Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Nos, Kollégák, én semmi hasonlót nem láttam.
Oké, én vagyok a vak, ezt elfogadom, és az is igaz, hogy leginkább a főküldire összpontosítottam, a mellékszálakat hanyagoltam. Mentségemre szolgáljon, hogy ez volt az első végigjátszásom, szal majd legközelebb jobban fogok figyelni. 
Időközben végigtoltam a gámát, és nagyon jó volt.
Elkezdtem tegnap este a 2-t, de egyelőre lábrázást kaptam a teljesen eltérő harcrendszertől és skill-fejlesztéstől. A grafika mondjuk nagyságrendekkel szebb, bár még csak arénában gyakorlok. Mondjuk ez, hogy szinte mindent átalakítottak, nagyon zavaró. Jobbegér helyett Q a jel, számokra kerültek a kardok, bejöttek az eldobható kések/bombák/csapdák, plusz jött még a hárítás is, szal rendesen el vagyok veszve benne egyelőre... a képességpontokat sem vágom, mire volt jó új rebndszert behozni a régi mellé. Bahh. Majd remélem megszokom idővel. 
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Oké, én vagyok a vak, ezt elfogadom, és az is igaz, hogy leginkább a főküldire összpontosítottam, a mellékszálakat hanyagoltam. Mentségemre szolgáljon, hogy ez volt az első végigjátszásom, szal majd legközelebb jobban fogok figyelni.