- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Ez szép, grat.
Nálam totál bukta volt a hétvége, szombaton és tegnap mínuszos nap volt, vasárnap egészen jól ment. Azért az előzetes terveim közül volt ami összejött, pl.: nem csaptam szét a billentyűzetet, mert a "leszarom-tablettát" minden nap bevettem még reggel.
Amúgy se a E75, se az E50, se a GWT nem kapta meg a nagyobb ágyút, mert nem jött össze az XP. E75 megkapta lánctalpat és a tornyot, ennyi sikerült vele. Ellenben hál'Isten a Ferdi befejezte a pályafutását, mert meglett a JT-re az XP, persze kredit nincs rá.
Amerikai gépek tették a dolgukat, ment a gyűjtögetés, az orosz vonalat meg parkolópályára tettem, talán egyszer majd megveszem az IS-3-mat, de a németek és az amcsik fontosabbak. Ma eladom az IS-t és az Aladárt, így lesz tőke vagy a JT-re, vagy a Bélára, még nem tudom, melyiket vegyem meg. 3002-et is kéne vennem, hogy az esetleges német med ágra elkezdjek gyűjtögetni, elhatároztam, hogy a német fát teljesen megcsinálom.predator00: akkor jót kezdtél, ott a németek még jók, talán T6-ban van lemaradva a JagdPzIV. Ámbár az amerikaiak is igen élvezetesek azon a szinten, T82 és T49 is remek kis gépek. Franciát annyira nem szerettem arról a szintről, azokat gyorsan átléptem, az orosz T5-gépet meg lebutították azóta, így arról inkább nem nyilatkozok, hogy milyen lett.
ollie: én tegnap akadtam össze az eddigi leggyengébb játékossal, ő volt Löwe-vel a top heavy, felette voltam én a listában E50-nel...végig mögöttem kushadt a nyomorult, kettőt lőtt, abból egyik engem talált el, a másik senkit. A legszebb, hogy túlélte a galád, mert befoglalták a bázist, mielőtt odaértek volna kilőni.
Aktív témák
- Borderlands 4
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest