Hirdetés
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Egér probléma
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Én többször is azért hagytam abba anno, mert egyszerűen túl hosszú volt, és beleuntam...
A második rész miatt vettem meg az első játékot, de utóbbit sokáig hanyagoltam, és ahogy írtam, többszöri nekifutásra sem sikerült végigjátszani.Aztán idén, a 3. részre várás miatt újra elővettem, és 75 óra alatt kimaxoltam a játékot, minden melléküldetést megcsináltam, és nagyon élveztem. Pedig mai szemmel az átvezetők kifejezetten viccesek szerintem, de játék közben azért lehet gyönyörködni a tájban.
A képességfa nekem kifejezetten tetszik benne, a játék végére olyan harcost hozhattam létre, amilyet akartam.
A második részt szintén kb. 75 óra alatt játszottam végig, a harmadikat a fizetős és ingyenes kiegészítőkkel együtt 214 óra alatt... A Wild Hunt-ot mondjuk volt, hogy 1 hónapig szüneteltettem, mert a kérdőjeles dolgokra egyszerűen ráuntam, de mivel mindent fel akartam fedezni, így a sztorival sem haladtam tovább.
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AliExpress tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Padavan firmware
- Mazda topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest