Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
fiATHaLON
őstag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Pedig nekem segít a beleélésben, ha még a pendelyt is én igazítom rá...
(WoW-ot nem ismerem, nem is érdekelt sosem.) -
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Nohátakkor:
Alapvetően két kardod van, az acél és az ezüst, utóbbiból csak 1 lehet (és ezt cserélni se nagyon tudod, max rúnákkal, meg van egy küldetés, ahol szerezhetsz egy jót), előbbiből lehet 2, és ezekből több is van a játékban, de szerintem olyan őrült jelentősége nincs, hogy milyet használsz. A kardokon kívül még a vért az, amiből vehetsz újat, van egy 5000 orenes, amit az 5. fejezetben cserélhetsz le egy még jobbra, más "hacuka" nem nagyon van, igazából a képességpontokkal tudod fejleszteni magad (védekezésben is).
A két mellékküldetés pedig bármikor játszható, nem kell hozzá befejezni az alapjátékot.
-
fiATHaLON
őstag
Kissé elsőre idiótának tűnhetnek kérdéseim...
Ízlelgettem ezt a Witchert a megjelenéskor videókon,
leírásokból, de pár dolog nem tetszett.
Mennyire van sokféle fegyver benne (láttam, hogy csak 2féle
kard van, de ezek valahogy tagozódnak tudás szerint többfélére?)?
A másik meg, hogy minden képen fedetlen fővel látom a Geralt gyereket
,
ami azt sejteti velem, hogy nem lehet Oblivionosan öltöztetgetni különféle
hacukákba. Vagy lehet?
Ez lenne így főleg elsőre, szóval mennyire van hasonló szerepjátékokhoz mérten
szabadság fejlődésben, felszerelésben?
Előre is köszönöm!Na jó, talán még egy...

Valaki tudja esetleg, hogy az új küldetéseket lehet kezdésként játszani, vagy a
végigjátszás után kell? (Csak mert mintha azt írták volna, hogy valami előző kalandok ezek.) -
válasz
manutdzoli
üzenetére
Aard jellel (jobb gomb, mint minden varázslat). Mielőtt megölöd Savollát, előtte tanulod meg, hogy el tudj jutni hozzá.
Ja, és a hivatalos oldalon mai dátummal szerepel az Enhanced. Szerintetek le is lehet ma már tölteni?
-
manutdzoli
senior tag
Valaki megmondaná hogy az üstöt hogy lehet megmozdítani?Valami varázslatot ír ki,de nem tudom hogy kell.
-
sto1911
veterán
Hello!
En is kiprobaltam a Witchert, magyarul, es mondjuk a szinkronhangok beleelese kb. 0, azert meg nagyon jo magyarul hallani.
A kerdesem a harccal kapcsolatos. Tudna vki egy tutorialt linkelni? Vagy a harc valoban annyi, h stilusok kozt valtogatok, es neha kattintok egyet/tobbet a kombok miatt?
-
volvoguy
addikt
üdv. van egy ksi gondom. a 2. fejezetben járok, éás már csak a kalkstein-es, siiegfried-es, illetve leuuvarden-es küldi van hátra....utóbbival van a gond, vagyishogy nem tudok összegyűjteni 3 szalamandra jelvényt....mert hát kitől is vegyek? már mindenkit kiirtottam, vagy elűztem, kosvelőt is megöltem...jártam a csatornában, voltam a tünde barlangban, a mocsárban is, ott is a barlangban...de sehol se egy szalamandra holttest, se egy bandita, msot akkorí? nem is tudo mezt a küldit folytatni?
-
volvoguy
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
hát azért nem 99%-os, vagy csak te nem játszottál minőségi cuccokkal...a witcher tényleg egy roppant minőségi cucc ami a karaktereket és a sztorit illeti, ezen a téren még a mass effect-et is legyűri, de technikailag elmarad...egymásbalogó texturák, grafikai-hangbugogk, lassú töltés, nagy gépigény...apróbb hibák...szal jó cucc, de közel sem 99%....én eddig olyan 9,3-9,5 közé tenném..ami egy nagyon szép eredmény...ha csak rpg-kről beszélünk, tehát nem vesünk bele oylan cimeket mint a bioshock, vagy a cod 4..akkor egyértelműen a mass effect-el váltakozva viszik a primet...nem is nagyon akad ellenfelük..talán cask a közelgő dragon age: origin.....bár még talán az sem..
-
marcus.fenix
aktív tag
Valaki, aki vette a fáradságot, hogy kibogozza a végső videót, az megírhatná privátban hogy mire jutott... Most nincs kedvem végigolvasni az egész angolnyelvű witcherfórumot, főleg hogy ott is mindenki csak találgat... tehát nem spekulációk kellenek, hanem tények, ha vannak ilyenek... előre is köszönöm...
Ja, és a játék 99%-os... azt hiszem eddigi 12 PC-s évem legjobbja, anno a Fallout 2-t élveztem csak ennyire...
-
volvoguy
addikt
szerintem is..itt van pl a crysis...jelenleg a legszebb játék a piacon..és..az én gépemen a demója pilanatok alatt betöltődik..full grafon nyomom xp-n...nagyon ritkán akad..nem is akad, csak belassul, de egyáltalán nem zavaró, jah és a pályák méretéről nem is beszéltem..erre itt a witcher, grafikailag elmarad a crysis-től, elmarad pályaméretben is...és mégis lassabban tölti be a map-okat....játék közben nem akad, csak a töltés lassú.
-
volvoguy
addikt
az hogy egy játék mennyit tölt, az a gépigény miatt van? tehát a witcher a gépigény miatt tölti lassana a páláykat (meg egyéb játékoknál is) vagy a pályarészek méretétől függően...?
-
-
volvoguy
addikt
mikor fogok ezüst és arany xp-pontokat kapni...majd ahogy fejlődöm és ahogy jobban belemerülök a történetbe..attól függ ez?
-
válasz
volvoguy
üzenetére
A sárga jobb, mint a piros, ami jobb mint a kék, ennek megfelelően a legjobb a 3 sárga, aztán ssp, spp, ssk... és legrosszabb a 3 kék, de sárgákat én csak az 5. fejezetben találtam.
Amúgy lehet azt, hogy csinálsz egy 3 pirosast, aztán később lecseréled 3 sárgásra, végül is a játék végére lesz pénzed dögivel, el se fogod tudni költeni. Mondjuk vannak jobb kardok is a meteorkardoknál, még jó, hogy acélkardból lehet Nálad egyszerre 2 is (ezüstből meg csak egy). -
volvoguy
addikt
még valami..szeretném fejleszteni az acél kardom...van 2 kék és 2 piros meteorom. namármost...hogy érdemes épitgetni? egyszinűek? vagy 2-1 arányban....de ha jól tudom még sárga színű meteor is van...
-
volvoguy
addikt
visszatérve a #1271-re..nem lehethogy azért ne mtudonm őket elkésziteni, mert ncisn hozzá képességem?
-
volvoguy
addikt
na sikerült legyűrnöm a bestiát. a következő volt a taktika: viszatöltöttem egyk orábbi mentésemet, és elmentem egy erőhelyre, ott felerősítettem a jeleket, majd legyaktam a szalamndrákat, meg a barlangot is megtiszitottam, és a bestia elleni harc lényege az volt, hogy a csajt kellett védeni csoportos sítulisban, aki foylamatosan healelt, a felerősitett aard jellel pedig megbánitottam a pokolkutyát, és egy csapással kifektettem...DE! - a barlangban kapkodva válaszoltam, és nem dugtam meg abigail-t. lesz ebből vmi gond a későbbiek foylamán?
-
-
volvoguy
addikt
na a következő a problémám....szóval szeretnék késziteni dögevő elleni főzetet. kell hozzá a leirás szerint 2 vitriol, 1 éter és zsirt kell alapjául használni...nade nekem mégsem engedi kikeverni..sőt, a zsirt nem is tudom a főzetalapba helyezni...miért? minden megvan...nem jó ez a zsir? probáltam kecske faggyúval, medvével, de semelyikkel sem jó...pedig odavan irva, hogy főzetek alapja..
A másik: villámfőzetet akarok késziteni. kell hozzá 1 vitriol, 1 hydra 1 rebis 2 vermilion és egy jó erős alkohol alapnak...itt iws..meg van minden hozzávaló, van spirituszom, szilvás sziverősitőm, boroskám, oda is van irva, hogy főzetalap..de mégse jó..hol a hiba? köszi, üdv
-
volvoguy
addikt
nekem is ez volt a taktikám..csak egy baj volt vagyis van vele..hogy futás közben a kutyák mérgeznek, vagyis lebénitanak, és még csapni sem tudok..a másik meg, hogy van amikor ráviszem az egeret a kutyára, és egyszerűen nem tudom megcsapni, mert nem irja ki azt a kis ikon, amivel ütni lehet
Most vagy az lesz, hogy még próbálgatom, és ha nem jön össze, betöltöm egy korábbi mentésem, végigviszem a többi küldit, felfejlesztem magam, aztán ugy
-
m4rc!
őstag
Előrendelhető az Enhanced Edition!!
-
válasz
volvoguy
üzenetére
A legegyszerűbb mód, ha eléggé felfejlesztetted az Aard jeledet, ilyenkor ledöntöd a kutyát, és kinyírod. Ha nem tetted, akkor se kell kétségbe esni, de akkor nem árt, ha van Nálad Fecske főzet, ami baromi gyorsan visszagyógyít (ezt a játék későbbi részére is ajánlom, a legnélkülönözhetetlenebb főzet, ami a játékban van). Csak a Bestiával foglalkozz, a többi kutyát nem érdemes külön nyírni, mert újratermelődnek, és ha elpusztul a Bestia, akkor a többi kutya is eltűnik. Ha már nagyon lement az életerőd, akkor kezdj el körbe-körbe szaladgálni, amíg vissza nem gyógyulsz (a fecskével gyorsan vissza fogsz), és folytathatod a mókát. Kicsit szenvedtem vele én is, de aránylag hamar sikerült.
-
volvoguy
addikt
a pokolkutyát hogyan tudom megölni, egyszerűen a kardom is hatástalan ellene, ez még az a kard, amit a játék legelején szereztem...aztn főzetelket ne mtudok ahsználni, mert amig megissza, leveszik a fél életemet, ráadásul a zöld kutyák is folyamatosan cseszegetnek, na meg ha meghalok, akkor újra meg kell néznem azt a rohadt hosszu kisfilmet....mi a trükk, jobb fegyver? de hol? vagy vmi főzet,
-
válasz
volvoguy
üzenetére
Biztos, hogy ezek hiányoznak? Csak mert amikor bemész meditáció közben az ismert főzetek listájába, akkor fehérrel jelöli meg azokat, amiket meg tudsz csinálni (és szürkével, amiket nem) viszont nem mondja meg, hogy mi hiányzik. Ha szorgosan gyűjtögetsz állati maradványokat meg növényeket (az adott állatnak/növénynek benne kell lennie a naplódban), akkor elvileg nem szabad, hogy gondot okozzanak a főzetek.
-
volvoguy
addikt
üdv. kicsit bajban vagyok a főzetkészítéssel..szal hiányzik néhány összetevő. pl zsir, vagy erős alkohol..ezeket megveszem, de mégsem tudom használni őket, miért? vmit rosszul csináloK?
-
Sonja
nagyúr
Remélem elfér ide.
A The Witcher Enhanced Edition gépigényét tesztelték itt, KATT! 
-
volvoguy
addikt
na msot kezdtem el a játékot. hát első benyomások: a harcrendszer kissé csalódás, a mozgásanimáció sem a legjobb, a grafika is lehetne szebb 2007-es játék lévén...bár az animációk szépek, de az is igaz, hogy a mass effect szintjét nem éri el...zenei téren bejön a játék, eddig a hangulata is rendben van, egyszerű kezelni is....most egy fogadóban vagyok még az elején, de eddig nagyjából bejön..ez a játék ha a későbbiekben is magával ragad, akkor tuti nem a graf meg a kidolgozottság, hanem a hangulata lesz a nyerő..kiváncsi leszek igy lesz-e....
-
pzske
aktív tag
Sziasztok
Az 1.3 versionhoz van Crack illetve ha felpeccselem akkor müködnek majd a mentések ?
köszi ha valaki tudja a választ
-
Nekem tegnap este sikerült végigjátszanom a játékot, közepes nehézségen. Sajna nagyon könnyű volt a vége, a Nagymester harc elején toltam egy Fecskét, és az bőven kitartott a Vadak királya ellen is, alig sebződtem le. 39. szintű lettem a végére, és a játék második felében a varázslatok közül már csak az Igni volt az, amit használtam, mert az is bőven elég volt mindenre. Szóval lehet, hogy majd kicsit később nekiugrok hardon (bár ez szerintem azt fogja eredményezni, hogy a nehezebb harcoknál többször nyomok majd reloadot
). Összességében azért nagyon tetszett, hihetetlen részletességgel dolgozták ki a világot a készítők, és külön jó volt a sok apróság, pl. a kockapóker, ökölharc, csajgyűjtés 
Egyébként mennyire szívtam meg, hogy a Collector's Edition van meg, és így tuti nem fogom megvenni az Enhanched-et?
-
m4rc!
őstag
Enhanced Edition-ről van már vmi hír? Nyár közepe óta erre várok...
-
<cafat>
senior tag
ohh, kár
magyar nyelvű, magyar a szöveg, felirat, de nem magyar a szinkron
és azért kérdem h van e magyar SZINKRONOS verzió? -
<cafat>
senior tag
létezik ebből magyar szinkronos verzió?
(én nemtok róla semmit, csak hallottam h állítólag van)és nincs vmi progi ami megszünteti ezt az idióta nézetet? szal ami belövi a palit középre, mert engem negyon idegesít ez a féloldalas rpg nézet
a kattingatós meg... fujj -
válasz
FehérHolló
üzenetére
most olvasom csak
Ha ennyire ratyira sikeredett és ráadásul sok nem is befolyásolja a rendes játék menetetét, akkor nyugodtan várhattak volna vele addig amíg elkészül hozzá a szinkron, és esetleg valami úton-módon be tudták volna fűzni a játékba
szvsz 
-
<cafat>
senior tag
nagyon tetszik a game, csak kicsit nehezen boldogulok a questekkel
vki tudna segíteni h mit kell csinálni miután kikerültem vizime-be? -
Ma megvettem én is, a Collector's Editiont (tök jó, ajándék pólót is adtak hozzá
), de majd csak egy hónap múlva tudom ki- és felpróbálni, ugyanis akkor lesz a névnapom(június 27.), és akkor kapom meg. Addig pedig csorgatom a nyálam. -
Crytek
nagyúr
Azt lehet tudni hogy a közeljővőben megjelenő ráncfelvarrot verziót is kiadják majd szinkronosan??
-
Djuree
félisten
hello.
megkaptam a gémet de angol és így nem nagyon értem
valaki tudja honnan tudnám leszedni a magyar szinkron-felirat fájlokat? -
Z.m.Z
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Lehet kezdeni! Balról jobbra szeretem,hosszan elnyújtott nyelvcsapásokkal.
Amúgy megoldódott a probléma,mert találtam másik fórumot ahol segítettek,de azért még majd írok ide is csak,hogy ne unatkozzatok. 
-
FehérHolló
veterán
Vistám van, olvasni tudok, minden megy, csak pontosan úgy kell csinálni, ahogy le van írva. Általános iskola első osztály.
Nem fogom elmondani itt, amit leírtak neked a megfelelő helyeken. Onnét is bőven el lehet olvasni, ez itt meg nem az a fórum. Vagy mit vársz? A seggedet ne nyaljuk ki esetleg? -
Z.m.Z
aktív tag
Na ja........pont erre gondoltam. Ez a fórum sem változik képmutatásból jeles.
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani,hogy a nem bolti verzió miért fagy le Vista alatt 10 percenként? Előre is köszi!
És azt is,hogy nem kezdtek el a játékvásárlásról papolni. -
PPSH
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ja eleg gagyi hogy nincs szinkron.
es arra lennek kivancsi hogy ott mar 20-as szintel kezdtel akkor onnantol megy tovabb majd a jatek is?vagy visszarak 1-es szinture? 
-
macy
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szóval nem vesztettem semmit, hogy nem raktam fel?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Felraktam azóta.
Benne van a plusz küldetés (Prince of neutrality - vagy micsoda), de ótvar szar. Elnézést a kifejezésért, de erre nincs jobb szókapcsolat.
Története körülbelül 0, egy döntést kell benne hoznod össz-vissz. Harc szempontjából sem kihívás (hardon nem sérültem 20% alá, és csak 2 potiont használtam: cat és swallow - utóbbit csak azért, hogy ne kelljen aludni). A karaktereknek pedig nincs hangja, csak szöveg megy alul, ha bekapcsolod a feliratot, különben az sincs, csak tátognak. Azért egy szinkront igazán csinálhattak volna hozzá, ha már belerakják a hivatalos patchbe. -
Rém
tag
Én a pécsi hülye azért nem vagyok boltban vettem 4990 ért a gyüjtői változatot, mellette ott volt a sima változat annak nem változott az ára az 7990 volt.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Énmár leszedtem, de még nem sikerült felpakolni, egy darabig nem is fog asszem, belekezdtem a Crysis-ba
De ez a plusz küldi nem benne van az 1.3-as javításban? 
-
FehérHolló
veterán
Valaki tud valamit az 1.3-as patchről ([link])?
Próbálta már, changelog, új "küldetéseket" külön kell felpakolni, ilyesmik? -
Rém
tag
Akit érdekel, most az MM-ben a gyüjtői változat 4990, a sima változat ára maradt a régi.
Nem is kérdés, hogy ennyi pénzért melyiket kell venni! -
FehérHolló
veterán
Nem akarlak elkeseríteni, de én a választott szálon minden küldetést megcsináltam egy kivételével (tudta a fene, hogy ha teljesítem Siegfried temetős küldetését, azután rögtön jön a csávó a bankrablásos hírrel és nem lehet megcsinálni a csatornás Scoia'tael küldetést), és hardon 35 óra alatt végigjátszottam. 39-edik szintű voltam a végén, satöbbi.
A legnagyobb bajom a játékkal, hogy ha két skilled maximumra húzod, a többi pedig minimum hármas, akkor egy olyan brutális gyilkológép leszel a potionökkel (még hard-on is), hogy nem tud senki sem megállítani. Körülbelül act 4 elejétől kezdve nem volt semmi akadály, amit ne tudtam volna rutinlépésekkel átlépni.A történet előtt meg le a kalappal!
-
End-ru
aktív tag
Tudjátok, hogy az utolsó videoban ki hadonászik a két tőrrel? Tuti tudnom kéne, akkora a megdöbbenés kis főhősünk arcán

-
Apophis
őstag
Az új kiadásról (alapjáték + nagypatch + extrák) van már valami info? Elvileg áprilisban kéne jönnie.
-
skyboi
tag
Végül én is szert tettem a játékra. Nagyon szórakoztató, szerintem nagyon jól néz ki és az 1.2-vel a töltési idők se olyan borzasztóak. Úgy vettem észre, nagyon hálás a prociért, 3,6-ra húzott 6850-esen sokkal jobban megy, mint havernál az E6600on. Zavar engem is, hogy egy 2007-es játékban miért nem lehetett beépíteni V-sync kapcsolót. Oké, force-on-al megoldom, de más játékoknál az nem feltétlen jó. Viszont nagyon tetszett, hogy a videók profik és magyarul is van. A szinkron nekem kicsit fura, de meg lehet szokni. Nagyon az elején tartok és nem bánom, hogy közel 100 óra játékideje van. Egy ilyen programot érdemes gyáriban megvenni azt mondom, érződik rajta, hogy sokat dolgoztak vele. Itt a ph!-n 3ért is kapni angolt, 5 körül meg magyar 1x végigjátszottak. 5ezret nekem nagyon megért!
-
planb
csendes tag
Hi!
Szerintem se erőlködj, ezzel a konfiggal.
Nálam ez van: 3GHz prescott, 1 GB , x1600pro256MB
Ezekkel se megy olyan meggyőzően.Sőt a patch után el sem indul..... -
athomi
veterán
Egy 1.7Ghz-es Cerkától és egy FX5200-as vastól mit vársz? Ennél gyengébb játékok is megfektetik a konfigod.
Vagy egy új konfig, vagy elfelejtheted a játékot. Sztem találsz régi játékok közt hasonló stílusú játékot és nagyon lehet őket élvezni, igaz grafikailag bőven elmaradnak. -
Roba
tag
válasz
gyuri81
üzenetére
Üdv!
Jobb egérgombot megnyomod, kiválasztod az Nvidia megjelenítő sort, ekkor nekem beadja a monitorom nevét. Erre a sorra kattintva a videókártya adatai láthatók a klasszikus control panelben. Ha az újabbik control panel jön be, akkor a fölső sorban a nézetnél válthatsz klasszikusra. Teljesítmény & Minőség beállítások sorban a V-sync-et (függőleges szinkronizálást) engedélyezed. Egyszerű, menni fog.

-
sti10p
senior tag
Sziasztok! Sajna nekem nem nagyon müxik a game, feltoltam az 1.2-es pacht de baromi lassan tölt és a játék közben élvezhetetlenül szaggat és lassú. Nincs csúcskonfigom, de szerintem egy 1.7-es celeronnal meg egy 5200fx-el ez is el kellene mennie valahogy.
Levettem minden grafixot a minimumra de úgy is.
Valami mintha nem lenne rendben vele, a kilépés is vagy 5 perc.
Valakinek hasonló tapasztalata, vagy megoldása lenne e?! -
jozef11
csendes tag
Akkor senkinek sincs mentett állása amit eltudna küldeni?

-
planb
csendes tag
Felraktam! Most pedig újratelepítem az egészet
Valami elfingotta magát.De próbálkozom , mint a kiskutya! -
X Factor
addikt
Amikor még én játszottam vele, eleinte rengeteg problémám volt (értsd amíg nem jött 1.2 patch nem is tudtma vele 5 percnél többet tolni, mert elszállt), akkoriban böngésztem rengeteg fórumot stb... és ott is mások akik gyengébb géppel rendelkeztek pont ugyanaz volt a panaszuk mint neked, h. a kereskedőnegyedben már nem emgy jól pedig eddig... De hát a látványon látszik h. picit eseméydúsabb mint pl az első fejezet

Aktív témák
Hirdetés
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GMKtec G3 Plus Intel N150 16GB RAM + 512GB SSD WIN 11 Pro , garancia 2027.10.27.-ig
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

. Egyébként a végén már eléggé leegyszerűsödik a játék mert annyira erős lesz a karakter.
A The Witcher Enhanced Edition gépigényét tesztelték itt,
(én nemtok róla semmit, csak hallottam h állítólag van)
Ha ennyire ratyira sikeredett és ráadásul sok nem is befolyásolja a rendes játék menetetét, akkor nyugodtan várhattak volna vele addig amíg elkészül hozzá a szinkron, és esetleg valami úton-módon be tudták volna fűzni a játékba
szvsz 
Ford sajtreszelőről beszélt. Szó sem volt sündisznóról. Nézd meg jó kis film!
Amúgy megoldódott a probléma,mert találtam másik fórumot ahol segítettek,de azért még majd írok ide is csak,hogy ne unatkozzatok.