Hirdetés
Aktív témák
-
Harkat
csendes tag
Hello!
Nekem lenne egy olyan gondom, hogy a 4. fejezet elején, mikor be kell gyűjteni az ajándékokat, odamennék a halpaphoz és nekem támad a követőivel együtt, és mindenképp meg kell ölnöm, de akkor meg nem tudok vele beszélni.....ez most bug vagy, valahogy meglehet oldani? már vagy 4-5 óra hosszája ezzel szórakozok...
A segítséget előre is köszönöm, már ha lesz XD
-
Dogengar
aktív tag
Kaptam a Support-tól egy új kulcsot, szóval probléma megoldva.

-
Dogengar
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem eme csodás játékot, magával a programmal nincs semmi gond, viszont a gog nem hajlandó elfogadni a cd kulcsot, így nincs se backupom, se quest guideom sincs, pedig az utóbbi egy két küldetésnél igen hasznos lenne.
Ilyenkor mi lenne a teendő? Hétvégén lefotózom a játékot, és elküldöm a supportnak, remélem kapok egy használható kulcsot... 
-
BladeHero
tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Emlékszem, mikor elsőnek játszottam az 5.fejezetben én is szenvedtem, de második végigjátszásnál szinte az összes mellék küldit megcsináltam, úgy már nem nehéz a játék, ha esetleg újra kezded egyszer próbáld ki te is.Ráadásul egész jól ellehet lenni a mellék küldikkel is.
-
westcoastog
veterán
Na most elsőre sikerült a zeugl, észrevettem hogy van egy főzetem meg gyémántporom.

-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Szerintem jó lehet azért, várom hogy meglegyen. Szerintem nekem sem fog olyan hűde jól futni, de nem zavar.

-
Creative997
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Nincs befejezve a vége. Vagyis úgy végződött hogy legyen folytatása.
A 2-vel nem nagyon játszottam, mert sajnos gyenge a gépem hozzá. Pontosabban szaggat és élvezhetetlen. Meg én úgy hallottam nem is olyan jó mint az első része. De ízlések és pofonok.
-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Gondolom itt nincs tökéletes befejezés mint mondjuk a call of pripyatban.

Velem az a baj, ha először végigviszek egy játékot, azt utána rögtön nem fogom megint feltenni 1-2 évig hiába van több befejezése, idő kell amíg újra érdekessé válik. Majd most jön szépen a witcher 2, csak legyen rá egy kis pénzem.
-
Creative997
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
3 út lehetséges: a scoiateleket segíted, az embereket vagy semleges maradsz (ezt sokáig nem lehet húzni).
Szóval akkor az embereket választottad.Érdemes végigtolni újra úgy, hogy az ellenkezőjét csinálod és döntöd. A story másképp fog alakulni

-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Hát ha én azt megmondanám, a lánoló rózsának segítek így a vége fele ha arra gondolsz. Vagy pontosabban?
-
Creative997
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Főzet az mindig kell
Fecske főleg és a vége felé egyre inkább és több.Amúgy melyik vonalon mentél végig a storyban?
-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Csápokat vagdossuk siegfrieddel, meg amikor feljön a víz alól a szörnyet is, de nem nagyon akar dögleni, és ezüsttel. Természetesen főzetem nincs, mert én annyira jól feltudok készülni...
Bezzeg stalkerben mindig összeválogatom a felszerelést a végső csatába menet előtt jó alaposan.. -
Creative997
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Pedig úgy rémlik, hogy az sima volt. Annyira sima, hogy utána kellett néznem miről beszélsz, mert nem emlékeztem rá
Akkor valamit a fejlődésben tényleg elqrtál ha szenvedsz 
Főzetek, ezüstkard (erős stílus), csápok levágása majd a végső csapás
-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Hát hullik a hajam ettől a szörnytől, szóval mára elég volt.

-
Creative997
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Igen ez már nagyon a vége, még mászkálsz párat, majd jön a Fagyott puszták és a Nagymester, meg még 2 dolog utána és vége
-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Most jön a Zeugl, hány szál hajam hullik ma ki?

Gondolom már a végén vagyok, még megölöm a rend nagymesterét és vége. -
Creative997
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére

Én is ilyen taktikákhoz folyamodtam először pl a kutyánál az első részben: elbújtam egy ház mögé és onnan lövöldöztem amíg meg nem döglött

Jók ezek. De lesz még 1-2 kemény párharc a legvégén
-
westcoastog
veterán
Megöltem a rohadékot.

Felszaladtam a kis térről a lépcsőn, ő meg jött utánam, addig tudott töltődni az aard, ellöktem, kaszabolás, futás, megint ez. -
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Se főzet, se kence, szintlépés pedig pont azar közben jön elő, így nem tudok tenni rá...
-
Creative997
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Hát nem tudom. A kardodat erősítsd fel valami kenceficével, vagy többel. Főzetek is jól jönnek. De a jelek ereje fontos, így simán le lehet győzni.
-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Jeleket nem mondanám fullosnak, de beadna hogyha amiatt nem lehetne végigvinni.
Majd ma megpróbálom a két mutáns lovagot a legkevesebb életerő veszteséggel kivégezni, minél több maradjon azarra, az a baj állandóan ellők, meg mire fölkelek gyorsan odaszalad és üt.
Ugyan ez volt a koskával is, elszaladtam, 10 méterről tudott ütést bevinni a csápjaival... -
Creative997
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Fú, nem emlékszem már rá pontosan én hogyan csináltam, de tisztán emlékszem, hogy Jazar nem volt nehéz ellenfél (nekem legalábbis, pl a nyüves kutya az első részben mikor először játszottam vele sokkal nagyobb kihívás volt). De ha leAardozod és elfekszik, akkor karddal csápolni és ezt kombinálva.
De sokban függ mit hogyan fejlesztettél. Mert ha a jelek fullosak, nem kéne nehézkesnek lennie. -
westcoastog
veterán
Na most jól felhúz ez a játék azarral, elverem azt a két szaros mutáns lovagot, alig marad életem, aztán azar rögtön szétlök meg kábit, alig lehet hozzáérni, berengar kifekszik, megint kábít ellök, ennyi.

Ebben a videóban egy lepkefingnyi mágiát nem használ szinte.
Ennek itt támad az elején egy kicsit utána meg csak sorozza, aard, még pár csapás és kész, én meg közel kerülök már ellök a picsába.
De most hagyom, már több mint 1 órája szarakodok, már nincs kedvem megint hatvanadszorra is megküzdeni a mutáns lovagokkal.
Jó biztos rosszul csinálom, majd holnap megpróbálom, valami taktika? -
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Okés, úgy lesz.

-
Creative997
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Nem tudod lekardozni. Ott menekülni kell, de a bejáratoknál vannak faoszlopok, azokat Aard-al lerombolod, azzal lassítod a királynőcit és a végén a barlangban, amikor úgy látod, hogy még nincs testközelben de már eléggé bent van a barlang közepén, zúzd le az oszlopokat és az egész barlangmennyezet rászakad. Csak így tudod kinyírni. De figyelj arra, hogy amikor a végső csapást beviszed, vonulj vissza mert te is belepusztulsz az omlásba. Illetve figyelj a királynőre ne legyen túl közel, mert ha elkap, akkor annyi.
Fecske oda kell. Esetleg hóvihar még. Használd a jeleket, kelleni fog. És ne törekedj arra, hogy minden kis kikimór rabszolgát kinyírj, ha a királynő közelít, hagyd őket a francbaSzerk.: le tudod kardozni, de az sokkal több meló
-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Túl zúztam magam a szalamandrákon, viszont a kikimór királynőnek 1 harapás vagyok, vagy csak menekülni kell előle?
Elég volt eddig 1 fecske is bár lehet csinálhattam volna még 1-et. -
Creative997
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Igazából én azt nem szoktam. De persze attól függ milyen szinten haladsz, ha a legerősebb szinten, akkor kell, de ha a közepesen vagy alatta akkor nem fontos. Rőtbagolyt vagy hóvihart szoktam néha használni, meg macskát és sok fecskét. Mást nemigen. Az Arany Oriolé jó lehet még, habár azt nem használtam. Van még pár jó, de annyira nem éri meg, mert magas a mérgezésük
-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Oké, gyártok párat magamnak, meg méregtelenítő főzetet.

-
Creative997
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Fecske főzetet inkább gyárts magadnak. Alapanyagok meg a Lebioda kórház körüli növényekből vagy a mocsárból tonnaszám beszerezhető. Erős alkohol meg a kocsmában
-
westcoastog
veterán
Kereskedő vagy templomnegyedben hol lehet életerőt töltő főzetet venni?
szalamandra bázis kicsit nehéz anélkül.... -
Creative997
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Egyetértek. Már 2x kivittem, de nemrég elkezdtem megint. Nekem a 4. fejezet jött be a legjobban, a vidéki hangulat és császkálás.
-
CriticalHit
addikt
hihetetlen, hogy még ma is mennyire élvezetes, hangulatos, kiváló játékélményt nyújt (Enhanced Edition)
a mocsári grafika, de a városi is kenterbe veri a DAO-t -
jambiyya
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Fura, nekem nem voltak vele soha gondjaim. A második résznél tapsztaltam ezt, amit írtál.
-
Leszedtem most a Witchert a GOG-ról és picit meglepett, hogy mennyire rosszul van optimalizálva. Az átlag FPS jó, 40-75 között mozog, viszont néhány ponton drasztikusan leesik, pl valahol egy pici füsttől már csak 20 FPS van, az elején meg amíg a rémsáskát mutatják, addig 12 (!) FPS...elég pocsék ennyi patch után is

Crysis 3 alfában medium beállításon nem esett le ennyire az FPS, mint a Witcher 1-ben LOL

-
icon
senior tag
No akkor... amire rájöttem, ha sima játéka van az ember fiának, elég csak az 1.4-es patch-et felrakni, akkor még lesz szinkron. 1.5-öt inkább nem tettem fel ezek után, a fővonal megértéséhez bőven elég lesz ez is...
-
Mr X
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Én sem tudok magyar szinkronnal játszani, egyszerűen röhejes, de annyira szokatlan, hogy sokszor meg sem értem, mit mondanak.

-
Mr X
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
A Steam-ben a játék beállításainál is kiválasztható, hogy magyar vagy angol legyen. Sajnos nem kezeli külön a beszédet és a feliratokat, így mindkettőre érvényesíti a beállításait.
-
westcoastog
veterán
Na most hogy angolra állítottam a steamet már a feliratok is átváltanak angolra automatikusan, ezt azért megoldhatták volna.

-
Mr X
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Még azt megpróbálhatod, hogy nem a steames parancsikonnal indítod, hanem a Witcher mappájából a launcher.exe-vel.
-
Mr X
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Valami nem az igazi, magyar steam mellett meg hiába állítom angolra, restart után megint magyar.
-
Mr X
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Ha most magyaron van, akkor ne. Én most lőttem át angolról magyarra.
De fura, mióta átállítottam magyarra a Steamet és lekapta azt a 2 gigányi frissítést, azóta szépen magyarul indul, több ki-be lépés után is.
-
Mr X
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Most tesztelem épp, hogy a Steam magyarra állítása befolyásolja-e a dolgot. Fura mód az nyelv átállítása és a Steam restartja után most elindulás után elkezdett a Witcherhez letölteni 1.8GB valamit.
-
westcoastog
veterán
Megvettem steamen az enhanced editiont, de hiába állítom át a szinkront angolra,
ha kilépek és újra elindítom a játékot vissza áll magyarra, nem lehetne fixálni valahogy? -
Toncsi3
csendes tag
Hali...
Hol találtad meg az öreg koldusasszonyt akitől megkaptad a gyűrűt???? -
SLYM
veterán
sziasztok. a witcher enhanced edition van meg nekem és lenne egy olyan problémám, hogy most megint felraktam a játékot, de már egy újabb videókártyával, mint régen és ezzel túl gyors a játék. arról beszéltek, hogy pl túl gyorsan fut geralt, mintha túlságosan felgyorsult volna a játék. régebbi játékoknál is néha-néha lehetett ilyet tapasztalni az újabb konfigokon. valaki más is tapasztalta ezt? illetve tudtok erre megoldást? köszi
-
BladeHero
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
SpoilerA 2. fejezetnél járok és raymond nyomozó azt a küldetést adja, hogy öljem meg Kosvelőt, de lehet Raymond is gyanakodni.Én a nyomozóra gyanakodtam de nincs ellene semmilyen bizonyítékom viszont nagyon úgy tűnik, hogy ő a tettes, mert még azt is ki próbáltam, hogy megölöm Kosvelőt, de nála nem volt semmi bizonyíték hogy ő bűnös lenne.Na, szóval akkor Kosvelő legyilkolása után játsszam tovább, vagy mégis csak lehet találni valami bizonyítékot Raymond ellen?
Választ köszi előre. -
R1200GS
aktív tag
válasz
crysis 2011
üzenetére
Nem lehet multiban játszani.
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
The Witcher kapcsolatban olyan kérdésem lenne hogy multiban hogy lehet nyomni??
videot esetleg linkelnétek
-
R1200GS
aktív tag
Végre felment az 1.5-ös javításig minden. Az volna a problémám, hogy az angol nyelvű DLC-nek nincs hangja.
Másnál is előfordult hasonló probléma? Van rá valamilyen megoldás? -
R1200GS
aktív tag
válasz
Fényhozó
üzenetére
Ha még aktuális, akkor az a megoldás, hogy egy mappában kell lennie az 1.4-es javításnak, és a bővített magyarításnak. Kb. már 3 órája szopok vele én is, de most már sikerült elindítanom a telepítést.
-
R1200GS
aktív tag
Megtaláltam a választ. Az 1.4 tartalmazza a bővített kiadást.
-
R1200GS
aktív tag
Az 1.4, és 1.5 javítás tartalmazza azokat a dolgokat amiket a bővített kiadás?
Használtan vettem a játékot, még nem érkezett meg, szóval nem tudom pontosan milyen kiadás lesz. Az eladó szerint első kiadás. -
jambiyya
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Így kell felhasználni. Mikor főzetet készítesz recept alapján,akkor automatikusan azt az összetevőt használja majd, amiben megvan a kívánt anyag.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
A 2. fejezet végén vagyok, és igazából eddig nem nagyon foglalkoztam az alkímiával, de most már kéne.
Az lenne a kérdésem, hogy tele van az inventorym olyan dolgokkal, ami főzetalapanyagokat tartalmaz, mondjuk egy leölt szörny végterméke. Ezek rendszerint több dolgot tartalmaznak, 2 vagy 3 fél dolog van odaírva. Hogy tudom ezeket kiszedni belőle? Vagy ezeket így kell felhasználni, ahogy vannak?
-
Fényhozó
tag
Senki többet...?

Nem tudja valaki mi a menete a patchelésnek?
-
Fényhozó
tag
Ezzel már elindult a játék, köszönöm szépen.
Most a patcheléssel szarakszom. 
Az Enhanced edition nem hajlandó feltelepülni addig, míg a language packot fel nem teszem. A language pack, telepítésnél kéri hogy először telepítsem az Enhanced Editiont... AAAARRRRGGGHHHHH.Láma vagyok mi?

-
Fényhozó
tag
Amúgy patchelni elejétől kell, (1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5) vagy elég csak a legutolsót feltenni?
-
Fényhozó
tag
Feltelepítettem a játékot. Elindítom asztali parancsikonról. Bejön a launcher. "Játék indítása" Tages védelem közbeszól.
"The drivers require intallation (with an administrator account) Do you want to proceed now?"
Ezt kérdezi. Rákatt. hogy igen, és a következő hibaüzenettel véget vet a witcherezésem rövid pályafutásának.
"Unable to proceed (error 1275)"
-
-
Fényhozó
tag
Sziasztok!
Van valami ötletetek, hogy win7 alatt hogy lehet vele normálisan játszani. Feltelepítettem a játékomat, eredeti verzióról van szó, de nem tudom frissíteni.
Azt írja ki, hogy előtte regisztráljam a játékomat. (Ez már megtörtént vagy 2éve.)Üdv

-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
Sajna nem tudok bemenni a temetőbe.
Thalernél nem tudom kivásárolni a temetősfaszi adósságát, és Vincent Meisnél sem tudok engedélyt kérni. Valahogy be kéne jutnom, mert addig nem jutok tovább.
Ötlet?
Köszi. -
Dzsolo
senior tag
Ismét elővettem a játékot, sajnos elakadtam, de olyan szinten hogy 2 napja nem történik semmi esemény és kezdem unni (sosem jártam még így) III fejezet végén járok, utolsó esélynek az ELF negyedben lakó Hierophant látom, de ne mtudom hol található (1 ellenfelet le kellene győznöm a profi szinthez de nem találok senkit) Trissnél a fiú, nem fogadja el a gyűrűt Alvinnal akar lenni (gondolom valamelyik szálat nem göngyölítettem végig) az Előljárónak sem kell a gomba 2 napja a táskámban pihen, megszereztem az 5db (pont 5van) Kikimór karmot is amit nem tudok leadni mert azt mondja Velerad mennyek vissza amikor meglesznek.... Ami a legfurcsább elolvastam minden könyvet ismerek rengeteg szörnyet és nem találom a mocsárban őket.
Van egy csomó meteoritom kék, piros, sárga, de a kovács csak meg akarja venni és nem készít belőle kardot, pedig megkapta a rubint.Ha valakinek lenne 5lete megköszönném,
-
Huma
addikt
Na végignyomtam. Hardon a vége felé elő sem kellett vennem a kardot. Csak az Igni jel használatával leirtottam mindenkit. Most meglett a hollópáncél is. Asszem mikor először játszottam vele akkor kimaradt mert még a megszerzése előtt véletlenül továbbmentem a főszálon.
-
Huma
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Nem csak jelekre gyúrok. Mivel elég sok pontot szét lehet osztani ezért vegyesen fejlesztem. Majd csak az aranyból lesz kevés. Azt kell majd jól megfontolni mire is rakjam. Van pár olyan "aranyos" képzettség ami a jeleket erősíti.
Jelek közül csak az Aard, Igni és a Quen van fejlesztve. A másik kettőt hanyagolom.
-
GypsFulvus2
őstag
Továbbra is csak jelekre gyúrsz? Úgy biztos nehezebb, érdekes kísérlet lenne. Én anno egyből hard-on vágtam bele, de a játék közepétől így is túl könnyű lett. Viszont én főleg harci képességeket fejlesztettem, minden RPG-ben inkább harcos karakterrel szeretek lenni, vagy legföljebb battlemage-típusúval.
A hollópáncél nem minden darabját lehet megtalálni a tópart+mezők területén. Majd a következő fejezetben kerülnek elő a hiányzó alkatrészek, szóval ne keresgesd ott hiába. Rég játszottam, de ha jól emlékszem, ott két alkotóelemet lehet megtalálni, a többit majd később.
-
Huma
addikt
Már 28-ik szintű vagyok. Reszkessetek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A hollópáncéllal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Az elf kézműves azt mondta, hogy van egy jegyzet valamelyik kriptában. Én voltam mindkettőben, de nem találtam semmi ilyesmit csak egy páncéldarabot. Elmentem volna mellette?
Szerk: Utánanéztem. Csak az ötödik fejezetben lesz az a kripta.
Rémlett is, hogy mikor először játszottam vele akkor jól meg is szívtam. Feltúrtam vagy háromszor mindkét kriptát. -
Huma
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Szívtam egyet tegnap amiatt, hogy a witcherben nem lehet szabadon pakolászni a cuccokat a hátizsákban. Legyőztem a főfarkast a mocsárban majd mikor tovább mentem levertem a fő vivernt is. Mivel a farkas feje már fel volt akasztva az övemre nem tudtam felvenni a vivernnét. Ott kellett hagynom. Bejelöltem a térképen hogy hol hagytam és mentem egy plusz kört.
Ja és a mocsárban találtam egy fasza acélkardot az egyik hullánál (egy hírnök holtteste volt) olyan erős mint egy meteoracélos witcher kard.
-
Kassadin
addikt
Nagyon régen vittem végig, nem lehetetlen, hogy fals infót is írtam. Összesen talán 10 ilyen dög van, aminek elrakható a feje/testrésze.
#1814: De komoly. Én is pont így jártam anno. Sikerült utána megölni a vivernt? Én megöltem a farkast, utána a növényt, de többé nem volt olyan növény ott a helyén...

-
Kassadin
addikt
Majdnem minden pályarészen volt egy olyan szörny, akit ha megöltél, a fejét felakasztottad az övedre, és addig csüngött ott, amíg a királyi vadásznak oda nem adtad. Ha az összes szörnyet megölted, akkor kaptál egy borzalmasan erős kardot. Mielőtt bemennél a várba az első pályák egyikén, ott oldalt áll egy nagyobbacska lápi szörny a folyóparton. Ha őt megölted(legnehezebb szinten szívós már az is), akkor a fejét visszavihetted a fogadó mellett levő vadászhoz, aki azt hiszem, ad is érte pénzt talán. Régen játszottam vele, lehet írtam hülyeséget. De van még amikor a sárkánnyal harcolsz, vagy amikor átmész a mocsárba, ott meg van egy drabár farkas meg egy borzalmasan erős növény is, azokat is le lehet vágni a trófeáért. Valamint még beugrott, hogy a temetőben is lehet ölni egy ilyet. De wikipedian minden fent van ezekről a dolgokról, ha érdekel komolyabban.
-
Kassadin
addikt
Az jó.

Én a szörnyekről úgy szereztem tudomást, hogy "véletlenül" olvastam wikipédián. A legtöbb szörny egy bizonyos fix helyen van, nem olyan nehéz megtalálni őket amúgy. Kicsit régen játszottam már a játékkal, de ha jól rémlik, akkor vannak még ilyen "apróságok" elrejtve a játékban.
-
maszi99
őstag
Nincs az ízléseddel semmi gond szerintem, csak sajna ritkák a minőségi játékok, amiknek igazi feelingje van, ezzel én is így vagyok, épp ezéert játszom 1 jó játékkal sokat.
Nekem ez az egyetlen kikapcsolódás a hajtós meló napok után, és igen, én is válogatós vagyok, s szintén régi motoros
Lehet ez életkori sajátosság
-
Huma
addikt
válasz
maszi99
üzenetére
Játszani szeretek. Az ízlésemmel van "baj".
Miután elég régi motoros vagyok szerepjátékban (hagyományosban) nekem minden PC-s RPG iszonyú korlátoltnak tűnik, rendelkezzék akárhány végkifejlettel ill végigjátszási szállal.
Nem cselekedhetsz szabadon. Nem mondhatsz azt amit akarsz.
Nekem ami a PC-s RPG-nél számít az az, hogy ne legyen bugyuta a története és jó legyen a hangulata.
A Fallout és a Witcher ezekben kiemelkedik a tömegből.A Heroes 6 bejövős. Ha minden igaz a legjobb rész lesz, bár ez szubjektív.
-
maszi99
őstag
A hangulat, és a sztori tényleg kiemelkedő, ezért is nyűgözi le az embert annyira

Az offos szöveged arra enged következtetni, hogy nem igazán szeretsz játszani, vagy nem igazán találod meg az ízlésednek megfelelőt.
Amint észrevettem az új Heroes is nagyon bejött neked, ha nem tévedek
-
Huma
addikt
válasz
maszi99
üzenetére
Én szinte semmit sem játszok végig. Részemről hatalmas elismerés ha valamibe másodszor is belevágok.
Ha milliárdos lennék (dollárban mérve) akkor tuti csinálnék én is egy RPG-t. Népszerűsíteném pl a MAGUS-t.
Vagy valami Fallout 3 szerű RPG/FPS-t.Ami ebben a játékban nagyon megfogott az a hangulata. Ráadásul a sztorija is kiemelkedik az átlag RPG-k közül.
-
maszi99
őstag
37x toltam már végig kiegészítőkkel együtt

Soha nem volt még olyan játék ami így lekötött volna ráadásul nagyon hosszan.
Még a huszadik játéknál is találtam újdonságot, ha valaki igazán rá tud hangolódni akkor széles a lehetőségek tárháza, mert saját stílusra formálhatja az ember a karaktert, és még kipróbálhat sok mást is mellette.
A jelek , és fegyverhasználat variálhatósága is bővelkedik választékban.
Kiegészítőkkel együtt szép hatalmas darab játékidőt ad, és itt is lehet válogatni ki mellet játssza végig a történetet, újrajátszásra is nagyon jó
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Update 01.10. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ilyenkor mi lenne a teendő? Hétvégén lefotózom a játékot, és elküldöm a supportnak, remélem kapok egy használható kulcsot... 

Fecske főleg és a vége felé egyre inkább és több.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)