Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Gaming notebook topik
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz
mámeginmiva
üzenetére
vga ram hiba, vagy driver
-
S1M0N
senior tag
válasz
mámeginmiva
üzenetére
Ilyesmi csíkok a grafikus kártya drivere miatt szoktak előjönni, vagy esetleg tuning miatt.
-
mámeginmiva
csendes újonc
Hali!
Remélem, hogy nézi még valaki a fórumot és tud segíteni. Újra elővettem a Witcher első részét egy kis időtöltésnek (ha éppen van). Viszont csíkos a kép. 3 verziót is letöltöttem, mindegyiknél ilyen. Csak ennél a géjmnél, másiknál nem csinálja. Még az őskori gépemen is remekül futott anno, most nem tudom, mi nem tetszik neki. :/ Itt egy kép, amin még elég kevés a csíkok száma, ennél sokkal rosszabb szokott lenni.

-
bagyesz70
csendes tag
Sziasztok,
Segítség kellene. Megvettem az eredeti játékot a CD Galaxsisban. Telepítettem, patcheltem, magyar, elindult a játék. Rögtön az elején az első gyakorló küldi végén meg kéne innom egy villámfőzetet, hogy kimenjek a kapun, de sehol nem találom az inventorymban. Mi lehet a baj? WIN 10 Pro 64bit a rendszerem.
Köszi
-
Rony949
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
Először is fuck you! Nagyon irigy vagyok most rád.

Másodszor: Nyugodtan kezdd el hardon. Én először normálon játszottam ki és egy-két résztől eltekintve gyerekjáték volt minden. Az eleje kritikus lehet, sokan ott adják fel és szarozzák le a játékot, de ha túl vagy az elején, onnantól nincs megállás. Na meg őszintén szólva (és másodszori végigjátszásra) nem olyan nehéz a hard fokozat, úgyhogy szerintem próbálkozz meg azzal.
Ha megcsinálsz közel minden egyes mellékküldetést, akkor nem nagyon lesznek anyagi problémáid, viszont ettől eltekintve figyelj oda a pénzedre, mert (főleg az elején) gyorsan elfogyhat. Tanulj meg takarékoskodni!
Ments rendszeresen! Sajnos a játék motorja már 2007-ben is elavultnak számított és bizony képes kifagyni vagy bebugzódni. Szerencsére a 40-50 órás végigjátszásomnál erre nem volt példa pár alkalmat leszámítva, de biztos ami biztos. (aki már otthon van az RPG-kben azok már alapból gyakran mentenek megszokásból, ha te is ilyen vagy, vedd úgy hogy meg se szólaltam)
Köbö most ennyi jut eszembe. Jó szórakozást! Fogalmad sincs hogy mekkora kalandba kezdtél most bele.

-
Archttila
veterán
És eljött végre az idő amikor is belekezdek ebbe a már igen régen vár kalandba.
Az első két rész már egy ideje része a STEAM library-nek, így arra gondoltam kijátszom őket, hogy teljesen legyen a történet mire belefogok a 3. részbe.
Tippeket, ötleteket jó tanácsokat szívesen fogadok!
-
ljs2
csendes tag
Ott sem ment.
DE eljutottam ide.
Fotót kellett feltölteni és egy héten belül elérnek.Azért azt el kell ismerni, hogy nem semmi a cég játék-támogatása!
Le a kalappal!Már csak az a kérdés, hogy ugyanez vár rám a dobozos W2-vel is?
(Szintén régi vásárlás.)
Mert az 1.5-ös patch után az jön!
Utána a (dobozos) W3, majd a (dobozos) W3 HoS, majd -ha még élek- W3B&W.Segítségedet köszönöm! Szerintem ennél több jót már nem tudsz tenni velem!
Legyen szép napod!

-
ljs2
csendes tag
Az oldalon az 1.4-es patch-hez való nyelvi fájl van.
A dobozban 8-5-5-5-5 karakteres a kód és a következő sorba "THE WITCHER" felírat van, ugyanolyan betűtípussal.
A GOG-on meg még segítséget sem kérhetek, mert bár regisztráltam, de nem vettem semmit (így nem is írhatok nekik). :-( -
S1M0N
senior tag
Elvileg 17 karakteres kód kell, kötőjelek nélkül, egyben.
A Witcher 3 topikjában írták, a hivatalos oldalról le tudod tölteni a patchet. Updates fül.
-
ljs2
csendes tag
Közben kipróbáltam a regisztrációt.
Nem ment.
Hozzá kell tenni, hogy már nagyon régen vettem ezt a dobozos TWEE példányt.
Ebben még a www.cdprojekt.hu/regisztracio
oldalra (már nincs meg) kellett volna beírni a kódot.
A GOG az alábbi hibaüzenetet dobja:This code doesn't look like one of ours. Please check that you entered the code correctly.
Some characters, like 0 & O, or 1, I & l, can look similar in print.
Ilyenkor mi van?
-
S1M0N
senior tag
Igen, a dobozban található kódot kell beírnod.
A 2. kérdésedet nem igazán értem, mind a 3 Witcher játék fenn van GoG-on, az a CD Projekt hivatalos webáruháza, ők készítették a Witcher játékokat.
GoG-ra be tudod regisztrálni a dobozos Witchereket, meg a kiegészítőket is, ha dobozosan vennéd meg (és találsz még).Steam-re külön kell megvenni az alapjátékokat, a 3. rész 2 kiegészítőjénél van olyan, hogy vagy Steam, vagy Origin, vagy GoG példányt aktiválhatsz vele, de csak az egyikre.
-
S1M0N
senior tag
Dobozos verziód van?
Mert akkor egyszerűbb lenne, ha GoG-on beregisztrálnád, aztán letöltenéd onnan, nem kell patchelgetni még külön.Vagy vedd meg Steam-en, most le van árazva (ahogy a másik két rész is).
-
ljs2
csendes tag
Segítséget kérek!
W3 előtt végig akarom játszani az összes előző részt.
TWEE-t végigtoltam.
Telepítettem az 1.5 patch-et, de nincs meg a hozzá való nyelvi csomag.
Itt az 1.4-hez (ez az EE) való van.
(Kipróbáltam, még a dátuma is 1 évvel korábbi, 2008-as.)
Itt úgy tűnik jó csomagot lehetne letölteni, de már nincs meg a fájl ezen a helyen.Valaki feltöltené/elküldené az adott nyelvi kiegészítőt?
Köszöni: ljs2
-
fpeter07
veterán
Egyébként nem tudom mikor hallottam utoljára ekkora beszólást videojátékban. Geralt mondja a halálnak: "Ich hatte schon befürchtet, Ihr würdet Schach vorschlagen." [link] Ezzel a szinkronnal zseniális volt.

Az nem volt világos számomra, hogy Azart hogy sikerült egy kardcsapással megölni. Mindenesetre fair a játék, mivel előtte 10x haltam meg, mintha egy Tekken mérközést néztem volna, nem tudtam felkelni a talajról. Nem tudtam semmi italt sem használni, mert Geraltnak a torkában dobogott már a szíve a 80-as toxicitás miatt. De szép harc volt na.
A következő időszakban igyekszem kerülni a játékot. De végső videó alapján jó lesz a folytatása is.
-
irhejja
tag
Sajnos valami bug miatt eltűntek a mentéseim... Szóval újra kellett kezdenem, most megint Chapter 3.
Mivel nincsenek achievement-ek, úgy döntöttem saját célokat fogok kitűzni magamnak, az egyik az lenne, hogy elérjem a "maximális" 50-es szintet. Elég sok grind lesz majd... Szerencsére a mocsárban elég komolyan lehet aprítani, főleg éjjel

Kicsit viszont elbizonytalanodtam, eredetileg a semleges utat akartam választani, de egyre szimpatikusabb az order is...
-
fpeter07
veterán
Csodálatos játék. A végén átment mészárlásba, de akkor már egészen más célokért is küzdöttünk.
Spoiler
Akkor tulajdonképpen Alvin volt a nagymester? Vagy ez sosem fog kiderülni? -
fpeter07
veterán
Az óriáspók feladta a leckét rendesen.

Egyébként az miért van, hogy néha nem sikerül a varázslat? Akarok csinálni tűzgolyót, erre csak energiát vesztek.
-
fpeter07
veterán
Egészen elképesztő hangulata van a játéknak. Szép világot mutat be, csak az élőlények teszik rémálommá az egészet. Most vagyok az 5. fejezetben, kínzó harc dúl a városban...
szerk: Egyébként 2 gb ram van most a gépben. Ha sok ember van egyszerre a képernyőn, akkor vannak problémák. Sajnos ki kellett vennem a másik ramot, mert vagy hibás, vagy nem tud a másikkal kooperálni. -
fpeter07
veterán
Jó volt a chapter 3 fináléja. Sokszor meghaltam, mire rájöttem, mit akar a játék. Simán szembementem volna a királynővel, csak instant halál volt sajnos.
-
irhejja
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Most én is a semleges endingre fogom kijárni, azt a mentést szeretném továbbvinni a Witcher 2-be. Ott nem tudom pontosan milyen lehetőségek vannak, mert még nem játszottam soha vele, de ha van semleges ending akkor ott is arra fogok törekedni és azt fogom átvinni Witcher 3-ba.
-
Creative997
őstag
válasz
irhejja
üzenetére
Ja igen, összességében (bár nem olvastam a könyveket) a semlegességre törekednek. Amikor így vittem végig, folyamatosan azt kaptam az arcomba, hogy választanom kell, nem mehetek végig úgy, hogy nem választok oldalt (persze mindegyik fejezetben van olyan esemény, ahol választani kell).
Végigvittem úgy is, hogy valamelyik oldal mentén, nem is tudom, talán ha az emberekkel voltam, az kedvezőbb volt -
irhejja
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Azt tudom, hogy az első rész végigvihető "semlegesen", bár az sem teljesen semleges ha belegondolsz (nem akarok spoiler-t).
Inkább úgy általánosságban gondoltam a Witcher világra, a könyvekben is ez a folyamat megy le és a játékokban is, Geralt egyre inkább belekeveredik a nagy játszmákba, ha akarja ha nem
Szóval kicsit elvontabb értelemben gondoltam, nem konkrétan a Witcher 1-re. -
Creative997
őstag
válasz
fpeter07
üzenetére
Az egyiket egy barlangban találod, ami Vizima falai alatt húzódnak (az öreg malom melletti híd túloldalán a folyópart mentén). A másik meg a mocsárban, csak már nem emlékszem, hogy az emberevő csávó házának a környezetében vagy pedig az egyik mocsári út mentén, ami a Melitele oltárhoz vezet. Bár nem vagyok 100%-ig biztos, mert az elsőt amit írtam a barlangban, azt csak az 1. fejezetből tudod elérni (Vizima külvárosa), a mocsarat viszont csak a 2. fejezettől (Templomnegyed), viszont neked most egyszerre vannak meg. Szóval biztosan már min a 2. fejezetnél tarthatsz
(#2062) irhejja
Haverom olvasta a könyveket (aki amúgyis szeret olvasni) és azt mondta az egyik legjobb, amit valaha olvasott, ő is csak ajánlani tudja -
irhejja
tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Igen, ezért is imádom a Witcher világát, nyers, gyakran brutális/beteges és eléggé összemosódnak a "jó és a rossz" oldalak/felek. Az egyik fő motívum az, hogy a Witcherek semlegességre törekszenek, de végül is nem sikerül nekik.
Nagyon ajánlom a könyveket is azoknak akik nem olvasták még őket!
A grafika amúgy tényleg nem olyan rossz mint, ahogy azt sokan mondják, főleg textúra modok használatával. Van ami teljesen hű marad az eredeti játékhoz, csak a felbontást javítja fel. Így megmarad az eredeti design/elképzelés, de főleg közelről, sokkal jobban néz ki a játék. AMD DSR-el 3200x1800 felbontásra állítottam, és mindent maximumra húzva meglepően szép a játék.
-
fpeter07
veterán
válasz
irhejja
üzenetére
Anno mondták nekem néhányon, hogy készüljek fel a ronda grafikára. Hát tökre meglepődtem a játékon. Alapbeállításokat használtam a mocsárig. Aztán ott kicsit zavaró volt a látótáv, mivel előttem bukkantak fel a fák, bokrok, nem lehetett látni a menekülési útvonalakat. Ott felnyomtam mindent maxra. Sokat nem változott a játék, kicsit élesebb lett a kép, de a látótáv szépen megnőtt. Bár hozzáteszem azt is, hogy mindig elámulok azon, hogy a prince of persia első részének milyen szép grafikája van egyes helyszíneken.
(#2059) Creative997: Engem csak Shani mamája zavart. Olyan szívesen kinyírtam volna, állandóan kidobott. 3x kellett bemennem néha, hogy beengedjen... Szerencsére a kissrác átvette a helyét. Ő legalább nem kérdezősködik.
Ha már a karaktereknél járok, elég beteg emberek vannak. A fejlesztők itt kiélték a vágyaikat rendesen. Pl. ott van a mocsaras emberevő manusz... -
irhejja
tag
A Witcher 3 láz engem is utolért és gondoltam akkor már "sorra veszem" a 3 játékot.
GoG féle Witcher: The Enhanced Edition változattal játszom, remek játék, nagyon érdekes és különleges, "felnőtt" a világa (a könyveket is elkezdtem olvasni, már a 4-nél tartok, nagyon ajánlom őket!). Viszont érezni a játékon az idő vasfogát, szerencsére egész jó modok vannak már hozzá.
Nem tudom volt-e már itt, de EZ a leírás (angolul, ugyan) hasznos lehet azoknak akik kicsit tuningolni szeretnék a játékot...
Én csak a vizuális modokat használom, de azokkal nagyon meg vagyok elégedve, nagyot dobnak a látványon.
-
fpeter07
veterán
Ha van 3 vörös meteoritom, hogy tudok belőle fegyvert csinálni? Az kovácsoknál nem jelenik meg ilyen opció. Érdekelne, hogy mit ad.
-
fpeter07
veterán
Az összes küldit már nem fogom tudni megcsinálni, mert kettőt elbuktam. Volt az elveszett gyerek a mocsárban, meg az elf srácnak nem tudtam átadni egy levelet, mert nem volt a druidáknál. Egyszerűen eltűnt a fickó az éterben.
A képességfa az nagyon jó. Eleinte gyenge volt a főhős, de most már azért lehet vele pusztítani.
Hány fejezetes a játék? -
S1M0N
senior tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Én többször is azért hagytam abba anno, mert egyszerűen túl hosszú volt, és beleuntam...
A második rész miatt vettem meg az első játékot, de utóbbit sokáig hanyagoltam, és ahogy írtam, többszöri nekifutásra sem sikerült végigjátszani.Aztán idén, a 3. részre várás miatt újra elővettem, és 75 óra alatt kimaxoltam a játékot, minden melléküldetést megcsináltam, és nagyon élveztem. Pedig mai szemmel az átvezetők kifejezetten viccesek szerintem, de játék közben azért lehet gyönyörködni a tájban.
A képességfa nekem kifejezetten tetszik benne, a játék végére olyan harcost hozhattam létre, amilyet akartam.
A második részt szintén kb. 75 óra alatt játszottam végig, a harmadikat a fizetős és ingyenes kiegészítőkkel együtt 214 óra alatt... A Wild Hunt-ot mondjuk volt, hogy 1 hónapig szüneteltettem, mert a kérdőjeles dolgokra egyszerűen ráuntam, de mivel mindent fel akartam fedezni, így a sztorival sem haladtam tovább.
-
fpeter07
veterán
Zseniális ez a játék. Nem is értem eddig hogy tudtam elkerülni. Sajnos időrabló, de a jó dolgokba mindig érdemes időt fektetni.
-
fpeter07
veterán
-
xFreex
aktív tag
válasz
fpeter07
üzenetére
1: Nem szeretik a tüzet és az ezüstkardot. Bizonyos távolságból már nem támadnak és nem is tünnek még el. Ezt a távot kell megtalálni és a tüz varázslat távolsági változatával támadni öket. A fözetek használata ajánlott. (Fecske)
2. és 3. Küldetéshez kapcsolódnak. Nem akarom lelöni a poént. -
fpeter07
veterán
3 kérdésem lenne:
1. A földből kinövő óriásnövényekre van valami taktika? Piszok nagyot sebeznek, egyes mérgezőek is, ráadásul távolról is eltalálnak a szemetek.
2. A mocsárban található obeliszkek micsodák?
3. Mik azok a pylonok a mocsárban? Gondoltam benyomom őket, de előtte még szerencsére mentettem. Gyanús volt, hogy valami bajt okoznak.Nagyon jó kis szerepjáték ez. Bár rengeteg a mellékküldetés, a sztorival alig haladtam eddig. Kisebb csoda lesz, ha belátható időn belül végigviszem.
-
¤Envy¤
aktív tag
Steamen a játék most 1,49 euro.

-
Creative997
őstag
válasz
Blazkowicz
üzenetére
Sajnos ez velem is előfordult, de betudtam annak, hogy akkor bekaptam egy nagyon csúnya malware vírust, bár ha belegondolok más meg futott rendesen, de ez tényleg nagyon durván fagyott. Most új gép, ugyanúgy Win7 és minden patentul megy...

-
Blazkowicz
tag
válasz
frem1790
üzenetére
Neked is köszönöm az infót.
Bosszantó hogy ugyan az a verzió fagy amivel már 2x végigjátszottam. Nagyobb változás csak a Win7, amivel kompatibilis a GOG verzió. Megpróbálom kipróbálni a lehető legtöbb variációt amit a fórumokon írtak ezzel a durva fagyással kapcsolatban. -
frem1790
őstag
válasz
Blazkowicz
üzenetére
Kábé féléve vittem végig kétszer én is. Steam-es Enhanced Edition, új gép, Win 7 64 bit, de hiba nélkül futott szerencsére. Nem tudom mi lehet nálad a gond.

-
Blazkowicz
tag
Mennyire örülnék, ha nekem is "csak" kilépkedne desktopra, és nem kéne újraindítani a gépet.
Kivártam, hogy jöjjön az Enhanced Edition, hogy minél problémamentesebb legyen a játék és anno amikor először játszottam a játékkal sok bosszantó hibára nem is emlékszem. Erre most produkálja ezt
A Witcher 2-nél nem emlékszem hogy kilépkedett volna, bár lehet hogy volt ilyen csak a játékélmény feledtette
. Az is dobozos verzió, patchelve. A Witcher 3-al még nem játszottam.Nem hinném hogy általános hiba lenne amivel dolgom van, de ahogy nézem Steamen és GOG-n is írnak ilyet illetve hasonlót.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Blazkowicz
üzenetére
Nekem a Steam-es verzióval komolyabb gondom nem volt (64bit-es Win7), kivéve talán azt a jelenséget, ami mind a 3 résznél előfordult nálam: a játékok egyszer csak fogják magukat, és bezáródnak mindenféle hibaüzenet nélkül...
Ezt mind a 3 rész eljátszotta, még szerencse, hogy gyakran szoktam menteni... -
Blazkowicz
tag
Hello
Én eddig 2x vittem végig a játékot, legutóbb úgy 5 éve még Win XP-n. Most már Win 7 (32bit) rendszeren játszanám végig ha nem fagyna le. Vizima külvárosában kezdődtek a problémák a fagyásokkal de átvészeltem, majd a Mocsárban nagyon gyakran sötét képernyő és muszáj újraindítanom a gépet. GOG verzióval, és dobozossal is próbálkoztam, de mindkétszer fagyás. Több fórumon is írtak erről a hibáról, de 100%-os megoldást ott sem tudtak, csak javaslatokat mondtak.
Első két végigjátszásnál nem tapasztaltam ilyen gyakori fagyást (ha volt egyáltalán, EE-vel játszottam), és azóta nem sok változás történt hardver téren így azt kizártam. Az op rendszer XP=>7. Nem lehet túl gyakori hiba mert nem volt tele a net.
Furcsa hogy a legújabb GOG verzióval is csinálja. Most a lehetséges megoldásokat nézem, hátha. Auto mentést kikapcsoltam mert sokszor normál mentés után fagyott. Illetve minden ok nélkül.
A Templomnegyedben egyszer sem fagyott. Bugos a szentem
(még mindig
)
Aki hasonló cipőbe járt/jár szívesen venném ha megosztanám. -
¤Envy¤
aktív tag
Hajnalban végeztem vele.

Huh, hát nem volt semmi ez a játék, de a végén úgy éreztem, hogy nem kezdeném el újra.

Nem azért, mert rossz lett volna, csak sok idegesítő dolog volt benne, amik nagyon fel tudtak bosszantani. Plusz a rohangászás, ide-oda, megint ide, megint oda, jááj.De mindent összegezve jó játék, még ennyi év után is.

Még ma elkezdem a 2. részt szerintem.
-
¤Envy¤
aktív tag
-
S1M0N
senior tag
Jól is teszed szerintem, hogy nem egyből a 3-nak kezdesz neki, mert az első két részt is megéri végigjátszani.
Az első látványra ma már nem nagy szám, de szerintem az átvezetőket leszámítva nem néz ki rosszul. A tájban is el lehet gyönyörködni, hát még majd a 3-ban!
Esetleg még olvasd el a könyveket is, azok is remekművek, legalábbis számomra!

-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Fú, szerintem nekem elég lesz egyszer is, a 3. részre hajtok.

De nem akartam kihagyni az első kettőt, akár játszható nélküle, akár nem.
Bár nem is baj, mert élvezetes, jó játék az első is eddig. -
¤Envy¤
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Mikor újra beléptem, már ki tudtam menni. Az ajtó előtt logoltam ki.
Amúgy nagyon tetszetős játék.

-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Már megoldódott, köszi.

-
¤Envy¤
aktív tag
Üdv!
Csináltam egy küldetést a szajhák vezetőjének, zaklatták a lányokat. Levertem a fickókat, végül mentem a küldit befejezni, bent egy házban találtam meg Carment, beszéltem vele, megkaptam a jutalmam, erre nem tudok kimenni onnan, írja hogy zárva az ajtó.
Ilyenkor mi van?

-
Tibicsucsu
aktív tag
Na szép-szép, de mire kerestél? Nyilván fent volt a gépemen a 2005-ös Redistributable, ráadásul újra is telepítettem, de nem lett jobb. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez az update benne volt. Mindenhol csak az újratelepítést meg kompatibilitási mód állítgatást ajánlottak.
Mindenesetre köszi! -
genndy
addikt
válasz
Tibicsucsu
üzenetére
Google 5. találat:
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=26347 -
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
GOG-os Witcherem van és az a problémám, hogy az utóbbi időben az esetek 90%-ában nem tudok pár percnél tovább játszani, mert lefagy. Az eseménynaplóban MSVCR80.DLL hiba van. Kerestem rá megoldást a neten, de nem találtam semmi működőt eddig.
Van valakinek erre megoldása?
(HW a profilomban, Win7 x64 rendszeresen frissítve) -
-
Bocs kollégák, csak közben belevágtam a 2-be, aztán dulván gyorsan végig is pörgettem, szal aztán megvettem a 3-at, és azóta keresem az állam a fílingtől, látványtól, sztoritól...
Big riszpekt lengyel barátainknak, hogy ezt így összehozták. -
GypsFulvus2
őstag
Na, várunk szeretettel a 2. rész topicjában. Amúgy hogy tettszett az "outro"? Számomra az összes vidojátékok egyik legnagyobb jelenete az a harc; 2007-ben ilyen szintű CGI-t csinálni a kaszkadőrökkel... Azóta sem láttam jobbat.
A 2. részre meg vértezd fel magad testileg-lelkileg; a harcrendszer SOKKAL nehezebb, ám SOKKAL élvezetesebb, mint az első részé. Igazi kihívás, különösen hard fokozaton. Egyszer megpróbáltam a HC módban is végigvinni, hát az elmondhatatlan élmény volt, de nem ajánlom, elsőre semmikéépen sem, hiszen nincs reload, nincs mentés: ha meghaltál, akár az utolsó jelentnél is, akkor vége a játéknak, és kezdheted előlről.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dramaturgiai szempontból pedig a 2. rész minden idők legjobb játéka.
-
Nos, Kollégák, én semmi hasonlót nem láttam.
Oké, én vagyok a vak, ezt elfogadom, és az is igaz, hogy leginkább a főküldire összpontosítottam, a mellékszálakat hanyagoltam. Mentségemre szolgáljon, hogy ez volt az első végigjátszásom, szal majd legközelebb jobban fogok figyelni. 
Időközben végigtoltam a gámát, és nagyon jó volt.
Elkezdtem tegnap este a 2-t, de egyelőre lábrázást kaptam a teljesen eltérő harcrendszertől és skill-fejlesztéstől. A grafika mondjuk nagyságrendekkel szebb, bár még csak arénában gyakorlok. Mondjuk ez, hogy szinte mindent átalakítottak, nagyon zavaró. Jobbegér helyett Q a jel, számokra kerültek a kardok, bejöttek az eldobható kések/bombák/csapdák, plusz jött még a hárítás is, szal rendesen el vagyok veszve benne egyelőre... a képességpontokat sem vágom, mire volt jó új rebndszert behozni a régi mellé. Bahh. Majd remélem megszokom idővel. 
-
GypsFulvus2
őstag
Pedig a játék annyiban hasonlít a való világhoz, hogy a kurvázással itt is tapasztalat(i pontot)ot szerzel.

Trófeák alatt meg pl. ezt értjük. Említettem már neked ezeket; gyakran a királyi vadász adja a küldetéseket (de nem mindíg, Nadírt pl a kis cuki najád ajánlja figyelmedbe a tóparton), minden fejezetben van belőlük 2-3 db. -
válasz
Creative997
üzenetére
Élőben szeretem, de így, hogy a játék generálja az eredményt, nem túl izgi. Mondjuk lehet azért, mert mindég kikaptam pár kör után.

xFreex: jaa, aszittem az még a boxos mellékjátékokra vonatkozik.
Szal nemtom, név szerint kik ezek a trófeák? Boss-level-opponentek? Az első fejezetben kinyírtam a bestiát, a másodikban nemtom kit, a harmadikban a Kikimór királynőt, a negyedikben Dagont asszem. Bár lehet, te másra gondolsz. 
-
xFreex
aktív tag
Ökölvivásban minden fogadóban van/volt egy nevesített harcos. Azt kell lenyomni. Ha az első 4 fejezetben ezeket leverted, akkor hivhatod majd ki az V. fejezetben az őreget a barlangban.
Trófeát hányat szedtél és adtál le eddig. Fejezetenként 2 van. Annak is van a végén jutalma, ha megvan mind a 10.
-
Ez a leírás segített végül.

"This area is problematic. Here's what I did, after much experimentation:1) There's a wall of stalagmites at the back of the queen's cave. If you walk behind it, the queen can only approach you from one side, because the gap on the other side (the one closer to the exit, fortunately) is too narrow for her to get through. Get her to follow you behind the stalagmites, then just before she reaches you, run for the exit. She'll have to plod all the way around by the back end of the cave before she can give chase.
2) When you run into the passageway, ignore all the smaller supports. Blasting them is a waste of time. If any kikkimores get in your way, double tap forward to jump over them.
3) When you get to the big cave, run around the left edge. This is important. I found I had a natural inclination to go right, but you're dead if you go right because you'll have to come back into the cave to get under the supports, and the kikkimores will usually cut you off from the exit or something. If you go left, you can just follow the cavern wall under the supports and then to the exit.
4) Blow the supports. Once you do this all the kikkimores flee except the queen. If you followed steps 1 and 2, she should not have caught up to you yet.
5) Keep running to the exit and don't stop until you're sure you're clear of the destruction.
Works reliably for me."
-
Egy Féder fogat már kapott asszem. Ökölvívás nem megy túlzottan.

Kikimór királynőre van vmi csít? Az elvet értem, hogy a folyosón le kell lassítani, aztán a fejére rogyasztani az egész roskatag katedrálist, de most már vagy ötször kinyiffantam közben különböző okokból. Ott a sok kikimór, lépni sem tudok tőlük, ha leállok őket csépelni, akkor vagy utolér a királynő, vagy kiszorulok abból a részből, amit rá lehetne dönteni, vagy ezek kombinációi. Eléggé frusztráló, persze mondjuk alapból nem vagyok oda a gámában a küzdelmekért, szal bármilyen megoldás érdekel, csít, konzol, akármi.

-
xFreex
aktív tag
A legjobb acélkard nem meteorit. Igaz, hogy csak az 5. fejezetben tudsz majd hozzájutni, de egy küldetéssorozat jutalma ami pont a 3. fejezetben initható. Menj a templomnegyedbe a piactérre. Keress egy törpöt. A neve Zahin Schmartz. Fogakat kell neki gyüjteni. Az utolsó fogat ökölvivással tudod megszerezni. Remélem az 1. fejezettöl fogva bunyózol.

-
Köszi a válaszokat nektek! Végül az lett, hogy "witcher-módra" segítek a mókusoknak. Ott csak pár kikimórt kellett kibelezni a csatornában.
Egyébként emberek/törpök/elfek ellen jobb a sima kard? Mondjuk az egyik ugye egy ezüst witcher-kard, a másik egy meteorit kard, de rendszerint az ezüsttel szoktam menni, illetve azt valamivel jobban is fejlesztettem.
-
xFreex
aktív tag
Max annyi, hogy felkészülten kell nekiállni. 1 Hóviahar ami jó ha rubedo főzet, 2-3 Fecske amiből az egyik legyen negrido főzet. Az acélkardot amit használsz ellenük érdemes megélezni vagy gyémántporral, vagy egy mágikus kővel (annak a neve most nem ugrik be) Nekem most csak ennyi jut eszembe.
-
Vivaldi bankjában vagyok, a III. fejezetben. Úgy döntöttem végül, hogy a Rend oldalára állok, szal most le kéne hentelnem a mókusokat a bankban. Erre van vmi hint, vagy csak próbáljam meg őket szétcsapni? Jó lenne vmi kis zug, ahova vissza lehetne bújni néha, mert nagyon sok a fejszés törp, és már vagy hatszor kinyírtak.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
Az a helyzet, hogy nem mentem be a temetőbe és nem fedeztem fel a csalafintaságot ami ott fogad, meg közölni kellett pár emberrel az ártatlanságát.10. kő megvan, ok minden.
Azért köszi a választ! -
Creative997
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Spoiler detected!
Ha felvillanyoztad a gólemet, akkor a mocsári torony nyitható állapotba került és ekkor "Raymond"nak már ott kell lennie. Ha már nincs több küldetésed, menj oda, beszélj vele, ő odaadja az utolsó szefirát és bemehetsz a toronyba. Ez az utolsó jelenet a 2. fejezetben
-
ProEvoFan
nagyúr
Elakadtam a játékban.
A második fejezetben a 10. szafir nincs meg.Miután megöltem villámokkal a golemet, megkaptam a 9. szafirt.Na de utána hol van a tízedik?Elvileg a Raymondnak kellene odaadnia a kethhaar szafirt.
Ok, lehet azért nem adja oda mert nem öltem meg Kosvelöt?De ha odamegyek hozzá, nem is tudom megölni csak beszélgetni tudok vele...
Valaki help?Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az első két rész már egy ideje része a STEAM library-nek, így arra gondoltam kijátszom őket, hogy teljesen legyen a történet mire belefogok a 3. részbe.

Hány fejezetes a játék?

)