Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
Balinov
titán
Srácok,egy gyors kérdésem,Angol nyelvü Withcer-hez elérhető valahogy a magyar szinkron és/vagy a felirat?
-
Shippo
csendes tag
Feltettem az 1.2-es patch-t és nem változott a probléma.

-
Shippo
csendes tag
Sziasztok! Na most segítsen aki tud!
Az epilógusnál tartok és a Nagymester elteleportált a jeges jövőbe. Nincs térkép. Odamegyek az emberhez és jön a dumálás amit csak akkor érteni ha bekapcsolom a feliratot, mert hogy egy hang se jön ki a szájából csak jön a felirat angolul
amit még meg is értek meg meg helyesen válaszolgatok is angolul
magyar helyett. Aztán egyszercsak visszajön a magyarsága és a hangja amikor a mocskos kis szörnyeit rám kell eresztenie.DE a fő probléma az az, hogy nem megy tovább az egyértelműen arra tervezett úton. Először a jéghídon nem akart átmenni. Visszamentem egy régebi mentésbe és megint végigjátszottam odáig és jéééé átmegy a rohadt...
De most meg miután Toruviel megjelent nem megy tovább egy úton. Pedig lehet látni a Nagymestert.

Még nincs normális Patch, vagy rosszul tudom? És egyáltalán ezt a "láthatatlan falas" problémát megoldja?

-
Oracle
senior tag
Srácok hallottam hogy az 1.2-es patch máshova ment mint az alap gém, megmondanátok hogy hova mert nem találom :S
-
blackets
csendes tag
nagyon kösz a segítséget nem is tudtam nagyon,hogy van mocsár.

-
blackets
csendes tag
nagyon kösz a segítséget nem is tudtam nagyon,hogy van mocsár.

-
blackets
csendes tag
megvan az igni

-
blackets
csendes tag
Figy nekem magyarul van meg. És így a helyeket amiket mondtál nem értem bocs.

-
-
blackets
csendes tag
Végre meg van a Yrden!!!

-
blackets
csendes tag
Egyébként hol lehet az igni,yrden,quen,axii-t megtanulni?

-
blackets
csendes tag
Köszike bár mondjuk már ott tartok,hogy Kalkstein elmondta be kéne törni abba a toronyba
és,hogy az erőhelyekről visszateleportálhatom magam a laboratóriumába
és eddig az Aard van meg
-
blackets
csendes tag
Lenne egy kérdésem.
A varázslatokat hogy lehet megtanulni? pl:Aard,igni,stb.

-
Thrawn
félisten
Lehet szavazni a legjobb RPG-re, a The Witcher vezet

-
Mozso26
senior tag
Ezt most már végképp nem értem. Megprobáltam ujra és még hozzá se kellett érnem a bestiához már meg is döglött,és azon nyomban körül kaptak a falusiak.
Most miért volt ilyen könnyü levágni?A boszicsaj csak pihen egy kicsi a tüzmellett a füben, aztán magához tér, ha megnézed a földön van nekli élet csokja.Én a blökit nem tudtam idáig lenyomni.
-
-
Thrawn
félisten
Tegnap 3 és fél órát játszottam anélkül, hogy kilépett volna

Kezdjek aggódni?
szerk: Bejutottam Vizimába. -
tarti19
senior tag
ne öld meg Abigailt... semmiképp sem mert a későbbiekben még találkozni fogsz vele

Bestia ellen hóvihar, fecske esetleg rőtbagoly és uccu neki...
kis kutyákat lökd fel majd szúrd le... mindet így nyírd ki, aztán 1on1 lesz a Bestiával, nekem bekábult szerencsére és úgy odacsaptam, hogy megdöglött egyből
mellesleg muszáj
-
LK
addikt
Úgy a jó feláldozni,hogy előtte megvolt 1X

-
-
Mozso26
senior tag
Aha
Már rájöttem én is hogy a falusikkal lehet csak legyözni... akkor nem én vagyok a béna...huhh.Megynyugodtam.Azota természetesen már vissza rakatm.Tegnap csak indulatoktol vezérelve irtam be. Ha lesz problémám elöször ide fogok irni igérem. 
Hé senior tag lettem ... hip-hip hurrá ...amugy az miért jo nekem?
-
frame>24
addikt
Érdekes, én megmentettem a banyát, a hellhound-ot pedig egy jól irányzott (és fejlesztett) AARD sign-al bestunnoltam, és jött a kivégzés. (Igaz, előtte én is szarakodtam egy ideig, mire a stun ötlete támadt...) Ja, és max. nehézségi fok...
Mozso26: télleg tedd vissza azt a gamét

-
tarti19
senior tag
Végigtotlam a Witchert

nagyon bejött, borzalmasan hosszú a játékidő, szuper szinkron
szinte mindent megcsinéltam
-
LK
addikt
Mielőtt letörölted volna, akor kellett volna ide írni
talán választ is kapsz. A Bestia csak akkor hal meg ha megtöröd az átkot. Nekem és a kollégámnak is ez volt a baja. A Boszorkányt hagytam megégetni,erre a Bestiával történő harc közben leölök pár embert is,akik rám támadtak és miattuk van az átok is(csoportos stílus). Mindenki kinyúvad és mehetsz tovább
. Tedd csak vissza azt a gamét
Szállingózó piros foltok a mérgezés jelei
. Sok főzetet ittál. -
Mozso26
senior tag
Hát igy még soha nem b*szott ki velem játék. Ez a játék gyülöl engem.A mai egész napomat erre szántam, pontosan arra h ma megölöm a bestiát közepes nehézségi fokon. Nem sikerült, pedig nem vagyok béna(egyszer sikerült,amikor a parasztok segitettek de onnantol kezdve a játékban végig szállingozo piros foltok kisérték a játékomat).Már uninstalláltam én aki simán végig toltam a Gothic 3-at a Gears of war-t hardcore fokozaton.
Ilyen még soha nem történt velem, lehet mert öregszem (27-leszek) Amugy pedig nagyon jo volt a játék ne ércsetek félre de ott valahogy nagyon ... áááh midegy. -
Drizzt
nagyúr
Hát, a collectorsban 12x oldalas teljes végigjátszás van, egyébként ezüst pontod ha jól emlékszem bizonyos szintek fölött is lesz magától/vannak rá főzetek is. Meg van egy magyar rajongói oldal, néztem párszor, jónak tűnik, de linekt most nem tudok rá, google biztos dob rá.
-
Allien
veterán
Bocsi, lehet, lámi kérdés, de nincsen olyan végigjátszás féle leírás magyarul a gammáról? Itt inkább olyan dolgok érdekelnének, hogy ha megvan az összes bronz fejlesztés, hogyan lesz ezüstöm, meg hasonlóak (küldetések leírása, stb...).

-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Engem csak a tárgyi tévedés zavar, elsőre ami megragadt, hogy a szövegből az jön le, hogy Sapkowski írta a játékot, pedig a játékhoz semmi köze. A harcrendszer nekem se igazán tetszik, nagyrészt harc helyett simán el is futok, ha megvan már a megfelelő fül, orr, vagy stb. mennyiség. A sztori, meg a világ amiben játszodik az viszont nagyon jó, emiatt nálam a megérte az árát kategória, de pl.: irányítás néhol botrányos tud lenni, egyrészt be tud szorulni a figura harc közben úgy, hogy nem tud támadni, ha fal közelében vagy, másrészt meg a szabadban levő pályák közül az elsőben az a sok kerítés egyszerűen marha idegesítő, mit keresnek ott? Én simán átjárható mezőket tettem volna oda, akkor nem kéne feleslegesen kétszer annyit menni.
-
LK
addikt
Akkor milyen lehet a többi "szak"újságíró ?
-
Haart
addikt
Hát elég nyers az biztos, miért kell így lehúzni azt amit mi magyarok csináltunk, a hibákról nemcsak úgy lehet beszélni hogy lehúzzuk a sárga földig. Jobb lett volna egy olyan hogy jó persze van hiba de ennek ellenére mindenki megtudja és meg is fogja érteni a történetet és a szövegeket. Ráasádul örülhetne hogy legalább van magyar verzió, amit nemsok játék mondhat el magáról.
-
deniro2
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Az a baj, hogy manapság ahhoz, hogy valaki újságíró legyen elég annyi, hogy nagyjából értelmesen tud fogalmazni... Objektivitás, szakértelem, alapvető affinitás már felesleges extra.
Én a Morrowinddel évekig játszottam, az egyik legjobbnak tartom a stílusban, de ennek ellenére tudnék olyan cikket írni róla amiben a sz@rt is kitaposom belőle, hiszen -mint mindennek- ennek a játéknak is vannak hibái. A hangsúly az arányokon van. Lehet egy játékot 10% hibáért földbedöngölni, de ez a hozzáállás rosszindulatot és/vagy hihetetlen felületességet feltételez.
Ez után a kritika után hancu cikkei nálam minden hitelességüket elvesztették.
Bekaphatttya.
-
LK
addikt
Valaki végre megmondta mi a gond:ugyanis 1.2 nél máshová ment a játék,és oda kell bemásolni a saveket. Végre megy!!!!!
-
Haart
addikt
Kéne egy kis help, kéne nekem egy bizonyos mentés. Az amikor majdnem leleplezzük a detektívet és megyünk hozzá a mocsárba, ugyanis ott történik meg a dolog. Na ez a mentés kéne nekem vagy valami közeli, mert régebben elszálltak a mentéseim mert nemvolt patch-em most meg van 1.2 és minden oké. Szóval aki tud az szóljon, írjon privibe thx

-
LK
addikt
Beolvasnék a faszinak. Szerintem nem is játszott vele.
Más...Nekem sajna nem mennek a mentések. nem tudom mi lehet a baj. -
deniro2
senior tag
Csak erős idegzetüek olvassák, mert a cikkíró, ha másban is ennyire szűklátókörü, felületes, rosszindulatú, mint ebben a cikkben, akkor csak egy szó jut eszembe róla és ez a f@sz.
-
darkpower
aktív tag
Valaki tudna esetleg segíteni?
nem tudok bejutni a temetőbe. vincent ugyebár cseszik engedélyt adni, thalert sem tudom rávenni. hiába választom,hogy hiszek neki és nyilvánítom ártatlannak. kosvelőt kinyirni ugyebár nem egyszerű.... már csak 1 kő hiányzik a 10közül, és totál megakadtam -
LK
addikt
Sziasztok! Nagy kérésem lenne! Valaki az email címemre küldene 1db mentést az 1. és/vagy 2. fejezet végéről,olyat,ami 1.2 peccsel lett végigjátszva? Sajnos nem hajlandó az 1.2-es game elfogadni a régebbi (1.11a) mentéseket. Így elveszett egy hétnyi játék... Ha van ötlete valakinek szóljon! Köszi hali (Mentés tényleg gyorsabb 1.2-vel)
-
deniro2
senior tag
Mi az a szörnyhatározó?
3 témában tudsz könyveket venni: alkímia (növények, kristályok, alapanyagok), szörnyek és töri tankönyvek.
Ha megveszel egy szörnyekkel foglakozó könyvet és elolvasod, akkor a benne szereplő dögök bekerülnek a szörnyhatározódba, amit a küldetések menüben tudsz nézegetni.
Vagy nem értem a kérdést...
-
dante3
addikt
Szörnyhatározót hol tudok vásárolni, egyik árusnál sem találtam?!

-
-
Izolder
csendes tag
Esetleg tudtok tippet adni alaplapra és procira?Olyanra amivel nem csak fél évig tudom tartani a frontot.

-
Izolder
csendes tag
Köszönöm a segítséget!

-
Hát ja, jobban jársz ha lecseréled az egészet, mert agp-s jó karit viszonylag drágán lehet már csak venni, egy valami kétmagos kis óccsó proci, meg a DDR2 RAM már bagóért van, nem is beszélve a PCI-E-s kártyákról hogy mennyire jó árban mennek manapság
Szvsz, elég lesz arra 50-60 ropi is ha okosan kiszállsz ebből a masinából 
LK: Egyébként meg nem kér űrhajót ez a játék, nézd csak meg a konfigomat, 1280*1024-ben játszottam majdnem minden fullon, az állatok számát vettem le, meg a fene tudja még mit, de gyönyörű volt az egész játék és élvezhető, kivéve persze a kereskedőnegyedbe ott kicsit diavetített, nomeg a videóbejátszások néha beakadtak, de az elviselhető volt
-
Izolder
csendes tag
Sziasztok!Tanácsot szeretnék tőletek kérniKb..3 éve vettem a mostani gépem akkor nagyon jónak számított.P4 Inel 3Ghz 1Gb RAM 9600XT 128Mb(ASUS) Asrock alaplap(Az ASUS alaplapom behalt).Elég rég játszottam és most újra rákattantam,illetve csak szerettem volna.Megvettem a witchert(játék).Sírva fakadok olyan Xarul fut.Illetve nem fut A lényeg hogy elég-e ha veszek ehhez a géphez még 1Giga RAMot és egy nagyon jó videókártyát vagy az egész gépet le kell cserélnem?1440x900-on szeretném ha futna!Köszönöm a segítségeket előre is.
-
^Andrew^
csendes tag
Felejtsd el ezt a fórumon, legközelebb ideiglenes pihenő lesz. Alapelvek elolvasása újfentt ajánlott.
[ Módosította: Loretto ]
-
LK
addikt
Gyanítom ,hogy azoknál a fagyási arány nagyobb,akik nem eredeti játékkal játszanak.Nálam mióta fent van az 1.11a semmi gond nincsen. 1.0-nál sokat fagyott. (nálam xp van)
-
m4rc!
őstag
Az 1. fejezetben, miután megöltem Odo-nak a növényeket és lenyomtam pokerban. Amikor kimentem a házból Odo kutyája ugat vmit, ott mit kell csinálni?
-
dante3
addikt
Azt a könyvet hol találom, amiben benne van a szurtbozót vagy mi?
Kellene az egyik küldihez, hogy ismerjem a növényt! -
RI/OS
addikt
Wazz mivel fogol játszani, mindjárt vége úgy, hogy az összes lehetséges küldit megcsináltam. Tehát 2nap múlva, egy kieg rendel...köszi

-
m4rc!
őstag
Hali!
Azt nem tudjátok, hogy hoyg lehet megoldani, hoyg a szöveg angol maradjon, de magyar felirattal?
Aktív témák
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amit még meg is értek meg meg helyesen válaszolgatok is angolul

) biztos a varázsitalok akarnak lenni...ez magyarítás kész tragédia. Tudom, egy schlepp alak vagyok, mert mindig lefikázom a fordításokat, de akkor is...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)