Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Mcray senior tag válasz  jano_77

üzenetére jano_77

üzenetéreKlánunkban két lány van. Az egyik nem normális (nem jó értelemben...). A másik egy tündér. Artyt hoz századba és szétcincál mindenkit, akit mi nem bírunk nehéz és közepes gépekkel  Soha egy rossza szava nincsen. A másik lány azzal nem tisztel meg minket, hogy beleszól TS-en, hogy "anyátok" vagy valami. Úgy kell könyörögni, hogy belépjen TS-re hogy legalább halljon minket, erre minden csatában 15 parancsomat megkérdőjelezi a chatben írkálva mint egy írónő, és csak azért sem azt csinálja, amit kérek, mert szerinte hülye vagyok és különben is ki a FFFF vagyok én hogy utasítgatom...?A klán második emberének kellett tegnap csata közben helyre rakni a csajt, hogy fejezze be a szarakodást és csinálja azt amit mindenki más és nézzen rá a scoreboardra, hogy milyen bénán irányítottam addig... Ezek után olyan béna volt, öt csatából csak egyben volt értékelhető a teljesítménye. Írtam neki, hogy szép volt, erre megint elküldött melegebb éghajlatra, hogy ne legyek vele szarkasztikus. Még egy ilyen belső lehúzó emberrel is mindent nyertünk ez után.Az ilyen antiszoc miért van klánban? Soha egy rossza szava nincsen. A másik lány azzal nem tisztel meg minket, hogy beleszól TS-en, hogy "anyátok" vagy valami. Úgy kell könyörögni, hogy belépjen TS-re hogy legalább halljon minket, erre minden csatában 15 parancsomat megkérdőjelezi a chatben írkálva mint egy írónő, és csak azért sem azt csinálja, amit kérek, mert szerinte hülye vagyok és különben is ki a FFFF vagyok én hogy utasítgatom...?A klán második emberének kellett tegnap csata közben helyre rakni a csajt, hogy fejezze be a szarakodást és csinálja azt amit mindenki más és nézzen rá a scoreboardra, hogy milyen bénán irányítottam addig... Ezek után olyan béna volt, öt csatából csak egyben volt értékelhető a teljesítménye. Írtam neki, hogy szép volt, erre megint elküldött melegebb éghajlatra, hogy ne legyek vele szarkasztikus. Még egy ilyen belső lehúzó emberrel is mindent nyertünk ez után.Az ilyen antiszoc miért van klánban? 
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Soha egy rossza szava nincsen. A másik lány azzal nem tisztel meg minket, hogy beleszól TS-en, hogy "anyátok" vagy valami. Úgy kell könyörögni, hogy belépjen TS-re hogy legalább halljon minket, erre minden csatában 15 parancsomat megkérdőjelezi a chatben írkálva mint egy írónő, és csak azért sem azt csinálja, amit kérek, mert szerinte hülye vagyok és különben is ki a FFFF vagyok én hogy utasítgatom...?A klán második emberének kellett tegnap csata közben helyre rakni a csajt, hogy fejezze be a szarakodást és csinálja azt amit mindenki más és nézzen rá a scoreboardra, hogy milyen bénán irányítottam addig... Ezek után olyan béna volt, öt csatából csak egyben volt értékelhető a teljesítménye. Írtam neki, hogy szép volt, erre megint elküldött melegebb éghajlatra, hogy ne legyek vele szarkasztikus. Még egy ilyen belső lehúzó emberrel is mindent nyertünk ez után.Az ilyen antiszoc miért van klánban?
 Soha egy rossza szava nincsen. A másik lány azzal nem tisztel meg minket, hogy beleszól TS-en, hogy "anyátok" vagy valami. Úgy kell könyörögni, hogy belépjen TS-re hogy legalább halljon minket, erre minden csatában 15 parancsomat megkérdőjelezi a chatben írkálva mint egy írónő, és csak azért sem azt csinálja, amit kérek, mert szerinte hülye vagyok és különben is ki a FFFF vagyok én hogy utasítgatom...?A klán második emberének kellett tegnap csata közben helyre rakni a csajt, hogy fejezze be a szarakodást és csinálja azt amit mindenki más és nézzen rá a scoreboardra, hogy milyen bénán irányítottam addig... Ezek után olyan béna volt, öt csatából csak egyben volt értékelhető a teljesítménye. Írtam neki, hogy szép volt, erre megint elküldött melegebb éghajlatra, hogy ne legyek vele szarkasztikus. Még egy ilyen belső lehúzó emberrel is mindent nyertünk ez után.Az ilyen antiszoc miért van klánban?