- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Patrick76496 #30591 üzenetére
Lol, igazi tankok, ez jó.
(#30597) tank1: Ott nincs is még 100-as szint.
-
.mf
veterán
válasz
Igazi tankok? Hahahaha... Ezeknek sincs sok közük a valósághoz. Az egész HP és DMG koncepció, töltési idők, lőtávolságok, látótávolságok, önjáró lövegek, stb.
---
T1E6-ról továbbra sincs vélemény?
-
tank1
tag
válasz
Ezt mondhattad volna korábban is. Ha tudom, hogy csak kitalált lények, nem lettem volna százas szintű paladin. Esetleg golddal átképezhetném a paladint a batchatba?
-
NandoXXL
senior tag
Irnatok T14 Ram2 tapasztalatokat, vagy T25? Kösz.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
A 2 játék teljesen másról szól nem érdemes vitázni rajta majd az idő eldönti melyik a jobb, én utálom a WOW-ot a fiam is nekifogott már vagy 3x de mindig abbahagyta 2-3 nap után, van akinek az jön be.
-
slayer006
addikt
válasz
Isteneeem akkor jézuska sincs????
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Hogy mi?? azok nem igazi lények? nemár
-
.mf
veterán
Milyen a T1E6?
Rongáljam vele a statom, vagy használható? Bár prémium, de gondolom tier 2 miatt farmolásra sem jó? Legénységet is csak 50%-ost adtak hozzá, statjai sem túl impresszívek. A garázshelye viszont jó lenne vmi más tankhoz... -
Stigma.HC
senior tag
Mintha a type újra kapható lenne, több csatában is feltűnik 4-5 oldalanként.Mikor utoljára megvásárolható volt akkor szaladgált ennyi. Ilyenkor reménykedek, hogy akik mellém kerülnek tudnak is játszani. Előbb nem így volt, velünk lévő a 4 type legyűrt 1 ellenséges tankot, a másik 3 odaát meg kilencet
-
Haart
addikt
T43-al ez az U-11-es 120mm-es löveg ez milyen? fos vagy azért adja az áldást? Kezdek kételkedni mert ez az utcsó 7. szintü lövege ez valami félelmetesen rossz, és ahogy nézem T-44 sem lesz jobb nála sokkal.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Grillo #30581 üzenetére
Legtöbben azt szokták mondani, hogy ha most kezdted a játékot akkor inkább T-150, ha már azért tapasztaltabb vagy akkor KV1-S. Én T-150-et választottam, nem bántam meg. Top ágyúja is igen jó és a páncél is. Lehet vele gyűjteni az acélfalakat. T-150 ága lassabb, páncélozottabb a KV1-S-é pedig gyorsabb de kevésbé páncélozottabb. Az ágyúk szinte ugyan azok lesznek majd.
-
pws
aktív tag
válasz
atti_2010 #30580 üzenetére
8.2-ben is változatlan az MM. A fejlesztőknek még mindig nem erőssége az intelligencia, MM stb
1. Kocka hadsereg /AFK, bot, kölkök stb/. Imádkozol, hogy a túloldalon is legyen belőlük sok
2. Pszeudó-szimuláció. Lehet túl bonyolúlt lenne egy valós szimuláció /több ezer paraméterrel, változóval/ kidolgozása, vagy csak meghaladta a fejlesztők képességét. Hogy mégse legyen színtiszta arcade lövöldözős játék, generálnak "véletlenszerű" eseményeket.Pl a pozitív oldalról szemlélve:
- kapok 20 találatot, de marad 4 HP-m és kilövöm az utolsó ellenséges tankot
- arty-val 10-ből 9-szer betalálok
- 2-szer seggbe lő egy magasabb Tier tank és 0 sebzés
- 50 km/h val teperek és célzás nélkül is minden lövés talál
- 500 méterről átlövöm az e100, Maus frontpáncélját
- a csapat az első 3 percben lő pár ammo rack, one shot-ot
- a saját scout rejtőzködve lát minden ellenséget.az ellenség 10m-sem vesz észre
és sorolhatnám
Mikor a szenvedő oldalon vagyok, az a szopóág -
forras2
őstag
válasz
Grillo #30581 üzenetére
Én a KV1s oldalt választottam, de nem bántam meg
10-ből 7× top tank vagyok vele, és akivel szembekerülök, veszélyes vagyok rá
Bár most hogy a 8.2-ben kicsit megreszelték az elejét neki, így már szinte semmi nem pattanik róla...
De még mindig veszélyesebbnek érzek pl KV1-ben ülve 1 KV1s-t mint 1 T150-et -
Grillo
őstag
Ez a KV-1 nagyon bejövős. Mit ajánlatok utána? Alapjában véve a hasonló karakterisztikával játszhatót választanám. T-150?
-
scyllarus
veterán
Vagy van szopóág, vagy ma 30 másodperc alatt megtanultam játszani.
Elkezdtem, 4 csata: 1 döntetlen, 3 vereség. Kiléptem, beléptem, 7 csata: 7 győzelem. És ma még nem is megy jól, nem mondhatom, hogy hihetetlen zsenialitásommal fordítottam meg a bukásra álló csatákat, olyan gyenge közepes teljesítményt nyújtok ma, és mégis, a csapat valahogy máshogy muzsikál ki-belépés után.
-
Linkin
senior tag
olyan jó hogy feszt bevág 7-8-as tankok közé mikor nekem csak 4-es tankom van bár felturbózva is csak kettő lövés vagyok nekik
-
Grillo
őstag
Na, meglett a 100k XP T29-cel, örültem, hogy fele áron megveszem majd a T32-t, aztán nagyon néztem, hogy 2,6 millió kredit. Ugye a 8-asokra nem vonatkozik az akció...
Úgyhogy megvettem a Jadpanzert, legalább ennyit nyertem a dolgon.Más. 8.2 óta másnál is gyakoribb lett a felgyulladás/felgyújtás, vagy csak nálam érződik így?
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
EZT néztétek már? -
forras2
őstag
válasz
homeless09 #30554 üzenetére
Nem!
Ugyan annyi a pen mind a 2 ágyún, de a 100mm-es kisebbet sebez. Nem fogsz vele 300+-okat sebezni -
Chris0321
veterán
válasz
homeless09 #30554 üzenetére
Nem, 122mm D-25T-re gondoltam. A páncélátütés ugyanannyi, viszont a 100mm-es átlagsebzése csak 230 míg a 122mm-esé 390 ami nem mindegy.
-
forras2
őstag
Mentem 1 ilyen kört...
És van 1 ilyen "akció"
Extra tapasztalati pont jár az alábbi kitüntetések után:Patrol Duty: +2.000 XP
Top Gun: +1.500 XP
Defender: +1.250 XP
Invader: +1.000 XP
Confederate: +750 XP
Steel Wall: +650 XP
Sniper_ +550 XP
Scout: +300 XPMegkaptam a Top Gunt meg a Steel Wallt.
Mégis csak a top gun után kaptam meg az xp-t.
Sehol nem írják azt, hogy csak 1 kitüntetés után lehet kapni xp-t
Akkor most ez hogy is van?u.i.:
100 arany "ingyen" -
Chris0321
veterán
válasz
homeless09 #30547 üzenetére
Egyértelműen a 122mm-es töltésgyorsítóval.
-
vbbb
őstag
-
echterion
nagyúr
Ilyeneket tudok menni sorban:
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. december 25. 15:46:41
Jármű: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 1 024
Szerzett kredit: 21 190Ha így haladok, még ma meglesz a Tiger P.
-
homeless09
őstag
IS-re 122mm-es, vagy a 100mm-es gun lenne a jobb?
-
gzbotii
nagyúr
Hihetetlen mennyire nem lehet jatszani a sok hulye miatt
-
echterion
nagyúr
válasz
bimbilla09 #30543 üzenetére
Mindig akad egy-két ilyen elvetemült.
-
bimbilla09
tag
most komolyan a wot-ot hasonlitgatjatok ossze a wow-al?!
-
echterion
nagyúr
"Kifejlesztve:
E-75 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 154000. Elköltött szabad tapasztalat: 0."Végre, az első 9-es tankom.
(#30532) atti_2010: Ki adta ki hivatalosan a fordítást? Na, ugye, hogy nem a fordítók. Erről ennyit.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
homeless09 #30538 üzenetére
Na jó majd meglátjuk most jobb ha játszunk.
-
vbbb
őstag
Ezt lehet privátba kéne megbeszélnetek....nagyon OFF már.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
homeless09 #30535 üzenetére
Azt írtam hogy nagyobb siker, persze a WOW is az volt mert mikor megjelent szinte az volt az egyetlen normális online játék ebben a szegmensben.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
homeless09 #30533 üzenetére
Ha megnézzük hogy mióta megy a WOW és mióta a WOT nem is tudom melyik lesz nagyobb siker.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
homeless09 #30531 üzenetére
Akkor miért nem dobott, pénz van benne dögivel inkább csinálnak minden hülye játékot aminek fele tiszta csőd aztán meg jön a sírás rívás, amúgy nem olyan bugos ez a játék ez sem az ő hibájuk hanem a Magyarok rosszul csinálták meg a fordítást.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
homeless09 #30529 üzenetére
szerintem bármelyik cég röhögve megcsinálta volna
Ja kérem szépen az ilyen ha "akartam volna" az oviba működik.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
homeless09 #30521 üzenetére
Játékos berkekben régóta próbálkozott volna több cég is mivel az igény az ismert volt de mindenki leragadt már a tervezéskor, ez olyasmi volt mint a Star Wars igény lenne rá fantázia és lehetőség is de nincs ki megcsinálja.
-
-
myckey
veterán
válasz
D.Orion #30509 üzenetére
Köszi a választ.
akkor sztm vissza veszem,és fullra kifejlesztem.
az a helyzet,hogy most olyan tankokat akarok vissza/meg venni,amit nem is adok el.T29,T34-85,T25At,KV-1,M6,T1HT
szóval apránként szeretném őket ismételten a garázsomban tudni,örökre.
tr8-9 tankok megvételét egyelőre hanyagolom.ennyi mindenre nincs pénzem.elég az tr8-9-10,ami most van. -
vhw
addikt
válasz
Flatron710 #30515 üzenetére
Azért van, mert magyarra van állítva a kliens.
-
Fel
addikt
válasz
Re-Tech #30514 üzenetére
Megsemmisített ellenségek: 793
A mod viszont jól csinálja. Nálam fent van ez a Statistics Pack for 0.8.2, és nincs elcsúszás:Esetleg nem csak a magyar verzióban van hibásan? Akinek angol, és nincs statisztika mod, annak is el van csúszva?
-
Re-Tech
aktív tag
Hát megérte eljönni a T29-ig amcsi heavy ágon, most már biztos, hogy jobban szeretem, mint az IS-t
12 sebzett ellenfél:
Győzelem!
Csata: Steppes 2012. december 25. 12:13:42
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 4 591
Szerzett kredit: 83 770
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Védő, Mesterlövész -
-
emre
veterán
Köszi
W7-et használok, de ez csak a wot chat-ban fordul elő.
-
gzbotii
nagyúr
Igen, van amikor valaki StuGIII/KV-1S ugy jatszik mint akinek az elso meccse...csapatra lo meg kiront egyedul a palya kozepere...
Bar az elso 10 csatamat en is havernel nyomtam le, akkor is aztan atkozhattak a fejem, amikor Tiger-el noobokodtam(#30504) emre: Win8 alatt pl start+space a bill nyelvenek valtasa. De nekem Xp alatt az alapertelmezett angolrol szinte rendszerint atvaltott magyarra
-
L-e-f-i-e
senior tag
Iskola példa amikor Arctic Region-ban a t10-es meccsen a t10-es tankok 5-5 artynál lemennek beallni a kanyar mögötti egyenesbe ahelyett hogy várnának a kanyarba hogy a mi artyjaink szedjek szét őket... olyankor mindig nyugtázom, nincs elérhetetlen tank senkinek, csak sok idő+gold+ türelem kérdése az egész.
-
emre
veterán
Boldog Jézuskát mindenkinek
Valaki tudna tippet adni, hogy mitől válthat át angolra a billentyűzetem játék közben?
Ez gyakorlatilag annyit jelent hogy a Z és Y felcserélődik, és eltűnnek az ékezetes betűk. -
Drenadar
veterán
-
Na asszem végleg elegem van a sok, gondolkodásra képtelen droridból. Hihetetlen, hogy 10-20 ezer játék után sem ismerik egyesek a játék szabályait, és úgy játszanak, mintha egy 5 éves gyerek ülne a gép előtt. Úgy hogy szerintem most hagyom abba.
-
myckey
veterán
válasz
virkir #30500 üzenetére
Nyald meg a sót,ünnep alkalmából
Na de viccet félre téve,nem igazán vigasztal,más szerencsétlenkedésena tényleg elég a "poénból"
-------------------------------------------------
Azt hiszem most tényleg megtanultam,hogy 2x is nézzek rá mindenre,ne pedig csak reflexből/megszokásból nyomkodjam azt a kbsztt egeretMég jó ,hogy észre vetted.
Egyébként én is most akarom megvenni/vissza a T29-et állandóra,a KV-3 mellé.Csak most figyelem,hogy végé bájék azért ezt kitalálták.
Ugye mikor lejár a tank kedvezmény,akkor jön be a garázs hely.Nekem meg össz-vissz 2 sazbad helyem van,ha eladom a tr1-2 gépet(ebbe nem rokkanok bele,ha később vissza veszem)
De sztm inkább veszek több kreditért tankot,mint elpazaroljak 150 aranyat.Ésszerűség ezt diktálja.
ha már 70 oda lettKérdés:
a T34-85 géppel,miért nem találkozni sokat játékban?na ez így még hülyén hangzik
mármint,ennyire nem lenne "fun" gép?vagy noob biztos?
látni T-150,meg KVIS,E2 sörmen,Hellcat,illetve VK tankokat.....de ezzel keveset találkozom.
Csak 1.szint van meg vele,és fél távnál járok a T-43 kifejlesztésénél,mondom kevesebb,vissza veszem,és meg is tartom,de nem tudom,hogy van-e értelme.most pedig irány az edző terem
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Iqos cigaretta
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest