-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
AlexWolf
üzenetére
Köszönöm.
nálam jelenleg most éppen a dokkolós fajta van és nagyon gyakran nem érzékeli a billentyűzet a dokkolót, nem kap jelet és csak állok egy helyben a tankkal, mint a hülye gyerek. éppen ezért ilyet nem szeretnék újra. vagy mini USB stickes-t vagy vezetékest, hogy ne legyen ilyen gondom többet.
Microsoft termékek?
Amúgy a Logitech tényleg nagyon jó, itt bent a cégnél is az van. (Logitech K520 + M310)(#13941) diegho: sosem volt gamer billentyűzetem és - valszeg - éppen ezért nem tudom elképzelni, hogy miért jó, ha még több gomb van egy bill-ten?

Nekem az is sok, ami most van, egyszerűen nem használom ki az összes gombot, ami a beállításon belül szerepel. nincs annyi ujjam :-)MÁS: hogyan tudom azt megtenni, hogy ha haladok a tankkal, és meglátok egy ellent, akkor ha megállok, ne ringatózzon a szutyok tank le-fel, mert így nem tudom becélozni. mire megáll a tankom nyugalomba addigra kapok 2-3 lövést.

Aktív témák
- Garmin Forerunner 570 málna 42 mm
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest