- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Veatta
aktív tag
válasz
ismeretlen13 #33296 üzenetére
Olvasd át légyszíves a fórum használatának szabályzatát, használd kérlek az ott fellehető információkat, (off, szerkesztés,flame, stb.). És ne szemeteld tele ilyen és ehhez hasonló hozzászólásaiddal a topicot.
Köszönöm.
-
diegho
nagyúr
válasz
ismeretlen13 #33296 üzenetére
Azt igazolom, hogy egy átlagon aluli magyar játékos vagy... ha ezt nem veszed észre az a te bajod
tanácsokat pedig szerintem ne osztogass. Így is bemutatkoztál már rendesen itt, mindenki látja, hogy rossz játékos vagy, de mégis tovább görcsölsz ezen a témán, plusz még tanácsokat is adsz, ráadásul rosszakat.
Jano: igen prémiummal tolom, ha már ingyen van
-
jano_77
nagyúr
válasz
ismeretlen13 #33287 üzenetére
Hopp... eltűnt a hozzászólásom?
Ahhoz, hogy helyesen írj, már kell az érettségi vagy a diploma!?MÁS: mikor várható, hogy kitegyék a hétvégi event-et? Mondjuk ha igaz, akkor a Light tankok lesznek előtérben, ugye!?
-
diegho
nagyúr
válasz
ismeretlen13 #33287 üzenetére
Nekem mindkettő van, mármint diploma és érettségi is, neked gondolom egyik sem, ezért próbálsz ezzel a jó játékosnak mondod magad szöveggel kitűnni a közegből. Pechedre meg lehet nézni mások statisztikáját és a tiéd, hogy is fogalmazzak, nagyon rossz. Konkrétan itt tier9 tankok "oneshotolásáról" beszélsz folyamatosan az artyddal, amivel még 1500-at sem sebzel átlagban. Remélem érted hol itt a gond.
-
virkir
veterán
-
ismeretlen13
csendes tag
-
Linkin
senior tag
hú hú egy érdekes dolog kv3 107-es àgyú 8-asokkal szemben kritikâlis talàlat NULLA SEBZÉS
-
diegho
nagyúr
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2013. január 11. 10:35:54
Vehicle: VK 2801
Experience received: 6 168 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 49 768
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, De Langlade's Medal, Top Gun, Sniper, DefenderEz megint munka volt, kár, hogy meghaltam a végén, 8 társamra bíztam egy 200hp-s KV-3at, mondván úgyis kilövik mire betöltök és inkább kilövöm a hátamba került VK2801-et, hiba volt, egyik tankunk sem tudta sebezni a KV-3at, az arty szedte le 2 perc alatt.
-
coolfox76
csendes tag
Én nem érzem generális problémának a (magyar) szidalmazást. Eddig, bár csak kb 2000 meccset játszottam még, túl sok anyázással nem találkoztam, inkább noob-ozással.
Magyar szitkozódást nagyon ritkán látok, az angol beírásokról meg fogalmam sincs mely nemzet szülöttjének köszönhetjük azt. -
D.Orion
veterán
Én is elég sokszor írok be magyarul, igaz csak akkor, hogy ha látom a nick-ek vagy a chat alapján, hogy van bent hazánk fia. A kedvencem mikor benyögik a csata elején, hogy: "van magyar?"
Ilyenkor általában gyorsan le szoktam oltani, hogy 1. senkit nem érdekel ki honnan játszik, csak a "szláv" noob-okat. 2. ha már ilyne szép nyelven beszél, akkor erőltesse meg magát és írjon egy szép magyar mondatot.Anyázni csak a legritkább esetben szoktam magyarul/angolul/németül. Újabban egyre több a török így lassan ott is meg kéne tanulni a káromkodásokat, bár ahogy észrevettem a törökök inkább csak köszönnek és klánfelvételt hirdetnek, káromkodni nem szoktak.
-
Mcray
senior tag
válasz
szucsinka #33267 üzenetére
Elég vegyes felvágott játszik az EU szerveren, de míg egy játékban látok egy angol vagy német, vagy lengyel anyázást, addig ugyanabban a játékban kéttő-három magyar személy csinálja ugyanazt.
Most vagy
A) A játékosok fele Hungaricum és azért ilyen sűrű a dolog és alig van külföldi a játékban
vagy
B) Alig van Hungaricum, de azok tesznek róla, hogy hazánkba látogató külföldi barátaink már az alap szókincs birtokában jöjjenek ide..
Azért mert látok egy külföldit anyázni, most én is kezdjek el? Komolyan itt tart a színvonal a magyar játékosok nagy részénél? Komolyan néha sajnálom, hogy nincs indiai állampolgárságom, és nem tudok amögé bújni szégyenemben, amikor megkérdezik, hogy honnan vagyok és egy nagy "Ah, the people who always want me to fuck my mother" a válasz arra, hogy "Hungary"...
-
válasz
diegho #33271 üzenetére
Ez nem a wot-os nickje, az super-titkos.
Timyyy: Mai csúcspontom: T71, első csatám, az első bekapott lövés szemből elvitte a motort (váltót?) majd mielőtt javítottam volna, kaptam a 2. at és halott voltam. Kb 400 Xp lett duplázva, mert persze ezt egyből nyerte a csapat...
-
diegho
nagyúr
válasz
ismeretlen13 #33261 üzenetére
Nagyon jó játékos lehetsz, ha ezt így mind meg tudod csinálni.
-
Bingisz
addikt
válasz
ismeretlen13 #33264 üzenetére
Ennek a beszélgetésnek így konkrétumok nélkül nincs értelme.
-
diejocke
csendes tag
válasz
Hát lassan összejön a TP a Tier 5 re
10k tapasztalat, és még kel ~30k
De szépen lassan összejön
-
ismeretlen13
csendes tag
válasz
ismeretlen13 #33263 üzenetére
öö mi mindig öleb voltunk bent ...
-
ismeretlen13
csendes tag
válasz
Amúgy néha úgy érzem hogy a WG szándékosan SZ**o ágra rak ilyenkor én 3 vesztés után elmegyek mással játszani majdan visszatérek az s-51 hezz de valóban idegesítő amikor indok nélkül tejes szűkülésből ki lő az arty
Remélem ilyekor WG-sek édes szülőanya csuklanak
-
Bingisz
addikt
válasz
ismeretlen13 #33257 üzenetére
Úgy azért elég nehéz erről beszélni, hogy nem mondasz semmi konkrétumot. Amúgy meg ha egy klán szövetségben van, miért kéne felrúgni azt, csak azért mert ti is magyarok vagytok?
-
ismeretlen13
csendes tag
válasz
diejocke #33258 üzenetére
Hidd el 5-6 atry-t már imádni fogod és arra fogsz gyúrni hogy több Maus legyen ellened hogy jó sok sebzést bevihess. nekem most van 1 s-51 em és konkrétan 1. 1,5 p canter arty zok kiszedem 2-1 arty-t azt lövöm a nagy hp-s dögöket meg röhögök hogy 1 hitelem az m103 mat amoreck nékül
meg a IS-3/8 asokat
csak annyi a bosszantó amikor otthagynak a spotereknek a csapatod.
-
Timyyy
őstag
8/8 bukó zsinórban napkezdésnek, több ezret sebeztem függetlenül attól hogy hol voltam a listán, 9. nyert, ahol 1 lövést adtam le. Bassza keresztbe magát a WG...
-
diejocke
csendes tag
Még egy kérdés
Olvastam olyanról hogy töltésgyorsító. Ezt hol és melyik szinttől lehet elérni??
Esetleg olyan nem megoldható hogy ugyebár SU 5 el összesen 14 db lőszert vihetek magammal, ami ugye ha összekerülök egy Tigrissel, vagy más komoly páncélzatú 1500 hp -s tankal nagyon kevés az a 14 lőszer..Nem lehet valahogy többet vinni magammal?
-
diejocke
csendes tag
válasz
HungAryan #33251 üzenetére
Értem hát köszi.
Nekem direkt úgy van beállítva hogy teljes / maradék HP-t ír ki, hogy tudjam, mik az esélyeim
Köszi a segítséget, hát most őszintén megmondom nem mostanában történt az eset, csak tudom hogy nagyon idegesített...Gondolom azon nem kell csodálkozni hogy a tier 4 es artyval bedob 5-8 ig, úgy hogy 30 főből én vagyok egyedül T4, van még 1 db T5, a többi 6-8 ig
Mert azt olvastam hogy artyval mindig erősebbek ellen dob ki , mert az én szintemen levő tankokat egy lővésből ki lehetne szedni...
Köszönöm a gyors választ
-
ismeretlen13
csendes tag
válasz
Bingisz #33255 üzenetére
Konkrét neveket nem szeretnék mert vitára adó okot főleg nem akarok ... de amúgy Afrikát erültetjük mert már voltak sikereink ott ... amugy azért a BPP-t nem sérteném ennyire hogy semmibe veszed: ) bár igaz hogy csak azért vannak bent mert 1x benyaltak a lengyeleknek aztán átpártoltak a németekhez
de azért ez csuna volt
mindegy
-
HungAryan
tag
válasz
ismeretlen13 #33252 üzenetére
Nem válaszoltál a kérdésemre. Azért kérdezek még egyet. Szerinted hány olyan magyar klán van, aki képes lenne egy magyar szövetségben említésre méltó eredményeket elérni?
Sokan úgy várnak el dolgokat, hogy semmit nem tesznek érte. Utána meg megy a fikázás, hogy nem hajlandó szövetséget kötni, mert ilyenek a magyarok... Először bizonyítani kell.
És egy kis cáfolat: a HUNS és a -HHR- egy szövetségben van. Igaz, ez nem magyar alapon szerveződött, de nem is látom értelmét egy ilyennek...
-
Bingisz
addikt
válasz
ismeretlen13 #33252 üzenetére
Bocsánat, a hirtelen letámadásért.
Akkor előröl kezdve:
-Milyen klánról van szó?
-Hol szeretnétek partra szállni?
-Melyik volt az a csúnya klán aki így bánt veletek?Azt viszont tartom, hogy a Huszárokon és a Magyarokon kívül, egyedül a POD az aki fel tud mutatni valamit, a cw mapon.
-
.mf
veterán
Na ezért is abszurdnak vélem a jelenlegi eff-számítást:
Victory!
Battle: Westfield 2013. január 11. 8:33:07
Vehicle: M18 Hellcat
Experience received: 1 396
Credits received: 26 080
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Reaper21/19/16 (snipert elvitte egy 11/11-es CBP), 2889 dmg, 221 dmg upon det, 8 kill, felét úgy szedtem ki, hogy már csak 54 hp-m volt (városban kergetőztünk, lőttem ki a maradék még élőket). Erre a csatára kaptam 3340 eff-et.
Másik meccs, pár napja, Pz3/4, ugyancsak Westfield, lesebeztek, úgyhogy utána maradtam fedezékben és lődöztem (pontatlan, úgyhogy nem sokat találtam), majd amikor elfogytak a kishegynél és hídnál az ellenfelek, előrerohantam, kiszedtem egy Hummelt és capeltem. 652 dmg, 1 kill, 96% cap. Eff: 15176 :
-
Mcray
senior tag
válasz
ismeretlen13 #33246 üzenetére
Többek között ezért kerülöm a Klán wórzt...
Ilyenek a Magyarok a valóságban. Itt miért lennének mások? Itt pont, hogy még gátlástalanabb módon csinálják, hisz csak egy játék, és el lehet bújna az avatár és nicknév mögé.
Ezért játszom 90%-ban külföldiekkel. Mert olyan dolgokon el lehet röhögcsélni, amiért egy magyar tahó, már élesíti a kaszát és követeli a letiltásomat örökre a Vórgémingnél...
Kivétel mindig akad szerencére, de nem ez a jellemző.
Kedvencem a Vér Pistike, aki azért anyázik, mert az ellenfél kiszedte egy olyan helyről, ahová nehéz volt betalálni. Én ilyenkor írok az ellenfélnek, hogy: Szép lövés, vagy Ügyes vagy stb.
Nekem személy szerint nagyon jót tett, hogy gyerekkorom 8 évét nem itt töltöttem, és nem itt szívtam magamba az itteni kultúrát (illetve annak teljes hiányát)
Az okokba nem szeretnék belemenni, mert egyrészt a politika nem szakterületem, másrészt az egy olyan téma, ahol senkinek sincs igaza, mert 4 évente mindenkinek igaza van (volt)...
-
ismeretlen13
csendes tag
válasz
Bingisz #33248 üzenetére
Nem az itteni nevem a az én accom wot-ba ... de látom te se lehetsz elégé tájékozott CW terültek terén mert 3 db magyar van bent ... meg amúgy nem csak friss tapasztalatról beszélek hanem 1-2 hónap távlatba is.
De látom a fikázás és a kritikázás az 1. sorban megy meg a tippelgetés mint hogy a tényről beszélnénk ... -
diejocke
csendes tag
válasz
ismeretlen13 #33247 üzenetére
Azt vágom, de azt nem értem hogy találatnak kiír 400+ ot akkor a 700 ból miért marad 650 mikor jó ha 300 nak kéne lennie
-
HungAryan
tag
válasz
Melyik klánról van szó egyébként?
-
Bingisz
addikt
válasz
Jó sok ismereted lehet a CW-ről, ha a legnagyobb tankod tier9....
Amúgy a két jobb magyar klánon, talán csak 1-et ismerek aki bent lenne fixen (sajnos az se a mi klánunk, de remélem ez változik) szóval nem igazán értem, hogy miről beszélsz. Ha a landingon találkozik két magyar klán, akkor csak beírjuk, hogy győzzön a jobb.
-
ismeretlen13
csendes tag
Sziasztok srácok!
Véleményetekre vagyok kíváncsi !
Miért van az hogy ha bemegyünk valahová cw-re akkor mindig a magyarok azok akik pofátlanul átvernek, hátba támadna, vagy esetleg direkt a mi kárunkra szövetkeznek. Hihetetlenek tartom hogy még egy játékba sincs össze tartás ... És a legviccesebb hogy a Nem magyar Szlovákokra sokkal jobban lehet számítani ... mint saját magunkra ... de tényleg számomra ez olyan felfoghatatlan dolog és egyszerűen képtelen vagyok megérteni hogy Miért nem lehet össze fogni mint a Németek, Lengyelek, Litvánok, vagy mint a Románok..."Nem, tényleg nem, inkább leszek valamelyik unió hátvédje... És azzal a tudattal hogy úgyis hátra hagynak ha kifogy a tankunk... "
Anyí magyar játszik ezzel a játékkal és képtelenek még ramdom csatát is úgy végig vinni hogy ne lássam hogy any*znának vagy egymás ne szapulnák.
Tisztelet a kivételnek. Mert azért arra is van példa "Ramdom csatába
-
Simulacrum
senior tag
Ez tulajdonképpen diegho esetében is igaz. A német tankok jó játékos kezében egyáltalán nem rosszabb tankok a többi nemzeténél, sőt. De átlagos játékos kezében egyértelműen rosszabbak. Vegyük a Panthert. Nagyon erős a gyanúm, hogy talán a Löwe után ezt a modellt gyújtottam föl legtöbbször, ha ellenem jött. Célozni se kell rá, mert olyan hatalmas. Ugyanígy a legtöbb német heavy nagysága nagy hátrány átlagos játékos kezében, aki néha kamikaze módjára nem rejti a tankot. Oldala bármivel átüthető. Míg mondjuk az IS-3-al simán lehet kamikaze módjára játszani, megszámlálhatatlan 0 damage jön akár oldalról is rá és lapossága miatt élvezet látni mennyi lövedék süvít el a fejem fölött, ha azzal játszom. A francia töltős tankokra ugyanez igaz, jó játékos kezében halálosak, közepes játékosok viszont mindig meghalnak velük az első perceben.
-
diejocke
csendes tag
Hali
Valaki meg tudná mondani hogy miért van az hogy valaki lövök, tök egyedül, sárgában kiír 480 as sebzést , de amikor megnyomom az altot mutatja hogy a 700 ból maradt 620 HP... Nem értem a logikát...
Eléggé kezdő vagyok, kb 2 hónapja kezdtem el és csak hébe hóba toltam, ám most elkezdtem kicsit intenzíven tolni...Most a SU-5 arty ról van szó (4 es szintű)
Előre köszönöm a magyarázatot
-
kanyipicske
tag
válasz
echterion #33240 üzenetére
Hát nekem nem megy
Announcement - Statistics Tracker down
Update 10th of January 2013
I'm sorry, but it seems that downtime is likely to go somewhat longer. The reasons and fixing the issue is beyond my grasp, so basically now all I can do is wait. I don't expect to any progress happen at least before monday. Let's just hope we can get back to normal as soon as possible, please stay patient.
Regards, JTS
9th of January 2013
We are having issues with the statistics update. Most likely statistics won't be updated for today/tomorrow. More information to come when I have time to really get into it, and depending on other factors involved.
Regards, Jarkko Iso-Heiko, alias JTS - Planetwot developer, 9th of January 2013
-
echterion
nagyúr
Nálatok sem működik a planetwot? Három napja nem gyűjti a stat adatokat.
-
Mcray
senior tag
7.5-tel sebzel 120-at egy KV 1S-re, ami közelít, nem fog megállni.
8.8-cal sebzel 250-et és megáll egy pillanatra gondolkodni, hopp megint kapott 250-et, menekül fedezékbe
Néha poénból 7.5-tel megyek. Kicsit más játékot igényel, de továbbra is több pofont tudok kiosztani átlagban a 8.8-cal.
-
uggon
csendes tag
Melyik löveget a legérdemesebb megvenni ezek közül? [link]
-
Bobyjack
senior tag
Figyelmetekbe ajánlom:
Valószínűleg nem tudja hogyan kell kifejleszteni a tankokat, mert csak tier 1-el és az alábbi prémium tankokkal van csatája:
T34
IS-6
SU-122-44
Churchill III
Matilda IV
FCM36 PaK40Biztos nem csóró szegénykém... 587 csatája van 42% winrate-el. Szerencsére ellenem volt.
-
Bobyjack
senior tag
Megvettem az 50 120-at. Kell a lánc a nagy ágyúhoz? Valami oldalt tudtok, ahol ezt meglehet nézni?
-
Bingisz
addikt
válasz
Cucuska2 #33220 üzenetére
Eddig arról szólt a KV5, hogy a gyenge ágyú miatt berak max 1-2 tier 9-et, de azt is csak ritkán, 5-6 tier 8 maximum, a többi meg kisebb. Most hogy az MM arra törekszik hogy egy tier domináljon, gyakran fordul elő az, hogy, a lista alján sincs csak 1-2 tier 7 amiket én igazán tudnék sebezni.
Szóval így nem annyira jó, de mivel a WG szerint ez balance, bele kell törődnöm -
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #33173 üzenetére
Megvan a torony, klasszisokkal jobb a játék a T44-gyel..
Te a másik löveget, vagy a nagyobb motort fejleszted ki előbb? -
Mcray
senior tag
Első játékom a szalmaszál löveggel...
Victory! Map: Serene Coast 2013. január 10. 21:54:29
Vehicle:: PzKpfw V Panther
Exp: 3 608 (x2) + Credits: 43 533
Achievements: : Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"Na ezt hogyan? Álltam a pálya szélén és 500 méterekre sebeztem 2600-at+ spottoltam 1900-nyit. Semmi érdekeset nem csináltam
Ez a másik tank a Tigris után amit állati jónak tartok és nem értem, hogy nem lehet ezekkel rendesen menni, hogy folyamatosan szidva vannak...
-
-
Cseri0058
őstag
Ágyuknál melyik a fontosabb érték? A sebzés vagy a páncélátütés? Vagy az aranyközépút a nyerő?
-
nyunyu
félisten
válasz
diegho #33207 üzenetére
VK3001H vs Sherman E8:
VK3001H-nak nagyobb a vegsebessege es jobb a radioja, viszont sem a lanctalpat, tornyat meg vegkepp nem tudja ugy forgatni, mint az E8, igy szuk helyeken macerasabb vele manoverezni.
Pozitivum viszont a 88mm-es agyu lehetosege, ugyanis azzal ugyanolyan gyorsan, ugyanakkorat sebez, mint mondjuk egy Hellcat, raadasul a pontossaga sem rossz, igy kempelos palyakon sem kell ketsegbeesni vele.
Shermannak viszont nincs ilyen tuzereju agyuja, 76mm ugyan 2x olyan gyorsan lo, de csak feleakkorat.
105mm trollgunjaik sebzes+pen parametere egyforma.Ami viszont a VK3001H komoly hatranya a gyenge fuggoleges le/fel agyu kiterithetoseg, de ez mar az elotte levo PzIII-on, PzIII/IV-en is igy volt.
Hulldown nem igazan lehetseges vele, dimbes-dombos palyakon elegge behatarolt, hogy merre tud loni.
Ez nagyon korlatozza a gyorsan hataba/oldalaba kerulok, aztan trollgunnal durr bele taktika alkalmazhatosagat.
Sherman E8 a nagyobb fel/le mozgathatosaga miatt kevesbe kenyes erre, nem kell arra odafigyelni, hogyan alljon meg az ember a godorben, hogy tudjon loni vele. -
Plasticbomb
addikt
válasz
Linkin #33210 üzenetére
A legnagyobb 122es!
őőő nem tudom már. a drongo-lab.ru-ról szedtem, nem ezt szoktam használni, csak így maradt, mert 3 hetet kihagytam, miután újraraktam a wotot.. Az OSX berhelése jobb móka volt számomra, nem beszélve a páromról, a családunkról, a jégkorizásról, a fallabdáról, meg a munkáról.
Hja meg a jó könyvekről!
-
Linkin
senior tag
Kv3-ra melyik àgyú a legjobb?
-
scyllarus
veterán
válasz
Plasticbomb #33203 üzenetére
Ez az ikonkészlet melyik? Nekem tetszik nagyon.
-
RAiN91
őstag
M4 vs T1 Heavy farmra? Eladnám az M4-et mert unom, helyette mennyivel hoz többet a T1?
-
diegho
nagyúr
válasz
Bingisz #33205 üzenetére
Mivel én erre az ágra nem költök free xp-t, legénységre se goldot, ezért a Pz3/4 legénysége került bele 81%-osan, a motor és a 105-ös már megvolt a 2801-ről. Az első pár kör szenvedős volt. Lassan forgott, lassan töltött, nem gyorsult, aztán szépen ráment a lánc, a legénység felment 85%-ra és kezdett jobb lenni, most 90%-os a legénység, rajta a nagy torony, már csak a rövid 88-as hiányzik. Igazából nem csak a mobilitása jó ennek. Tény, hogy elég jól mozog, de a tornya elég kemény, a páncélzata is megfelelő, a 105-ös is jó ágyú (pláne akkor, amikor a torony csere után nem AP-val használom véletlenül
), szóval igazi all round tank.
-
Gyuri27
félisten
válasz
diegho #33201 üzenetére
Én én én. Nyitom az ablakot jöhet a sör.
Az meg persze, hogy hülyeség, hogy a német tankok szarok. Vannak ott is jók. Mint minden nemzetnél.
Az is nagy igazság, hogy nem mindenkinek ugyanaz jön be.
Aztán a harmadik nagy igazság, hogy vannak sláger, mindenki által jól használható tankok. Pl t29. Pl ezek a vk-k (a p kivételével mindenkinek bejönnek).Majd ha lesz valami a über rep azt feltehetnéd okulásként.
-
diegho
nagyúr
Aki ajánlotta a 3001H-t, annak egy virtuális sört küldenék.
Aki meg nyihog a német tankok miatt, hogy mennyire szarok inkább tanuljon meg játszani a sírás helyett!
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest