Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Egyébként nem tudom mikor hallottam utoljára ekkora beszólást videojátékban. Geralt mondja a halálnak: "Ich hatte schon befürchtet, Ihr würdet Schach vorschlagen." [link] Ezzel a szinkronnal zseniális volt.

Az nem volt világos számomra, hogy Azart hogy sikerült egy kardcsapással megölni. Mindenesetre fair a játék, mivel előtte 10x haltam meg, mintha egy Tekken mérközést néztem volna, nem tudtam felkelni a talajról. Nem tudtam semmi italt sem használni, mert Geraltnak a torkában dobogott már a szíve a 80-as toxicitás miatt. De szép harc volt na.
A következő időszakban igyekszem kerülni a játékot. De végső videó alapján jó lesz a folytatása is.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest