- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Forrmell.enn
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
off
-
.mf
veterán
Néha az is "gond", ha a csapat jó. Mennyit futkorásztam azért, hogy az uccsó killeket ne vigyék el előlem
Victory!
Battle: Mines 2013. január 10. 9:46:26
Vehicle: M18 Hellcat
Experience received: 1 135
Credits received: 22 898
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Sniper22/19/18, 2624 dmg, 3 det, 10 dmgd, 8 killed. De evvel még legalább odaértem, szeretem ezt a kis dögöt
-
forras2
őstag
válasz
KaLeun #33093 üzenetére
Én tudom magamról, hogy b@lfasz játékos vagyok. Ezért nem is szoktam szakaszolni, mert tudom, hogy csak más játékát basznám el. Gondoltam rá, hogy beszélek innen valakivel, aki tud játszani, hogy nyomjunk pár kört, tanítson meg játszani, de aztán letettem, róla.
Múlt hét hétvégén szörnyülködtem el igazán a statomon.
Van 2943 lejátszott csatám. Ezen kör alatt 1875 tankot lőttem ki. De kapásból vagy 50 képet be tudnék ide rakni, amin az van, hogy 3, vagy több tankot lőttem ki az adott csatában. PzIV-el van 9 killes köröm, 7 killes, 6 killes, ugyan így tigrissel, KV1-el, KV1s-el, és még sorolhatnám. Azaz ezeket számolva, kb 1k csatában lőttem ki tankot, a másik 1943-ban nem. Tudom, hogy nem a kilőtt tankok száma számít, hanem a sebzés, de akkor is. Magák a számok nem néznek ki olyan rosszul a statomon számomra, mert én tudom, hogy hogy játszok. De amikor a számok mögé nézek, hogy azok hogy is jöttek, meg miként, akkor viszont már én is fogom a fejem...Viszont az EFF értékem nő... Októberben amikor néztem utoljára, akkor 846,32 volt, most meg 997,82.
Tehát ez javult. -
KaLeun
senior tag
válasz
forras2 #33089 üzenetére
A összesített statom egy nagy kalap.... Egyrészt limitál a ezeréves gépem a siralmas fps miatt, aztán ha olyan kedvem van, akkor agyatlanul darálok (pl. ünnepek alatt letoltam 300-400 kört a Bat. 155-tel, pedig tudtam nagyon jól, hogy nem éppen megfelelő időszak az artyzáshoz, eredmény: átlagsebzés lecsökkent 2k-ra)...
Meg tavaly végig játszottam 3/4 évet olyan látással, hogy jóformán olvasni se tudtam (későn derült ki, hogy egy tumor nyomja a látóidegemet), de amúgy az a típus vagyok aki pl. mint most reggel, 2 körben kioszt 5-6k-t (körönként) a Conquerorral és aztán a következőben elsőként, szinte sebzés nélkül hal meg... -
válasz
Bingisz #33080 üzenetére
Nem tudom emlékszel-e, de régebben volt egy "legjobb magyar WoT játékos", aki a legfelsőbb szinteken űzte a Wotot a topikban, aki minden helyzetben mindenkinél jobban tudta, hogy mi a frankó. Persze az acc nevét nem adta ki, mert a topik lakói nem voltak rá méltóak. Aztán kb fél évvel később valaki kinyomozta, hogy pontosan ki is ő - egy átlagos wot user -, azóta pedig valahogy kevesebbet irogat ide.
-
forras2
őstag
Ma nosztalgiáztam kicsit, vissza nézegettem a régi WoT-os képeimet.
Vannak bent olyan képek, amit azért mentettem ki, mert hogy büszke voltam rá, amit csináltam. Most már nem lennék rá annyira büszkePzIV-el 6 kilőtt tank, meg mellé 489 sebzés
Akkor még dagadt a mellem miatta, most már elbújok "szégyenemben" ha PzIV-el vagy párduccal 1,5k alatt sebzek
Meg amikor még ilyen jó volt a mérlegem -
Flayer
senior tag
Szia!
Mindig a legújabb a jobb!Azt szed le mindig!
-
Bingisz
addikt
A KV5 side scrapperrel az a baj, hogy a torony mögött van az a függőleges izé, amit még egy másik KV5 is átvisz, ráadásul még üzemanyag tartály sérülést is kaphatsz tőle.
Amúgy gondolom amit linkeltél kört, abban nem full tier 8-9 volt.Fel: Senki sem maradhat anonim
Amúgy se értem miért kell cenzúrázni, egy fórumon szerintem illik nyílt lapokkal játszani. -
ktg3
őstag
Belinkelni nekem valaki azt a credit multiplier listet?
Hogy melyik tank milyen kredit szorzóval rendelkezik. Korábban volt linkelve egy lista nem olyan régen, de most nem találom -
Mcray
senior tag
Bár nem mentem még vele (teszten sem), de már határozottan tetszik az Aladár.
A fent említett T32-es ász körömben, ahol kiosztottam 5200 sebzést a szakasz társam Aladárral 3000 sebzéssel zárt, de csak mert szétkapták. Lehetett volna sokkal több is. A vicc az volt, hogy mindenki őt támadta, pedig egymás mellett voltunk végig és én nagyobb fenyegetést jelentettem az ellenségre, mint a szakasztársam.
A még nagyobb vicc az, hogy a 3. szakasztársunk Tiger 2-vel nulla sebzéssel meghalt, mert bekapott egy lövést, amitől leégett a csata első percében. Szerinte nem volt értelme javítani, meg tűzet oltani, mert majdnem az összes modulja és legénysége meghalt, így hagyta leégni...(Szerintem ez nagyon rossz felfogás...de ez csak az én véleményem.)
Type 59 téma: KV-5 lövegével a Type törzsének felső gyenge sávjára leadott lövések kb 60%-a lepattant. A többi átment szépen. Az ember azt hinné, hogy hülye volt a Type, mert úgy hintázott le a szakadékról, hogy mindig csökkentette a szöget, vagyis az én átütésemet segítette (hiába, mert így is pattant), de utólag visszagondolva, okos volt, mert ha nem "néz" le rám fentről, akkor a hasát simán átlövöm...
KV-5 téma Továbbra is ez a kedvenc "Side scraper" tankom, ha van egy kis épület, ami mögé el tudom dugni az R2D2-mat. Egy kis "angléval" megfűszerezve, csak láncolni tud egy T34 kaliberű tank, mást nem nagyon, csak ha lerohan...
Megátkozódtak a német tankjaim
Minden kört úgy kezdek hogy jön egy ellenséges Arty vagy KV 2 és kapok egy 950 sebzéses puszit. Ha így megy tovább kénytelen leszek a bázisunk kezdő körében maradni, mert eddig sem mentem túl messzire onnan német gépekkel
ÉÉÉÉÉS, igen bár eddig ilyen bajom nem volt, de szó szerint ÉGŐ német tankokkal játszani
-
slayer006
addikt
-
Sanya
nagyúr
válasz
Djuree #33064 üzenetére
Aladárra hajtok, tetszik a mozgékonysága, még kb 5000xp tigerP-vel (ferdit és a tigrist is ezzel farmoltam ki
)és 1 millió kreditet kell type-tap összeszedjek és elvileg megvan minden felszerelés nélkül. Mivel T-8, ezért még kb 1,6 millió kredit a bónusz cuccok rá, kb 200.000 a fejlesztések és már mehetek is!
-
krysztyan
tag
Sziasztok
Tud valaki olyan linket dobni, ahol magyarul van a tankokról leírás (lehetőleg az összesről), valamint, hogy egy ábrát, hogy melyik tankból mint tudunk kifejleszteni. Tudom, hogy a játékban is meg lehet nézni, de most egy darabig nem férek a játékhoz, és szeretnék előre utána járni, felkészülni.
Hali
-
Atlantis
veterán
válasz
Djuree #33068 üzenetére
Én nem szeret(t)em a lassú gépeket, de az amerikai TD-vonal során változott nálam a lassúság definíciója, szóval még a végén egyszer majd nekiesek...de előbb az aktuális 10 szál menjen végig. Most viszont vizsgaidőszak, még 2 hétig tanulok, mint a kisangyal...+ugye a meló, meg az asszony...
-
Djuree
félisten
válasz
Atlantis #33065 üzenetére
nem tudom, nekem vhogy bejön. amúgy tényleg ritka tank, nem sokan használják. lehet ezért is tetszik, szeretek kitűnni, remélem nem a szar tankommal fogok
amúgy lényegében tök ua. mint az e-75, szinte midenben megegyeznek. ennek hátul van a tornya, ezért fura kicsit. a maus viszont annyira nem vonz...ha már t10 akkor a bat lesz a kövi amit megveszek, még 80k xp kell, meg vagy 4 milla píz
e-100 annyiból jobb mint a maus, hogy brutálisat sebez. 700-800 körül is tud. -
Djuree
félisten
3 napja elkezdtem arany ammoval játszani az aladárral. csak akkor töltöm be ha t8-nál nagyobb tank jön. hiába van prémem ígyis sokszor minuszos picit a kör, 3 nap alatt -200k ment le. de mind1, pár kör a typa-al aztán vissza is jött. viszont az xp jobban jön így. kell a béla, amihez inkább xp kell, pénz az bejön hamar a type-al.
de olyanok pattannak gold-al is h nem hiszem el, sima ammoval is simán át kéne mennieszval ez se fenékig
puncitejföl... -
_seth_
veterán
Megvan a batchat is végre
Ugyan a maxos ágyú még nincs meg csak a lori maxosa de ezzel is tetszik
-
KaLeun
senior tag
Milyen felszerelés tegyek a VK2801-re? (Venti, Coated optics)
-
Fel
addikt
Nosztalgiáztam kicsit a teszten
Victory! Map: Karelia 2013. január 9. 22:59:21
Vehicle: E-100
Exp: 1 594 + Credits: 86 592
Achievements: : ConfederateEgész jó. Lehet vissza kellene venni..? Mióta megerősítették egy kicsit a torony frontját kimondottan tetszik. 3db prémium lőszert is ellőttem (2x T110E3-ra, 1x Mausra), és még így is pluszos lett volna prémium nélkül is (pedig javítást is kellett fizetni, mert kaptam egy szép ezrest egy E4-től).
-
Mcray
senior tag
Victory! Map: Dragon Ridge 2013. január 9. 20:46:57
Vehicle:: T32
Exp: 4 404 (x2) + Credits: 72 729
Achievements: : Defender, Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"Ennyire jó ez a tank.
5190 sebzés + 940 sebzés felderítésből. 5 kill. 48700 Kredit tiszta haszon
Nem szaroztam vele, mentem és támadtam és kerültem oldalba át a városon, majd rohantam vissza a bázisra, mert a másik szárny nem állt jól. Akkor még nem láthattam előre, hogy mire visszaérek védeni az egytlen társamnak marad 100 hp és jön 2 Hellcat meg egy Tiger P
. Szerencsére megmaradt a hidegvér és nem bénáztam sokat így 400 HP-val hoztam a kört.
(prémes eredmény)
KV-5-tel meg hasonló jó kör:
Victory! Map: Mines 2013. január 9. 22:14:12
Vehicle:: KV-5
Exp: 3 650 (x2) + Credits: 92 24579000 tisztán
Xlt
Bázzzzmeg!
-
xLt`
tag
Ma egy vesztes kör su152-vel.
Ugyanannyit sebeztem egyedül, mint az egész csapat összesítve5500 HP.
Persze defeat. -
kisküzdő
tag
válasz
nyunyu #33052 üzenetére
Úgy ahogy mondod nagyon jó Már nem annyira kezdőként a hezter. Igen 2000 körül lőttem össze sac/kb.Nem mentettem mert ez szinte minden nap össze jön a kicsivel(3napja)mióta vissza vettem.Troll gun no prém no gold ammo és hajrá
Egész élvezhető. Mikor türelmem lenullázzák magasabb tierben.
(6 vagy 7 killem volt.) -
Enzolord
addikt
válasz
Antonius1978 #33047 üzenetére
Hát nem tudom, mi lesz..
Most a 85 miliset használom golddal, és pattogok a kv5 oldaláról.. -
nyunyu
félisten
válasz
kisküzdő #33026 üzenetére
Jármű Hetzer
Szerzett tapasztalat 2 118 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 21 153Ahogy az eredmenyeimbol szamolgattam, Hetzernek 10 credit/dmg korul van a szorzoja prem nelkul (Hellcate is ennyi!), ennyi credithez kellett lonod legalabb 2000-et.
Poenbol visszavettem en is, hatha osszejon vele az ace.
Persze a "nincsenszopoag" MM kiszurasbol mindig kemper palyara rak, azokon meg nem sok hasznat veszi az ember a trollgunnak.Meglepoen jol jatszhato, sokkal rosszabbra szamitottam, mert kezdokent nagyon utaltam anno.
Most vagy buffoltak az elmult 8 honapban, vagy en tanultam meg TDkkel jatszani.
Vagy a francia TDk annyira alacsonyra tettek a lecet, azokhoz kepest a Hetzer egy olajozott villam.Nyilvan az is sokat dobhat a jatekelmenyen, hogy most nem stock Hetzerrel+50% legenyseggel kell szopnom, hanem mar fullra van fejlesztve, legenyseg is 75%-os.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Antonius1978 #33050 üzenetére
Holnap már nekem is meglesz a torony meg az a löveg. Amúgy ezt leszámítva egészen megkedveltem ezt a tankot. Még az is lehet hogy fullosra fejelsztve jobban fog tetszeni mint a Pershing.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Napfénysüti #33048 üzenetére
Gondolhatod, hogy en is ugyanezt vegigszenvedtem.A kulonbseg csak annyi, hogy a tegnap meglett ra a torony, valahogy vegigszenvedtem a 20 ezer TP-t.Most meg megkapta a T-34/85-tol elvett 100mm-es loveget.Az sem csucskategoria, de a 144 atutesu 85osnel, mar egy arnyalattal jobb
-
Antonius1978
addikt
válasz
RAiN91 #33043 üzenetére
Gondolhatod, hogy jo az IS azzal a 122es loveggel. Sot, az IS kap mar olyan 122es loveget, ami sokkal gyorsabban tolt, mint a KV1S 122es lovege.Az IS nem annyira gyors mint a KV1S (nekem nincs, igy nem tudom pontosan mennyivel megy, gondolom 40-45, az IS meg 33-al), viszont picitt tobb a pancelzata, ami csak papiron jelent valamit, mert a KV1S marhata tud pattogni, nem is ertem hogy hogyan...Egyszer atlovom 105mm-es atutasu agyuval, maskor meg 175mm atutesu agyu nem viszi at, vagy pattog...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Antonius1978 #33047 üzenetére
És akkor most gondold el mekkora élmény 144-es pennel rohangálni 10-es tankok ellen.
Timyyy tanúsíthatja mert ma szakaszoztunk és ő Type-ozott én meg T-44-eztem 90%-ban. Volt egy csata aminek a végén meg is jegyeztem neki hogy mit össze szenvedtem a 144 penes ágyúmmal.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Enzolord #33013 üzenetére
Tesztszerveren kiprobaltam ra a 122es agyut.Nagyon rossz, legalabbis nekem az volt.Esetleg akik jobban tudnak kozepes tankkal jatszani mint en, azoknak mas a velemenyuk, nem tudom. Mindenesetre vegyetek figyelembe, hogy nagyon lassan tolt, es ha nem sebzel vele, akkor megnezheted magad.Tekintve hogy 8as szintu tank, 9-10-es tankok koze is kerulhetsz ugyebar, es azokat eleg nehez 175 atutessel atloni...esetleg premium loszerrel lehet hogy jobban muzsikalna, de igy szerintem nem elvezheto.Szerintem meg a legjobb agyujaval is eleg szenvedos lesz, mert annak is csak 175 az atutese.Mostmar kezdem kapisgalni, hogy miert ajanlotta annak idejen Diegho inkabb a Panther 2-t.Lehetseges, hogy a legjobb motorral egy iszonyatosan gyors es nagyon jol fordulo tankot kapunk majd, amivel konnyen meg tudod kerulni a nehezebb tankokat, es az oldalukat love eleg a 175 atutes is, ezt egyelore nem tudom, de remelem hogy igy lesz.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Stigma.HC #33041 üzenetére
Lehet vele aprítani. A HE nerf után eladtam, mert én a howitzert szerettem vele. Azonban a kis kaliberű ágyúval is elég jó elvileg. Haverom egy contesten nyert vele 2500 goldot. Ő mindig a kis kaliberű csövet használta. A lényeg az volt, hogy az elért XP-t elosztották a tierrel (ez esetben 2-vel) és a TD kategóriában ő nyert egy 10 killes körrel. A páncélja is elég jó, de azért vannak gyenge pontjai...
-
-
RAiN91
őstag
1. IS mennyire jó ugyanazzal a 122-essel mint a KV1S? Jó lenne eladni a KV1S-t. IS is van annyira jó mint ez?
2. T1 heavy, KV1, Churchill1 közül melyik jobb farmra?
-
KaLeun
senior tag
Ma csak 5 csatát (0% wr) mentem a Conquerorral, amiből négy alkalommal top tank voltam, de nem tudtam beleszólni a csata menetébe.
Most elgondolkodtam egy Large Spall Lineren,,,, még sohasem használtam ilyet, van vmi haszna?
-
Stigma.HC
senior tag
Ma esti mérlegem 1/9, ááá csak elfelejtettem játszani, mindjárt visszamegyek tier2-be, ott talán ma még élvezni is fogom a játékot
T18-as TD-ről vélemény? úgy láttam lehet vele aprítani a csatamezőn, lehet gyors visszaveszem mert csak átugrottam anno free xp-ből. -
Imilenni
addikt
válasz
memphis221 #33034 üzenetére
Hiába sebzel nagyot ha nem vagy képes átütni a páncélt...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
memphis221 #33034 üzenetére
Én a ZiS-4-es használnám rajta.
-
kisküzdő
tag
válasz
memphis221 #33032 üzenetére
Nyugavér van csikkánó
Az üzenet második fele ha megnézed nem neked szólt hanem Imilenni-nek
-
memphis221
tag
válasz
SoulReaver #33031 üzenetére
nem idegeskedek! de leirtam hogy kezdő vagyok nem értem még mint pl ti ha nyomjátok évek ota!
akkor azt ird hogy milyen tankal megyek és kész!
T-28 al megyek jelenleg!
-
SoulReaver
veterán
válasz
memphis221 #33029 üzenetére
Nem kell így felcsattanni... csak azt akarta kideríteni, hogy milyen tankról beszélsz...
-
HungAryan
tag
válasz
memphis221 #33029 üzenetére
Te miről beszélsz, ember?
Szerintem benézted, amit nem neked írtam...
-
memphis221
tag
-
HungAryan
tag
válasz
memphis221 #33027 üzenetére
Attól függ, miről van szó.
Imilenni
Az ilyen emberekkel van a baj, akik nem értik, hogy mi ezzel a probléma.
Felraksz egy olyan löveget, amivel gyakorlatilag lenullázod a tankod harci értékét.Nem az alap löveges tankokkal van a baj, hanem az ilyenekkel, akiknek meglenne a lehetősége, hogy ne szopassa magát és a csapatát, de ő úgy gondolja, hogy sz*rik mindenkire.
Menj vele sok csatát, de ne kerülj velem egy csapatba...
-
memphis221
tag
sziasztok ! bocs a hülye kérdésért de kezdő vagyok! azt kérdezném hogy melyik löveget vegyem aminek jobb a páncélütése vagy aminek jobb a sebzése ?
előre is köszi a választ
üdv
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Jó ez a Hetzer
Győzelem Abbey 2013. január 9. 18:28:38
Jármű Hetzer
Szerzett tapasztalat 2 118 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 21 153
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Enzolord
addikt
30 meccs/ 9 győzelem...
Nincs szopóág... -
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #33018 üzenetére
Szép.
Szerencsés lövéseid voltak többször is,az a 85-ös löveg máskor igen csak tud szórni még összeszűkülve is,meg kiállt 1-2 teljes széllességgel. -
uggon
csendes tag
VK3601(H) vagy VK3001(P)?
-
SoulReaver
veterán
-
krisss93
aktív tag
válasz
joergie #32983 üzenetére
Általában úgy szokott történni a dolog a KT-val, hogy sebzek 3000-et utolsó életben lévő tankként kinyúvadok.
A 2k sebzést sokszor elérem, győztes meccsen csak akkor van gáz, ha nem érek oda kilődözik előlem a népet, de az már a mészárlás, kategória, mivel a KT-azért nem olyan nagyon lassú.(az átlagsebzés az utóbbi 2 napban csökkent 1607-ről mert elég szar csatákat tudtam menni csak vele.)
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #33012 üzenetére
A D10T lassabb, mint az LB1 majd egy fél mpvel..
De ez a 122es ágyú szerintem iszonyat lassú, 3,13 lövés/perc, és annyival nem sebez többet, mint az LB1..
Lesz még vele móka, mire T54 lesz.. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Enzolord #33011 üzenetére
D-5T van rajta aminek 144 az átütése. Valóban gyorsan lövöldöz ezzel csak sajnos semmit nem visz át. De holnap meglesz végre a torony és egyből megy rá az egyel nagyobb löveg. Abból is a 100mm-es D-10T mert gyorsabban lehet vele lőni talán a körönkénti sebzése is jobb így. Azzal meg rágyúrok a top lövegre első körben aztán a 2 motorra.
Kíváncsi vagyok a top motor mennyit dob rajta. -
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #33010 üzenetére
Nekem még 15k xp, de nyomom rá a freet, meg minden, hogy mihamarabb végezzek..
Ja, a kis meggymag köpködővel vagyok, hát nem nagyon tudok a csapat segítségére lenni..
Te a 122es löveget rakod rá, vagy a 100mm LB-1 et? Átütés ugyanaz, sebzés kisebb, de sokkal gyorsabb, és pontosabb!
Én vacillálok még.. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Enzolord #33001 üzenetére
Óóóó de ismerős szitu. Akkor te is a 144 penes löveggel tolod? Nekem hála égnek már csak 2000 xp és megvan a nagy torony és akkor végre felmegy rá az egyel nagyobb löveg. Bár még az se lesz az igazi de egy fokkal jobb. Egyébként szerintem nem lesz ez a T-44 fullosan rossz, már az alap motorral is elég forge és néha tud pattintani a döntött páncélja. Csak hát kell rá majd nagyon a top löveg azt azért érezni.
-
.mf
veterán
válasz
Flayer #33002 üzenetére
Az ellen volt béna
Nálam is volt ma ilyen (ez se prémes, és itt eventből sincs extra xp):
Victory!
Battle: Redshire 2013. január 9. 13:24:58
Vehicle: Churchill I
Experience received: 1 223
Credits received: 30 648
Battle Achievements: Confederate
30/20/16 lövés, 1915 dmg, 1 kill (Cromwell), 8 megsebzett tank, 1321 dmg upon detecting.
Egy tier7-tier5 csatába dobott be legkisebbnek, a játékosok bő kétharmada tier6-7 volt. De mentem és sebeztem, amit tudtam, s még egy Cromwellt is nagyrészt én szedtem ki.vhw: de mintha ma a szokásosnál is több lenne... a statokon is látszik, volt olyan meccs, ahol a csapatomban rajtam kívül mindenki 50% wr alatt volt: egyetlen 49%, a többi pedig még azalatt, csupa piroska... S ma 3 meccsemen is volt olyan, hogy néhány idióta a mi csapatunkban a többieket lövöldözte.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Djuree #32997 üzenetére
Én 9:00-re járok be és most direkt közelebb költöztem az irodához, így nagyjából 5-8 perc beérni bringával. Mondjuk ilyen időjárásban inkább gyalogolok 15-20 percet, vagy buszozok 4 megállót (BKV távolság mérés szerint ez nagyjából 7-8 sarok).
Nem csoda, hogy mindig késő este tolom a WoT-ot, elég csak 8-kor kelnem reggel.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Napfénysüti #32944 üzenetére
En is jelenleg ezt a tankot ruhellem a legjobban.Aztan rajottem a nagy cselre.Sem a vezeto nyilasat, sem a tornyot nem erdemes loni (monjuk van amikor beadja), hanem a tank orran van egy keskeny sav, na ott at tudod majd loni.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest