Hirdetés
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen TV-t vegyek?
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
planb
csendes tag
válasz
X Factor
üzenetére
Wolverine-nek is: 1152*864 medium beállítások mellett majd' minden pálya szépen futott, csak a Kereskedőnegyedben akadt.
Azt hogy programhiba , a Witcher -asszem hivatalos- honlapjának egyik hozzászólásában olvastam.
Szép is lenne :1680*1050
Azt gondoltam, hogy gyengusz a masííínka, de ennyire?
-
X Factor
addikt
Mondtam h. a vas gyenge, az én gépem 1680*1050 max 4aa/16 af, és a mocsári rész azért anno amikor játszottam esőben igencsak megviselte, pedig kraftban jóval előrébb van.

Csökkentsd a beállítoskat és menni fog, nem tudom lehet e külön a látótávolságot, ha lehet akkor főleg azt.
-
planb
csendes tag
Hi!
Van egy kis problemám!
A kereskedőnegyedben akadozik a játék, mint állat!
Valahol olvastam , hogy ez valami programhiba.Ez igaz, vagy csak a vasam gyenge? -
m4rc!
őstag
Esetleg van már vmi hír az Enhaced Edition-ról? Vagy már kapható vhol?
-
jozef11
csendes tag
Sziasztok!
Sürgősen kellene nekem egy witcher mentés már a játék felétől is jó lenne kérlek titeket valaki küldjön már nekem egyet. Ezer köszönet érte!

-
X Factor
addikt
válasz
(Bundás)
üzenetére
Azokat majd csak jóval későbbb tudod elintézni. Próbálokozhatsz most is, de akkor használj lötyiket stb...
Egy trükk: Igyál meg lötyiketr amire szükséged lenne, menj el fenn a mittudom én kinek a házához, ott aludj egy órát, a mérgezetség szint megszűnik de a lötyik hatnak rovább, és igyál még és még
, amíg meg nem lesz az összes extra ami kéne, nekem alacson szinte így sikerült kinyírni őket, de egyébként ráér a 3. fejezetben is. -
Szasinka
tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
A tűzre érzékenyek próbáld azzal megszórni őket. Használhatsz hóvihar nevű löttyöt is az sokat segíthet a harcban (nem csak a szúrbozótok ellen). És ügyelj a stílusra, hogy milyet használsz. Fejből nem tudom de a bestárium segít ebben. (Mondjuk ezek tényleg szemét ellenfelek, nekem is ki volt velük a f@xom, magasabb szinten is problémásak ráadásul nem is érnek olyan hű de sok xp-t)
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
2. Chapter, mocsár. Vannak azok a földből kiugráló növények és pillanatok alatt szétkapnak. @14-es szinten van az emberem, páncélom még a gyári, könnyen sebezhető vagyok.
Talán egy páncélt láttam 5000-ért ami kicsit extrásabb, pénz még nincs rá, de nem hiszem hogy ezek könnyedebb megölése nem mehet másképp.Segitség.
-
aya
addikt
igazi witcher
Annyira rossz hogy muszáj megnézni
-
Szasinka
tag
-
Roba
tag
Sziasztok!
Kalauzkövet találtam a régi bányában és a menekültek táboránál, Zdeneknél. Olyasmit olvastam, hogy egy szinttel lejjebb lehet menni az adott helyszínen. Pontosan mire való és érdekelne a pontos jelhasználati sorrend.
THX!
-
Rhino666
addikt
Bocs a bepofátlankodásért, de akinek esetleg kellene a játék olcsó pénzért, eredetiben...

-
a V-sync et hol tudom bekapcsolni? nagyon zavar ,hogy TFT-n úszik a kép.
-
Roba
tag
válasz
Szasinka
üzenetére
Hy!
Az Alvinos küldetést megcsináltam, utána Alvin beszélt valami nagy halról (gondolom a Dagon) és együtt mentünk Berengárhoz, aki a tűznél ült. Ezek után a Tó úrnője oltáránál megtaláltam a barátságos vodián papot. Igen ez volt a megoldás. Megvan a végigjátszás, de én önállóan és tetszés szerinti sorrendben csináltam eddig is a küldiket, nem gondoltam volna, hogy ez gondot jelenthet.

Köszönöm még egyszer!

-
Szasinka
tag
-
Szasinka
tag
válasz
pdorian
üzenetére
A C meghajtó Documents and Settings\"Username"\Dokumentumok\The Witcher\saves. A username értelemszerűen a felhasználói fiók neve lesz, nekem speciel Wombatkák
. Szerintem mindenképp ide menti, mert én se nagyon találtam, hogy hol lehet megváltoztatni a mentési útvonalat pedig szerettem volna. Igazából amúgy nem értem a problémádat
Virágbolti verziód van? -
Szasinka
tag
Na az a helyzet, hogy meg kell csinálni a Sors ösvénye első két lépését (Nem árt ha meg is csinálod, mármint végig) és az Alvin küldetés három lépését. Ez elvileg a feltétele annak, hogy beszélhess az összes érintett féllel. (Gondolom a tó úrnőjével már beszéltél ha elkétred Juliantól az alabástrom figurát). Ha Berengar oldalán már harcoltál menjél oda vele a tűzhöz beszélj vele, majd később megint térj vissza hozzá) Játékban nem próbáltam meg mert csak a kereskedőnegyedben (act III vége felé) van mentésem elötte, de hátha ez a baj. Ha nem akkor megnézem játék közben is. (Lehet amúgy is mert kezdenek elvonási tüneteim lenni
) -
pdorian
csendes tag
Hello!
Tudja e valaki, hogy a Witcher hova menti ki a játékállást? Nekem elkezd betölteni, de mindíg visszaugrik a főmenűbe. Tehát: még nem tudtam elindulni sem, és arra gondoltam, hogy egy mentett állást berakok, hátha a betöltés sikerül úgy. Van valami tippetek?
Dorián pdorian@freemail.hu -
Szasinka
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem tom. Én dél körül találkoztam vele. Egyébként jobban belegondolva nincs valami előfeltétele, hogy ott legyen a pap? Nekem úgy rémlik, hogy a Dogan hívők mindig elüldözik azért nincs ott egy ideig (ezt a dolgot az egyik npc, talán a kislány mondja, de más is). Meg kell oldani valami küldetést (vagy egy küldetés pár lépését), hogy újra ott legyen. Este meg tudom neked nézni pontosabban a dolgot.
-
Szasinka
tag
Hát elég érdekes, hogy a kijelölő az úrnőhöz irányít.
A pap egyébként nem minden napszakban található meg. Érdemes többször visszamenni a térképre olyan 10-12 óra felé. Én Dandelionnal szívtam sokat a Nap melege (aasszem ez a neve) küldetés során. Istenek nem akart ott lenni csak kb 2 nappal később... Szóval érdemes többször próbálkozni. A patch egyébként megold pár ilyen dolgot, hogy ott legyen az npc mikor kell, de erre nem emlékszem pontosan. (egyébként én nem értelmeztem jól amit előszőr írtál sorry
) -
Roba
tag
válasz
Szasinka
üzenetére
Helló!
Az 1155 #-ből kiderül, hogy Juliantól megkaptam az alabástrom figurát, a barátságos vodián paptól meg meg kellene kapnom az arany karkötőt és ezekkel együtt kellene elmennem a Tó Úrnőjéhez. A barátságos vodián pap elküldött Berengárhoz a kriptába és azóta nem találom a b. papot. Utána hiába irtom a tóparton a Dagon követőit, már a Szirtes-szigeten is kerestem, de egyszerűen semelyik időszakban, sehol sem találom. A küldetés nyomonkövetése után a csónakhoz mutat a jelzés, utána a Szirtes-szigeten meg a Tó Úrnőjéhez. Régebbi kimentésem nincs, meg vagyok lőve. Esetleg egy patch segítene, vagy egy IV. fejezeti kimentés.

-
Don Davido
csendes tag
válasz
Don Davido
üzenetére
Ha nincs az oltáránál akkor nézz körül a Tóparton és öld meg Dagon követőit..
-
Don Davido
csendes tag
válasz
Szasinka
üzenetére
Nekem akkor jött vissza mikor már Juliantól elkértem a cuccost utánna ott volt meg megöltem a Dagon szolgáit..A Dagon pap meg majd ott lesz az oltárnál mikor Dagont ki kell nyirni..Vagy úgy csalod elő ,hogy a papot levágod vagy a tehénnel vagy egy rubinal amibe a Tó Úrnőjének vére van...Elég gyenge csak tíz szolgáját kell kinyirni amit megidéz utánna meghal..Roba
egyébként itt a végigjátszás is meg van ha akarod lesd meg http://witcher.hu/.. -
-
Szasinka
tag
Milyen papot keresel.
Ha meg van a két tárgy akkor nem a vodian paphoz kell menni, hanem a Tó Úrnőjéhez aki a Szirtes szigeten van, neki kell odadni a tárgyakat (Ha ezt megcsinálod utána nem is fog többet szerepelni a pap, el fog tünni de az már mindegy, sőt ha már elkérted tőle a tárgyat már attól kezdve nem lesz sehol). Neki (Tó Úrnője) pedig ott kell lennie, ha nincs akkor próbálkozni kell más időpontban. -
Roba
tag
válasz
Don Davido
üzenetére
Üdv!
A papot seholsem találom továbbra sem, régebbi kimentésem meg nincs.
-
bigkornel
csendes tag
Hali tud nekem valaki segíteni hol találok fáklyát?

-
Roba
tag
Sziasztok!
A gondom az, hogy voltam a Szirtes szigeten is és a Dagon oltárnál is, de ott sem találom a papot. Igaz éjszaka voltam, nem tudom, hogy a napszaknak van-e jelentősége.
-
Roba
tag
Üdv!
A 4. fejezetben vagyok, Juliantól megvan az alabástrom figura. A tó úrnőjéhez kell menni a másik ajándékkal is, melyet a Vódián paptól kapnák meg, de sehol sem találom. Hol keressem?
Köszi.
-
greenmukk
tag
Köszönöm a válszokat

Janoska: Az nem jó ha elküldik a mentést,úgy nem érezném teljesnek az élményt.Nekem az valahogy fura lenne
Nem tudom értitek-e , hogy mire gondolok 
Mindenesetre köszönöm a segítséget. Rendesek vagytok

-
greenmukk
tag
Sziasztok!
A demobol átlehet rakni a mentéseket a teljesbe?

-
Itten van a 10 kavics lelőhelye ha valaki nem tudná
* Kalkstein neked ad egyet, még az elején!
* Tipperath: Ezt megvehetjük Declan Leuvaarden-től a kikötőben.
* Kezath: Ehhez meg kell csinálni Vaska küldetését a mocsárban. Néhány drownert kell meggyilkolni, cserébe odaadja a követ.
* Maal'kad: A kukorix-ből lehet kiszedni még a fejezet legelején a csatornákban.
* Veen'ah, Ghe'vrath, Oth: Ezeket a kórház szobrától kapjuk meg ha ételt adunk neki.
* Y'esath: A mocsárban van egy barlang tele farkasokkal. Itt megkapjuk a követ és egy új varázslatot.
* Neh'tza: Toronyőr. Látogassunk el a Gólemekhez. Nézzünk körül. Majd látogassuk meg Vaskát, és érdeklődjünk nála a toronyról!!! Aztán menjünk vissza Kalksteinhez. Ő elmondja, hogy meg kell szereznünk a villámhárítót. Menjünk el a kovácshoz, és vegyük rá, hogy csináljon nekünk egyet. Látogassuk meg a druidákat, hogy vihart csináljanak nekünk (fizessük le őket)! Ezután menjünk vissza a gólemekhez, tegyük a villámhárítót a gólembe és fel fog ébredni. Használjuk az oszlopokat, hogy villámlást idézzünk. Tegyük meg 3-4-szer és a gólem meghal. A kő nála lesz.
* Keth'aar: Ezt Raymondtól kapod, miután teljesítetted a nyomozást! -
Drizzt
nagyúr
Most írták hírlevélben, hogy májusban jön az Enhanced Edition, amiről a következőket lehet tudni:
[link]Ha jól látom eredeti tulajok ezt is megkapják ingyen a netről.

A bővítésekről: kb. 50 új npc modell, hogy ne nagyon ismétlődjenek.
Áttervezett inventory
80%-kal rövidebb töltés
Az angol verzió szövegei teljesen be lesznek téve, amik hiányoztak
Több mozgás a beszédeknél, ... -
Xelo
addikt
nagyon szivesen. nekem a magyar verzió is élvezhető, bár aki vérbeli RPGs elhiszem hogy nem tudja beleélni magát abba amikor Merigold haldokolva fekszik az ágyon s közben olyan energiával beszél hogy ihaj. illetve a "persze" feliratra azt mondja hogy törd össze és hasonlók... választanom kellett mivel játsszak hétvégén, de végül Hellgate: London-ra tettem a voksom, de azt angolul tolom ám
milyen lenne már ha kérdezi angol csóka hogy menjünk mittomén a Hell's highway-re aztán ami magyar fordításban Nagynéne Lomposerdője, én meg WTF? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xelo
addikt
[rendeld meg innen], 21 font házhozszállítással azaz kb annyi mintha itthon vennéd a magyar szinkronost, kb 4 nap a házhozszállítás Magyarországra
-
tocski
csendes tag
Hát mostprobáltam Vistán és nemnagyon akart menni,de azert koszi...
-
tocski
csendes tag
Athomi-És megkérdezhetném hogy neked meik verzio volt meg?A magyar szinkronos?[The Witcher Plehr]
-
greenmukk
tag
Sziasztok!
A demo grafikája mennyiben különbözik a full game grafikájától??
A demot most(kb 3 perce) fejeztem be, a játék szuper ,sztem a garfikával sincs gond.
-
tocski
csendes tag
És ez a megoldás Vistára is érvényes?
-
athomi
veterán
Ugyan ez volt a bajom.
Megoldás: Telepísd fel a játékot arra a partícióra ahol az oprendszered is található, majd onnan másold át mappástól a játékot arra a partícióra, ahol szeretnéd hogy legyen a játék.
Probléma csak akkor van, ha nincs elég helyed a rendszerpartíciódon egy átmeneti instalálásig. -
tocski
csendes tag
Sziasztok!Annyit szeretnek kerdezni hogy miert irja ki a witcher game elinditasanal hogy a witcher hibát észlelt ezert leall?Please Help
-
Müge
tag
Sziasztok,
Ha a magyar szinkronos változattal játszok, később az eredeti verzióban fel tudom majd használni a save game-eimet?
Magyarországon nem szerezhető be az eredeti, a siralmas magyar változattal pedig csak addig játszanék, amíg nincs meg a normális.5let, tapasztalat?
-
-
athomi
veterán
Átvittem az első küldetést, kivégeztem az összes falusit.

-
aginor
veterán
Valaki próbált a játékot radeon 3800 kártyával vinni? Nálam nagyon dúrva grafikai anomáliák jelentkeznek 1.2 patchel is. Csak az 1024 noAA az egyetlen játszható beállítás, akkor meg minden tiszta recés..
-
athomi
veterán
Tele voltam cuucal így a gyűrű nem került hozzám, hanem a földre pottyant.

-
Szasinka
tag
Akkor csak nem beszélek nagy hülyeséget
mindjárt el is kezdek kalandozni és megnézem ezt is és persze az alp-okat és az éhineket. Apropó, ezekről senki sem tud valami infót adni? (Főleg azt hogy hol és mikor lehet ezeket megtalálni, actIII
) a legjobb lenne ha magamtól megtalálnám "ne hogy má' ne menjen " 
-
Szasinka
tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Sztem nem valószínü mert a gyűrűt fel lehet rakni a két gyürü slot valamelyikébe, ezért gondolom, hogy nem a quest itemek között van, mert azokat nem lehet mozgatni. Nekem így rémlenek a dolgok, sőt szerintem a saját karakteremen még mindig rajtam van ez a gyűrű, (de ha tévedek ezer bocsánat
nem szeretnék vitába keveredni senkivel!) a legegyszerűbb ha átnézed az inventory összes elemét, valahol ott kell lennie, ha nem; az valami bug lesz, de mondom a gyűrű nélkül is egész jól lehet boldogulni de az költségesebb. -
Szasinka
tag
elvileg pedig ott kell lennie. én nem jó sorrendben csináltam a dolgokat és csak később kaptam meg a gyürüt a tiszteletestől mire már majdem megcsináltam a feladatokat (csak a gazdag kereskedő volt hátra), addig megvesztegetésekkel egész jól boldogultam
A gyűrűk slotjában már nézted? Lehet eleve fölvette Geralt a gyűrűt azért nincs a tárgylistában (csak rajta) remélem ez érthető volt
. (Nekem úgy rémlik, hogy nem az inventoryba rakta hanem a karakterre egyből, de ez nem biztos) -
athomi
veterán
1. pályán vagyok, kaptam a tiszteletestől egy gyűrűt, hogy azzal bizonyítsan Mikulnak meg a másik két palinak, hogy ő küldött hozzájuk. Az a problémám, hogy a gyűrűnek nyomát sem látom hogy nálam lenne.
Vagy hogy kell azt felvenni? A cuccaim közt sem látom a gyűrűt. -
-
athomi
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
70-100 óra
Mostanában megszoktam az 5-6 órás játékokat (Cod4, MoHAirborne, stb.).
Annak nagyon ürölök, hogy nem egy gyorsan végigjátszható játék, de 70-100 órát nem tudom mikor fogok végigjátszani, azt hiszem hetekig el leszek vele.Egyébként van vhol végigjátszás ha elakadnék benne?
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- D-Link DIR-860L
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 1000GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. főleg a kártya

, amíg meg nem lesz az összes extra ami kéne, nekem alacson szinte így sikerült kinyírni őket, de egyébként ráér a 3. fejezetben is.

Ha esetleg így se lesz jó akkor szólj és ránézek én is a feladatra. (Volt, hogy én is csak lendületből csináltam a dolgokat és nem figyeltem rá oda, így előfordult, hogy mikor megoldottam egy feladatot én lepődtem meg a legjobban
Virágbolti verziód van?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)