victory each day)
 Credits received: 19,997
 Battle Achievements: Steel Wall, Cool-Headed, Spartan
- 

myckey veterán rengeteg élvezetes csatában gazdag Új Évet,MINDENKINEK  
- 

marked one94 őstag BUÉK mindenkinek  
- 

válasz  littlemole

üzenetére littlemole

üzenetére
- 

nyunyu félisten válasz  Pttypang

üzenetére Pttypang

üzenetéreTier6 tankot egyedul Provincere nem teszi. 
- 

- 

nyunyu félisten Grr, most tunt csak fel, hogy mar nem akcios az AC Mle46. Egesz nap tolhattam volna mas, ertelmesebb tankkal+TDvel. 
- 

Joe.36 addikt Üdv A külön vehető álcafestés, téli... nyári... sivatagi... segít az álcázásban ? 
 Tudom hogy a legénységet kell képezni, meg van álcaháló.Joe 
- 

Atlantis veterán Mindenkinek boldog új évet kívánok és egy jobb, de legalább nem rosszabb évet, mint ez volt, nem csak a játékban, hanem az élet minden területén! 
- 

Patrick76496 őstag válasz  nyunyu

üzenetére nyunyu

üzenetéreA második Genius egerem koptatom, mindkettőt ezer valamennyiért vettem, semmi gond nincs velük. Igénytől függ kinek mi a jó. Számomra pl bőven elég az alap 3 gomb, ráadásul a Genius nem egy elveszett tesco-s márka. Nem látom értelmét annak, hogy 20k forintot költsek egy egérre, csak azért mert gamer. Mivel jobb, mint egy mezei? Lehet dpi-t állítani, meg több gomb van rajta. Ezen kívül? 
- 

nyunyu félisten válasz  Patrick76496

üzenetére Patrick76496

üzenetéreSzerintem is érdemes rászánni magad egy új egérre, ezer forintért kapsz már egy normálisabb genius-t, amivel egész jól el lehet játszogatni Ezresert egy normalis egerpadot sem kapsz, nem hogy egeret. 
- 

nyunyu félisten 
- 

Remus389 veterán válasz  Pttypang

üzenetére Pttypang

üzenetéregondolj a végső célra... nézd végig, 8 kill, van olyan is amikor többen lövik... [link] esetleg ezt 9 kill oké tudom, lehet egy mázlis kör volt, de akkoris meg lehet figyelni mennyien lövik haszontalan 
 én is volt hogy IS8-cal kerültem IS7 ellen 1 vs 1, hát kinyírt és én asszem minden lövésem lepattant rólaén eredetileg a Maus-t akartam, a VK4502 A-t végig is vittem de a "B"-hez már nem volt kedvem, idővel hallottam hogy a Maus nem is olyan jó(túl nagy célpont és nagyon lassú amit nem szeretek) Az IS4 se biztos olyan jó mint az IS7, az IS4 lomhább az IS7 jelenlegi tudásom szerint a legjobb Tier10-es tank összességében(mobilitás, tűzerő, páncélozottság+kis célfelület), vagyis az abszolút legjobb tank, ezért megéri na kb egy hét és meglesz  [link] nekem is A4etch egerem van, szeretem 
- 

diegho nagyúr Én egy kis T71 replay-el kívánok mindenkinek Boldog Új Évet! 
- 

válasz  Patrick76496

üzenetére Patrick76496

üzenetéreIlyenem van, csak még kicsit el van tolva az új vásárlása, az is lehet, hogy csak k kéne cserélnem a tranyót, aztán menne a görgő megint  (#31659) Remusz911: 
 Azért annyira nem legendás, inkább csak tömegtank volt a t34.. eléggé szidták azt 
 IS vonalon gondolkodtam alapból is, csak azért elgondolkodtam ,hogy esetleg a másik irányba induljak-e el, de ugye az még mindenképpen messze van, a tegnapi rush farm millájából vettem meg a 34-85-t 
- 

Napfénysüti nagyúr BÚÉK parancsnokok!  
- 

Patrick76496 őstag válasz  HungAryan

üzenetére HungAryan

üzenetéreÉn arra értettem, hogy ha külső nézetben kerül lenyomásra a shift billentyű. virkir: Csak azért, mert láttam egy őskori HAD-os videót, amiben felismertem pár itteni fórumtárs nevét, köztük a tiedet, meg asszem Stieger-ét.  Nem voltam benne biztos, hogy ez tényleg ez a HAD-e, mert találkoztam már másik magyar HAD klánnal, csak ők kötőjeles névlopók. Nem voltam benne biztos, hogy ez tényleg ez a HAD-e, mert találkoztam már másik magyar HAD klánnal, csak ők kötőjeles névlopók. Amikor megláttam Ace nevét, akkor esett le, hogy ez tényleg az, ezek szerint régen nem is ő volt a vezető. Amikor kirúgtak, akkor ő volt már? Amikor megláttam Ace nevét, akkor esett le, hogy ez tényleg az, ezek szerint régen nem is ő volt a vezető. Amikor kirúgtak, akkor ő volt már?És akkor meg is ragadnám az alkalmat, hogy minden kedves fórumtársnak italban gazdag, xp-vel, kredittel, győzelemmel és sebzéssel teli, vereségektől, 0 dmg-ktől és siemáktól mentes boldog új évet kívánjak!  
- 

Remus389 veterán válasz  Pttypang

üzenetére Pttypang

üzenetéreennekem az IS vonal nagyon tetszett, inkább azt eroltesd a t34-esekre kíváncsi voltam hisz történelmi legendás tank, de szerintem miután fullra kivittem a t34/85-öt nem folytatom tovább, nem jön be ez a stílus és a későbbiek t44,t43 állítólag nem olyan jók inkább az is7 után, Panther, jagdtiger (tudom ezek sem olyan jók, viszont történelmi tankok, ha élvezettel játszom velük akkor sikeres leszek velük ) most vittem ki a Tiger(H)-t, mindenki szidja, közbe tök jó köreim voltak vele 
- 

HungAryan tag válasz  Patrick76496

üzenetére Patrick76496

üzenetéreMiért mondjátok, hogy nem zoomol teljesen? Ha utoljára teljes zoomot használtál, akkor arra vált. 
- 

virkir veterán válasz  Patrick76496

üzenetére Patrick76496

üzenetéreVolt némi ellentét a vezetőség és köztem (meg még páraknak csak ők jó magyar módra a monitor előtt bólogattak) a CW mikéntjéről meg akkor kezdődött egy nem túl baráti kapcsolatom egy másik magyar klánnal aztán az ő ráhatásukkal kiraktak. 
 A poén, hogy az ELIT béli tagságom megszűnése kísértetiesen hasonló volt ehhez. 
 Na azóta nem erőltetem a klánosdit pedig már hívtak pár helyre de se időm, se tankom nincs már, meg a pofámat úgy se tudnám befogni.
- 

- 

válasz  Remus389

üzenetére Remus389

üzenetéreMár kiszenvedtem a 34/85-t, de azért egyenlőre ezzel se egy leányálom, még nincsenek meg hozzá a fejlesztések, és az MM is érdekes enemyket dob  Na de kitartóan tolom, elvégre azért előbb utóbb csak IS tulaj leszek ^^ Na de kitartóan tolom, elvégre azért előbb utóbb csak IS tulaj leszek ^^Egy extra kérdés: A zoomot nem lehet átbindelni más gombra? Nekem pl az egér extra gombjaira megfelelő lenne, mert a görgőmmel csak kattintani tudok, a görgetés funkciója sajnos elhalálozott  
- 

forras2 őstag válasz  krisss93

üzenetére krisss93

üzenetéreNem tudom, hogy nekem nem volt még jó csatám, ami óta meg van a "nagy" löveg, vagy tényleg ilyen, de a KV1s 122-esével 400 fölött sebeztem többnyire, ezzel meg 400 fölé talán még nem is mentem  
 És így, ebben a helyzetben vagy a KV1s nagyon erős ágyúval rendelkezik, vagy az IS nagyon szarral... Nem tudom eldönteni. Ugyan az mind a kettő, de a tankok közt mégis van 1 ugrás 
- 

Remus389 veterán válasz  #48613632

üzenetére #48613632

üzenetéreén tegnap vettem 1 nap premiumot, reggel 10-kor, úgy hogy összesen 14-15 órát játszottam , 1.8 millió -val lettem gazdagabb, su-8 -cal toltam főleg az is7 kell most van 5,1 milliom Crytec210: a sima t-34 nem olyan jó, de a t-34/85 kárpótol(és érdemes kifejleszteni belőle mindent, hozza a pénzt, szal egy jó darabig el lehet vele lenni ) ha már odáig eljutottal perzse a t34 sem olyan rossz, de nekem nem sikerült raerezni de a KV vonal jobb, az is7 a végén brutális, de az is3 is baromi jó (az IS, KV, is8 sem rosszak ám! ) 
- 

jimmy74 őstag A francia TD-knél melyik sorozatlövő? 
- 

forras2 őstag 19k xp-t elkérnek az IS nagy 122-es lövegéért, ami nem nyújt semmivel sem többet, mint az egyel kisebb tierű KV1s 122-ese.... Ez most komoly?  
- 

Patrick76496 őstag válasz  virkir

üzenetére virkir

üzenetéreÉs miért raktak ki? Páran panaszkodnak, hogy fegyelmezetlen sok ember CW-n. Ezt én is tapasztaltam, viszont kb 80%-ban így is nyerünk, legalábbis ezt vettem észre azokon a CW-ken,amiken részt vettem, amíg nem voltam, nem tudom milyen arányban nyertek. (#31573) BlackB1rd: Igen jelenleg az vagyok. De voltan már HAD-M-es és HAD-A-s is.  (#31574) jimmy74: Szerintem is ráférne egy kis buff az IS-4-re. Ha már lassú, akkor legalább ne lenne papír. Nekem 8.1-8.2 óta van meg, szóval csak mások szavaiból ismerem a régit. Elvileg a 10-es sem volt rossz, csak pár patch-el ezelőtt lenerfelték a páncélját, mert a sok retard nem bírta átlőni. Egyébként nagyon jó kis járgány, cw-n lazán ki lehet osztani vele 4k dmg-t. Randomban elszabadul a pokol, csapatonként minimum 3-4 arty (az új mm mellett még nem játszottam). A CW sokkal jobb, mivel elkerülöm a sok hülyét, a szar pályákat, és a sok arty-t. Kár, hogy csak este lehet CW-t játszani, én szívesen mennék egész nap. A század nem ugyan az, oda is kéne pályaválasztó lehetőség. Múltkor nem volt CW, ezért századozni mentünk 10-esekkel. 5-ből csak 4x voltunk Serene Coast mapon. 
- 

jimmy74 őstag segitsetek!hogy lehet valakiről reportot küldeni? 
 Részletesen irjátok már le ...@rva dühös vagyok... 
- 

- 

#48613632 törölt tag 
- 

nyunyu félisten válasz  #48613632

üzenetére #48613632

üzenetére1M kb 3 nap intenzív játék egy jó farmos géppel, pl KV-1, prém nélkül, de lehet, hogy csak 2. 1M creditet ossze lehet loni akar egy nap alatt, ha egesz nap azt tolod. 
 Premmel kettot is.
 Csak annyi a titka, hogy nem T8-9-10 penztemetovel kell menni, hanem max T7.Bonusz ha a honap tankjaval, vagy hetvegi akciosakkal mesz. 
- 

#48613632 törölt tag válasz  Linkin

üzenetére Linkin

üzenetéreSzerintem reális, ne hülyéskedj, reggel egy pár gold ammora kapirgáltam a derp gunhoz, kipróbáltam T-150-en, egy vadállat, de nagyon pontatlan ... 
 Na szal reggel ilyen 10E kredóm volt, most lazán átléptem a 150E-ret, és már egyszer ma berugtam, és aludtam is, szal nem sok az. 1M kb 3 nap intenzív játék egy jó farmos géppel, pl KV-1, prém nélkül, de lehet, hogy csak 2.
- 

Fel addikt válasz  HungAryan

üzenetére HungAryan

üzenetéreAmint elindult az orosz szerón az új MM, másnap már kerültek is elő a hasonló képek: [link]. Biztosan valami káros mellékhatás lehet. Ha sok az arti a várólistán, akkor a scout tankok is feltorlódnak és összefossa magát a renccer.. Linkin: Kicsit szétnézel a techtreen és láthatod, hogy nem is olyan sok az. Jó néhány tank van ami 900k-nál többe kerül t6-on, és a T-150 az egyik legolcsóbb.. 
- 

Linkin senior tag Kifejlesztettem a T-150-et csak ledermedtem mikor láttam hogy 880 ezer kredit kicsit soknak érzem 
- 

Brian_GT őstag Sziasztok! Nektek megy a game? Nekem indítás után kiírja, hogy frissítést keres és ennyi...áll mint a cövek...semi válasz lassan negyed órája. Kiakadt a szerver vagy mi? 
- 

HungAryan tag Látom sikerült az arty balance-szal elkúrni a MM-t teljesen. 
 Ezt most kaptuk az előbb: 
- 

myckey veterán de azért mozgás közben,egyéb hátráltató körülmények között.....nem olyan egyszerű belőni 
 bár ha az ember a lánctalpra fókuszál....akkor esélyesebb a szélét ellőni
- 

virkir veterán válasz  Napfénysüti

üzenetére Napfénysüti

üzenetéreElvileg egyforma de még a bétás T-54-ről maradt meg az a két weakspot-ja a jobb oldalon üzemanyag a bal oldalon a sofőr. 
 Igazából nem a csík a lényeg hanem a lámpa meg a vezető nyílása alatti rész.
 Középen pl sokkal nehezebb a T-54-et is átlőni mint a két szélen plusz ugye ha szerencséd van kiütöd kétszer a sofőrt és máris egy beteg csiga agilitásával tud csak harcolni. Onnan meg már bármi kicsontozza.
 Az első tesztnél jobban adta az átütést a másodiknál már inkább pattogott is olyan 60-80% esély van ezzel az ágyúval az átütésre.
 Forgatni megint hiába forgatják mert amikor pattint az eleje már viszi az oldalát és viszont.
 Annyi a lényeg, hogy nem kell mumusnak beállítani nincs maus szintű páncélzata még a tierjében sem.
Aktív témák
Hirdetés
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Egérpad topik
- Gumi és felni topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- Vicces képek
- Hobby elektronika
- Filmvilág
- További aktív témák...
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Még ilyenkor is csak a WoT
 Még ilyenkor is csak a WoT 

Nem voltam benne biztos, hogy ez tényleg ez a HAD-e, mert találkoztam már másik magyar HAD klánnal, csak ők kötőjeles névlopók.
 Nem voltam benne biztos, hogy ez tényleg ez a HAD-e, mert találkoztam már másik magyar HAD klánnal, csak ők kötőjeles névlopók.  

Na de kitartóan tolom, elvégre azért előbb utóbb csak IS tulaj leszek ^^
 Na de kitartóan tolom, elvégre azért előbb utóbb csak IS tulaj leszek ^^

]
]