Hirdetés
Aktív témák
-
frizso
senior tag
Igen van!
Már a második fejezetben is lehet találni egy kardot! (lehet hogy van több is, de én csak egyet leltem ami kiemelkedett a többi közül!
Witcher kardokat tudsz kováccsal készítetni!
3 meteorit kő kell hozzá! Javaslom 3 egyszínűből csinálltas (piros és kék van), mert akkor kapsz némi plusszt is! Az ezüstkardod meg rúnákkal lehet turbózni, abból is három kell és a kovács rávési neked.
Kb ennyi
Itt többet is megtudsz nézni -
Zorc
tag
Üdv.
Van valami kmolyabb kard vagy fegyver a játékban.
Most kezdtem a 3. fejezetet.Egy páncélt vettem már 5000 orenért. -
frizso
senior tag
A harmadik fejezetben lehet megszerezni a második képet Shaniról vagy Trissről!
Sajna egyszerre csak az egyikről, mert szerelmet vallasz neki és utána jön az akció! Azza ők vallanak szerelmet, Teneked meg döntened kell, hogy akarsz-e családot vagy nem???Nekem megvan mindkét kép!

-
r4Zzyee
csendes tag
ciao!
1.2-es patch műtét után gamma menüjében a köv. képpel kínál meg a gép: [link] vmi ötlet, tanács, javaslat?
-
Roba
tag
Sziasztok!
Amikor Adda hercegnővel vízszintesbe helyezkedtem, akkor leesett a farkasmedálom a földre. Ennek későbbiekben milyen jelentősége lesz?
Észrevettem, hogy a tűzsebzés után azokat az elleneket is meg tudom sebezni erős stílusban, melyeket tűzsebzés nélkül csak gyors stílusban tudnám (too fast), pl. Bestia, szúrcsohó, stb.Köszi.
-
kerlac
őstag
nem tudja vki mi lehet a probléma? bevezető után elég érdekes képernyővel indul, ahonnan nem tudok továbblépni, bárhova kattintok...
kiírja, hogy undefinied Guil Live Witcherbutton 4-szer, de semmi, kép sem látszik...
egyébként magyar verzió és enm gyári...
-
Balinov
titán
válasz
Janoska26
üzenetére
CriticalHit-nek: magyar verziót próbáltam peccs nélkül,2GB ram-mal volt kb 5 perc,mire a prológban betöltötte a pályát (nem intro,anim,hanem pálya). Már,már Gothic3-as töltési idő!. 1.12-est feltettem és idáig rövidült a betöltés.Annál a résznél vagyok,hogy azt a sáskát kell legyakni és ott tudtam lemérni a rövidülést.Tovább a helyszínváltás töltési ideje is rövidebbnek tűnt. Mentésnél nem figyeltem,bevallom.
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
az 1.2-es állítólag igencsak lerövidítette, én még nem próbáltam mert most pakolom össze az új technikát

-
CriticalHit
addikt
A patchek javítottak valamit a töltési és a mentési időn?
-
csaabz
őstag
Találtam 1 oldalt, ahol meg lehet nézni az összes nénis képet és láttam; Trissről, Shaniról 2-2 kép van. Mikor is lett volna alkalmam a második eksönre?
Meg azt hiányoltam, h a végén nem lehetett kicsit visszamenni a városba, jópofizni a néppel,pénzt költeni, meg vízbefúltakat öldösni
és ha már a letelepedős-családalapítós válaszokra kattintottam mindig, tényleg vmi ilyen befejezést vártam volna.Ja, nem raktam össze a hollo páncélt, mert nem engedett vissza a gáthoz a kovácshoz...
Jön második rész? Várjuk!!
Remélem kicsit jobban lesz optimalizálva...
-
csaabz
őstag
Megoldódott..
Végig is vittem, (35-ös szint) nagyon tetszett...rpg ennyire még nem foglalt le.
Kicsit hiányoltam a végén vmi Shanis videot, vagy vmit, amiből kiderül, mi lett velünk...
Mindegy, respect a készítőknek

-
csaabz
őstag
Köszi!
Most van 1 másik, komolyabb problémám is.
A 4. fejezetben járok és elakadtam. Nincs vodián pap. Mikor megérkeztem a szigetre, egyszer beszéltem vele, azóta nem láttam. Megöltem azokat a lényeket is, amik zargatták, de semmi. Vkinek ilyen probléma?
A többi küldit szerintem akkor lehet megcsinálni,ha ezen túlvagyok.
Pl beszélnem kell Danelionnal (vhogy így írják) oda megyek hozzá, de semmi újat nem mond. -
csaabz
őstag
válasz
Dre_Powell
üzenetére
Ismerős...

-
csaabz
őstag
Vizimában a városházán az írnoknőnek mit kell vinni, hogy...őőő...szóval tudjátok...

-
Drizzt
nagyúr
válasz
Dre_Powell
üzenetére
Ti ilyen időmilliomosok vagytok? Én megvettem megjelenése napján, de még nagyon messze vagyok az első végigjátszás végétől is.
-
frizso
senior tag
-
Drizzt
nagyúr
-
frizso
senior tag
Még a legnehezebb fokozaton sem gáz a csata!
Nekem eddig csak az első fejezetben lévő bestia okozott kis gondot azóta mindenki csak hullik körülötem
És már a 3. fejezetben vagyok. Igyekszek minden küldit megcsinálni.
Már vannak extra fegyvereim is amelyeket elrejtette helyeken leltem.A harc kifejezetten jól meg van oldva, iszonyt milyen combo-kat lehet lenyomni, a gólemen teszteltem kicsit a tudásom.
Elismerésem a gyártóknak
-
Mozso26
senior tag
te kis hableány...Több fps-el kéne játszanod!
Az is lehet h mivel kerülöd a harcot ahol lehet, nem fejlödsz elég gyorsan. Én amugy elöször a tüzes izémet fejlesztettem,utána az eröt inteligenciát...stb...végül a kardokat. Viszont szerintem érdemes az ezüst pontokat minél elöbb a kardokra tenni mert nagyobb és látványosabb kombokat nyom le a kis Riviai Gerart. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Dre_Powell
üzenetére
Az a legfőbb bajom, hogy rámcsapnak 5-t, aztán szevasz. A kardokon is van amúgy elég sok pont, de ezüstöt nem tettem egyikre sem, meg ahol lehet kerülöm a harcot, ezt a részét felőlem ki is hagyhatták volna a játéknak, harc helyett inkább megnéznék egy rövid átvezetőt, aztán kész.

-
Dre_Powell
tag
csabz: szedd le ezt a vista javítást: Windows6.0-KB940105-x86.msu (google!!),
legújjabb vga kártya drivert, majd 1.2 patch witcherhez, nekem ezután jóval kevesebbet lépett ki. Nem tudom, hogy számít-e a sorrend, de én így csináltam.Drizzt: szentem meg is válaszoltad a kérdésed. Az aardnál rontottad el. Kb. kevesebb, mnti a pontok negyedét raktam a jelekre. Főleg az erőt, ügyességet, kitartást, inteligenciát fejlesztettem, emg term. a kardokat, és így legnehezebb fokozaton mocsárban a toronynál lazán kinyírtam volna azart meg a profot... (ha engedte vonla a játék
)Am nagyon durva.....telejsen másképp jutok el a főbb célokig, mint az első alkalommal.
Tiszta fan lettem...
-
Mrdevil
addikt
Sziasztok.
Mitöl lehet az,hogy néha szabálytalan idöközönként kilép a játék.(witcher.exe hibát észlel és leáll)?
Oprendszer vista32bit,witcher patch 1.2.
Köszi. -
csaabz
őstag
Hi!
Eszméletlen jó ez a játék és nagyon tetszik,h le van fordítva magyarra.
Sokan problémáztak,h minek egy játékot lefordítani, anélkül is végig lehet játszani.
Na de 1 rpg egészen más! Tele van szöveggel és pl én marha lusta lennék fordigatni. Nem azt mondom,h rossz vagyok angolból, csak inkább lusta...Ja és istenítem ezt a játékot úgy,h eddig nem is játszottam rpg-kel..

-
Drizzt
nagyúr
Na végre megvolt a Shani kártya.
Viszont eddig a legjobban lemodellezve szerintem a kékszemű lány van, az nagyon élethű, mind a mozgás, mind a felépítése. 
Viszont én easy-n is szopok nagyobb csatákkal, mit cseszhettem el a fejlesztésekkel?
Mondjuk minden pontot az aard-ra raktam mindig. -
Mozso26
senior tag
válasz
Dre_Powell
üzenetére
Kircsi
Nem nyirtad ki amikor ki lehetett volna és ezért segitett neked.Azért tényleg nem semmi ez a játék.
-
Dre_Powell
tag
a játék végén egyáltalán nem berengart öli meg
de én már leírtam h szerintem kit öl meg..
am én nem öltem meg akkro amikro meglehetett, ezért azar javed elleni harcban segített, de sajna ott meg is halt -
frizso
senior tag
válasz
Dre_Powell
üzenetére
Én kezdetek óta a legnehezebb fokon játszok, de ilyen híbákat nem tapasztaltam!
Nekem minden megy rendben, a kard az ütések végén átvált pár tizedmásodpercre sárgára aztán, ha eltalálod a megfelelő pillanatatot, akkor jöhet a kombo
Bár igen nehéz eltalálni, de már egész jól megy 
De nekem soha sem lángolt a kard, csak kékről átvált sárgásra -
frizso
senior tag
B@szott jó ez a game!!!!!
Legjobban a nők tetszenek benne (csak a párom meg ne tudja)
Már vagy 10 nőt lefektettem, de vannak akik nem akarnak kötélnek állni, de remálem ők is behódolnak majd
-
deniro2
senior tag
válasz
Dre_Powell
üzenetére
Teszel rá egy bronz pontot.

-
deniro2
senior tag
válasz
Dre_Powell
üzenetére
Lehet, hogy még nincs meg a herbarizmus képzettséged.
-
Mozso26
senior tag
válasz
Dre_Powell
üzenetére
Holnap dálutánra megnézem neked.Már én is végig toltam a közepes nehézségi fokon.
-
Dre_Powell
tag
elkezdtem újra játszani az elejétől, legnehezebb fokozatban. Változás a közepeshez képest, hogy harc közben itt már nem változik át a kard lángoló karddá, amikor össze fűzhetőek a támadások.
Viszont vmi nem jóó nem tudok gyűjtögetni, növényekből. Át sem változik a nyíl amikor ráviszem. Tapasztalta már vki ezt a hibát? Vagy mi ez vmi extra nehezítés? Így meg sem lehet csinálni.
-
ChromeX
addikt
ma sikerült kipróbálnom a witchert, nagyon tetszett sajna nem maradt nálam a játék mert elvitte a haverom de nem sokára visszahozza és akkor nem egyszer fogom végig tolni. tényleg 90 óra játék idő
? -
blackets
csendes tag
Hogyan lehet a bort elvinni a sírásónak,hogy ide adja a hullát
itt nem tudok tovább jutni.[link] nekem ez az oldal segített.
üdv
lackets -
Mozso26
senior tag
Igy néz ki egy hös Witcher!
-
Mozso26
senior tag
SPOILER
A legvégén a videoban kit is öl meg a witcherkém?

-
blackets
csendes tag
Itt találhatjátok a végigjátszást. http://witcher.extra.hu/
-
blackets
csendes tag
Figy!!! Hogy lehet megszerezni a(z) Axii-t már legyűrtem a Gólemet is.
-
Dre_Powell
tag
ahh.....rengetek hibája van ennek a játéknak.... DE

végig toltam, és eddig ezen kívűl kb. 3 játék volt ami 10 év alatt így letudott kötni. Volt 1-2 unalmasabb rész is, de ez így volt tökéletes. A végén mondjuk elbírtam volna még képzelni egy jelenetet, amiben találkozik Berengarékkal....de lehet megvotl az oka annak ,hogy ez nem került be, az a mutáns azért érdekes volt ott. Talán vmi érdkes foyltatás......hm...
Várom már, mnit egy gyerek. 
Szerintem végig játszom még 1x, teljesen más döntéseket hozva, kíváncsi vagyok.
-
zed1983
őstag
Sziasztok!!!
Ez a játék a legnagyobb

Wide-os monitorral játsza ezt valaki?
Mert én elkezdtem 1280*1024 -ben és most veszek egy wide-os moncsit...csak az a kérdés, hogy 1440* 900-ban lehet játszani???
-
Mozso26
senior tag
Figyu, az normális h mikor visszatérek vizimába mindenkit apritanom kell. A másfajuakat is és a rend lovagjait is.
A másik hogy még itt a 4.fejezetben szo volt egy páncélrol amihez kell a tündék költeménye a kriptábol. Nos én két kriptát fésültem át vagy 3* de semmi , nem találtam meg.

-
LK
addikt
Meg sem bírtak sebezni. (Igni ezüst pont szinten maximon van) Szarrá égettem mindet. Háromszor körberohantam őket,aztán annyi. És méreg még nem is volt a pengén.A 40 db Salamandra nehezebb volt.Dagonnál még egy 100lábú is nagyobb kihívás.
-
Mozso26
senior tag
Srácok mi kell a dijnyertes tehénnek? Nem hajlando követni, pedig már nagyon szeretném feláldozni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Thrawn
félisten
Ha megjelenik a kard ikon, akkor a witchered sikeresen elkezdte a támadást. Egy kis idő múlva felfénylik a kard, majd még erősebben világít. Na ekkor kattints megint a bal gombbal és már megy is a combo. Könnyű megszokni, mindig ugyanolyan ütemben világít a cucc
Ha az első kattintásnál nem jelenik meg a kard, akkor elhibáztad az első ütést. -
Balinov
titán
-
PPSH
őstag
hi emberek lenne egy kerdesem:a jatek DX9-es vagy Vista alatt DX10-be vallt?mert neztem x64-es Vistan es mintha azon csicsasabb lett volna a graf?
sot meg talan jobban is futott

-
kisa8800
tag
[MODERALVA]
En tudok egy megoldassal szolgalni. Olvasd el az Alapelveket, es vedd meg az eredetit![ Módosította: tiv83us ]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

amugy en 38 majdnem 39-es szintel toltam vegig.kinek mekkora volt a max szint amit elert?
Mondjuk minden pontot az aard-ra raktam mindig.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt lenne jó tudni, a magyar szinkron melyik alapján készült.