-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok.
Lehet küldeni creditet másnak? -
nagysandor88
tag
válasz
Stauffenberg #33784 üzenetére
Haveromnak MacBook-ja van. Neki is HD4000 (i7) van benne minimumon 1440*900-ban szépen fut max látótávval 50-90fps-el fejlesztett grafon. Szerintem egy pár dolgot feljebb os lehet venni rajta. A lényeg hogy legyen benne két memória modul a dualchanel miatt, meg ahogy észrevettem inkább egy erősebb proci kell a játékhoz.
Nekem egy Lenovo Y570-es notim van i3-2320 és GT555(128bit) 2GB GDDR5-ös VGA-val. Nekem fejlesztett grafikán gondjai vannak a gépnek. Normál grafon szépen fut. Kipróbálnám, hogy erősebb procival mit megy. Szerintem ott lehet a hond -
cscsali
tag
válasz
Annyira rettentően jófej vagyok, hogy kipróbáltam neked az imént a HD3000-et.
Pedig még kábelt és drivert is kellett rendezgetnem.
30-50fps közt ingadozott, sznájperkedés közben azért leugrott 20 közelébe.
Mindez ahogy írtad, alacsony beállításokkal, csak a látótávolságot tettem maxra.
Ja és 1600*1200-ban egy 25,5 colos monitoron. -
nyunyu
félisten
válasz
RAiN91 #33789 üzenetére
Ha nem (nagyon) tudsz jatszani, akkor a tier8 prem elofizetes nelkul mar viszi a penzt, hiszen egy tank javitas siman 12k credit, meg a toltenynek is ezres darabja. -> nem lovunk celzas, plane esz nelkul mindenre, ami mozog, tavolrol meg vegkepp nem.
Ha mar raereztel, akkor azert lehet Tier8-ban is keresni, de messze nem annyit, mint egy T5-6 koruli tankkal.
Tier9 meg jobban faj, M103 javitasa atlagosan 18k-ba kerul.
Viszont ehhez fajlagosan olcsobb a loszer.
T29/T32 105mm-jebe valo skulo 1000-be kerul, es 320-at sebez, mig az M103 120mm agyuiba valo 1060-ba kerul, de 400-at ut. -> egy telitalalat tobb creditet hoz.Nekem atlagosan nullszaldosra jon ki az M103 prem nelkul.
-
judek
tag
válasz
Az a táblázat hazudik. Képtelenség, hogy a HD4000 egy GT630m szintjét hozza. Nagyon jó már a HD4000, de közelébe sincs egy GT630m-nek. Én 170k-ért vettem a gépet (Z580), de van Lenovo G580 B970+GT630 130k-ért vagy i3+GT630 140k-ért újonnan.
A "milyen notebook-ot vegyek" fórumon ajánlott "gamer" (kis túlzással) kategória a G580. Én kicsit meg is húztam a VGA-t és 40-45 fps hoz med-high beállításokkal 1366*768-ba. -
BaLee
addikt
válasz
RAiN91 #33791 üzenetére
Ez a játék sajnos így van kitalálva. Ahhoz, hogy prémium tank/előfizetés nélkül elérd a tier9-et bizony szenvedni kell, nem sokat. Hívhatjuk játéknak is, de ha csak azért játszol, hogy összegyűjtsd a pénzt valamire az nálam nem játék inkább farmolás vagy szenvedés.
Mérlegelni kell...
Egy sima prémium előfizetéssel, ha legalább átlagos játékos vagy (1000-1200 effi) akkor gyakran összejön a pénz a következő tankra annyi idő alatt amennyi idő alatt az xp is összejön. Ha mindemellé van egy jó prémium tankod (Jagdtiger, T-34, Löve, SU-122-44 pl. ) akkor egy laza délután alatt összehozol 1 millát. T34-el egy jobb vesztes kör 50-60k ezüst, egy gyengébb nyert kör ugyanennyi, egy jobb körrel viszont (~3000 sebzés vagy felette) simán megvan a 100k kredit +. Persze prémiummal.
Ki van ez találva. Sokan mondják, hogy nem adnak ki pénzt játékért, inkább szenvednek. Mérlegelni kell.
Én azt mondom nem kell feltétlenül prémium tank, sima prémium előfizetéssel már nehéz mínuszos kört menni tier 5-6-7-ben, de még 8ban is. Egy jó tankkal dől a pénz. Tier9-ben viszont már nyert körrel is simán mehetsz mínuszba ha csak 1-2 lövésed talált be.
-
-
Bingisz
addikt
válasz
RAiN91 #33789 üzenetére
Kell legyen bent a garázsban olyan tier 5 tank amivel szeretsz menni. Azzal tudod szépen gyűjtögetni a kreditet, és akkor nem lesz gond. Szerintem a fokozatosság a legfontosabb, már azalatt kezdj el farmolni, mielőtt még kifejlesztenéd a következő tankot, mert 2-3 milliót egybe összefarmolni nem annyira élvezetes.
-
RAiN91
őstag
Tier9-et mennyire nehéz elérni prémium tank nélkül? (kredittel van a gond, nem az XP-vel)
-
forras2
őstag
Mikor jön a 8.3? Nincs még fix időpont? Nagyon kéne már az a garázs hely.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Nem néztem a felbontást, 1024x768 -on lehet hogy megy.
-
Stauffenberg
nagyúr
Judek és Diegho és atti_2010 és cscsali:
Nem 250k a keret, hanem 150-160k. Azt csak azért mondtam, mert a keretet még bőven túllépve sem nagyon akad értelmesebb GPU. Nem nekem lesz a lapos, de az egyik potenciális kiszemeltet már leállította a gyártója. A cél egy vékony, 15.6"-nél kisebb, könnyű gép (Ultrabook nem fér bele a keretbe, de a lényeg, hogy könnyen cipelhető legyen). Sajnos ez eléggé korlátozza a választást, de akinek lesz a lapos, az megelégszik a low beállításokkal (csak a látótávolság maximumom), most is úgy tolja egy 2 éves laptopon.
Ezekből indultam ki, meg a hivatalos WoT fórumon is többen mondták, hogy viszonylag jól fut náluk HD4000-el is.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Stauffenberg #33767 üzenetére
Medium beállításokkal 100% kizárt hogy 20 FPS felett menjen.
-
cscsali
tag
válasz
Core i5 2500K HD3000-jével próbáltam. Emlékeim szerint roppant döcögős volt a játék, bár finomhangolni nem próbáltam, csak kíváncsi voltam rá
-
vhw
addikt
Hol a forrás? Screenshot, hivatalos oldal linkje, bármi?
Ugyannak az ágyúnak csak 2-3 féle lőszere lehet (AP, HE, HEAT vagy APCR) típustól függően.
Olyan nincs, hogy betűre azonos ágyúnak egyik tankon más lőszere van mint egy másikon. Főleg aminek más a sebzése. Az ágyú sebzése és a lőszer sebzése össeztartozik. -
diegho
nagyúr
Te nem érted, hogy hülyeségeket nézel. Ha én felteszem egy oldalra, hogy az M3 löveg átütése 2km, akkor az annyi lesz? Semmit nem változtattak a löveg átütésén, ha nem hiszed el írj a WG-nek és kérdezd meg, de ezt a folyamatos okoskodást és ész osztást már befejezhetnéd.
-
judek
tag
válasz
Néha nyomom laptopról is. (Lenovo Z580). Szerintem felejts el a HD4000-et. Nekem GT630m-el közepes beállításokkal megy 28-35 fps körül. (CPU-m i3 3110m).
-
machinev
csendes tag
Na az ilyenek miatt megy el a kedvem a játéktól, szerintem a nevében a 2002 az a születési dátuma, legalábbis azon a szinten van. Oké, én is csak egy átlagos játékos vagyok, de ilyeneket sosem csinálok. Az én agyam is elborult a végére, de sérülést nem okoztam neki.
Elég rossz a videó minősége, a lényeg azért látható:
http://youtu.be/TnsxZsaCQNY -
nyunyu
félisten
Foleg az SPGket varialtak.
Meg jonnek a kinaiak, igy megint kapunk egy ingyen garazshelyet, plusz egy jatek tankot.
-
Fel
addikt
Holnap az oroszoknak már ki is adják a kínai pakkot. Nálunk szerintem szerda - csütörtök környékén várható.
Addig is itt a 8.3 change log. (Nézzétek át alaposan, hátha változott valami most is az M6-on) -
diegho
nagyúr
válasz
-
Stauffenberg
nagyúr
Játszik itt valaki laptopról amiben az Intel HD4000 IGP az egyetlen grafikus gyorsító? WoT fórumon teljesen eltérő tapasztalatok vannak róla, van aki azt mondja, hogy esélytelen vele futtatni, mások szerint meg elviszi low-medium beállításokkal a játékot. Jó nyilván CPU függő is, de azért kíváncsi lennék.
A notebookcheck szerint a HD4000 jobban teljesít WoT alatt, mint az nVidia GT620M vagy a GT630M (ezek vannak a legtöbb laptopban 250k-ig).
-
Mcray
senior tag
Tegnap az M6 adott két puszit:
Első: 300 sebzés
Második: 284 sebzésNéztem is, hogy érdekes, nálam 180 és 260 között adja a sebzéseket.
-
luke.
aktív tag
Ha ebbe a tankba is ugyan az a lőszer megy AP M77/HE M71 akkor igazat adok. De mint látod a lőszer sebzésén és átűtésén változtattak, így ezzel változik a löveg. DE állandóan mennek a változtatások.
(#33762) Allien Természetesen minden tankal, lőszerrel mahináénak folyamatosan, de csak azt veszem észre ami van a garázsban. Az egy másik dolog, hogy melyikekkel milyen irányba...
(#33765) Bingisz Tavaly két ünnep között csak 3x került föl apró update. Ha nem nézem a csíkot alúl akkor észre sem veszem. Ezek hol vannak leírva? Sehol nem lesznek...
-
Allien
veterán
Ne is törődj Velük, kockák.
Azé, mert sok mindent nem írnak le, még változik. Az M6 kifejezetten ilyen volt, amíg játszottam vele. De ilyen még a tier 4-s T40 TD is! Az egyik pecsnél OP volt, szana-szét lövöldöztem az enemy-t, a köv pecsnél meg örültem, ha túléltem a csata felét. Nem is beszélve a besorolásról. Volt, hogy csak tier 6-s csatába rakott be, nagyon ritkán rakta topnak, de elötte meg elég vegyesen. Ergo, ugyan ezt megcsinálják a többi tankal is, lásd pl Type is ilyen. Sokáig qrva magas volt (már relative) a win ratiom vele, pár száz csatáig 60% feletti volt. Aztán jött az utolsó akcijó, amikor meg lehetett venni. Onnan kezdve kritikán aluli volt. Mesterségesen lebutították. Első 3 lövés szinte MINDIG lepattanó volt, még a legkisebb tankokról is. Vicc az egész, amúgy.
-
-
vhw
addikt
Íme egy megsárgult emlék a múltból:
A néhai tier 8 T23 adatlapja (sajnos csak orosz, de szért kivehető)
Top lövege a 90mm M3 ágyú volt - 120-200mm közötti átütéssel - ami átlagban 160mm (felette látható az átlag sebzése is (180-300-> 240, tehát nem egy másik ágyúról van szó)Tekintve, hogy már elég rég kivették ezt a tankot, és a kérdéses ágyúnak ma is ugyanilyenek az adatai, nem tudom honnan jött a változtatás gondolata.
Ami az M6 torony páncélzatát illeti; a múltban több példa volt rá, hogy a WG nem tudta eldönteni számos tank esetében miként jelenjenek meg az adatokban a torony páncélzatának és lövegpajzsának adatai. Összesítve a kettő? Csak a torony frontpáncélja lövegpajzs nélkül?
Ennek okán voltak anno felháborodások (végül kiderült alaptalanul) mikor például a T29 esetében kivonták az eddigi toronypáncélzat étékéből a lövegpajzsot és az addigi impresszív 279mm ~129mm-re olvadt. DE ettől függetlenül a páncélzat a gyakorlatban nem változott, csak a leírásában a számadatok. -
judek
tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem a WoT-ot. Az lenne a kérdésem, hogy a csapatba néha van egy világoskék színű játékos. Az mit jelent?
-
luke.
aktív tag
Csak ennyit találtam az WoT M6-ról google-n:
(#33750) marked one94 Itt a hülyeséged keress rá:11-08-16
Hull armor (Front/Sides/Rear, mm): 102/44/41
Turret armor (Front/Sides/Rear, mm): 102/83/83
Standart shell damage: 83-138
Standart shell penetration (mm): 76-12612-03-10
Turret armor (Front/Sides/Rear, mm): 83/83/83
Standart shell damage: 115-185
Standart shell penetration (mm): 38-12813-01-14
Turret armor (Front/Sides/Rear, mm): 102/83/83
Standart shell damage: 180-300
Standart shell penetration (mm): 120-20012-11-30
Turret armor (Front/Sides/Rear, mm): 83/80/80
Standart shell damage: 130-200
Standart shell penetration (mm): 100-170 -
myckey
veterán
ebből nekem is kellene,amiből szkájvóker szippant
-
smisa
őstag
Le a kalappal előtted ,
komolyan nekem sajna nem megy így vele igaz még nem is fullos, kicsit csalodás. Én heavy párti vagyok, ráadássúl mostanság keveset vagyok fent és akkor is szarúl megy. Tegnap végkép kiidegelt a Su152 anyira hogy el is adtam pedig már csak 6k kellett az elithez de vicc az a jármű a Tigris kiröhögöt simán átlőtt és én alig sebeztem.
-
luke.
aktív tag
válasz
diegho #33741 üzenetére
Lugutóbb az 90mm M3 löveg átűtését változtatták, előtte meg a torony páncélzatát 80/80/80-ról 102/83/83-ra. Ez előtt is voltak bőven változtatások torony sokszor és a tanktest páncélzatán is.
(#33740) Djuree A probléma ettől komplikáltabb. A WG nem csak a játékban torzitja irreálisan, negatívan oz orosz fél javára a valóságot. Ha keresel egy harckocsi adatot akkor jelenleg 80%-ban ott van a WG által torzított adat. Ettől függetlenül a MM nem veszi figyelembe a játékban a fullos és az alap felszereltségű tankokat, ez nem olyan bonyolúlt és egyből más jobb lenne a játékmenet tőle.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Djuree #33740 üzenetére
ritkán kerültek 1v1-ben egymással szembe
plusz a játékban túlságosan gyorsan javulnak meg egyes alkatrészek. Kilövöd a láncot csatamezőn azt nem szedi fel senki egy 5-ös gomb megnyomásával
Emellett a sebzés is a tiereknek megfelelően van kialakítva. anno 1-2 páncélátütés a tank végét jelentette.Szóval ez egy játék, de mi tudjuk
-
jano_77
nagyúr
válasz
Djuree #33724 üzenetére
Mint írtam, sajnos igen, igazatok van, nem tudok még játszani vele, nem éreztem rá.
Nem is állítottam mást.
Szeretném megtanulni, hogy hogyan is kell használni hasznosan, ezért is írtam pl. jozefguccinak, hogy alkalomadtán mehetnénk majd szakaszban, hogy megnézzem Ő hogyan tolja vele.
De ha esetleg Téged nem zavar, hogy egy ilyen ügyetlen Type-ossal menj egy csatában, akkor egy-két csata erejéig Veled is szívesen szakaszoznék vmikor, mikor mindkettőnknek megfelelő az időpont. -
-
Zolee_70
senior tag
válasz
#48613632 #33723 üzenetére
Pl. így: tegnap próbálgattam a frissen kifejlesztett IS-7-et. XVM szerint (tudom, hogy nem teljesen reális, de akkor is!) sorra 20/5%, 17/3%, stb. stb. nyerési eséllyel indultunk. Rendre be is következett, 15:1, 15:3 vereség, vereség, vereség. Ja, közben sebeztem 2500+ okat....
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy képes berakni az MM a hülyéket egy oldalra. (az, hogy engem is odarak, valószínűleg csak engem minősít
)
-
Djuree
félisten
válasz
jano_77 #33717 üzenetére
nekem 61% a type-al 66 meccs után. lehet azzal játszani, csak meg kell tanulni használni, ez egy med tank, vársz kicsit és aztán ha a hevik szerelembe esnek egymás iránt, akkor go szart kavarni. vagy a másik amikor gyorsan mész befoglalni pár kulcspontot 1-2 med társaddal, amíg a hevik odaérnek addig tartani, bújkálni. nekem ez be szokott válni.
-
törölt tag
válasz
Timyyy #33719 üzenetére
Igaz, de elfelejted (meg mindenki), hogy az ellenfélnél is megtalálható ugyanaz a bambasereg, szóval a hülyékből lehet nyerészkedni is magyarán.
Érdekes, sokszor tapasztaltam, hogy szidjátok a noobokat, meg hogy miattuk vesztettetek. De egyszer sem hallottam, hogy meséltétek volna, hogy mekkora idióták voltak az ellenfélnél, és ezért nyertetek. Hogy is van ez?
-
jano_77
nagyúr
Századoztunk éppen, mikor az egyik csatában 5:-5-re nyertünk.
Az ellenfél önmagát nyírta ki. :-D(#33719) Timyyy: teljesen jól látod, tényleg így van. De nem is állítottam mást, ha esetleg ez lett volna kiolvasható az irományomban.
Én igazából pont azért nem akarok minden áron a 8as tankokra nyomulni, mert 5-6-7 tierben élvezetesek a csaták - már amikor nem full agyhalottakkal rak össze az MM -, és még keresni is lehet, illetve ami az első, hogy tapasztalatot szerezzek: pálya és tankok terén.
A Type-ot augusztusban vettem, mikor utoljára lehetett venni, nem volt drága, ezért ruháztam be. Tudom, hogy kellene sima 8-as tank, hogy kitapasztaljam a nagyobb tier-ű csatákat is, de idővel majd elérem azt is. Nem sietek. Mint láttad, nem 1 esetleg 2 ágat húzok , hogy minél hamarabb elérjem a Tier 10 - hova netovább - tankot, és elmondhassam magamról, hogy nekem már van 10-es tankom, hanem egyszerre több nemzet, több ágát is. Így legalább kitapasztalhatom, hogy számomra melyik stílus lehet majd a nyerő, melyik fekszik a legjobban és a nagy tier-ben már csak azokat viszem majd tovább. De köszönöm a támogató, építő észrevételed. -
atti_2010
nagyúr
válasz
Timyyy #33719 üzenetére
A hozzád hasonló emberek miatt, (akikből egyébként több 10 ezer van a wotban) lehet elkönyvelni azt a csatát szinte tuti bukónak, amiben a top tankok mindegyike prémium
Az a legszebb mikor 3 vannak és egyenként mennek a "vágóhídra " nem gondolván arra hogy az ellen 3 fele nem tud lőni bármilyen profi is.
-
Fel
addikt
Letölthető a 8.3-as patch és a 8.3-as teljes kliens is. Egyelőre - értelemszerűen - telepíteni még nem kell (majd a patchelés miatti szerverkarbantartás alatt ráér). A héten az orosz szerverre már kiadják, és lehet még mi is megkapjuk.
A 8.2-ben használt modok nálam jók voltak a 8.3 teszten is: XVM, J1mbo's CrH., Dellux DmgPanel. A Statistic Pack is 8.3 kompatibilissé tehető, ha a \World_of_Tanks_CT\res\text\LC_MESSAGES\china_vehicles.mo fájlt átmásoljuk a res_mod mappás megfelelőjébe.
-
Timyyy
őstag
válasz
jano_77 #33717 üzenetére
Úgy nézem, hogy tier7 a legnagyobb tankod, tehát tapasztalatlan vagy, mert azokkal is alig van meccsed, tehát egy tier8-as type-al ami megy még 9esek közé is, fingod nincs, mit kéne csinálni, ez látszik is a WR-en.
Előbb kéne megtanulni játszani, elérni több 8-9-es tankot, aztán utána jöhet a prémtank...A hozzád hasonló emberek miatt, (akikből egyébként több 10 ezer van a wotban) lehet elkönyvelni azt a csatát szinte tuti bukónak, amiben a top tankok mindegyike prémium. Nagy részük olyan (mert csata után meg szoktam nézni), aki egy sebző lövést sem adott le egész körben, persze elsőként halt meg, és a 8as prém szarján kívül van max tier2-3 tankja.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
jano_77 #33717 üzenetére
Én azért vontam ki a prém tankot az elgondolásból mert nincs, így véleményem sem lehet, vagy nem lenne értelme.
Dobi 562 Random faktor de ha pontosan célzok az jó lenne ha ugyanoda menne másképpen nem random faktor hanem Bingó, 5 Lottó vagy ilyesmi.
Én pont célzásban vagyok jó tehát elvárnám hogy ugyanoda menjen a lóvédék és nagyjából ugyanazt a kárt okozza de legalább felét nem nullát, máskülönben egy rendes tanktól is ez várható el.
-
jano_77
nagyúr
válasz
echterion #33529 üzenetére
Én nem vagyok jó játékos, igazából persze szeretnék, de hát a képességeimből csak ennyire futja.
Viszont nekem is ha megnézed atti_2010 a prémium tankkal van a legrosszabb statom - sajnos, bosszant is *aszottul- a többi tankok közül - főképpen, amikkel jelenleg is tolom, nagyjából 50 körül, de többnyire felette van a win rátám. A nyüves Type-al viszont nem tudom a 40%-ot átlépni.
Vagyis szerintem ennyek semmi köze nincs a prém tankokhoz, ki mennyit nyer.
Hacsak az nem, ha azt nem akarja a WG kompenzálni, hogy a prém tankot annyira lehúzza, hogy tulajdonképp akár lehetne sima tank is. -
atti_2010
nagyúr
Ebben a játékban az a legszebb mikor 2 lövést tolsz ugyanoda és az első 400 sebzést csinál a második meg még 2 sem, ezt jó lenne ha végre megoldanák.
-
jano_77
nagyúr
válasz
echterion #33477 üzenetére
Nincs ezen a részletezésen vmi picike hiba?
Nekem eddig mindig úgy adta az összeget, ha prémiumos voltam akkor is, hogy mutatta szürkén, hogy mennyi lett volna, majd fehéren, hogy így prémmel mennyi lett!
De Nálad vmiért ugyan azt a nagy összeget mutatja a prémiummal, mintha nem lett volna prémiumod.
Ez hogy lehet? -
emre
veterán
válasz
diegho #33708 üzenetére
köszi
Közben eszembe jutott, és megnéztem az mwreplay oldalon, volt amikor 7000 körül elég volt hozzá.
Mivel tegnap lett meg rá a T9-es D-10T2C löveg ennek is örülök, mint majom a farkának.A vezetőnek nálam a Smooth Ride (sima utazás) van kifejlesztve, de néha a Clutch Braking-nak (kuplungégető) hiányát érzem. Szerinted melyik hasznosabb?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Csabi04 #33704 üzenetére
T-150 felé vannak a lassabb, jobban páncélozott heavy-k, a KV-1S ágán a fürgébb, gyengébben páncélozottak. Ha van 10-es végcélod (IS-4 vagy IS-7) akkor aszerint dönts. De ha a lassabb ágat is választod, IS-3-ig érdemes elmenni a másik ágon, mert a BL-9 ágyút könnyebb rajta kifejleszteni, mint a 9-es szintű ST-I-en.
-
Csabi04
tag
Most megvan a KV1 és ebből melyik ágat fejlesszem ki? (A válaszoló megindokolna)
-
törölt tag
No azert ahhoz szerencse is kell am. Nekem pl 60%+ volt a winratem t29el 155 meccs korul. De most a t32vel csak 20%
mert ugye nemvolt meg lanctalp, se torony, ezaltal a jo cso se.
nameg egyhuzomban 20 meccsen at igy stock tankkent tier 10 ellen mentem es fasznoob teammel.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest