Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OnePlus Pad 3
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Mcray senior tag válasz  04ahgy

üzenetére 04ahgy

üzenetéreSajnos gyors nehéz tankok ellen normális taktikám nincs, ha én tetűvel vagyok  Azt ajánlották, hogy láncoljam le őket és röhögjek, ahogy keresztbe állnak előttem az oldalukat mutatva. Jelenleg ezzel próbálkozom, de könnyebb mondani, mint csinálni Azt ajánlották, hogy láncoljam le őket és röhögjek, ahogy keresztbe állnak előttem az oldalukat mutatva. Jelenleg ezzel próbálkozom, de könnyebb mondani, mint csinálni   A vicc az, hogy míg a Hellcatre már alap állapotban nagyon ráéreztem, a T49-cel még az összes Hellcat-es tapasztalatommal sem bírok ráérezni. Hasonló, de mégis más. Nekem T49-re írhatna valaki egy hasonló összefoglalót, mert a legjobb eredményem vele 6 kill egy tier 5 csatában, ahol szerencsétlen 3-4-5- ös tankokkat szopattam szét. Nagyobb tierben a Hellcattel ellentétben, teljesen lúzer vagyok T49-cel. 
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Azt ajánlották, hogy láncoljam le őket és röhögjek, ahogy keresztbe állnak előttem az oldalukat mutatva. Jelenleg ezzel próbálkozom, de könnyebb mondani, mint csinálni
 Azt ajánlották, hogy láncoljam le őket és röhögjek, ahogy keresztbe állnak előttem az oldalukat mutatva. Jelenleg ezzel próbálkozom, de könnyebb mondani, mint csinálni