- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Enzolord
addikt
Lemming train -
sptkyle
senior tag
Pont mult héten kinlódtam géppel és wottal.
D335 2.8GHz@3.3GHz, 1Gb DDR, Ati 4650 1Gb ..... wot tweakerrel minden kikapcsolva, tömörített textura használva, minden minimumon, és átlag 10fps. Bár kevéske volt benne a ram, ennél többre számítottam. -
JackFeryll
őstag
Mit mondtok elfut ez a játék minimum grafikán egy intel gma x4500 vadállat integrált kártyán ?
-
Linkin
senior tag
Nekem Intel I3 kétmagos 3.1-es proci 8Gb Ram AMD 6700 HD 1360*768-as felbontáson minden maxon és 40-50 FPS némelyik mappon 60-70 is szokott lenni
-
nagysandor88
tag
válasz
homeless09 #31187 üzenetére
Milyen lapid van? csak mert nekem egy i3 2330m, GT555 (2GB GDDR5) és fejlesztett grafon szaggat mint a szar...
-
Arpee78
senior tag
válasz
homeless09 #31188 üzenetére
Melyik vagy?
-
homeless09
őstag
Szerintem nem kell kommentárt hozzáfűznöm
-
erikke17
őstag
Eddig mikor inditotam játékot Launcherrel Windows7 UAC kérdezzett, ma azt vettem észre hogy nem kérdez.. Ez mitől lehet? o.O Volt mostanság egy kisebb frissités. Vajon abban lehetett ez módositva?
Másnál hogyvan? -
-
joergie
őstag
válasz
04ahgy #31177 üzenetére
nekem 1280*1024ben megy 4670essel amd235e asrock lapban 2gb rammal, és a vinyó a szűk keresztmetszet, egy 40gb ATA ezeréves cucc, de nekem is megy 30-40fps. nem hiszem hogy a nagyobb felbontás annyira megszedné a vidkarit vagy a procit vagy a ramot.
minimumról kezd el szépen lassan rárakosgatni a grafikai beállításokat, és meglátod mitől ugrik le. -
Fel
addikt
válasz
Bingisz #31147 üzenetére
Érdekes jószág. Egy kicsivel hosszabb, mint a 121, kb. akkora a hull, mint az IS-7-é.
Nagyon sok mindenben hasonlít a tier 10 közepesre, csak az szerintem szinte mindenben jobb nála..Ez az egy löveg van rá, igen. A korábbi 130-as játékban maradt, és az lett a tier 9-es WZ-111 1-4 top ágyúja.
Megy 50-nel, nem mozog rosszul. Kevésnek tűnhet a motorerő, de ez a legkönnyebb tier 10 heavy.
Nekem nem tetszett a korábbi WZ-111 5A, ez egy kicsit talán jobb, de még így sem az igazi.
-
Bingisz
addikt
válasz
SoulReaver #31176 üzenetére
Ha 10-15-öt lősz körönként és 880 az átlag dmg akkor persze hogy nem hoz jól.
Más:
Szeretném visszavenni valamelyik tier 6 tankomat századra:
Az egész hatos kv széria (t150 is ki van fejlesztve), vk3601 (századba konischal gondolnám, prém skúlóval), m4a3e2, m6.
A kv1s-en kívül melyik lenne jó?
Tier 8 századra pedig ezek közül: KV4, Tiger 2, IS3, Panther 2, Amx50-100, vagy T32
Mostanában randomban csak alacsony tierben tolom, (az m103 húzásán kívül) és szeretnék ismét századozni, ezért kérem a segítségeteket a választásban.
Köszönöm előre.
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
1920*1080, noAA, noAF, tankban Medium grafika kiválasztva.
Catalyst 12.11 b11, win7 x64 Prof.
- HD7970 3GB
- 4GB ADATA 1600 CL9
- MSi P55-GD85
- i3-550 @ 3,7GHzMalinovka és Prokhorovka pályákon katasztrofális (20 alatt) az FPS, a többin is max. 30-40.
Mi lehet a szűk keresztmetszet?
Jóbarátomnál i3-2100, HD7750 1GB, 8GB Kingmax 1333MHz mellett folyamatos 50-60FPS, ugyanúgy Medium grafikán Full HD-ben...
HGyu
-
Bingisz
addikt
válasz
SoulReaver #31159 üzenetére
És mennyi vele az átlag dmg-d?
(#31173) csaabz:
Ha jól emlékszem akkor a tier 10 heavy az előző pachban kapott egy jó nagy buffot.
-
echterion
nagyúr
Azért az milyen már, hogy a SP-emet egy 4-es szintű Grille úgy lelövi, hogy lekap egy ezrest, kilövi a tornyomat, plusz meghal az egyik lövészem. Tuti, hogy csak ezek sérültek, egy lövésből, mivel egész csata alatt csak ezt az egy lövést szenvedtem el.
Ja, és arról nem beszélve, hogy ezzel a tankkal csinálhatok bármit, 10-ből 7 csata tuti bukó. Ráadásul 0 penje van, ezt mindenki kerülje el nagy ívben. A lassúságáról nem is beszélek, mire odaérek akárhová, a lényegi dolgok eldőlnek, így szinte beleszólásom sincs a csata kimenetelébe.
-
myckey
veterán
válasz
Patrick76496 #31165 üzenetére
dehogy
még mindig 400 kreditet kapok,ha váltanék -
slayer006
addikt
-
Chris0321
veterán
-
Sanya
nagyúr
esetleg vki linkelne egy "bohóc skin"-t?
-
scyllarus
veterán
válasz
nyunyu #31138 üzenetére
Én hasonló gépen játszom. Dual-Core 2,6 GHz proci (nem C2D), 17" CRT monitor, 1024x768-ban. A 25%-os textúra pack fent van, de előtte is jól ment, inkább placebóból raktam fel. (Mondjuk a videókártyám sokkal jobb, mem. 4GB, de az kiderül, hogy a proci elég hozzá.). Ja és W7 Ultimate az oprendszerem, ami azért többet eszik, mint az XP.
-
Dobi 562
addikt
Köszi. Igazából az ágyú pontatlansága lepett meg. Papíron ugyan kicsivel pontatlanabb a lövege mint a micromaus-é, mégis képtelen voltam vele eltalálni bárkit is... Gold ammo-t én is vittem magammal de még nem lőttem vele. T5 csatában én is a látótávot próbáltam kihasználni de a jelenlegi játékosállomány mellett mostoha feladat a scoutolás...
-
Bingisz
addikt
válasz
SoulReaver #31149 üzenetére
10-et 20-at lősz vele?
Már 10-nek is ha csak a fele sebez, az átlag 1800 dmg lenne. Annyi dmg meg már egész szépen hozna.
Szóval értem én, hogy spórolás, de azért a játékélményen ne rontsunk...
-
SoulReaver
veterán
válasz
Bingisz #31147 üzenetére
Szerintem azért, mert a 122mm-es ágyuba 1000 valamennyi egy skuló... és ha pl nyersz egy csatát és keresel kb 20-30k kreditet akkor abból 10-20 csak a lőszer utánpótlás... ha ki is lőnek+ 7-8-9-10k a javítás...
sajnos a javítás is változó és sztem szarul van kidolgozva, mert ha 50% életed van, akkor is 6k a javítás... ha teljesen kilőnek akkor meg 7-8.. ha ammo rackkal lőnek ki akkor 11k is lehet.. (nekem lyenek a tapasztalataim..) -
Bingisz
addikt
válasz
SoulReaver #31144 üzenetére
Miért a 100mm-es ágyúval?
Szerintem az a tank tökéletes a 122-es ágyúval.Fel:
Mi ez a nagyra nőtt médium tank???
Ezen már nem lehet választani top ágyút?
50-el megy is vagy csak rá van írva?Köszi a válaszokat!
-
csaabz
őstag
Nézem a 8.3 patch leírást, úgy tűnik, az angol tank buff elmarad...
Working as intended -
-
Jól látom, hogy most drágábbak creditben a gold lőszerek?
-
Lizandra1
csendes tag
Sziasztok. Megvettem az IS-t. Alap ágyú van még csak rajta de a kreditemet már megette. mivel lehetne jól farmolni, hogy legalább jól felfejlesszem?
-
KaLeun
senior tag
Hát a Bat. 155-öt nézve csak arra hat nagyon amikor egyedül maradsz vagy a scoutok a nyakadon vannak. Lassabb tolatás, lövés és a célkör visszaszűkülés, torony/forgás mind a közvetlen harcértéket csökkenti. A hp csökkenés miatt hamarabb kinyírnak (már egy T34 is 1 lövésből kiszedhet) és rammolás se lesz túlélhető.
-
nyunyu
félisten
válasz
#48613632 #31126 üzenetére
Felbontástól függ, a haver gépe hasonló, csak a ram 4GB, XP az OS, és valami 1300 körüli felbontáson tolta medium grafikával.
Oldschool 17" CRT elegge limitalja anyamnal a lehetseges felbontast 800x600-ra, esetleg 1024x768-ra.
szerk: Mondjuk a 7600GT a framebuffer miatt lehet, h kevés lesz
256MB-s a kartya.
-
vhw
addikt
válasz
Dobi 562 #31131 üzenetére
Ha top tank vagy akkor csak aprítani kell a piciket vele, T4es csatában is még lehet vele lőni, a legtöbb 4es tank legalább oldalról átlőhető. Na T5-ben ott szinte csak scoutolás a feladat.
(nekem van benne vagy 10-15 prem ammo is, ha valami igen kemény szorít sarokba, vagy nagyon nyerni akarok) -
sith7
félisten
köszönöm a válaszokat , .. megkeresem
-
Sanya
nagyúr
melyik a legutolsó "bohóc" skin, amelyet karban is tartanak?
-
Jolet
őstag
köszönöm! akkor nem kímélem őket többé
-
Dobi 562
addikt
Ugye jól emlékszem, hogy neked van T-15-öd? Mintha régebben írtad volna, hogy vettél egy ünneplős tankot a VK2801 legénységének.
Pár jó tanács kellene, hogy érdemes használni, mire érdemes odafigyelni vele kapcsolatban. Mert én is vettem egyet, de nagyon nem érzem a masinát.
-
Jolet
őstag
nem sejtem :-(
-
Jolet
őstag
már akartam kérdezni kik ezek a kék tankok?
ma az egyiknek az első dolga volt, hogy hátulról szétlőjjön -
Dobi 562
addikt
válasz
kisokos96 #31120 üzenetére
Annak nincs köze a prémium fiókhoz. Nekem prémium fiókkal is vannak olyan szériáim amikor képtelen vagyok átütni bármit is, meg akad olyan is, amikor mozgásból is betalálok. Ez csupán a random faktor kiszámíthatatlanságán múlik.
(#31121) Timyyy : te meg mióta vagy itt moderátor? Inkább magyarázd el neki, hogy miért butaság amit ír...
(#31128) Jolet: csapatsebzés miatt "büntetésből" bekékült tankok. Illik rájuk odafigyelni, mert nagy részük nem véletlenül lett "teamkiller". Egyébként büntetlenül kilőheted őket, még akkor is ha csapattársak.
-
nyunyu
félisten
Mennyire jatszhato a jatek egy regebbi gepen?
C2D 2GHz+2GB+7600GT. -
vhw
addikt
válasz
Imilenni #31108 üzenetére
A Tiger ha jól tudom a KV-1 és KV-2 miatt lett hadrendbe állítva.. szóval ne hasonlítsuk az IS-t a Tigerhez...
OK ne hasonlítsuk.
a KT-hoz kell hasonlítani...
Ööö...
Na most a KV tankokra a német válasz a Tigris volt, erre léptek a szovjetek egy IS-t. OK nem fair hozzá hasonlítani, hisz pont a Tigris tulajdonságainak ismeretében készült, leküzdeni azokat, tehát elvben jobbnak és/vagy egyenlőnek kell lennie vele.A KT pont az IS széria ellen készült, mivel már a Tigris fénye megkopott, kellett valami erősebb. Tehát ez most a németek válasza volt a szovjet fejlesztésre.
Bocsánat miről is beszélünk? A Tigrist ne hasonlítsuk az őt követő, kifejezetten vele szembeállított harckocsival, hanem az IS-t hasonlítsuk az őt követő német típushoz? Akkor legyünk már következetesek... ha egyik esetben nem helyes az összehasonlítás, a másikban sem lehet az.
-
Timyyy
őstag
válasz
kisokos96 #31120 üzenetére
Fáradj át az off topicba az ilyen és ehhez hasonló okfejtéseiddel légyszíves...
-
kisokos96
csendes tag
kezdem azt hinni hogy ebbe a prémium fiókban van valami
11 kor járt le addig engedett nyerni meg átlőttem mindent azóta a gold amo is le pattan és csak 30 % a winrátám elötte 70% volt
tudom jönnek az okosok és megmagyarázzák hogy elfelejtettem játszani -
sith7
félisten
Mi az a mod, ami mutatja, hogy csata közben mennyi sebzést vittem be, illetve kit lőttem ki ?
A képernyő tetején, középtől balra van ... legalábbis ott láttam egy videón -
virkir
veterán
válasz
kanyipicske #31112 üzenetére
Meg be kell zárni. Akkor csinálja meg.
-
Sanyi.mTs
addikt
kipróbáltam a játékot, w7 alatt
majd másnap nem akart indulni, a WOT ikon is "semilyenné" változott.
user felhasználóval játszanék (biztonsági okokból), de szükség esetén meg tudom adni az admin jelszót.
ha játszani akarok újra kell tennem a klienst, ami csak kilépésig működik rendesen.mi lehet a probléma?
-
virkir
veterán
válasz
kanyipicske #31109 üzenetére
Először el kell indítani, akkor csinál egy profilt felhasználóneved_eu néven és megcsinálja a html fájlt.
-
Imilenni
addikt
válasz
Remus389 #31107 üzenetére
A Tiger ha jól tudom a KV-1 és KV-2 miatt lett hadrendbe állítva..
szóval ne hasonlítsuk az IS-t a Tigerhez...a KT-hoz kell hasonlítani...ezért is szarták el az egészet na m1...az igaz hogy a T-34-ek jobbak voltak a korai PzkpfwIV-hez képest...
Ui: Nem kioktatásból írom..még mi elött félre értenéd!
-
Remus389
veterán
-
Atlantis
veterán
-
Enzolord
addikt
válasz
Simulacrum #31065 üzenetére
Azt Ne felejtsd el, hogy ha Tier 10ben vagy, akkor csak nálad kisebbek lehetnek az ellennél, vagy egyenlők, ezért úgy valamivel könnyebb játszani... Ezért jobb a statod vele, mint a kisebb tankokkal.. Aki nem vérprofi, hanem átlagos, mint Te, vagy Én, annak ez nagyon számít...
Ennek ellenére ugyan úgy el tudom szekszuálni a Tier 10es meccsemet is, mintha Tier8 ban Top vagyok, de nem annyira, mintha a legalján lennék... -
joergie
őstag
válasz
Diarmand #31097 üzenetére
te hoztál 1v1-es példát(téged nem tud körberohangálni egy med....amíg nincs lelőve a lánctalpad
), és csak onnan vettem az információkat, amit írtál, és arra reagáltam.
Nemtudom mire gondoltál most, nem érdekel mivel mennyi csatád van/volt.
randomban akkor is a med az isten, akár azt mondom akár nem, mert spot központú a játék, ha nincs spot, nincs mit lőni-veszít a csapat. -
Fel
addikt
Emberek! Elindult a 8.3 teszt! Az eu oldalon még nincs kint a hír, de már lehet szedni. Akinek van indítsa el a legutóbbi tesztkliens launcherét, vagy le kell szedni ezt a webinstallert és egy önálló könyvtárba telepíteni.
Itt a hír az NA oldalról: [link] Egész hosszú a lista, amiben az artista rebalansz van felsorolva..
Alapvetően mindenhol hp csökkentés van, növekszik a szórás, romlik a terepjárás, mozgékonyság.A kínai techtreeben a változás az lett, amit pletykáltak, azaz a tier 10 heavy-t lecserélték a WZ-111 5A helyett a 113-ra.
--------------------------------------------------------------------------------------
Amíg lejön a kliens update (~4,1GB..), addig lehet nézni egy pár humoros videót: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest