Hirdetés
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Szerintem sokan meg fogják venni pedig más fórumok alapján. Szerintem is megéri az árát. Előrendelés hogy megy? Utánvéttel kell fizetni? Vagy lehet előre kártyával? Már a megjelenés napján kihozzák telefonos egyeztetés alapján, vagy milyen opciók vannak?
Gondoltam előrendelésre én is, mert még elkapkodják az összeset első nap.
-
decibel
aktív tag
Már egy hónapja előrendeltem.

Sajna ez a sorsa a legjobb pc játékoknak is, pedig ha valami, hát a Witcher megérdemli, hogy megvegyék. Magyar szinkron, nevetségesen alacsony ár, és 10/10-es játék. No nembaj majd a következő rész konzol exkluzív lesz, ott tized ekkora a warez... -
Én is megveszem, az angol verziót csak kipróbáltam. Addig egész jól elleszek a Hellgate-el

-
-
Calibos
addikt
Mire boltba kerül a játék alig fogja megvenni valaki mert majdnem mindenki végig tolta már
Itt a fórumba én vagyok az egyetlen aki megveszi
-
wesker24
senior tag
Hello mindenki nem tudja valaki hol lehet találni egy szűz lány könnycseppjét ??
Vagy kinél lehetne esetleg érdeklödni ?? Kalksteintől megkaptam a farkaskór
ellenszerét de ahhoz hogy müködjön kéne egy szűz lány könnycseppje is !! -
macy
addikt
Felraktam a 169.04-es bétát, most egy hangyafingnyit jobb lett. Lehet én is megrántom a 3.2-es barcit.
-
trassher
addikt
én húztam egy keveset a procimon és meglepődtem mennyire lerövidült a töltési idő. a játékban már nem swappol szinte soha a kép és autómentéssel együtt is max 1-2,5 perc egy ki-be lépés valahonan/hová
-
macy
addikt
Kezd baromira idegesíteni. 6600GT--n, 1024-ben low beállításokkal a kereskedőnegyedben 10-15 fps. De van hogy 10 alatt. Valami nagyon nem jó. A templomnegyedben 30 volt.
-
PhilBrick
őstag
Nem, itt csak egyszer kell klikkelni, aztan ha lement a támadás, jöhet a következő. [bővebben link]A védekezés és kitérés automatikus, ha éppen nem támadsz, ezért nem fogy az életerőd.
-
rumos14
nagyúr
vigyázat, láma kérdések jönnek: szóval megvan a gém, egész jól megy az ős gépemen (P4 2,66ghz, 6600gt, 1,5Gb RAM) csak a harcrendszert nem értem igazán, szóval ez nem az az ezerrel klikkelgetős módszer a la Diablo és tsai? hanem?
ja és nemtom hogy a beszerzés forrása vagy mi miatt, de vhogy nem csökken az életerő, pedig ütlegelnek rendesen. -
PhilBrick
őstag
Senki sem találja...
Mindegy, én már befejeztem a múlt héten. Mediumon nagyon könnyű az utolsó harmad, majd szinkronosan nekifutok hardon is. -
macy
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nekem 1 giga van de szép lassan töltöget. Szerintem még a 2 is kevés neki. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a következő patch-ben próbálnak majd lefaragni a töltési időből.
Móló -
PhilBrick
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Hát, emlékezetem szerint a KOTOR jóval RPG-sebb mint a Jedy Academy. Ez lenne a kérdés? Akkor talán KOTOR de élvezetesebb harccal. Wow-ot sosem játszottam. Valahol az NWN, a Gothic3 és a Fable keveréke a játék. Erőssége a döntéseiden alakuló történet, ahol nincs egyértelmű jó és rossz oldal. Gyengéje a kicsit szűk térképek és a mégis rengeteg töltögetés.
-
sumdudum
tag
válasz
trassher
üzenetére
ígyál egy hóvihar lötyit vagy egy fecskét vagy mindkettőt és akkor még hardon is biztos sikerül jahh és a különleges anyagot tedd el mert egy ezüst pontot kapsz ha kikevered az italt amibe kell, ezt a könyvet asszem a boszorkány adja majd oda neked, ha megmentetted a falusiaktól, ha harc közben kifeküdne akkor csak elájult.
-
-
trassher
addikt
a nagy barna/piros kutya eliminálásának van valamilyen trükkje vagy csak gyakni kell mint a bolond? simán meglenne csak mindíg megkábul Geralt 1-2 sec-re és akkor sok hp-t vesztek.
-
Falatka
tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
PoP-ban nem te irányítod a kamerát, itt igen, de 3 féle kameramód van, választhatsz bátran. Egyébként PoP egy ugrabugra kaka, szar kamerával. Kár volt felhoznod, előjöttek a rossz emlékek, mikor saját magammal szemben futok és egy mozgó palló széléről kell elugrani úgy, hogy semmit nem látok, csak a "főhős"-t szemből. Ez már ok volt nálam uninstallra és soha még csak bottal sem piszkáltam többé azt a bithalmazt.
-
Falatka
tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ezt a játékot nem könnyű hasonlítani semelyik másikhoz.

Bár WOW-t nem ismerem, az vmi gyerekeknek való tápolós kocka akármi, amennyire tudom. JA vmi csittcsatt, az biztos nem ez, KOTOR-nál viszont fényévekkel jobb.
Inkább egy nagyon jó és új harcrendszerrel megáldott, nem agyonbonyolított, de izgalmas akció/RPG-nek mondanám, nagyon szép és hangulatos grafikával.
-
-
PhilBrick
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Demo nem létezik, a másik kérdést nem találtam.
-
wesker24
senior tag
válasz
Pityupoeta
üzenetére
Amugy sikerült megtalálnom mind a 9 szefirát már csak egy hiányzik !! Méghozzá a Ket-har szefirája !! Csak az nem tudom hogy hol van ??
-
Falatka
tag
Hát ez a topic elég döglött...

-
wesker24
senior tag
Hello nem tudja valaki hol vannak a szefirák ami a mágus toronyhoz kell ?? Már 6-ot megtaláltam de amaradék 4-et nem tudom hol van ??
Ven'h Gevrath Oth és a Kethar szefirája hiányzik már csak ??
-
MegalodonS
őstag
Letezik Demo ebbol a jatekbol ?
-
Haart
addikt
Na jó én elakadtam. Radovid a Zord al beszéltem de nincs semmi küldim amit követhetnék a térképen most kéne fölkeresni a mkusokat vagy a rend lovagjait de nem tudom hogy hol keressem. Valaki esetleg tudna segíteni
-
Falatka
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Látod, a rutinos csóka meg azt csinálta, hogy segített a kurváknak legyakni a rosszfiúkat, akik zaklatták őket, Carmentől nem vette fel a 200 orent, hanem egy 10 orenes virágcsokorért bármikor meghúzhatja bármelyik csajszit.( Az ilyen öreg kocka meg, mint én, amit megspórol a kurvákon, azt könyvekre b*ssza el.. :-D )
-
válasz
trassher
üzenetére
A 3 üstöt kellő gyorsasággal meg kell kongatni a varázslattal, amit az elején már megtanultál. A lényeg, hogy egy idő után abbahagyják a kongást, akkor előröl kell kezdeni. De ez benne van a küldetés szövegében, nem szereti a hangos hangokat a sáska. El fog szédülni, és akkor kell gyepálni

szerk: bocs, asszem 2 üst van, meg 1 harang vagy mi, de biztos hogy 3 valami és egyszerre kongjanak!!
-
Drizzt
nagyúr
Hmmm. A collectors is teljesen magyar lesz? A hozzáadott extra pár száz oldalas könyvek is?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
trassher
üzenetére
Én már nem emlékszem miről van szó, de biztos, hogy végezni kell vele? Mit mutat a minimapen a piros nyíl?
Játszottam megint egy picit a játékkal, mostmár biztos, hogy megveszem. Felteszem ennek lesz normális doboza, ha már 130 oldalas kézikönyv lesz. Csak jönne már ki.
Valahol lehet egyébként előrendelni kártyás fizetéssel, neten keresztül intézve a fizetést?
-
trassher
addikt
a sáskával az elején hogy kell végezni? bármit csinálok nem sérül
-
Haart
addikt
Nem tudja valaki hogy tudok növényeket leszedni. Valami herbalizmus skill kéne hozzá de azt hol tom megtanulni?
-
trassher
addikt
sikerült
-
trassher
addikt
sziasztok. épp most telepítem a játékot és arra lennék kíváncsi hogy az adataimnál látható konfiggal mit várjak, hogyan fut majd a game?
-
CounterBoci
senior tag
köszönöm a segítséget

-
sumdudum
tag
válasz
CounterBoci
üzenetére
ha soxor nyomod meg egymásután akkor megszakítja az ütést és a feje felett lóbálja a kardot mint ahogy írtad, próbáld ki hogy csak egyszer kattolsz az ellenfélre aztán mégegyszer amikor sárga lesz a kurzor..

eza Hóvihar nevű lötyi tökzsír..^^
-
macy
addikt
válasz
CounterBoci
üzenetére
Ne verd, csak nyomkodd a gombot
Így ni -
macy
addikt
válasz
CounterBoci
üzenetére
Egér ellenfélre, ha kard akkor nyomsz egy bel egeret. Ha tüzes kard, akkor megint nyomsz egyet, így kombózik.
-
CounterBoci
senior tag
emberek, hogy a jó életbe kell kardozni eme úriemberrel? tartja a feje felett a kardot, de az istennek se csinál semmit akár mit nyomok meg kattintgatok, az opsönzben meg pláne semmi utalás nincs az attack gombokra?
nem hittem volna, hogy ilyen hülye kérdést valaha is fel kell tennem, de eljött az ideje

-
macy
addikt
-
-
macy
addikt
Ez így nem lesz jó, nem tudom abbahagyni

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát egen erősen zsebbenyúlós kérdés lesz, de szvsz, mindenképp megéri

-
HaaS
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ahogy Jánoska is írja: valóban nincs köze az Oblivionhoz, ez egy egyszerűsített hack'n'slash, semmi köze az rpg-hez
! Ja lehet szintet lépni... hmm, elbizonytalanodtam... akkor mégis rpg... talán... de jó hír, hogy nem lépnek szintet az ellenfelek veled együtt, mint az Oblivionban... nincs idejük, ugyanis ha elég jó a reflexed, akkor két-három katt elég egy átlagos monsztának. Pirossal vannak jelölve, szóval könnyen észreveszed őket. A bossok már durvábbak... ott többször kell nyomogatni, és még inni is kell. Most jut eszembe, jobb klikkel spéci effektek vannak, baró.
Szerintem karácsonyra kérd Kolombusz, legalább nem a te pénzed bánja, ha nem jön be
. -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Semmi köze az Obilvionhoz hála istennek, azt Én se komáltam, ezt viszont egyenesen imádom, istenkirály jáccád csak jáccad, nem fogsz csalódni

-
(Kolombusz)
veterán
Az előzetesek alapján korrekt cuccnak tűnik, 7990 forint lesz, full magyar és az alapcsomag sem csupán a játékot fogja tartalmazni.
Meg is venném, csak félek, hogy nagyon hajaz az Oblivionra, azt meg nem szerettem. -
izé hozé, visszaszereztem a városba a cuccaimat, ugyebár kaptam egy csomagot amit be kéne vigyek a szőrös medve fogadóba, viszont ez nem volt a cuccok között a küldetés pedig aktív, akkor ez most egy bug?
vagy csak Én találkoztam ilyennel?

egyébként most a mocsárba aprítok, na az az eddigi legjobb hely tp gyűjtésre annyian vannak mint az oroszok, lehet végre hentelni
-
rohaggyon meg ez a játék már megint hajnal 4ig játszottam az este, kinyertem pókerbe a szemét a fél városnak, meghúztam vagy 2 kurtizánt(az összes pénzem elkurváztam)
, ez valami istenkirály
már látom a szomorú sorsom, kialvatlanság, hajnalig játék az asszony meg megöl
de hát ha istenkirály akkor nincs mit tenni 
-
Gyusz
őstag
Tegnap kipróbáltam a játékot, és leesett az állam. Utoljára talán a Vampire the Masquerade - Redemption volt hasonló stílusú, és kiváló hangulatú játék számomra. Ráadásul egész jól is fut, de ma még kicsit finomítani kell a beállításokon. A kamerakezelés engem speciel nem zavar és a harcrendszert sem olyan nehéz megszokni.
-
Drizzt
nagyúr
Lehet valahogy billentyűzettel kardozni?
-
jozef11
csendes tag
Helló tudtok mondani egy címet ahhonan letölthető a magyar szöveg a játékhoz?
Előre is thanks! -
Mozso26
senior tag
Kérem szépen valaki világositson fel hogyan lehet betenni a magyar feliratokat.
Amugy a game nagyon jonak tünik csak a harcrendszer furi, a Goethic 3-ban ez sokkal jobb volt.
Aktív témák
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mennyi memoria kell ennek a jateknak ?
érdekes hogy az előre renderelt videók is képesek swappolni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szerentem ma este sem lesz másképp, max annyira, hogy játszhatok reggelig, holnap nem lesz meló
? Mesélj!