- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3DMark (2013) eredmények
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Blazkowicz
tag
Hello
Én eddig 2x vittem végig a játékot, legutóbb úgy 5 éve még Win XP-n. Most már Win 7 (32bit) rendszeren játszanám végig ha nem fagyna le. Vizima külvárosában kezdődtek a problémák a fagyásokkal de átvészeltem, majd a Mocsárban nagyon gyakran sötét képernyő és muszáj újraindítanom a gépet. GOG verzióval, és dobozossal is próbálkoztam, de mindkétszer fagyás. Több fórumon is írtak erről a hibáról, de 100%-os megoldást ott sem tudtak, csak javaslatokat mondtak.
Első két végigjátszásnál nem tapasztaltam ilyen gyakori fagyást (ha volt egyáltalán, EE-vel játszottam), és azóta nem sok változás történt hardver téren így azt kizártam. Az op rendszer XP=>7. Nem lehet túl gyakori hiba mert nem volt tele a net.
Furcsa hogy a legújabb GOG verzióval is csinálja. Most a lehetséges megoldásokat nézem, hátha. Auto mentést kikapcsoltam mert sokszor normál mentés után fagyott. Illetve minden ok nélkül.
A Templomnegyedben egyszer sem fagyott. Bugos a szentem
(még mindig
)
Aki hasonló cipőbe járt/jár szívesen venném ha megosztanám.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(még mindig
)