Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- 3DMark 11 eredmények
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Csak nekem van ilyen problémám?

Külföldi fórumok sem segítenek, de a probléma nem egyedi, másnál is előfordult, de megoldás nincs...
Csak nem értem eddig soha nem volt vele baj. -
dunc
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Köszi most kicsit bele vagyok gabalyodva a játékba,megvan a halottkém jelentés,kosvelő a gyanusitott ,jelentettem a detektivnek ,de azt írta még idő kell neki,a villámháritós küldit nem kaptam meg
most fogalmam sincs merre tovább,és a régi barát küldit se tudom megcsinálni mert nem találok a lápnál fecskefűvet! -
Sz.Miki
őstag
Sziasztok,
Lenne egy nagy problémám, eddig mindíg ment simán a patch telepítése, de most ha az 1.4-et szeretném feltenni akkor rögtön az elején kidob egy hibaüzenetet és a telepítés megszakad.Összetevő átviteli hiba:
Összetevő: Not Censored
fájlcsoport:
fájl:
hiba: Katasztrófális hiba.Ezt rögtön az elején a localized.key írósakor dobja ki.
Már kipróbáltam tűzfal nélkül, újratelepítettem a játékot is de semmi változás.
Soha nem volt ezzel gondom!!A játék eredeti!!
-
dunc
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Köszönöm a választ hihetetlen összetett játék,van még egy homályos pont,van a városba egy raktár ahova mennem kéne szaglászni,de bármely napszakba megyek zárva van,és a temető kapu is.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Beszélni kell Kalksteinnel, hogy megadja a küldit a villámhárítóhoz. Ezt Vizimában a rend kovácsánál tudsz készítetteni asszem 500 pénzért. Mikor elkészült vissza a mocsárba, ha szerencséd van éppen vihar van, ha nem, akkor elvileg a Druidáknál tudsz "rendelni". Mikor kitört a vihar a Gólemre rá kell rakni a villámhárítót, ekkor belecsap a villám és feléled. Ez után sorban kell menni és megérinteni egyesével az oszlopokat minél gyorsabban egymás után. Ha elég gyors vagy, akkor belecsap egy villám a Gólembe. 3-4 villámtól meghal. Máshogy nem lehet sebezni se.
Nem feltétlen kell törp itóka, de minél erősebb legyen. Kocsmában biztos tudsz venni 20-30 aranyért.
De a Witcher Wiki oldalon van mindenről információ.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok amikor megszerzem a 8.ik szerafinkövet a barlanga,akkor a mocsárba lévő 3 oszlophoz írányit,és van ott egy mozdulatlan golem is,ott mit kell csinálni ? Mert ha megérintem az oszlopokat meghalok ! Ja és a sírásónak honnan tudok szerezni törpvodkát ?

-
noxon
őstag
Hello! Légyszi help, nagyon fontos. A kalauzkőnél azt írják, hogy két aard meg egy ing varázslattal lehet bejutni meg kijutni. Ezzel csak az a gondom, hogy 3 varázslatot nem lehet egymásután használni, mert lemerül. Hogy tudok kijutni akkor?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
2. fejezetben hogy lehet bizonyítani Vincent ártatlanságát? Minden végigjátszás azt írja, hogy meg kell csinálni a Rat/Patkány küldetést, amit Coleman adna. Viszont Őt megölték a "Mókusok"... van valami más mód? Nincs humorom visszamenni egy egész fejezetet, hogy majd a kikötőben inkább mégiscsak lekaszaboljam a lázadók tündéket, aztán mindent újra...
-
Csokibácsi
tag
üdv!
nem fikázni akarom a játékot mert nagyon jó gém csak egy kis bugot meg szeretnék megosztani veletek
[BUGOCSKA]
ilyen pofám leszakad stílus
hi all -
BigBadPlaYeR
senior tag
Miért van az, hogy azt írja néhány főzetre, hogy nincs elég hozzávalóm, holott van elég alkímiai összetevőm hozzá? Nem mindegy az összetevők milyen növényből vagy akármiből vannak?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Ok, megtaláltam. Fejlődési táblában van...
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Nemrég kezdtem. Vizima külvárosnál járok. Herbalizmus skill-t hol lehet összeszedni? Abigailnek kéne összeszedni növényeket, csak épp nincs ilyen opció semmilyen bokron.
-
toca18
csendes tag
válasz
X Factor
üzenetére
Hali kéne égy kis útbaigazítás! És szerény személyem a 4. fejezet nél járok és azt véltem észrevenni hogy nemsoká vége a játéknak és a karim még csak 28 as szintü kérdésem a következő lenne mennyi szint van a witchernek végső státuszban vagy hogy lehetne felgyorsítani a szintlépést! A probléma az hogy harcolni is sziktam küldin kívül is és kevés xp t ad nem fejlődök sehová csak piszok lassan ! A válasz adó(k)nak előre is köszönöm az útbaigazitást! xXx
-
toca18
csendes tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Hali nagyon egyszerü el kell menned a mocsárba ott a gólem oszlopoktól észak kelet felé Éjszakánkent sok tanyázik! Sok sikert
-
ProEvoFan
nagyúr
ha a "sima" The Witcert veszem meg eredeti magyar szinkronnal akkor ugy frankon problémák nélkül letudom tölteni a "bővitett" kiadást hozzá? és így ugyan azt kapom mint ha megvettem volna 8Kért a bővített kiadást?
ha igen akkor az első kiadást veszem meg mert nem érdekelnek a tokban lévő új extrák -
-
fiATHaLON
őstag
Lehet, hogy az 1.4-es paccs+nyelvi file csak úgy engedi machinálni
a beszélt nyelvet, ha új játékot indítasz?
Nekem az EE verzió volt meg, ott játék közben is engedte állítgatni
a nyelvet. Mivel megvan az eredetid, ha sehogy nem akarja engedni,
szerintem érezd magad feljogosítva, hogy egyéb módokon oldd
meg a problémát...
-
64b0r
aktív tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
A helyzet a következő:
Az eredeti the Witcher játék magyar szinkronos verziója van meg, és a beállításokban egyáltalán nincs lehetőség nyelv átállítására. (még lengyelre sem) Felirat bekapcs-kikapcs volt az összes választási lehetőség.Feltettem az 1.4-es patch-et, ahhoz kellett a hungarian language pack (anélkül nem volt hajlandó elindulni sem) de letöltöttem az english language pack-et is, és így a telepítőben választhattam, hogy akarom-e az angol szinkront is telepíteni. (a magyar mellől persze nem lehetett kiszedni a pipát, így csak annyit tehettem, hogy az angolt is kipipáltam vele együtt)
Telepítés után egy óráig konfigurálgatta magát (
), azóta belépve egy átalakult menü fogad, lehet nyelvet választani (
)NO DE: Az új játék indítása résznél választhatok, hogy az eredeti witchert akarom végigjátszani, vagy a kibővített fejezetekkel szeretnék inkább foglalatoskodni. Mondom, előbb játsszuk végig az eredetit, mert még úgysem fejeztem azt be. (a szinkron bénasága miatt abbahagytam)
ERRE KIDERÜLT, HOGY TOVÁBBRA IS MAGYAR NYELVEN BÉNÁZNAK BENNE

Nincs valakinek valami mentő ötlete, hogy hogyan lehet angolt varázsolni az eredeti részek alá? (már arra is gondoltam, hogy megszerzem az angol verziót torrentről, és kézileg kicserélgetem benne a hangfájlokat
) -
fiATHaLON
őstag
Semmiféle language packot nem kell felnyomni.
Options-ben átállítod angol hang+magyar feliratra és annyi.
1.4-es paccs, ha jól tudom standalone, benne van minden előző.jokerr5: Az észnélküli klikkelgetéshez képest valóban kifinomultabb
az irányítás, de egypercnyi higgadt odafigyeléssel meg lehet állapítani, hogy
mikor vált más színűre a kard a kezedben, és akkor indítod a következő
támadást. Roppant hangulatos, és 100. csatára sem unalmas rendszer
ez, nem beszélve a bővülő kombólehetőségekről, szaltókról, kivégzésekről....a játék nem ettől szar végső soron...

-
jokerr5
csendes tag
Na bundi a Witherben csalódni fogsz nagyot egyszerüen irányithatatlan a játék .Először azt hittem az egérrel van baj vagy a gépemmel de utánanéztem és azt irták az optionba valahol hogy nagyon kifinomultan kell irányitani és az egeret használni nem mindegy mikor inditod a támadást mert a kard egyszerüen nem fog csinálni semmit a kezedben ha nem a megfelelő időben kezded a támadást .Én nem is kinlódtam vele tök idegölő egyszerüen nem lehet a kardot irányitani benne
-
64b0r
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1, Ha felnyomom az angol language pack-et, akkor angolul is lehet játszani (hátborzongatóan szar a magyar szinkron)?
2, Az 1.4-es patch-hez kellenek a korábbiak, vagy ebben benne vannak az 1.1-1.3-ig a patchek?Köszi

-
fiATHaLON
őstag
Egy újabb fagyás kiküszöbölési tipp (2 embernek már bejött):
Kikimórokon axii jel használata (ami saját oldalra állít egy ellenfelet kis időre),
azonnali beakadást, és pár másodpercen belüli fagyást eredményezhet.
Ugyanazon helyszínek, a jel használata nélkül hibátlanul teljesíthetőek... -
Calibos
addikt
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Majd kipróbálom amit leírtál bár nekem ATi van, nos anno a gyári driverrel nekem elég durva dolgokat csinált olyan volt, hogy ilyen szürke háromszögek meg mindenféle négyszög repkedett a képben és játszani nemlehetett tőle, asszem linkeltem is anno itt az X1950 topicban. Egyébként fegyverek közül elég sok a variáció, főleg a meteoritokkal bár néha elég gyenge + okat lehet kihozni. Mágikussá meg rúnakővel teheted de az meg nem tart örökké
.Nekem a fagyásokon kívűl az nem tetszik hogy, maga a patch 1 csomó dolgot javít "ugyebár", ezek közül amit kiemelek az hogy a harc után egyböl elteszed a fegyvert ezt írták is hogy kivan javítva, jó biztos mert nálam semelyik patchal nemjavult, és ezzel szívtam a legtöbbet. Aztán kúlosabb lenne ha a rúnakő végig megtartaná a kard auráját nemcsak amikor ráteszed. A tárgyak elrakásával nekem is vannak gondjaim, elsőre semmi nemfért el de a patchnak hála sok hely van és külön is válogatja. A fegyós dolog amit te is írtál én azzal homályvízben szívtam, csináltam 1 tökjó ezüstkardot erre a tó úrnője adott 1 jobbat hát behaltam akkor. Meg a mocsárban a közlekedés elég nehézkes televan láthatatlan fallal. Más hirtelen nemjut eszembe, de ezektől függetlenül nagyon élvezetes játék és mindmáig szeretem csak tudjam kivinni úgy hardon hogy nem törli kifagyással a mentésem xD. Nembántam meg hogy megvettem amúgy : D. -
fiATHaLON
őstag
válasz
MomoSinX
üzenetére
Nekem most hálistennek megoldódott a fagyás azokkal a
variálásokkal, amiket írtam.
Most így huzamosabb játék után nekem kicsit a kezelésbeli
apró hibák nem tetszenek.
Pl. a tárgyak pakolgatása lehetne áttekinthetőbb/gyorsabb,
a fegyverek fel-le rakosgatása egyenesen kínszenvedés,
valamint azt sem értem, hogy miért nem lehet azokat a
szekrényeket/hullákat/ládákat, amiket már megnéztem, de bennehagytam
valamit, mondjuk szürkével jelölni. Így ha otthagyok egy tőrt (amit ugye
ott kell hagynom, mert felvenni csak fegyverhelyre lehe)t, egy kiadósabb
csatatéren, vagy elkezdek halmokba rendezni, vagy 3-4x átnézhetek mindent.
Ha ezek nem lennének, meg többféle fegyver lenne, neadjisten mágikusak,
azt kéne mondanom, hogy a 3 legjobb rpg-ben benne van nálam a 90-es évek
óta...
De zseniális játék amúgy, a hangulat pedig utánozhatatlan. -
fiATHaLON
őstag
Jó döglött kis topic ez...

-
fiATHaLON
őstag
Tudja-e valaki, hogy a játékban csak az a 30-35 gyári főzet
kotyvasztható ki, vagy elrejtettek csak kísérletezgetés útján
feltalálható katyvaszokat is? -
fiATHaLON
őstag
válasz
Calibos
üzenetére
Ha a 3 jómadár kívánalmait teljesítetted (Mikul, meg a másik 2...),
akkor a tiszteleteshez visszanézve elmondja, hogy a kovácsnál
van a kulcs a rejtekhelyükhöz. Na miután jártál a kovácsnál,
berajzolja a térképen.
(Egyébiránt már a tiszteletestől a kovács felé megtaláltam őket,
mert 2 salamandercipős
szolga áll az ajtóban...
De a kulcs majd mindenképp kell, tehát önhatalmú
felfedezéssel nem lehet továbbjutni. -
Calibos
addikt
help!
első fejezetben hol találom a salamanderek házát? Beszéltem a pappal is de emlékeim szerint nem említi hogy merre van!Átolvastam a witcher.hu-t de konkrétan nem írja

-
fiATHaLON
őstag
Aki esetleg megindokolhatatlan (jó kis szó, mi?) fagyásokkal küszködik,
pedig a gépe alkalmas lenne a játékhoz, annak mondanék néhány dolgot,
amik 2 nvidiás gépen is beváltak. (Egyiken ez, másikon az, de legalább
megoldódott mindegyiken a fagyás...)
Vga driver uninstall - reboot - driversweeperrel maradék kipucol - reboot -
legújabb hivatalos driver (181.20) fel....vagy ugyanígy driver lepucol - vgahoz adott gyári driver fel
Vga driverben physx kikapcs.!
Játék installnál kalandszerkesztőt (ezáltal a vele együtt járó frinc-franc
runtime akármiket) nem feltenni! -
oettinger01
őstag
meg van a kripta is meg az a küldetés is amikor egy ember a csatorna bejáratánál megbiz azzal, hogy keressem meg a hagyatékát ami egy ládában van a kriptában és a bejáratához ad is egy kulcsot. meg is csinálom a küldit, ghoulokkal találkozom de alghoulok továbbra sincsenek sehol... kezd tele lenni a f@szom ezzel a 3 alghoul velő gyűjtős küldivel amit kalkensteinnek kellene leadnom.
valaki emlékszik, hogy csinálta meg? segitség please!! -
aginor
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Ja, az más. Azt hiszem ott még nem jártam, én a kereskedő negyedig jutottam csak.
-
oettinger01
őstag
Mikulra gondolsz most már beugrott... Ő Ó-Vizimában van de én most Vizimából nem tudok kimenni, mert a rend őrei nem engednek ki a kapun. A rend temploma is zárva van, a temetőbe sem tudok bejutni a kereskedő negyedbe sem meg a palotába sem. szóval be vagyok ide zárva csak a mocsárba tudok átmenni sehova máshova....
-
aginor
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Szia!
A kriptában asszem vannak gohulok, oda Miska (furán beszélő kapuőr) ad engedélyt belépni, ha felveszed tőle azt a küldetést, amikor a barátnőjét kell megkeresni, de mintha a fővadász is adott volna egy gohul vadászós küldetést. Emlékezetből írtam (és nem ma játszottam vele), de azért remélem tudtam segíteni.
-
oettinger01
őstag
senki nem árulja el, hogy csinálta meg?

-
oettinger01
őstag
vizimában sehol nem találok sirkertet ahol alghoulok tanyáznának a temető meg zárva van előttem.... hol a frászban találok alghoulokra ezen a pályán? senki nem tudja???
-
aginor
veterán
Sziasztok
Ha a sima változatot patchelem EE-re, akkor ahhoz kér a játék internet kapcsolatot?
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Calibos
üzenetére
Az enhanced edition-nel nyomom, így ugye 1.4(valamennyis
) a verziószám.
A többi általad említett küldetést épp most nyomom (most pár órára
fel kell függesztenem), úgyhogy azokra nem tudok megoldást.
Konkrétan pl. az ötödik oltárt nem is találom, a tiszteletes vackától
számított legtávolabbit. Azt hittem, hogy az úton jönnek sorban, de
az egyik megbújt. -
fiATHaLON
őstag
válasz
Calibos
üzenetére
Ha a szúrbozótokról beszélsz, épp most tévelyegtem
közibük. 4. szintű vagyok, egyetlen acélkardom van,
de erős harcmodorban, plusz az aard (a legelső, amit megkapsz)
rávarázslásával kb. 3-4 utés egy kóró hardon.
Mellesleg így igazi nyalánkság legnehezebb fokozaton a játék.
Megfontolok minden egyes éjszakai kiruccanást...
-
Calibos
addikt
Elakadtam.
Declan Leuvarden ad egy küldetést hogy a barátját a barlangokba keresem meg, ahol óriásnövények vannak. Hiába csapkodom ezeket a növényeket 2-3 percig, egyik sem akar padlót fogni. Hogyan lehet legyőzni ezeket?Bestiával mikor lehet össze csapni? Egyszer már felbukkant de aztán el is tűnt.
Kaptam a szerzetestől egy gyűrűt amit a 3 megbecsült ember előtt kell felmutatnom. hiába mutatom fel akkor sem történik semmi. Mind az 5 oltárnál gyertyát gyújtottam.
Találkoztam többször is goulokal de nem tudom belőlük kiszedni a vért.
Most ezek játékhibák vagy én csinálom rossz sorrendben?!
-
Grifid
aktív tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Éjszaka össze lehet futni mindig 1-1 ghoul-al a házak környékén, de a legegyszerübb ha a kapuőr küldetését elválalod. A kriptában csak ghoulok vannak. (persze ha már felveheted tőle, nem csinálok spoiler hegyeket ide.
) -
oettinger01
őstag
kalksteinnek vinnem kellene alghoul alkatrészt
hol találom az alghoulokat? 
-
fiATHaLON
őstag
válasz
MomoSinX
üzenetére
Mostanában eléggé divatba jött ez a fagyás-beleimplementálás a játékokba.

Ezzel csak tovább tépázzák az eredeti játékokat vásárlók
kedvét... Ha az utolsó 5 nagy nevet megnézem az elmúlt hónapokból, mindnél
előfordul ilyen...
A 90-es években nem volt ekkora beleszarás, pedig boldog-boldogtalan
a Petőfi Csarnokban csereberélt kisfloppy-n, meg külföldön is
teljes nyugodalommal másolgattak...
-
MomoSinX
aktív tag
-
fiATHaLON
őstag
Ilyen fagyási problémára valami megoldás engem is érdekelne...
Még nem játszottam a játékkal, de apu áthozta a mentését, hogy
hátha a gépén van valami, ami miatt fagy.
A játék eredeti EE, a két gép pedig azt hiszem tejesíti a min. konfigot bőven
(Az egyik egy Q6600@3Ghz - 4GB - GTX260, a másik pedig egy E8500@4.2Ghz -
4GB - GTX280).
Hát nálam is kifagy...
Valami királynő meg a kis pókszerű komái rohangálnak egy barlangban,
a jelenség pedig, hogy bericcen 1x-2x a játék, mintha valami mem. teleszemetelés
lenne, majd kb. a harmadik ilyen után csontra fagy a játék... -
MomoSinX
aktív tag
Sziasztok
Van 1 olyan gondom hogy mindig kidob egy bizonyos idő után a Witcher EXE hibával, eredetibe vettem meg és az összes javítás fentvan aminek javítani kéne ezeket a kifagyásokat de nemnagyon segít. Már nagyon is pórul jártam ezzel a hülye kifagyással, volt 1 mentésem amit a legnehezebb fokozaton elvittem Homályvízig, egyszercsak lefagytam és resetelni kellett, és mi történt? a mentésem elveszett T_T tőrlődött inkább úgymondom. Volt már valakinek ilyen? Őszintén jöhetne még pár hivatalos patch mert nagyon instabil a játék szerintem, de csak a fő storyban a kicsikben egyátalán nem tapasztaltam ilyen kifagyásokat. Vlki nemtudja hogylehetne orvosolni?
-
szipak
tag
a tükröződési hiba az adaptív élsimítás miatt van, játék ideje alatt ki kell kapcsolni.
nálam minden use application settingsre van állítva, kivéve:
- catalyst ai standard
- mipmap quality
- vertical refresh always on (ezt én a monitorom miatt használom így)
- adaptív kikapcsolva -
szipak
tag
válasz
oettinger01
üzenetére
szétszórva mindenfelé lehet találni (pl kápolna oltárán is
), de szerintem a fogadóstól is vehetsz -
oettinger01
őstag
a malomnál vagyok és a csaj követeli tőlem a bort. hol találom azt?
-
ScouserHUN
tag
Ha valakit érdekel van egy eladó Witcher-em.
-
aginor
veterán
Szia!
Nálam is ez a probléma. Párbeszédek alatti képminőség szerintem pogramhiba, mivel nvidia kártyával is csinálta (több drivert is kipróbáltam). Az állandóan homályos kép viszont szerintem ati driver hiba, mivel én eddig csak ati kártyánál találkozatm vele, de megoldást sajnos nem tudok rá..

-
aginor
veterán
Sziasztok!
Játszik itt valaki Witcher EE és Ati 4850 kártya párosításával? Nálam Catalyst 8.12 driverrel komoly képhibák vannak, állandóan homályos a kép, és még szaggat is, ha bekapcsolom az élsimítást akkor rendellenes tükröződések is vannak.
Találkozott már más is a fenti hibákkal? -
Morden24
nagyúr
Naszóval, ilyet láttatok már?

Extraként néhány helyen "átlátszó" is a textúra, tehát alá lehet látni a dolgoknak. Kurva zavaró ám. Emmegmiféle?
-
Apophis
őstag
válasz
Morden24
üzenetére
Én is megvettem már egy hete a Enhanced Editiont, de tegnap lett csak gépem. Térkép nincs, majd kipostázzák. Kicsit zavart, mert én az ilyen CE térképeket keretben ki szoktam rakni a falra. Az elszizázott lemezek nem nagyon izgatnak, igazából csak a zene érdekelt, abban meg nincs hiba. A játék észrevehetően rengeteget javult (én még anno letöltöttem, mert vártam az "egy-két hónap múlva" megjelenő EE-re).
A szinkron viszont csalódás. Angolul kezdtem, de két perc után már tettem is magyarra, ezerszer jobb. Az egyik legszínvonalasabb szinkron eddig, ezt már régebben is leírtam.
-
Morden24
nagyúr
Egy kérdés: hibás textúrákkal mi a tökömet lehet csinálni? Már a játék legelején, a várban átlátszanak a lépcsők, meg hasonló... emmegmitővan?
-
semetka
őstag
Nekem az egyből feltűnt h az EE 2 új küldijébe el lett cseszve a szinkron, mert vízhangzik.
Másnál is van ilyen hiba? -
Morden24
nagyúr
Éppen ebben a pillanatban szerettem volna közölni ezt az apró infót

Meg még két apróság: a térkép, de azt majd gondolom küldik, és egy picit meglepődtem, amikor a telepítőben lengyelül kellett kiválasztanom a magyar nyelvet.
Na meg persze az elcserélt feliratok...Pedig éppen akartam mondani, hogy végre valami, ami magyar, és színvonalas (mert az), de "kész szerencsére" azért gyorsan visszacsöppentem a balkán valóságba.
O je, mielőtt elfelejtem: "Vicser volt, egy professzionális szörnyvadász..." -> na baszdmeg, nem elég, hogy borzalmas a narrátorhang, de még a szövegek is remekek. Goto angol.
-
bozont
veterán
Annyi baki mondjuk összejött, hogy a a Make of és a Bónusz játéktartalom dvd feliratait felcserélték. Először meglepődtem, hogy az asztali lejátszó mért nem olvassa a videó dvd-t, aztán számítógépen látom hogy a videók helyett a kiegészítések vannak rajta. Erre mondjuk figyelhettek volna, de azért nem olyan vészes a hiba.
-
bozont
veterán
Sziasztok
Ma érkezett meg a bővített kiadás és meg kell hagyni, nagyon igényes darab. Azt a 7e Ft-ot nagyon megérte.
Épp most hallgatom a zene cd-t és elég jó számok vannak rajta. A játéknak csak a vizsgáim után tudok nekikezdeni sajnos, addig meg elleszek a zenékkel.
Amúgy hogy érdemes játszani, angol vagy magyar hanggal? Melyik a jobb? -
kiskrumpli
csendes tag
válasz
volvoguy
üzenetére
eddig rendben is van. valószínüleg hiba van a játékban,mert egészen addig amíg erre a képességre szert nem tettem ment minden mint a karikacsapás.ezért nem értettem hogy mi történt,mert onnantól kezdve tényleg nem csinált semmit.pedig a játék nagyon tetszik.mind a stílus mind a történet.bár nekem a gothic után kicsit szokatlan és talán kicsit nehéz is,de azt hiszem meg fogom szokni.meg próbálom újra telepíteni és majd meglátjuk.azért köszi.
-
volvoguy
addikt
üdv. a következő a problémám.
5. fejezetben vagyok a mocsárnál..minden mellékküldetés végrehajtva, már csak a főküldik vannak, abból is a szent gergely-es és a striga...namármost...elkezdtem felkutatni a kalauzköveket, egyet találtam a menekültek barlangjában, aho la bunyós öreg van, ott a kalauzkövet meg tudtam "nyitni" - átmentem a "másik oldalra" - miután a kincseket összeszedtem, elindultam a bányába..ott miután legyaktam a kikimórokat és a flédert, egy eldugott helyen megint találtam egy kalauzkövet...kipróbáltam az aard és igni összes létező kombinációját kétszer, de az istennek sem nyilik ki...mi a baj, meg mintha valahol azt olvastam volna, hogy nem is lehet kinyitani az összeset? vagy vmi leirást kell megtalálni? vagy előbb a strigás küldetéssel haladjak, és majd ha azzal kész vagyok akkor amocsárban lévő kalauzköveket is fel tudom törni? -
Fel
addikt
válasz
kiskrumpli
üzenetére
Hali!
Nincs összefüggés a jelek és a harcmodor között. Nem attól hadonászik Geralt, hogy megtanultad az Aard-t. Különböző ellenfelek ellen más-más harci stílus hatásos (erről kaphatsz bővebb infót a napló, bestiary bejegyzései között). Van ugye 3 féle: erős, gyors, és csoportos, amelyről a játék elején kaphatsz infót a tutorialban (majd pedig később bármikor a napló glossary részében - fordításban biztosan 'összegzés').
Nem küzdöttem a sáskával, de valszeg az erős mód a tuti ellene. A másik dolog, hogy nem kell egyfolytában klikkelgetni az ellenen, hanem meg kell várni míg Geralt befejez egy támadó mozdulatsort (ekkor lángnyelvek jelennek meg a kurzor körül), majd ezután klikk és következik a második mozdulatsor, majd így tovább... Ha korábban klikkelsz befejezi a támadást, és kiírja a program, hogy túl gyorsan kattintasz.
Nem bonyolult, hamar meg lehet szokni, sőt nem is értem hogy jutottál el eddig, mert már az emberek ellen is kell kombinálni a stílusokat (erős, gyors), és kétlem, hogy elég volt nekik egy mozdulatsor, magyarán, kombózni kell ellenük is.
Ha figyeltél volna a tutorialra, akkor ezt is tudnád... -
kiskrumpli
csendes tag
Sziasztok! Valaki árulja el nekem hogy lehet normálisan harcolni ebben a játékban,most kezdtem el,de amióta megtanultam a köveket lökdösni azóta csak suhogtatja a kardját.Namármost ez a sáskával szemben elég viccesen fest.Hajlandó voltam egy órát pazarolni az életemből hogy próbálkozzak,de épp csak nem röhög a képembe.Egy kicsit bosszantó. please...

-
Lucif-R
senior tag
Keresgettem topicban de nem találtam okosságot. Én egy c2d-vel tolom 3,4Ghz-n egy 7900GT-n (35% tunning) meg 4Gb DDR2-1033-al, 1920x1200 ban egy 28" as monitoron akadás nélkül megy majdnem full de inkább 3/4es grafon.
Annyi bibim van hogy a c2d-ből csak az egyik magot használja... ennek igy kell lennie, mármint egy ilyen új game nem támogatja a kétmagos futtatást? 
-
Departed
őstag
Az imént ki akartam próbálni az Enhanced Edition változatot a HD4850-emmel, de az első harcjelenetet kivéve csak sötétség van a játékban az egész képernyőn. Hang van, de csak sötétség.
Esetleg valamilyen általam nem ismert ám javítható probléma miatt?
Köszönöm a segítséget! -
Fel
addikt
válasz
volvoguy
üzenetére
Próbálkozz azzal, hogy kilépsz a falu vagy a Fields felé, majd vissza.
Vagy haladj a "Heat of the day" (Nem tudom mi lehet a magyar címe, Alina, Celina, Julien, Adam quest) küldetéssel kicsit. Ha ott a pap, akkor a mindenttudó kislány helyből közli majd veled, hogy "Tudok valamit, amit Te nem" -
volvoguy
addikt
üdv. a 4. fejezetben járok, már minden mellékküldetést végigvittem, de az istennek sem találom a vodián papot. végigszaladok a parton, legyakom az összes dagon követőt, azt a 3-at akik szoktak lenni, mindezt megcsinálom nappal és éjjel, de semmi..sehol sincs az a gyökér...ez vmi bug?
-
hoffman_
nagyúr
Az 1.4-es(legújabb pecs) elég sok zavaró problémát orvosol, nameg tudtommal nem tudod leszedni külön az EE-t és külön a patch-et. Egységes upgrade-ként van fent. Viszont akkor nekem is ez lesz, lehet, hogy visszadobom a 8.7-et... Ami röhej, mert 8.10 van kint éppen, nekem is a 8.9 van fent. És a 8.7-tel volt eddig a legstabilabb

-
hoffman_
nagyúr
Nekem is. Nem gyári, hanem letöltött, de EE nomeg az 1.4-es patch. Ami szintén fura, hogy egy-két újítás, amit írnak... nem találkoztam még velük. Valami nem kóser

Nameg, ha nálad így szalad, nálam is ez lenne a minimum, főleg, hogy ATi-ATi
Milyen driver van fent nálad? -
zalika
tag
Na en vegig vittem a jatekot.
Ez eletem egyik legjobb jateka kar hogy mar vegigvittem
Valaki nemtudja hogy lessze witcher 2 vagy vm. kiegeszites? -
hoffman_
nagyúr
válasz
volvoguy
üzenetére
Részemről a Harvall-t vinném és a Vörös meteoritot. Tapaszalati alapom még nincs, így csak érzésre mondom, de szerintem ez így ehető páros.
más:
Miért van az??? Hogy van egy 4850-em?? És egy 2,8-as C2D-m?? És fent van a legújabb peccs??? És az átlag fps 28-30??? A kereskedőnegyedben meg 18-22??? Mi a tökömet csináljak? Létezik, hogy ez mind Catalyst? Mellesleg alacsony beállításon és kisebb felbontáson sem jobb. Mindenhol nő ugyan 10-15 fps-t, de a kereskedőnegyedben még rosszab...

-
volvoguy
addikt
üdv. azért kérdeztem, hogy melyik fém-kardot éri megvenni, mert a 3. fejezet végén vagyok, és ezután jön a kikimóros pálya, ahol azért sok a bandita, és jó lenne egy fasza kis kard....jelenleg ezek vannak nálam:
- Vörös meteoritkard: Sebzés:+40 - Vérzés:30%
- Deithweni díszkard: Sebzés -30 - Lefegyverzés:60% - Precíz találat:30%A templomnegyedben pedig ez a kard várásolható még meg:
- Harvall: Sebzés:+30 - Lefegyverzés:20% - Fájdalom: 40% - Precíz találat:20%2 fémkardot szeretném magammal vinni, melyek legyenek azok?
-
volvoguy
addikt
melyik a jobb kard? witcher acélkard 3 vörös runakővel, avagy a deithweni díszkard?
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Arc Raiders
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- 3DMark 11 eredmények
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), azóta belépve egy átalakult menü fogad, lehet nyelvet választani (
)
)

hol találom az alghoulokat?

Annyi bibim van hogy a c2d-ből csak az egyik magot használja... ennek igy kell lennie, mármint egy ilyen új game nem támogatja a kétmagos futtatást?