Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Így igaz. Mivel végig mögöttem volt, nem tudtam visszabújni időben és bekaptam egy arty-találatot, utána még belém is lőtt hátulról...szidta mindenki a csapatból, de nem válaszolt semmit...a 68 vagy a korára, vagy az IQ-jára vonatkozik, egyikkel se kéne ilyet játszania. Aki direkt csinálja, az vissza szokott pofázni általában. Szerencsére nem sűrűn akadok ilyenekkel össze, de ez annyira béna volt, hogy még a nevét is megjegyeztem. Nagy settenkedő lehet, mert a túlélési aránya jobb, mint az enyém...
Más: én is a Logitech-et preferálom egérben, bill-ben meg A4Tech. Aztán kétlem, hogy ennek akkor jelentősége lenne egy-egy csata kimenetelére.
Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest