Aktív témák

• Diarmand

senior tag

diegho: Pont, hogy a T-50-2 fog kinyírni 1v1-ben simán, de ha van veled szemben egy IS-3 és egy T-50-2 és te leszarod a T-50-2t halott vagy, hiszen bemegy a hátadba és szétszed pillanatok alatt, ha meg a T-50-2t kezded el kergetni az IS-3 lő szét. Pont erre való a T-50-2, Chaffe, VK és egyéb gyors light tankot, az ilyen manőverekkel lehet eldönteni csatákat. Én bármikor rámegyek az egyedül kóricáló E-75re light tankkal, mert ha nem lő ki egy lövésből, akkor vagy kinyírom mire segítséget kap, vagy a csapatom öli meg, amíg velem foglalkozik.

Csillagvirág, a t50-2 nem üt át egyik ágyújával sem bárhonnan lő. Csak ha nagyon-nagyon szerencsés, talán a valagamba beleszúr egyet-kettőt. Sem chaffe vagy a többi scout. Teszteltük. Nekem ugrott egy Chaffe, T50-2 meg volt még valami talán egy t49 poénból. A VK2801 nem elég fordulékony.
    Ezekkel akarsz megszivatni egy T9 heavyt? :D Az IS8-at elhiszem, hogy megtudod, azt bármi meg tudja.
    Az AMX 13-asok tudnak bántani hátulról vagy a nagyobbik oldalról, de kikörözni...
    Ez a "csapatom megöl" dolog meg ne az optimális esetet vedd alapul. Ha nincs ott a csapat, akkor mi van? ;)

joergie: te hoztál 1v1-es példát(téged nem tud körberohangálni egy med....amíg nincs lelőve a lánctalpad :DDD), és csak onnan vettem az információkat, amit írtál, és arra reagáltam.
    Nemtudom mire gondoltál most, nem érdekel mivel mennyi csatád van/volt.
    randomban akkor is a med az isten, akár azt mondom akár nem, mert spot központú a játék, ha nincs spot, nincs mit lőni-veszít a csapat.

Másik kedvencem. És ha Neked van lelőve a lánctalpad? Még neked is megyek a sok tonnámmal ;)
    Az 1v1-es dolgot meg nem én kezdtem, de ez már óvoda. Én csak azt írtam, hogy nem köröz ki semmi.

Btw tudnál mondani egy online játékot ami nem spot központú? Micsoda érv :D Felderíteni meg nem a medeknek kellene, hanem a skótoknak, akik nem érnek rá, mert engem fognak berohanni, egy magányosan kószáló E75-öt :D
    Nem nézem én le a közepes tankokat csupán arról van szó, hogy mindkettő másra jó. De ha betámad egy med jobbak az esélyei egy heavynek. Nem ő győz mindig, csak jobbak az esélyei.

Elhiszem, hogy nem érdekelnek a statjaim - és télleg, kit is érdekelne? -, de én nem tértem át másik nehéztankra 2-300 meccs után. ~1200 meccsem van E75-tel. Szvsz jobban ismerem azt a tankot mint bárki itt a fórumon. (tévedés nincs kizárva ;) )

Aktív témák