- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

sziasztok! tegnap feltettem ezt a csodát, gondoltam kipróbálom, és egész jó.  még sehol sem vagyok gyakorlatilag, egy négyes szintű német tanknál járok, (valami hosszú nevű 38-as van benne még sehol sem vagyok gyakorlatilag, egy négyes szintű német tanknál járok, (valami hosszú nevű 38-as van benne ) és igazából azt akartam kérdezni, hogy normális az, hogy ennyire láma eredményeket hozok mindig? ) és igazából azt akartam kérdezni, hogy normális az, hogy ennyire láma eredményeket hozok mindig?értem ez alatt, hogy szinte minden esetben az alsó negyedben vagyok a meccseken - magyarán majd mindenki erősebb nálam - és akármit csinálok, ha mázlim van akkor is max. 2 ellent ha kiszedek, ha éppen nem egy bitang 8-assal találkozom először. ilyen gyenge gépekkel van valami normális taktika? vagy bújjak el egy bokorban és imádkozzak, amíg össze nem jön az XP valami normális tankra? amúgy a játékot megértettem, fejlesztés megy, legénységet képzem, igyekszem csapatban járni és figyelek a térképre, keresem a fedezéket, szóval volt már pár nagyon jó és hosszú csatám, de mondjuk az 50-ből ha 5. szóval így az elején mi a nyerő taktika? ha van... köszi!  
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

még sehol sem vagyok gyakorlatilag, egy négyes szintű német tanknál járok, (valami hosszú nevű 38-as van benne
 még sehol sem vagyok gyakorlatilag, egy négyes szintű német tanknál járok, (valami hosszú nevű 38-as van benne  ) és igazából azt akartam kérdezni, hogy normális az, hogy ennyire láma eredményeket hozok mindig?
 ) és igazából azt akartam kérdezni, hogy normális az, hogy ennyire láma eredményeket hozok mindig?