Hirdetés
Aktív témák
-
Blazkowicz
tag
Hello
Én eddig 2x vittem végig a játékot, legutóbb úgy 5 éve még Win XP-n. Most már Win 7 (32bit) rendszeren játszanám végig ha nem fagyna le. Vizima külvárosában kezdődtek a problémák a fagyásokkal de átvészeltem, majd a Mocsárban nagyon gyakran sötét képernyő és muszáj újraindítanom a gépet. GOG verzióval, és dobozossal is próbálkoztam, de mindkétszer fagyás. Több fórumon is írtak erről a hibáról, de 100%-os megoldást ott sem tudtak, csak javaslatokat mondtak.
Első két végigjátszásnál nem tapasztaltam ilyen gyakori fagyást (ha volt egyáltalán, EE-vel játszottam), és azóta nem sok változás történt hardver téren így azt kizártam. Az op rendszer XP=>7. Nem lehet túl gyakori hiba mert nem volt tele a net.
Furcsa hogy a legújabb GOG verzióval is csinálja. Most a lehetséges megoldásokat nézem, hátha. Auto mentést kikapcsoltam mert sokszor normál mentés után fagyott. Illetve minden ok nélkül.
A Templomnegyedben egyszer sem fagyott. Bugos a szentem
(még mindig
)
Aki hasonló cipőbe járt/jár szívesen venném ha megosztanám.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(még mindig
)