- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
kisküzdő
tag
válasz
Atlantis #33388 üzenetére
Hát megint különös gondolatok fogantak meg bennem. Atlantis Pont leszarom hogy mit gondolsz.Azért mert én hibázom,semmit nem kurtít azon hogy te meg kötekedős gyökér vagy. Legyen boldog napod ha ez neked jó.Gondolom nem véletlen a VIP
vhv nem neked szántam a választ.De van igazad nekem is vannak hibáim.Próbálok alkalmazkodni de nem mindig megy
-
Lőttem már ki bekékült playert, és sebeztem is véletlenül csapattársat, de direktben sosem keresem a bajt. Az incidens a kezdőkörön belül történt.
Köszönöm a választ, akkor csak kettő darab trollhoz volt szerencsém, akiknek erre áll fel (mert így urólag visszagondolva látszódott a rutin a módszerükön, véleményem szerint nem először csinálták). Kedves egészségükre, sikerrel tették tönkre a ma esti szórakozásomat. Tanultam belőle. -
akom
őstag
Sziasztok!
Tudnátok linket adni valami jóféle hitbox skinhez?
-
szucsinka
őstag
Ezt a játékot a játékosállomány fogja tönkretenni, ha nem csinál valamit a WG.....
ez mekkora igazság öcsém...
vhw: szerintem olvasd el még1szer mire reagált ksküzdő.
mert van 2 hozzászolás is itt ami nekem is szemet szúr pedig félig tót vagyok ..
-
vhw
addikt
válasz
kisküzdő #33387 üzenetére
Látod... ahelyett hogy belátnád, hogy a probléma valóban létezik, vagyis lenne mit tanulni ennek a népnek (vagy csak a jelenlegi generációnak/generációknak?) az összefogás - becsületesség - egymás iránti tisztelet terén (amire ugye nem árt rászolgálni is).
Szerintem főleg ez volt az ominózus poszt megírásának fő mozgatórugója, nem csak az, hogy ki mennyit anyázik a másikkal.
Te is csak felháborodva gyűlölködsz, meg küldöd melegebb éghajlatra honfitársaid... jobb példát nem is hozhattál volna...Cray Tyler
A ban rendszer automatikus (és buta, mármint nem tesz különbséget "jogos" és "jogtalan" TK között, csapattárs sebzés -> megy a bünti...). Ugye kezdőkörön belül lőtted ki őket (legalábbis ők ketten ott tartózkodtak?) mert az súlyosbító körülmény.
Vagy ez már nem az első alkalom volt, hogy kilőttél valakit? -
Sziasztok. Kezdő tankos vagyok, kb 1300 csatával, 47% WR-rel. Tanácsotokat kérném. Mai napon Abeyy mapon egy normál csatában a T29-essel épp indulni készültem a jobbszárny felé, amikor egy PzII-es tankocska a meggymagköpködőjével elkezdte csiklandozni az oldalam. Lepattogott mind, láttam már ilyen playereket, akik szakaszban bejönnek nagyobb tierbe (csak tudnám minek), még örültem is a várható "ingyen" SteelWall acsinak. Azonban a PzII-es szakasztársa, egy M7-es, szintén tűz alá vett. Eddig a csatából kb 5-6 másodperc telt el, tehát elég gyorsan történt minden. Én továbbra is nyugodt voltam, T29-et az M7 se nagyon karcolja, gondoltam viccesek a srácok, na haladjunk.... Haladtam én volna, de ekkor leesett mindkét láncom, az egyiket a Pz tartotta tűz alatt, a másikat az M7. Kb. fél percig álltam így leláncolva, baráti tűz alatt (HPm nem csökkent, csak nem tudtam menni).
Ekkor már izzott a chat, hogy mit művel a két kis tank, én pedig a magam feje után menve, kissé felbosszantva, és úgy érzem joggal, kivégeztem a két kis agresszort. A már messzebb lévő csapattársak azonnal anyáztak rám, reporttal fenyegetve, de szerencsére pár lassabban induló tanktársam megvédett és elmesélte a nem-szemtanúknak is, hogy miért lettem kék (mert a két "baráti" kill után biza kék lettem). Nagy egyetértésben megállapította mindenki, hogy mekkora gyökér volt a két agresszor, és töknyugodtan folytattuk a csatát.Screenshot erről az állapotról (már arrébb jártunk a kezdőtől):
Mintegy 3-4 perc elteltével kihajít a játék a csatából, eképpen:
24 órás bannt kaptam, mert lelőttem két low tier kisfiút, akik miatt ki sem bírtam mozdulni a kezdő pozíciómból.
Arra kérnélek Titeket, foglaljatok állást. Magánvéleményen az, hogy (elnézést mindenkitől de) a WG szopjon le egy taliga aprómajmot, az ilyen kretén player pedig sz*rjon g*cit.
-
kisküzdő
tag
Sziasztok Látom megy itt a Magyar "gyalázás" Sőt van aki szégyelli hogy magyar. Egészségére. Akkor mennyen Afrikába ott tuti jobb lesz neki.Én magyar vagyok és néha nekem is elszakad a cérna akkor én is beírok(szépeket). Azért mert vagy nyelvi vagy IQ nehézségek miatt nem érted hogy mit írnak, más nemzet is szitkozódik.Ha valakinek nem tetszik a Magyar mentalitás akkor lehet menni külföldid fórumokra.(jah hogy azt meg nem érted ?) Akkor ne sírj ha csúnya szavakat halassz Az Anyanyelveden. Lehet szidni a magyarokat.Köztük engem is (sokszor nem vagyok kedves mikor úgy érzem igazam van) De akkor is Ide születtél.Ha nem tetszik menny el innen de ne rontsd a légkört ,az a politikusok dolga.
Bocs az off miatt.
-
nyunyu
félisten
válasz
Vikunya #33380 üzenetére
Meg lehet nézni valahogy azt,hogy mit kell még kilőni a szakértői medálokhoz?
Master tanker fulon lathatod, hogy eddig milyen tankokat lottel ki, es mi hianyzik a master tanker minositeshez. (=minden nemzet minden tankja kilove)
Sajnos nincs nemzetekre bontva, igy az egyes szakertoi plecsnihez hianyzokat neked kell kivalogatnod az osszes kozul. -
Tomi0703
addikt
válasz
memphis221 #33322 üzenetére
figyelj! van maga a jatek a wot. azon belul, ha a csata alatti fulon lenyitod a fulet, ott vannak "jatekmodok" mint peldaul a klanhaboru, szakasz, gyakorlo csata. ilyen, hogy csak klanhaboruban veszel premet. veszel premet es az az egesz atekra vonatkozik (random csata, szazad, klanhaboru stb.)
-
KaLeun
senior tag
válasz
ismeretlen13 #33257 üzenetére
Na már megint a magyar fikázás... Ha valami tipikus magyar vonás az pont az, hogy nem merjük felvállalni a mondanivalónk és csak nagy általánosságban merünk célozgatni. Más álláspontját meg sem hallgatjuk/értjük, de azért jól megsértődünk. Meg a "Mit fognak mondani?", "Mit fognak gondolni?" és főleg az, hogy különbeknek akarunk látszódni, mint akik vagyunk (pl. autó, műszaki cikk).
Azért látunk mi annyi magyar anyázást, mert nekünk az tűnik fel. Elég sok szláv anyázás van, csak te nem érted. Lengyelek meg már kötőszóként használják a "kurwát", században pl. más nem hallani, hogy kurwa így, meg kurwa úgy... De a mediterrán országok (pl. portugál, spanyol és olasz) játékosai sem különbek. Aztán amikor a lengyelek és németek "üdvözlik" egymást...
-
Vikunya
tag
Sziasztok.
Meg lehet nézni valahogy azt,hogy mit kell még kilőni a szakértői medálokhoz?
-
Bingisz
addikt
válasz
memphis221 #33377 üzenetére
Szeretnék egyszer majd én is egyéni avatart, ezért inkább semmi.
-
Csabi04
tag
Milyen ágyút tegyek a KV1-re?
-
myckey
veterán
válasz
Gyuri27 #33374 üzenetére
előre kell vele gondolkodni
leginkább védekezésre használom
nem jó rushra,mert ugye nincs tempójade minden másra tökéletes.
igen jól fordul.nálam még egy pár csata,és aktiválódik az első képesség a legénységnek.
jelenleg 1.7 a töltési idő
de még nincs rajta BIA...emberekende tényleg marha jó tank.
-
Gyuri27
félisten
válasz
myckey #33373 üzenetére
Nem nagyon lehet vele manőverezni. Ez a baj. Mire odaérsz bárhova (nem szilárd pályán) már nincs ott senki.
Az ágyú bitang. Először kiszáradt a szemem mikor láttam a sebzést. Viszont tier4-s csatában mindent át üt és gyorsan tölt. Most ezzel a legénységgel + venti 2.2 alatt tölt újra. Az meg nem rossz.
Felhúzom a legénységet és átdobom a churchill-ra. -
Linkin
senior tag
Valakinek van kedve szakaszozni?
-
törölt tag
válasz
virkir #33368 üzenetére
a most hétvégét kihagynám de a jövőhéten érdekelne
leginkább nincs most ilyen tankom egy hét alatt összeszedném a kreditet ráa tier10 projektet elhalasztom addig
Gyuri27: sajnos a tank nem lesz tőle gyorsabb
csak a hosszú ágyú a jó rá 1500-1700 szoktam egy jobb körben sebezni vele, ha egy HE-s matilda jön szembe azt simán szétkapom -
Gyuri27
félisten
Győzelem!
Csata: Airfield 2013. január 11. 16:07:54
Jármű: Matilda
Szerzett tapasztalat: 866 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 10 915
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész
Dmg: 536Győzelem!
Csata: Sand River 2013. január 11. 16:16:33
Szerzett tapasztalat: 767
Szerzett kredit: 14 089
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Dmg:837Győzelem!
Csata: Sand River 2013. január 11. 16:31:43
Szerzett tapasztalat: 1 035
Szerzett kredit: 19 906
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Dmg: 1451A legénység 78% és a hosszú löveggel műveltem ezt.
Ha picit gyorsabb lenne a tank szerethető is lenne.
A he ágyút teszteltem. De az annyira nem az én világom, hogy pár meccs múltán levettem.No majd meglátjuk 100% környékén mit produkál.
-
virkir
veterán
Berakom ide is.
Esetleg akire lehet számítani ott jelezze. -
forras2
őstag
válasz
Cseri0058 #33364 üzenetére
Vannak olyan tankok, amikre több irányból is eltudsz jutni. De nem adódik össze a 2 tank szerzett XP-je.
Milyen kiegészítőre gondolsz? Töltésgyorsítót, célzásgyorsítót stb azt lent, ahol látod a lőszereidet, ott az üres mezőre kattintva tudsz vásárolni. Javítócsomagot, tűzoltót stb a boltban tudsz venni.
Az azt takarja, hogy 1 adott tankkal össze gyűjtöd a kellő XP-t a másik tankra, és kifejleszted.
A PzIV-el gyűjtött XP-t fel tudod használni a Tigrisre is akár. De csak úgy, ha aranyért átváltod szabad XP-re, amit arra költesz el amire szeretnél. -
Cseri0058
őstag
Lenne pár kérdésem még mert néhány dolog nem tiszta. Most a sima tigris elöti tanknál járok azt hiszem a neve vk3601h. Na a kérdésem az lenne hogy a tigrisre a kutatási árat mért csak az elötte lévő tankal tudom "megkeresni"? Hogyan tudok csatában kiegészítőt szerezni? Az mit takar hogy egyik tankból ki lehet fejleszteni a másik tankot? Illetve a pz4 nél van egy csomó kutatási pontom. Azokat nem lehet valahogyan a tigrisre felhasználni?
Huh egy kicsit lehet sok lett... -
törölt tag
válasz
atti_2010 #33361 üzenetére
hasonlóak az észrevételeim a 6,4 óta játszom 4 karival több mint 20k csatám van (12069+4908+951+2765)
49-58% között vannak a győzelmi arányok
a 12k-s nál már lehetetlen feljebb vinni a %-ot
1/2 %-hoz 120-szal kéne több csatát nyerni mint veszíteni egy jobb napon is csak 60-65% wint tudok csinálni de utána biztos hogy jön 1-2 nap 35-45%-ala legkisebbnél meg egy pár bukó csatás nap és ugrott 1-2%
-
vhw
addikt
válasz
memphis221 #33342 üzenetére
Inkább csak túlléptek a zagyvaságodon, és megpróbálták "jól érteni" azt amit összehabogtál.
Ez az ő udvariasságuk, nem változtat a tényen, hogy kevered a szezont a fazonnal. -
echterion
nagyúr
válasz
Bingisz #33350 üzenetére
Jupi, még 30k xp kell a 6-os német artihoz, amit épp most hétvégén terveztem kihúzni. Legalább lesz némi plusz pénz is a kasszában, ráadásul épp tegnap vettem egy hónapos prémet.Jó ez az event, még némi skill resetet is terveztem egy-két legénykénél.
Szerk: Mondjuk az ELC nem igazán scout, ahhoz túl gyenge a rádiója.
-
atti_2010
nagyúr
Az is tetszik hogy ha véletlenül megnyerek 5-6 csatát egyhuzamban utána elkezd olyanokba rakni ahol eleve az utolsók között vagyok és még véletlenül sem nyerjük meg, ez tudatosan valami algoritmus szerint válogat?
-
forras2
őstag
válasz
Timyyy #33347 üzenetére
Pedig egyre többször csinál ilyeneket az MM
MatchMaking én így szeretlek 1.0
MatchMaking én így szeretlek 2.0 -
Bingisz
addikt
Na itt az event!
Medal Hunt: Scout
Any and all players who will be awarded the Scout achievement will automatically be rewarded with 5000 bonus credits! To get the scout achievement, you need to detect more enemy tanks and self-propelled guns than anyone else on your team (at least 9).
50% discount on the following light tanks:
A-20(Soviet Tier IV)
PzKpfw 38 nA (German Tier IV)
M5 Stuart (American Tier IV)
A13 Covenanter (British Tier IV)
ELC AMX (French Tier V)70% increased profits on the following Tier V SPGs:
Hummel (German)
SU-8 (Soviet)
M41 (American)
AMX-13 F3 AM (French)50% discount on the 105 leFH18B2, Tier IV French premium SPG.
50% discount on skill reset for crew members for gold, as well as credits.
-
Bingisz
addikt
válasz
memphis221 #33342 üzenetére
Húha.....
Na mind1 Virkir remélem bedob valami alázós epic facepalmot.
Látom azért lassan megjelennek a fórumon is az űberböszme játékosok.....Ezt a játékot a játékosállomány fogja tönkretenni, ha nem csinál valamit a WG.....
Virkir: Ebben az Igaly Dia képviselné az országunkat
-
virkir
veterán
-
vhw
addikt
válasz
A klánháború a wot (World of Tanks - mint játék) része, azon belüli "játékmód". A wothoz van premium fiók, ami növelt xp-t és creditet ad. Tehát akkor mi van?
Egyáltalán nem is értem a felvetést... -
forras2
őstag
válasz
jozefgucci1 #33338 üzenetére
Értem. T34-et próbáltam lőni ahol értem épp, így próbáltam "segíteni" az AC-nek.
-
D.Orion
veterán
válasz
jano_77 #33332 üzenetére
Igazából majdnem mindegy, hogy mikor rakják ki, mert így is úgy is csak holnaptól él.
Persze jó tudni, hogy mi lesz előre leárazva, de ha úgy is külön gyűjt az ember valami tankra vagy kiegészítőre, akkor meg mind1. Apró kellemetlenség, de szerintem semmi több.
memphis221: Gyaníthatóan másodreggel kicsit több ésszel kéne viselkedni.
-
-
forras2
őstag
1 kis segítséget kérnék. Vannak itt olyan játékosok, akik kívülről is átlátják 1-1 csata dolgait.
Most az előbb volt 1 csatám tigrissel. Nyertünk. A végén én maradtam, 1 M6 aki nem csinált semmit, meg 1 hummel, 1 T34, 1 KV3 meg 1 M41 ellen.
Nyertünk a végére. Miután vége lett a csatának rám írt üzenetben a JGPanther, hogy én milyen szerencsétlen b@lfasz játékos vagyok, és inkább hagyjam abba a játékot. Alá írom, b@lfaszkodtam, nem is keveset. A JGPantherII-től el is viseltem volna ezt, hisz nem figyeltem rá, nem segítettem neki, így meghalt.
Kérlek titeket, nézzétek vissza ezt a replayt és mondjátok el nekem, hogy mi volt az a banális hiba, amit én elkövettem, hogy a JGP így osztott engem csata után. -
Enzolord
addikt
Azt tudja valaki, hogy meddig tart még ez a karácsonyi garázs?
Kicsit már idegesít a tűzijáték, meg a sok hahópihe.. -
jano_77
nagyúr
Vicc, hogy az EU szervert mindig ennyire szívatják és ennyivel később rakják fel az akciókat!
Még mindig nincs fent semmi!(#33331) jozefgucci1: az mindenképp jó lenne
-
Linkin
senior tag
Akinek van kedve szakaszozni az nyugodtan megkereshet:Linkin1994
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #33324 üzenetére
Egyszer mehetnénk majd, csak, hogy megnézzem, mit hogyan csinálsz illetve Te megnézd, hogy mit csinálok én rosszul.
-
Timyyy
őstag
válasz
memphis221 #33326 üzenetére
del..
Inkább semmi, az egyéni avatarom többet ér mint te.
-
Bingisz
addikt
válasz
jozefgucci1 #33324 üzenetére
A nagy mocival teljesen meg fog változni. Legalább annyit fog hozni a tank használhatóságán, mint a nagy ágyú.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #33309 üzenetére
Hát úgy mint egy mad tankal . Vannak mapok ahol általában a rég bevál taktikát követem és ez bejön , de sajna ha a csapat életképtelen akkor módosítok. Ha gondolod mehetünk szakaszban úgy még jobban lehet vele játszani . Amúgy nekem már a 4. képességet tanúlja a csapat szóval így "fullosan" nagyon használaható. Ja és ha nagyobb vas kerül szembe akkor betöltök pár goldot is. Még így is szokott hozni 20-30 K kreditet .
Valaki az E75re mondhatna nekem tippet , mert bár igaz most lett meg a nagy ágyú és már csak a nagyobb moci hiányzik ,de katasztrófálisan megy vele .Egyszerüen nem érzem még ?!
-
Timyyy
őstag
válasz
Te tudod miről beszélsz?
-
válasz
memphis221 #33318 üzenetére
Mi az, hogy kimenőben van? Nem ment el az sms? Akkor ennek mi köze a WoT-hoz vagy WG-hez?
-
forras2
őstag
válasz
memphis221 #33318 üzenetére
Amikor én vettem, egyből kiment az sms, és egyből megjött az arany
Sztem az arany rendszerrel lesz ott valami gond...
-
törölt tag
válasz
memphis221 #33315 üzenetére
vonalas telefonon vettem 1x
1 perc sem volt és megjött -
Enzolord
addikt
válasz
memphis221 #33315 üzenetére
Annak elég gyorsan kellene mennie, ha nem haldoklik megint a WOT rendszere..
-
memphis221
tag
sziasztok! ha veszek aranyat sms-be meddig tart mig elküldi mert már 15 perce kimenőben van!
valaki esetleg ?
üdv
-
forras2
őstag
válasz
diegho #33201 üzenetére
Pont hogy a német tankok a legjobbak szerintem
Más...
Szerintetek van rá esély, hogy a WoT elérje azt a szintet, hogy kis tierben nem lehet majd játszani? Vagy csak úgy mint tesztszerón, hogy 5-8-10 perceket kell várni, hogy csatába kerüljünk...
Arra gondolok, hogy van-e esély arra, hogy egyre kevesebb új játékos van, mindenki halad feljebb, és nem lesz elég kis tieres játékos? -
Flayer
senior tag
Üdv all!
A profiknak gondolom nem újdonság!
KV-1-el a múltkor rámrepült egy light tank muslica raj egész pontosan 5 db.
Egy sem repült tovább!Mondjuk nem egyszerre jöttek akkor nyerhettek volna
Kaptam is érte valami Ranger plecsnit vagy mit! -
RONEX
csendes tag
Ahogy néztem Diegho posztolt csata részletezőjét feltűnt, hogy neki nincsenek az adatok lefele elcsúszva egy sorral.
Nekem el vannak. Ezt mi okozza? Esetleg, hogy nekem magyar nyelv van beállítva?! -
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #33308 üzenetére
Hogy kell jól játszani ezzel a nyamvadt Type-al, mert én nagyon szarul csinálok vmit!?
Eddig 50-60K-nál többet nem tudtam kapni vele sosem. -
jozefgucci1
addikt
Mostanában elég sokat megyek a typ-al , mintha jobban adná. Viszont még mindíg nagyon sok a gyökér. Most mentem egy ilyen kört 3700 Dmg és 2100 felderítve :
Vereség
Csata: Lakeville 2013. január 11. 12:01:45
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 090
Szerzett kredit: 118 693 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 457)Azt már nem is említem , hogy a végén egy 47HP-s tigrissel küzdöttem egymás melett mikor a saját arty kilőtt. Mikor beírom , hogy retardál lengyel még ő volt felháborodva.
-
Srácok, néhány hsz eléggé a személyeskedés meg a flémkeltés határán mozog. Arra kérnék mindenkit, hogy kerülje az ilyet a jövőben!
-
jano_77
nagyúr
válasz
D.Orion #33303 üzenetére
Az .eu szerveren lévő naptárban az áll, hogy "Special: Light Tank Frenzy"
Ebből azt sejtem, hogy nálunk a Light tankok lesznek az eventben.(#33305) ollie: detto
ebből kifolyólag nem is igen van, csak amit a gyakorló rész elvégzéséért kaptunk M3 Stuart és egy kis prem M22 Locust, amit annak idején nem a tank miatt vettem meg.
-
D.Orion
veterán
No hétvégi event .com és .ru oldalon már kint van, de jelentősen különböznek. Kíváncsi vagyok, hogy mi mit kapunk majd.
.com:
Heavy Destruction Weekend
x2 Crew Experience Bonus
50% Discount on Barracks for Your Crew
50% Discount on Training and Retraining Crew for Vehicle Specialization
50% Gold Discount:
V T14 T14
+60% Credit Income Bonus:
VII T29 T29
VII Black Prince Black Prince
VII PzKpfw VI Tiger (P) PzKpfw VI Tiger (P)
VII AMX M4(1945) AMX M4(1945)
VII KV-3 KV-350% Credit Discount:
VIIT29 T29
VII Black Prince Black Prince
VII PzKpfw VI Tiger (P) PzKpfw VI Tiger (P)
VII AMX M4(1945) AMX M4(1945)
VII KV-3 KV-3.ru:
Hunting TrophiesTovábbá az orosz oldalon hivatalosan is kint van, hogy 8.3-ban jönnek a kínaiak, azokkal az adatokkal amivel a második teszt szerveren futnak.
-
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #33299 üzenetére
Hogy érted azt, hogy ingyen van?
Én a prémium előfizetésre gondoltam, de hát a prémium lőszer sem ingyé van.
Jóóó....tudom, Neked annyi zséd van már, hogy nem tudod mire költsd, ha így nézzük akkor tényleg ingyé van a gold ammo.(#33302) diegho: esetleg utalj át nekem nyugodtan játékon belül
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Nyaralás topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest