-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Így igaz. Mivel végig mögöttem volt, nem tudtam visszabújni időben és bekaptam egy arty-találatot, utána még belém is lőtt hátulról...szidta mindenki a csapatból, de nem válaszolt semmit...a 68 vagy a korára, vagy az IQ-jára vonatkozik, egyikkel se kéne ilyet játszania. Aki direkt csinálja, az vissza szokott pofázni általában. Szerencsére nem sűrűn akadok ilyenekkel össze, de ez annyira béna volt, hogy még a nevét is megjegyeztem. Nagy settenkedő lehet, mert a túlélési aránya jobb, mint az enyém...
Más: én is a Logitech-et preferálom egérben, bill-ben meg A4Tech. Aztán kétlem, hogy ennek akkor jelentősége lenne egy-egy csata kimenetelére.
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest