- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Hmmm, klánosdi...
Ifjabb koromban rengeteg klánban voltam tag, Counter, Cod ... stb. Azt kell hogy mondjam, és tisztelet a kivételnek, hogy egy klánban max 1-2 kiemelkedő játékos van. Ha esetleg több lenne, az már belharcokhoz vezet.
Egyszerűen a legtöbb jó játékos egyben egy óriási EGO is.
És ha érzi, hogy nem minden szempár őrá figyel, egyből egy új klánt alakít, amiben csak ő lehet a főnök. És ez így megy, végtelenségig.
De persze megint azt mondom, tisztelet a kivételnek. -
-
törölt tag
válasz
jano_77 #32768 üzenetére
A piros és a zöld szürkeárnyalatban ugyanazt az árnyalatot adja, ha bekapcsolod, a piros lilás lesz, ami a szürkeskálán eltér.
Amúgy nem vok színvak, csak megtetszett
(közben látom, már jópáran megválaszolták a kérdést ... egyébként miért nem próbálod ki?)
Mcray
Sajnos nincs beépítve "noob" mód...Devaaaaan ...
ALT+F4
-
diegho
nagyúr
Agyhalott játékosok rulz:
Defeat
Battle: Fjords 2013. január 8. 10:39:40
Vehicle: VK 2801
Experience received: 1 834
Credits received: 43 678
Battle Achievements: Confederate -
jano_77
nagyúr
-
Szilu
tag
Az E-100zal ügyeskedő Szilárdokat tessék békénhagyni
-
Timyyy
őstag
T29-el 1395 xp (prém nélkül persze), nem volt elég az Ace Tankerhez... te jóég, mi kell még hozzá
-
válasz
jano_77 #32775 üzenetére
Bár nem tartozik a játékhoz, de azért megjegyezném, hogy a színvak meg a színtévesztő nem ugyanaz. A színvak konkrétan nem lát egy vagy több színt (szürkének látja), extrém esetben csak szürkét lát. A színtévesztő nem tud megkülönböztetni színeket, pl. a zöldet a sárgával, vagy összekeveri őket, de színesben lát.
-
válasz
Atlantis #32757 üzenetére
Utálnám, ha csökkenne az átlag XP-m, ezért biztos, hogy nem játszok prémium account nélkül. Egyszer már lejárt, akkor nem is játszottam egy ideig, majd megint aktiváltam prémiumot, mert volt egy rakás aranyam. Viszont az aranyam már elfogyott...
(#32761) Timyyy:
ha nincs tank a célkörben csak tudom hogy ott van és odalövök vakon, akkor a célkereszt közepe sokkal lejjebb ugrik
Ilyenkor valójában a cső egy millimétert sem mozdul, mivel a célkereszt mindig azt jelzi, hogy hova csapódna be a lövedék. Mivel látszólag eltűnt a tank, a lövedék jóval, a tank mögött csapódna a földbe (vagy abba, ami mögötte van), ezért mozdul el a célkereszt, de az ágyú nem. Vagyis pont nem szabad megmozdítani az ágyút ebben az esetben.(#32763) Mcray: szerintem az M6 a legjobb a tierjében a három közül (M6 - T29 - 32), és ez azt is jelzi, hogy az M6-tal 2000 felett van az efficiencym, a másik kettővel jóval alatta.
-
KaLeun
senior tag
válasz
diegho #32771 üzenetére
Én is találkoztam reggel egy magyar E-100-zal a himmeldorfi halál utcában, egyszerűen nem talált el... Én meg szitává lőttem, amúgy baromi jó löveg ez a L1A1. Persze jött a cheater, report bla., aztán látom a nevét és beírtam, hogy "hülye"... Onnantól a legfinomabb jelző az "anyad hulye" volt.
-
Mcray
senior tag
válasz
diegho #32776 üzenetére
Én is játszom Unicásokkal (Dongfeng_Division, Stieger) néha. Jó dolog jó játékosokkal játszani, de sokszor semmit sem érünk akármilyen jók vagyunk, ha a tápláléklánc aljára rak és a nagy dögjeink 1 perc alatt kifinganak. Nem azt mondom, hogy ha én vagyok a tápláléklánc csúcsán, akkor én mindig nyerésre vezetem a csapatot, mert hibát én is követek el néha, de általában 10-ből 9 játákot top tankként tudok hozni, ha van velem 2 szakasz társ vagy 2 értelmes idegen a játékban. Amire tisztán emlékszem, mert 2 évem alatt ez volt a leghülyébb cselekedetem: Top tankként VK 3002 DB-vel berongyoltam az egész ellenséges lemming vonatba, mert akkora lendületben voltam hegyről lefelé, hogy nem bírtam befarolni a fedezékbe, amit kinéztem magamnak. Na az nagyon égő volt
-
jano_77
nagyúr
Múltkor mi is összefutottunk 2 UNICA-s sráccal az ellennél szakaszban.
Mondtam is a szakasz társaknak, hogy na most végünk lesz mint a botnak, mert ezek a srácok egészen jól tolják. Megemlítettem diegho-t, hogy milyen stattal rendelkezik és hogy hasonlóak vannak a klánban.
Hál istennek sikerült megnyerni a csatát és az UNCIA-sokat is kilőni. Mondjuk az egyik vagy kifagyott vagy kilépett, mikor látta, hogy a többiek elhullanak.
Ha jól emlékszem, akkor a 2 tag: marescaBG és ISoulLezzZl volt.jaaaa.....és köszi a színvak módos válaszokat.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #32768 üzenetére
mire jó a színvak mód?
Lecsereli az ellen tankok sziluettjet, meg a zaszlojat+cset szovegeit pirosrol kekre, igy a piros-zold szintevesztok is latjak, mikor tolat ki elejuk a bokorbol az ellen.
Sajnos a palya szelet jelzo piros csikot nem csereli le, ezt a zold alapszinu palyakon (pl. Westfield) mindig megszivom.
-
diegho
nagyúr
replay érdemes megnézni hazánk két kiemelkedő játékosának (585 és 858 eff) mindent elsöprő taktikai csatáját 2db E-100 csodafegyverben, melyet olyan jól tudnak használni, hogy arra nincs megfelelő kifejezés. Szerencsére az ellenfélnél voltak.
-
Djuree
félisten
tegnap volt egy meccsem amiben hamar kilőttek, nem is sebeztem. erre ír egy külföldi gyerek üzit h ugye azért volt már meccsem ahol sebezni is tudtam. mondom biztos valami 600 effes lehet, meglesem. erre elég jó játékos volt. azt hittem az ilyenek nem ilyenek...most én is írjak minden csata után annak aki nem sebez?!
-
Djuree
félisten
a német ággal semmi probléma nincs...én az aladárt tolom most, kell a béla
nem rossz ez a tank, kezdem szeretni
tegnap T29-el mit mentem, hoztam a csatát egyedül. dragon ridge-nél bementem az ellen mögé, onnan szedegettem őket. először jött egy nagyon pro t-34-85, az kicsit megszedett, ügyes volt, de halt. aztán meg egy fullos tiger p, nekem volt 400hp-m, na mondom végem. bearctámadóztam, és egyszer sem tudott átlőni tornyon, én meg a kupoláján keresztül kilőttem
sebeztem vagy 4000-et, meg volt vagy 5 killem.
-
Mcray
senior tag
válasz
Timyyy #32707 üzenetére
A T32-re átpakoltam a legénységet a T29-ről (BIA + Javítás). Eredmény: KVA JÓ!
A T29-re átpakoltam az M6 legénységét (BIA + Javítás, de az eltérő legénység összetétel miatt nem él még a BIA...). Eredmény: T32 után a T29 árnyéka önmagának. Ennyire jó a T32Azon agyalok, hogy eladom az M6-ot (így hogy már nincs benne a régi legénység)...A T20 már elment, meg a T43 is...Most ezerrel tolom a Német ágat és annak ellenére, hogy a játékosok fele szerint szarok, nekem eddig nagy élvezet a Német fa, és dől velük a pontos sebzés is
Végre volt olyan köröm, ahol a Tiger P tette, azt amit eddig nem láttam vele. Pattintott mint a diszno
-
Timyyy
őstag
-
törölt tag
válasz
Atlantis #32757 üzenetére
nem vennék prémiumot még egyszer. a plusz a gyorsabb fejlődés, viszont szinte kötelez a játékra (ha már pénzt adtál ki érte ugye)
volt valamikor, és szinte nyúzott a lelkiismeretem, mikor kihagytam egy-egy napot. lehet, hogy más le tudja ezt redukálni magában, nekem nagyon nehéz volt. -
-
_seth_
veterán
Imádom a csapattársakat... rendre kiosztanak, legutóbbi meccsen is, learn shot... 3x pattantam is3 elejéről fullos e75-tel, az alját el tudta rejteni így kicsivel fölé ment mindig, az, hogy a végén látom, hogy ismét én kaptam a legtöbb pontot már meg sem lep. Annyiból uncsi, hogy ez már rendszeres, mindenki annyira profi, természetesen 95%-ban azok írnak ilyet akiket már régen kilőttek...
-
Előbb T30-cal oldalba lőttem 50 méterről egy batchatet a nagy löveggel és gold ammóval (épp ez volt betöltve), és lepattant a 320 átlagpennel...
Szerencsére kb 2 hét, lejár a prémiumom, aztán soha többé WoT.
-
myckey
veterán
pedig tényleg csak barmoztam őket.
mármint hogy nem ártana az agyat is használni.
nem kell ásznak lenni,csak ésszel játszani...meg tr8 ba nem behozni tr2 arty-t
meg persze NOOB-okde bezzeg mikor mindenki a sárga földig lehordja a másikat.....az utolsó rokonig...
az nem számít.lehet ezek is valami nyaló faszok voltak.
most nézem!
nem csak a csetet,hanem bármely kommunikálási lehetőséget is kizártak
na most aztán a magam ura lehetek -
echterion
nagyúr
válasz
myckey #32747 üzenetére
Lehet, engem is pihiztetnek majd, mert kilőttem egy t1-et mert állandóan elém állt, akadályozott, nem tudtam normálisan beállni az artimmal. Nem baj, jól esett kilőni na, pedig nem szoktam ilyeneket csinálni, de ez feltolta az agyvizem. Mi a rákot keresett westfield-en a dombtetőn, ahol én is voltam...
-
myckey
veterán
kitettek 3 napra a szófosó ládikákból,mert rossz nyelvet,vagy szavakat használtam
vagyis inkább nyelvezetettehát egy bötűt se tudok írni sehova se.
de a játék az rendben vanvalamelyik barom írta,hogy így meg úgy feljelent,képekkel,meg videóval
nem hazudott.
de a WG is lecophatja magát,mert bizony csak keményen Nooboztam,nem is anyáztam
ki érti ezeket........... -
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #32739 üzenetére
Tamado snipereket megeszem Shermannal reggelire.
Egyik mai trollkodasom vedokent.
Tobbin sem usztak meg 4-5 tank bukta nelkul, mire kilottek, egyszer sem tudtak felallni a bazisunkat loni.
-
törölt tag
Na, a vitát eldöntetndő, itt a REPLAY malinovka, right-side front
Én magam is azt gondolom, hogy az egyoldalas támadás nagyon zavaró tud lenni, különösképp a zoomba beúszó bajtársak tudják felborítani a bioritmusom.
Egy pár meccsel később fel is idegesített egy csapattárs, Arcticon, a jobb oldali frontnál hárman adagoltunk a szikla mellől, felfelé, egyszercsak valami nagy zöld bevágódott elém. Mire pozíciót váltottam, ketten 300+ot sebeztek szemből. persze ideges lettem, és kitoltam a srácot egy picit, hagy kapjon ő is -
Fel
addikt
Találtam egy új hibát ebben a Staistics Pack-ben:
A prémium accounttal szerezhető pénzt elszámolja, ha valamilyen event miatt jár az adott csata után bónuszpénz.
A fenti képen a Type 59-el szereztem egy Sniper plecsnit, amiért járt 6000 kredit, és ezt nem kellene felszoroznia - és úgy is jeleníti meg - de a haszonban 1,5 x 6000 kredit jelenik meg... Érdekes.. Gondolom mod nélkül nincs ez a gebasz..?---------------------------------------------------------------------
Na ilyenkor egy kicsit ég a pofim
:
Majd' kétszer annyi csatával van harmadannyi átlagsebzése, mint nekem. Hogy nem lehet ennyi idő alatt ráérezni egy tankra..? De legalább kitartó ez is.. (nem, nem "ő"! ez!)
-
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #32740 üzenetére
Nem ernek elobb oda, mint a vedo oldalrol indulo Sherman E8.
Ne felejtsd el, hogy a fixtornyu TDk nem tudnak lavirozni a hazak kozott, baromi sok ido, mire ugy ra tud fordulni a sarkon tuli celpontra, hogy tisztan tudja loni.
Hellcat/Slugger/T25/2 sem tudja eleg gyorsan forgatni a tornyat, hogy az egyszer haz egyik, majd a masik oldalan felbukkano gyors tankot kovetni tudja. -
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #32738 üzenetére
Tamado snipereket megeszem Shermannal reggelire.
Ha a vedo csapatban van legalabb egy nemhulye med, akkor a varos felol eselyuk sincs kempelni a vedoket, mert mire odaernenek, addigra megkapjak az artykat+hatul kempeloket a nyakukba.
TDvel sem szoktam onnan kempelni, inkabb tamogatom valamelyik szelen tamadokat.
-
Arpee78
senior tag
válasz
forras2 #32730 üzenetére
Malinovka assaultról van szó? Ha mindenki csak az egyik oldalon támad a védők felderítői és közepes tankjai hátbatámadhatják a lemmingeket, artyt veszélyeztetik, spottolnak, stb. Plusz egy irányba koncentrálhat az ellen, ahogy mondod. Szvsz az észak-nyugati oldalon védekezni kell, lezárni az átjárást, támadást mímelve megosztani az ellen figyelmét, sniperkedéssel támogatni a másik oldalt ahol mehetne egy népesebb támadó alakulat.
-
forras2
őstag
válasz
HungAryan #32723 üzenetére
Sosem szabad 1 irányból menni ilyen esetben. Akkor ott csak céllövölde lesz.
1 irányba figyel ilyenkor 15 ellenfél, és egyszerre lőnek, míg Ti, a támadók úgy sem tudtok egyszerre menni, és egyszerre lőni.
2 oldalról kell támadni ha lehet, és középről ijesztgetni. Akkor 3 irányba figyel az ellenfél, és sokkal könnyebb a győzelem. -
Arpee78
senior tag
-
Dobi 562
addikt
Nem tudja valaki, hogy miért nem megy pár napja a vbaddict.net?
-
törölt tag
válasz
Linkin #32726 üzenetére
Nem látom a gépedet az adatlapodon, valamint azt sem, hogy így hány fps-t produkál.
Én, ha fullra vágok mindent, + élsimítás, akkor 25-30 FPS, de 1680x1050-ben.
Viszont csomó hülyeséget simán kikapcsolhatsz, pl. speckó effektek, aljnövényzet, és egy öregebb 4magossal lazán 70 körülre viszed az FPS-t. -
HungAryan
tag
-
krisss93
aktív tag
Wespe-vel mennyit ildomos sebezni egy átlag csatában?
-
Csabi04
tag
A szabad xp-t az eladott tankoknál át lehet váltani aranya?
-
myckey
veterán
válasz
#48613632 #32715 üzenetére
nem rossz az a leming taktika......
persze ha mennek is előre.
ha megállnak,akkor lehet kezdeni sírniha te elmész egy másik irányba,és sikerül időt nyerni,akkor simán lehet belőle könnyed győzelem
de szép is ez leírva
Csabi04:
na ha ezt megcsinálod,akkor fizetek neked egy sört -
törölt tag
Most voltam Malinovkán, sírtam, hogy valaki nyugat felé is jöjjön, de nem! Ketten mentünk, persze hogy megdöglöttünk. Mentem volna tizedmagammal keletnek?
De legalább egy másikat magammal vittem a sírba. A pillanatnyi állás pedig 12:7 ide, vagyis simán nyerhetünk. Lehet, hogy ez a birkamenet stílus kifizetődő?Nyertünk, a középmezőny tetején végeztem 1 frag 610 damageval ...
-
SoulReaver
veterán
Én mindjárt sírok... ha jól menne a game akkor nagya ping... ha nincs ping akkor berak a legsötétebb csapatokba akik azt hiszik, h quak3 aznak és lőnek mindenre... :S T29-el hírtelen vissza estem wr-ben :S
-
törölt tag
hát, nem sok hsz. született az elmúlt 2-3 órában ...
-
FoBCRaistlin
őstag
Ezzel a hit zone cuccal mit kell csinálni?
Gondolom be kell másolni valahova. -
kisküzdő
tag
Sziasztok. Gondoltam vissza veszem a Hetzer-t
Győzelem Airfield 2013. január 7. 17:24:09
Jármű Hetzer
Szerzett tapasztalat 784 + kredit: 13 984
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
Timyyy
őstag
Így kb ~70 meccs után ha visszagondolok, nincs is rossz meccs T29-el. Még a bukták sem azok, általában 2200 körül sebzek, ha alatta, akkor rossznak minősítem a kört, és a 3000 körüli is egyre gyakoribb.
Pillanatok alatt 33 000 xp-nél járok, semmi erőfeszítést nem tettem úgy érzem, aztán mindjárt megvan a T32...
De ezt soha nem adom el -
myckey
veterán
10m-en belül...
2 db. T34
t3485 122 milis löveg....arany lőszer betöltve...2x a hátsóján,egyszer meg az oldalán 0 sebzés -
törölt tag
Ezen még nem gondolkoztam el, de annyira nem is néztem utána, miután elég ritkán TD-zek. Igazad van, felesleges mind2.ú
Amúgy rutinból vettem mind3 lőszerből az összes tankomra, előre a nagyobb pen, középre a sebzés, hátra a gold, ebben az aspektusban a hetzer 105-ösének a paramétereit pedig nem néztem át, meg egy csomó másikét sem ... de akkor itt az alkalom, hogy felülvizsgáljam, kösz a tippet.
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest