Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Dolby Vision DIY
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Az elején volt vagy 3-4 huszár akivel lehetett játszani, ha azokat kihagytad lehet, hogy akkor cumi van, a nevükre sajna nem emlékszem már, de az egyik az a kapu őre volt asszem, a másik csávó az amelyiknek a kertjébe le kellett gyilkolni a gazt, miután jól berúgtunk. Asszem az összes fickóval lehetett az elején akiknek el kellett nyerni a bizalmát

-
sztanesz
tag
Hali!
3 actnál járok nagyon tetszik a játék. Vesna hoodot hogy lehetett meg...?
elmentem másnap este a malomhoz de nem találtam seholsem
-
ugux
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
na, megtaláltam
El is adtam neki minden Dögöt. Amúgy milyen hülyeség hogy a templomnegyedben meg a Nyomozó házába beköltözött a fogorvos törpe 
Na, még 1 kérdés lenne.. Kik azok akikkel lehet kockázni, mert nekem volt pár katakter akivel tudtam, de aztan most meg mindenki azt mondja már, hogy túl gyík vagyok fejlődjek még.
A kezdőben lenyomtam: Zoltan, Carmen, Kertész, meg a templomnegyedes kocsmában a szerencsejátékos. Meg asszem tudtam játszani a Dandelionnal is.
ezután meg már csak a profi szintű küldetés van, és nem akar velem játszani senki (Thaler, De Watt, Velegard...stb...ki az akit kihagytam...olyan küldi nincs hogy kocka haladó, vagy medium vagy ilyesmi?? -
dante3
addikt
Magyar szinkronos verzióval játszom, és lehet eltoltam, hogy felraktam rá az 1.1a -s patchet! Furcsaságokat csinál azóta, nem tudok beszélni az emberekkel, nem írja ki, ha végeztem egy küldivel, és a küldetés nyomonkövetése ikon eltünt!

-
Brian_GT
őstag
Hát elég furi az eset...nekem maximum annyi történt eddig, hogy azokon a részeken ahol kicsit már sok a grafika a vganak akkor belassul a dolog és elkezd kicsit meg megakadni furin a hang...de ez kb 10 alkalomból 1x tehát nem zavaró egyáltalán.
Szerintem próbáld meg egy frissebb, vagy megbízhatóbb drivert felrakni a vgadnak...sok esetben nem mindig a gyári illetve a legfrissebb jó az adott kártyához.
Nekem is egy köztes driverem van azzal tökéletes az új játékok is meg a régiek is.
De én azt ajánlom, hogy esetleg telepítsd újra a játékot is. ( persze mentést ne töröld le
).Jobb ötletem sajnos egyenlőre nincs, én vga driver hibára gyanakszom.
Esetleg próbáld visszábbvenni a grafikát kicsit hátha az is elég. ( Igaz nem tom milyen vgad van ) -
tarti19
senior tag
Hali felraktam patchet, nem is fagy le...de most meg ha fontosabb személlyel beszédbe elegyedek, akkor első mondat után kifagy a játék

Itt azt értem hoyg minden megy tovább hangok és a háttérbeli mozgások, de egyszerűen még elnyomni sem tudom vagy menüt behozni, ssajnos semmi tippem nincs
Akinek esetleg van ötlete azt szívesen meghallgatnám -
Roba
tag
Üdv!
Az # 576-ra tudja valaki a választ?
-
ugux
tag
hol lehet megtalálni a 3. actban a hú hogy is hívják... valami nagy államférfi neki kell egy csomó szörnyes küldteést csinálni. Valami V betűs neve van. Ő mondja azt is, hogy kirabolták a bankot és tegyek rendet...De nem találom sehol,....a fogadóban lévő party-s küldetés már kész, így este 18:00 után sem találom a felső emeleten.
köszi -
tarti19
senior tag
sziasztok, egy olyan dologgal találkoztam , ma hogy Vizima városa következne
még az elején avgyok tudom... s akkor leölöma démon kutyűákat majd utána eygszercsak fekete lesz a ruhám, az inventory a kuurzor majd fogja magátr és az egész képernyő is fekete lesz vagy kilép?
MItől lehet ez?
Köszönöm a tippeket előre is -
deniro2
senior tag
Még annyit fűznék hozzá, hogy nekem 2002 óta a Morrowind az etalon, eddig úgy gondoltam, hogy csak és kizárólag ehhez hasonló játék tudja majd átvenni a helyét, a The witcher pedig baromira más, sok szempontból kevesebb, sok szempontól több, de egy dolog ugyanaz -sőt!- és ez a játékélmény! Na, ebben 100%-os mindkettő.
-
deniro2
senior tag
Kegyetlen ez a játék...
a 2. fejezetben lopta be magát végképp a szívembe, tökrészegen nőkkel idióta játékokat játszani és a végén a legjobb nőt megdönteni, miközben egy fantasy világban alakítunk egy nem gyenge arcot, nyomozunk, ölünk, királyok vagyunk... ennél több soha ne legyen egy játékban, nekem tökéletesen megfelel.
Nálam 10/10, nincs mese. -
Zoltán
őstag
Végeztem! Első végigjátszásra 17 kártya! (Trisstől 2 féle volt.)
Kíváncsi vagyok, kiket hagytam megdugatlanul... Na, majd a következő nekifutásra.
-
No túl vagyok a második részen, most nagyon odafigyeltem minden küldire, asszem mindet megcsináltam, kivéve azt a kiskölyköt nem találtam meg, pedig bejártam az egész mocsarat keresztül kasul

-
Roba
tag
Hy!
Köszi, sikerült lejutnom a kazamatába, találkoztam Vincenttel és Jethro őrrel. Leadtam a kukorix fejét, a ládámból csak a cuccaim egy részét vettem magamhoz a helyhiány miatt. Thaler orgazdának eladtam az ékszereket, Kalksteinnek meg az egyéb testrészeket, a törpkovács segédjének a buzogányt. Azon filóztam, hogy 3 db.kék vagy 2 db. kék és 1 db. piros meteorból készítessek kardot. Végül a tisztakék mellett döntöttem, mert úgy gondoltam ha már van egy pirosom, abból is kigyűjtöm a 3-at a speckó tulajdonságai miatt. Lett helyem is, visszamentem, hogy a ládámból a maradék cuccaim javát magamhoz vegyem. A ládámban volt még egy kard, ami az előző nyitáskor nem volt benne: a 2 kék és az 1pitos meteorból készült kard. Jethro mégaz elején mondta, hogy van a ládában pár értékes dolog. Kipróbáltam mégegyszer, ugyanúgy ott volt, viszont ha a pirosat tartalmazó kardot vettem meg, akkor a kazamatás ládában nem volt benne a kék. Ez valami bug? Most már két meteor kardom van. A witcher acélkardot eldobhatom, mert kevesebbet sebez, mint a két meteorkard? Hogyan tudnám az ezüstkardra a naprúnát rákovácsoltatni? Vagy esetleg egy kardra egy rúnából tööb is kell? ( Talám mintha írta volna, hogy 3 kell belőle.)
Köszi!
-
nemaa
csendes tag
Sziasztok! Csináltam egy kis videót, ha valakit érdekel, tekintse meg

(Kis spoiler alert! chapter 4 vége és chapter 5 elejéről készült a felvétel)
http://files.filefront.com/Witcher+demoavi/;9132501;/fileinfo.html -
Roba
tag
Hy!
Vissza szeretném kapni a cuccaim, leadnám a kukorix fejét is, Vincent állomáshelyén csak zárt kaput találok. Beszélnék az őrrel és a fogollyal is. Merre menjek?
THX.!
-
ugux
tag
Gratula!
Más játékok kb annyi idő után véget érnek mint itt a 2. act vége, és mivel nem vagyunk hozzászokva az ilyen hosszú élményekhez, ezért már kicsit aggaszt a dolog, hogy még csak a 3. act elején vagyok
(néha már unom a sok dumát meg rohangálást, főleg itt a 3.ban ez a sok politika)
Ha már írok kérdezek is 1-et, nem bírtam eddig rájönni, hogy a pontok elosztásánál, ugyan azt a képzettséget meg lehet venni I. illetve II. szinten is. Most nincs előttem ajárék, de kb van Zúzó csapás I és II. szinten is. Ezeknek a plus sebzése összeadódik ha mindegyiket "megveszem"?? -
jozef11
csendes tag
Sziasztok na sikerült végigvinni nálam az év RPG-je. A záró videó nagyon jól sikerült ez nálam sokat ér. Az egész játék végig nagyon hangulatos és kellően hosszú. Rég vártam már egy ilyen RPG-re gratulálok a készítőknek ilyen kell a népnek. Remélem lesz majd folytatása is.

-
ugux
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
szerintem Roba-nak lehet igaza...én is úgy értelmeztem hogy a witcher kardhoz képest sebez + vagy - százalékot.
Az elég nagy hülyeség lenne a készítők részéről, hogy a fegyverhez, amivel ugye inkább támadni szoktak a védő értéket tüntetik fel, nem pedig a támadót. Ugyanakkor lehet hogy mégis így van, mert a witcher kardra meg azt írja, hogy a stílusoktól függ, hogy mennyit sebez.
Hát reméle azért érteni amit írtam
-
Roba
tag
Hy!
Az erőhelyen mi a teendő? Egyes fegyvereknél írja a sebzést (pld. a buzogánynál). A temeriai acélkardnál a sebzés-20%, a rend kardjánál pedig -10%. Ez azt jelenti, hogy a witcherkardnál annyi %-kal sebez kevesebbet a fegyver?
Köszi.
-
aginor
veterán
Ott tartok, hogy be kéne jutnom a temetőbe, de a sírásó csak akkor enhed be, ha van engedélyen, vagy teszek neki egy kis szivességet.
Vincent nem hajlandó nekem engedélyt adni, Thaler meg csak akkor engedi el a sírásó tartozását, ha ártatlannak nyílvánítom, de azt meg csak akkor tudom, ha már voltam a temetőben..
Kicsit zavar, hogy minden lehetőség bezárúlt előttem, és sehogyan sem tudok továbbjutni, ráadásúl mos valamiért spontán berágott rám kalkstein is...
A másik küldetés ahol elakadtam, a torony. Kilenc kő már meg van, de a tizediket nem találom sehol(talán azt amire véletlenül kéne ráakadom?), volt aki azt mondta, hogy az elfnél van aki a levelet küldte vivaldinak, de az a karakter eltünt a játékból.
-
Drizzt
nagyúr
Áhhh, néhol nagyon csapnivaló a szinkron. Pl.: Mi a rákot jelent az a szó, hogy felprédázza? Hallott már valaki ilyen szót?
-
Worker
aktív tag
A fokuldetes soran fogsz eljutni a mocsarba. Vhol az égő templomnegyed kozeppontja korul alakul ki komolyabb csetepate, majd at kell verekedned magad 1-2 kisebb barikadon (ujabb katonak varnak rad ott is). Vagy 3 barikad attorese utan (aarddal), atjutsz a mocsarhoz vezeto kapuhoz.

-
ugux
tag
egyébként milyen hosszúak az egyes fejezetek? Az első az nem volt olyan hosszú, a 2. az elég sokáig tart (szerintem) és én itt tartok....a többi???
köszi -
jozef11
csendes tag
Hay mindenkinek az ACT 5-ben hogyan lehet kijutni Ó-Vizimából és elmenni a mocsárba. Előre is thanks.

-
Sz.Miki
őstag
Kéne egy kis segítség, amikor éjszaka van a bokrokban meg a fákon ilyen kis fehér pöttyök villódznak eléggé idegesítő...
Legfrissebb Nvidia Drivert használom 8800GT-vel
Version: 169.02
Release Date: 29.10.2007 -
-
ugux
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
na, hát köszi.. Az öreg tégla készítő banyát előbb is mondhattátok volna
Már 3 órája ezen szopok...
De a lényeg, hogy így menni fog remélhetőleg....azert ezt jól elcsesztek a game-ban hogy senki nem mondja, hogy a katyakat is meg kell szerezni valakitol!!
ááá de ideges vagyok...majd holnap folytatom, most már sajna dolgom van
köszi még 1x üdv. -
deniro2
senior tag
Az első fejezetben ott tartok, hogy ráakadtam a szalamandrák búvóhelyére, lementem a barlangba és most képtelen vagyok átjutni a falon... Hiába nyomogatom rá az aard-okat, semmi nem történik. Betöltöttem egy régebbi állást, ismét eljutottam idáig, de a helyzet változatlan. Van valami trükk, vagy sima bug, kezdjek új játékot?

-
A villámhárítót azt mindenképpen a kovács csinálja meg a városban, ha rendesen aktív a küldi akkor a térképen megjelenik, egyébként nem messze van a kovács Vivaldi házától arra még emlékszem is. Viszont a kártya az mindenképp kell, és aztán fogja elmesélni Kalkstein, hogy mit is köll csinálni

-
Worker
aktív tag
Ezzel en is sokat baszkodtam, mert mindenki elfelejtette mondani, h Kalkstein elott VESNA-hoz (a a mocsari nyanyahoz) is el kell meg menni, es o ad vmilyen kartyakat asszem. Ha ez megvan, utana kell meg 1x elmenni Kalksteinhez, es o a kezedbe nyomja a villamharitodat, onnan mar aranylag egyenes az ut a 10. kohoz...
-
Ezt találtam az egyik fórumon:
"Neh'tza: Toronyőr. Látogassunk el a Gólemekhez. Nézzünk körül. Aztán menjünk vissza Kalksteinhez. Ő elmondja, hogy meg kell szereznünk a "lightning rod"-ot. Menjünk el a kovácshoz, és vegyük rá, hogy csináljon nekünk egyet. Látogassuk meg a druidákat, hogy vihart csináljanak nekünk (fizessük le őket)! Ezután menjünk vissza a gólemekhez, tegyük a lightning rod-ot a gólembe és fel fog ébredni. Használjuk az oszlopokat, hogy villámlást idézzünk. Tegyük meg 3-4-szer és a gólem meghal. A kő nála lesz."
Egyebet nemtok mondani sajna
-
ugux
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
hát, szerintem már mondania kellett volna a Kalksteinnek, de nem mond erről semmit. Már csak azt tudom tőle megkérdezni, hogy hol a Mocsár...
A Mocsárban a térképen viszont megjelent Piros jellel a Gólem....ez igy gáz...most voltam a kovácsnál, de párbeszédben szó nem volt róla, hogy nekem villámhárító kéne. A másik dolog, hogy mikor a Gólemtemetőnél a Szigfrid mellé áltam és kinyírtam a másfajúakat, akkor utánna nyomtattam egy villámot a 3 oszloppal (legalább is szerintem, mert ettől kinyúltak a velem lévő katonák) De a gólemnek továbbra sincs mit adnom. El kéne mennem a druidához talán?? -
ugux
tag
na, még 1 kérdés, mert mar nagyon tul akarok lenni a 2. részen.
9 kö a helyén van. A Neh'tza hiáényzik még ami az összedőlt és az új mágustorony között van. Azt nem tudom kitőle zserezzem meg, mert az mondja a leírás, hogy a törony őrzőjétől kellene....
Van a gólem temető, ahol van 3 oszlop, meg 1 gólem. A 3 oszlopból 2őt megérintek azok elkezdenek fényt nyomatni felfelé, de a 3.ra elalszik mindegyik. A Sorrend mind1 mindehogyan kipróbáltam. A gólemnek lehetne valamit adni, de hogy mit azt nem tudom. A Detektív meg vár a toronynal hogy hozzam ki neki a könyvkeket, de kulcsom nincs a toronyhoz....
Hát ez lenne a gond röviden!
köszi -
ugux
tag
sziasztok!
Nem emlékszik valaki, hogy az AXII jelet hol lehet megszerezni? Mert a 2. rész végén járok, és az 5 jelből 4 megvan, csak ez nem, és hát ez a sorrendben a 4.Köszi előre is
-
Ne a tünde feljegyzésre koncentrálj, azt csak utóljára tutod felvenni abba a kriptába ahol van egy kalauzkő, majd ha mindened meglesz oda csak akkor menj, és a kőnél a megfelelő jelkombinációt kell majd csinálnod, ahhoz hogy leengedjen valami barlangba, addíg meg beszélj Kalksteinnel, asszem ő mondja meg, hogy mit merre találsz

-
X Factor
addikt
Hmmm tegnap még ragyogóan játszottam a gammel, ma indítom játék betöltésnél, bejön a betöltés felirat és nem megy tovább, új játék indításánl ugyanez a jelenség fogad, vki tapasztalt már hasonlót? v1.1
-
Drizzt
nagyúr
Áhh, most pár perc alatt néhány csúnya hibába sikerült belefutni: persze helyett azt mondja: törd össze...

-
Zoltán
őstag
Az aard (vagy hogy hívjákkal) tényleg fel lehet lökni a pokolkutyát, és akkor tényleg egy szúrással meg lehet ölni, Én is így csináltam. Így ajánlják egyébként az angol fórumok is. Gondolom nálatok az a gond, hogy nem elég fejlett az AARD, tehát mondjuk csak fellök, nem kábít, vagy hogyan is nevezi a játék. Ha a bronz pontokkal telepakolod az AARD-ot, akkor biztosan elég. És a pokolkutyira koncentrálni, a több iamúgyis meghal, ha a főnök elesett. Egyébként kb. 10-ből egyszer jön össze a pokolkutyi kábítása/fellökése, szóval ezzel is próbálkozni kell néhányszor.
Másik: nagyon sokat számít a harcstílus! Van aki pl.: szinte sebezhetetlen mondjuk erő stílussal, de nevetségesen gyenge gyors stílus ellen.
-
RazoR_45
tag
Na mot tartok a második act közepénél és egyre bonyoldnak a szállok de egyre jobb kezd lenni ugyhogy GRAT a történetre

-
ugux
tag
nekem a 2. act-ban 2 kö hiányzik... az amit véletlenül kell megtalálni, meg az amit a torony őrzőjétől kell megszerezni. Na eddig a toronynal nincs őr akit le kéne nyomni, veletlenül meg nem találtam meg a 10. követ.
Már végeztem a nyomozással csak meg kell szivatni Azar J-t.
A 10. követ mindenki máshol találja meg, vagy annak is azért van 1 fix helye?? -
ugux
tag
hát igy elég nehéz segíteni, mert sok mindennek kell történnie még...ami talán segíthet, hogy
úgy juthatsz be a temetőbe, hogy követed azt a szálat, amikor is a koronatanut kell előszor a börtönben, majd a korházban kihallgatnod, meg felboncolni miután meghal meg ilynek...
nem tudom pontosan mi lehet az elakadásod oka.... -
jozef11
csendes tag
Sziasztok az ACT IV-ben járok össze akarom gyűtjeni a Holló páncéljának darabjait az első megvan beszétem a tünde kézművessel is aki azt mondta ,hogy valami néhai tünde dalnok feljegyzéseit kell megkeresnem a kriptákban. Na már most ebben a részben 2 kripta van de sehol sem talállom a feljegyzéseit. Valaki megtalálta akkor mondja már el ,hogy hol keressem előre is kösz!

-
RazoR_45
tag
Plezz köszi szépen már megy
és így már élvezhető az aegész megöltem mindekit és most csunya bácsik nyomába eredtem 
-
Worker
aktív tag
válasz
Janoska26
üzenetére
[OFF]Amit irtam, ugy ertettem, h amennyiben vki nem kapna kielegito valaszt itt a forumban, irja meg nekem priviben a kerdeset, es megprobalok segiteni neki.
Atgondoltam a dolgot, es valoban igazad van. Valszleg nem is sokan irnanak ugyse PM-et, szal megiscsak a forumot bongeszgetem majd, ha a segito szandek felebred bennem
[/OFF]MAS:
Ha jol tudom mar tobben kerdeztek, h mikent lehet kinyirni a Bestiat az 1. chapter vegen. Sajat modszerem: 1. lepes, h megiszol 1 Fecsket, aztan szepen fokozatosan csapkodod a kutyust, 1-2 utes(kombo) utan hatralni erdemes (korbe-korbe futkarozol, h toltodjon a hp-d a Fecsketol). A manat (allokepesseg) aard-ra (asszem ez az, amelyik ledonti/lefegyverzi stb. az ellenfelet) erdemes hasznalni, es mihelyst feltoltodik, akkor mindig erdemes elhasznalni.
Ezzel az aprankent tamados technikaval nekem gyerekjatek volt legyurni a Bestiat, mind1, h a falusiak, vagy a csaj oldalan harcolsz (en a csaj oldalan teljesitettem a kudit
). -
Roba
tag
Üdv.!
Vizima városába megvan az engedélyem, de börtönbe zártak és elvették a cuccaim. Bestia túlvilági nyoma fontos összetevője egy italnak, melynek elfogyasztása után egy ezüst pontot kapok, melyet még nem készítettem el. Kérdésem az, hogy később minden cuccom visszakapom? Vesnára visszatérve: a falusiak leölése után valószínűleg erről a küldetésről lemaradtam.
-
Kérlekszépen ez a topic erre való, hogy itt feltegye a Huszár a kérdéseit, és itt meg is válaszolják neki, és ha legközelebb egy másik Huszár elakadna a játékba a topicba tud keregetni és megtalálhatja akkor már kérdezés nélkül, a Te privijeid között sajna nem igazán tud senki kutakodni, hacsak nem publikus a jelszavad

-
A temetőbe csak úgy tudsz majd bejutni, ha segítesz a sírásónak, annak pedig csak úgy tudsz ha lerendezed az adósságát, most Thaleb-nál vagy hogy a francba hívják. Annak viszont megint csak majd valami szívességet kell megtenned, arra sem emlékszem most nagy hirtelen pedig kb valahol megint itt járok Én is
Hullát boncoltatok már Shanival? Ha nem akkor menj el hozzá éjszaka a házába, és próbáld megfűzni valahogy az öreg banyát akinél Shani lakik, nekem mostanság nemigazán akar sikerülni
. No de ha valami csoda folytán beenged az öreg banya, akkor menj fel hozzá és beszélgess vele sokat, jópár küldi csak nála tud majd folytatódni 
-
Worker
aktív tag
Korabban mar irtam, de irom ujra:
Aki elakadt a jatekban, es sokat szenvedett mar 1 adott helyen, irjon PM-et, es megprobalok segiteni neki.Most is latom, h jopar ember olyat kerdezett, amire eleg konnyu a valasz, de nehezebb igy vegignyalazni, mintha PM-re kene valaszolni

-
Wolverine
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Szvsz igen, de legrosszabb esetben új játékot kell kezdeni

-
raskolnikoff
őstag
-
Skynet258
veterán
Szerintem akik szenvednek az ellenfelekkel (valaki írta, hogy 10 perc egy monszta) nem megfelelően alkalmazzák a különböző stílusokat. Van 3 féle is (gyors, de kevés sebzés, lassú, de nagyobb, és egy arra, ha körbevesznek). A gravierek ellen pont a második kell asszem, tehát ami eddig bevált az emberek ellen, az ott nem fog... Plusz ott van, hogy sima fegyver, vagy ezüst. Igy már mennie kell

-
aginor
veterán
#492-re valaki?
Aktív témák
Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xbox Series X|S
- Horgász topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor még nem vágtam hogy ez mire is jó...fenébe....

El is adtam neki minden Dögöt. Amúgy milyen hülyeség hogy a templomnegyedben meg a Nyomozó házába beköltözött a fogorvos törpe 

a 2. fejezetben lopta be magát végképp a szívembe, tökrészegen nőkkel idióta játékokat játszani és a végén a legjobb nőt megdönteni, miközben egy fantasy világban alakítunk egy nem gyenge arcot, nyomozunk, ölünk, királyok vagyunk... ennél több soha ne legyen egy játékban, nekem tökéletesen megfelel.

vagy Én értelmeztem rosszul?

. No de ha valami csoda folytán beenged az öreg banya, akkor menj fel hozzá és beszélgess vele sokat, jópár küldi csak nála tud majd folytatódni