Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Aktív témák
-
Sziasztok!
A játékban van bloom? Ha igen, akkor hol lehet kikapcsolni? A demóval játszok épp és a többi hasonló gépigényű játékkal ellentétben, elég alacsony az átlag FPS
-
Drizzt
nagyúr
Hmmm... Kereskedőnegyedben már be bír szaggatni rendesen, meg swappel is. Szerintetek elsősorban a 320-as Vram, vagy a 2 giga system a kevés neki?
-
törölt tag
-
Thrawn
félisten
válasz
X Factor
üzenetére
Nálam 1280x1024-ben van, alapból beállította a legmagasabb értékeket hozzá. Az AA-t és AF-et visszavettem. Az 1.1-es patch feltelepítése után a kép kb 2 mp-ként 'megtorpan', ez az 1.2-vel sem változott
Ma tettem fel a 7.12-es Catalyst-ot, semmi változás. 2 GB ramom van, de lehet beleteszem azt a maradék 1 GB-ot is 
-
Drizzt
nagyúr
Ez a kép is nagyon Vicseres, mit nem mondjak.

Karácsonyi kártya -
Drizzt
nagyúr
Lol, Kalkstein jegyzetei a szószedetben. Elég vicces megjegyzései vannak Geraltnak, könnyezek a röhögéstől.

-
deniro2
senior tag
Kurvajó az 1.2-es peccs, a töltési idők simán feleződtek.
Egyebet még nem vettem észre, de ez nagyon pozitív, házba be, házból ki simán fél perc alatt, ami az eddigiekhez képest gyönyörű. -
Drizzt
nagyúr
Bréking nyúz: az új peccsel is kilép a játék, olyan 3 óra után, XP a rendszer.
-
Drizzt
nagyúr
Wooohooo, a mocsárban már nálam is kimondottan szaggat a játék. Játszhatónak azért játszható, nem fps.

-
Drizzt
nagyúr
Érdekes, amikor először elindítottam a játékot, olyan volt, mnintha a sebesség kétszeresre lenne állítva, ez ment is egy ideig, így elég gyorsan odaértem mindenhova, de miután meghaltam ez elmúlt. :S Mi lehet ez?
Egyébként a töltés annyival lett gyorsabb, hogy végre nem felejti el a memória a korábbi helyszíneket teljesen, szóval visszatéréskor nagyon keveset tölt, de első belépéskor is picit kevesebbet. -
dante3
addikt
1.2-es Változtatások
======================================================Javított játék- és szöveghibák:
- Alina már otthon lesz, mikor otthon kell lennie (4. Fejezet).
- Hitveskönny főzet javítások.
- Kinyitható ajtók a mocsárban (5. Fejezet).
- A manufaktúrában lévő alkimista már odaadja a tárgyakat Geraltnak (3. Fejezet).
- Javítottuk a Mezőn összegyűjthető tárgyakat (4. Fejezet).
- Kijavítottuk a Kísértetházban eltűnedező ellenséget (2. Fejezet).
- Alvin mindig a megfelelő helyen jelenik meg (1. Fejezet).
- Szövegjavítások minden nyelven.Javított kódhibák:
- A töltési idők rengeteget javultak!
- Sokkal gyorsabb lett a mentés!
- Számos módosítással javítottunk a játék stabilitásán.
- A töltés csíkon nem lesz több vörös négyszög.
- A küldetések nyomon követésén is javítottunk.
- Ha szűk helyeken hajtasz végre kegyelemdöféseket, a kurzor nem zavarodik meg többet.
- Geralt halálával nem zavarodnak meg a küldetések.
- Javítottuk az automentések mechanizmusát.
- Javítottunk a mentésken is: néha sallang információ is bekerült.
- A játék nem végez majd automentést, ha Geralt olyan állapotban van, hogy nem tud beszélni (leütve, stb...). Ha mégis mentene a játék, akkor a történet hátralévő részében Geralt egy szót sem szólna. Ijesztő, mi?
- Többé nem támadhatsz meg semleges nem játékos karaktereket a sorozat második támadásával, ha az első támadás egy szörnyet ért.
- Dandelion zenéje nem fog visszhangozni.
- A játék nem tud mit kezdeni a sérült mentésekkel. Ha ilyet próbálsz betölteni, visszakerülsz a főmenübe.
- A motion blur vizuális effektus nem marad bekapcsolva, ha a Hóviharnak elmúlik a hatása
- Az elesett ellenségek kezéből többé nem tűnnek el a fegyverek.
- Nem jelenik meg sokszorozva a fű, és az apró kavicsok.
- A Striga már nem tudja megsebezni a játékost, ha nagyon távol van tőle.Javított művészeti hibák:
- Néhány pályának javítottuk a dekorációját.
- Javítottunk a bargesztek támadási animációján.
- A “fekete operatőr” nem lesz jelen bizonyos átvezetőkben. -
dante3
addikt
Kijött az 1.2-es javítás!
[link] -
X Factor
addikt
-
deniro2
senior tag
Kis segítség a kovácsoláshoz:
Steel / Meteorite Sword
=======================B = BLUE
R = RED
Y = YELLOWDMG = Damage +%
PA = Crit Pain +%
ST = Crit Stun +%
PH = Crit Precise Hit +%
DA = Crit Disarm +%
BL = Crit Bleed +%+-----+-----+----+----+----+----+----+
| | DMG | PA | ST | PH | DA | BL |
+-----+-----+----+----+----+----+----+
| BBB | 00 | 45 | 00 | 00 | 20 | 00 |
| BBR | 5 | 16 | 00 | 00 | 00 |00 |
| BBY | 8 | 35 | 00 | 10 | 10 | 00 |
| BRR | 20 | 10 | 00 | 00 | 00 | 00 |
| BRY | 13 | 20 | 10 | 00 10 | 00 | 00 |
| BYY | 00 | 30 | 00 | 20 | 20 | 00 |
| RRR | 40 |00 | 00 | 00 | 00 | 30 |
| RRY | 28 | 10 | 10 | 10 | 00 | 00 |
| RYY | 21 | 20 | 20 | 20 |00 | 00 |
| YYY | 24 | 30 | 30 | 30 | 30 |00 |
| | | | | | | |
+-----+-----+----+----+----+----+----+Silver / Rune Sword
===================E = EARTH
M = MOON
S = SUNDMG = Damage +%
BL = Crit Blind +%
IC = Crit Incineration +%
KD = Crit Knockdown +%
PH = Crit Precise Hit +%
SS = Increase to silver sensitivity+-----+-----+----+----+----+----+----+
| | DMG | BL | IC | KD | PH | SS |
+-----+-----+----+----+----+----+----+
| EEE | 45 | 00 | 00 | 75 | 00 | 00 |
| EEM | 30 | 00 | 00 | 75 | 00 | 15 |
| EES | 30 | 50 | 00 | 25 | 25 |00 |
| EMM | 30 | 00 | 00 | 75 | 00 | 30 |
| EMS | 15 | 25 | 25 | 25 | 00 | 15 |
| ESS | 15 | 25 | 00 | 50 | 50 |00 |
| MMM | 00 | 00 | 00 | 00 | 00 | 45 |
| MMS |00 | 25 | 25 | 00 | 00 | 30 |
| MSS | 00 | 50 | 50 | 00 | 00 | 15 |
| SSS | 00 | 75 | 75 | 00 | 00 | 15 |
| | | | | | | |
+-----+-----+----+----+----+----+----+ -
frame>24
addikt
Az a véleményem, hogy kattintsatok rá a főmenüben a CREDITS fülre, és hagyjátok kibontakozni az ottani zenét! Eleinte is megfogott a game zenei világa, de a credits-mjúzik...
-
X Factor
addikt
Ha rákeresel google-ban h. "witcher vista crash" lesz pár leírás h. elviekben mik segíthetnek, én tényleg mindent kipróbáltam és semmi sem vált be, ugyanúgy cirka 30perc alatt egyszer tuti fagy ha egyaltalan hajlando állást betölteni. Nem marad más mint várni az 1.2-őt. Pedig úgy tolnám

Az alapvető probléma vista alatt ha jól tudom pont a mem kezeléssel van, miszerint 2 gigánál többet nem tud kisoztani virtulais címzésre, és ha játék alatt erre sor kerülne akkor szokott kifagyni, főleg töltéseknél.
-
Drizzt
nagyúr
Hát, nehéz minősíteni a magyar verziót, pont a legelején vannak a legszarabb hibák, aztán idővel egyre egyenletesebb lesz a színvonal, néhol nagyon el van taléálva, pályatöltés után néha nekem is kilép, de ezt nem tudom magyar sajátosság-e.
Ma Witcher-pólóban voltam vizsgázni. Delaza...
-
brownus
veterán
mamaszita nem engedte hogy megvegyem
aztat mondta,előbb játszam végig a homm legújabb kiadását, meg sajna rákattantam arra a fránya hl2 e2-re, szal ha mindkettővel végeztem jöhet a witcher. kérlek benneteket üssetek meg
és egyébként milyen a magyar változattal játszani?

-
deniro2
senior tag
Vajon azért nem lehet elérni a hivatalos oldalt, mert kijött a pecs?

-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Tényleg, ha azt írja egy főzetre, hogy azt meg ne igyam, akkor az azt jelenti, hogy tudja már a Witcher, hogy az téves keverés volt?
-
ugux
tag
egy ismerősömnél volt ilyesmi azt hiszem...ha új Catalystot tettünk fel a 9800Pro karihoz, akkor behalás volt, nem ment rendesen, ahogy te is írtad...Sajna megoldást nem tudok, a régi driver lett visszatéve.
Catalys-t letöltésnél van több fajta csomag, bár asszem csak plusz progikat tartalmaz a nagyobb méretű, de hátha az segít... vagy nem?? -
Dagaddt
aktív tag
És nem hallottál rajtam kívül még olyanról akinek gondja lett volna a 7.10es vagy a 7.11es Catalystal???
Én ha felteszem a tizest mindennek annyi! Akkor a DxDiagban a Direct3D tesztnél már kibukik a gép! És semmi sem megy ami hardwareos 3D-t használ mnden kilép Directx hibaüzenettel!
A 7.5 össel meg minden OK!
(Legújebb DX9.0c)
-
Dagaddt
aktív tag
Ezek szerint a konfigommal nincs baj!
És az Vajon mitől van hogy nem tudom felrakni a 7.11es Catalystot. Sőt A 10est sem teszem fel mert bár azt tudnám, de nálam nem jól műkszik! Beszarik az egész gép és 3D-re nem lessz képes!
A 7.11et már fel sem tudom rakni, de ha leszedek mindent és mondjuk felteszek egy 7.5öst az műkszik!
Azzal minden OK!
Erre tud valaki magyarázattal szolgálni!?Csak mert olvastam hogy új Drivelekkel megy csak a Játék! Bár azt is hogy elvileg semmilyen régebbi AMD-t nem támogat ! Ennek ellenére a Fórumban már olvastam olyat akinek Bartonnal megy!
-
Dagaddt
aktív tag
Egycerűen nem indul!
-
Dagaddt
aktív tag
Sziasztok!
Vajon nálam miért nem megy a game? Mert Bartonom van? Ne hogy má ne menjen egy 3200+on!
Segítsetek! -
Drizzt
nagyúr
Jéé, sikerült véletlenül egy fűzfát kikevernem.

-
RexpecT
addikt
Nah szereztem még 1 Gb Ramot , így már sokkal gyorsabban tölt be.Sztem majd megszerzem a teljes játékot
! -
kissdvd
csendes tag
Ok!
Kösz a választ

-
kissdvd
csendes tag
Hi!
Olyan kérdésem lenne, hogy a crypt-ában (Első fejezet) hogy lehet a pirosan karikázott részhez eljutni, mit kell tenni. Mert egy folyosot felfedeztem de előtte kőtörlasz van.
-
LK
addikt
Köszi,ki is próbálom! Remélem a witcher kardra is rá bír tenni egykét dolgot!
-
LK
addikt
Sziasztok! Lenne egy láma kérdésem. Kardot akarok csináltatni. A Kovácsnál a különleges dolgokkal foglalkozó törpnél a kalapács ikonra klikkelek,és előjön a bolt felirat. Most oda kéne beraknom a 3 követ és a kardot? Vagy hogy a fenébe kell csináltatni???? Nekem nem kínál fel más lehetőséget.
-
-
X Factor
addikt
1.2es patchről vki tud már vmit?
-
Atlantis
veterán
ktomek: Ezt sürgősen fejezd abba!!!
-
tegyétek csak fel nyugodtan 1280*1024-be, nem lehet észrevenni a különbséget, max butítsatok le valamit helyette ha mégis, de sokkal-de sokkal szebb úgy a játék

Én pl az AA-t vettem vissza asszem 4x-re, de így is gyönyörű volt az egész, meg visszavettem az állatok számát a francot se érdekli hogy hogy futkosnak a csirkék
-
ugux
tag
válasz
frame>24
üzenetére
hát nem tudom, érdekes a minimum azért, mert az adataimnál ott a gépem leírása, és nekem is akadt elég sokszor...Főleg a kereskedőnegyedben. 1024, AA2x, AF8x, 1-2 dolog maxon, 1-2 dolog közepesen.
Köszi a válaszokat a kard és a páncél ügyében, ha lesz időm kipróbálom.
A kard körül nem ólálkodnak Vivernek??? -
frame>24
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
mondjuk itt kicsit meglepődtem:
- elolvastam a readme-t és írja is, h az enyémnek megfefelő vid.kártyákhoz az ajánlott beállítás medium.("for X16xx-series cards") - és így is van, high-on akad (nem csak az ingame video), pedig fos monitor miatt csak 1024-re van állítva. (noAA, AF=4)
ennyivel jobb lenne az AMD?
- amúgy 6. szint, Vizima "külvárosánál" járok, max. nehézségen - így izgalmas! -
ugux
tag
visszatöltöttem egy régebbi állást, hátha megtalálom a kardot, de nem volt sehol...
Csak a hulla meg a tűzhely meg a kis viskó. Lehet hogy olyan ez a game is mint a diablo volt random generálja a megtalálható tárgyakat? 
Egyébként volt valami ehhez a "Kis tanya" nevű helyhez tartozó küldetés?Én speckó kardot egyedül a 2. actban a mocsárban fent a vivernek-nél találtam. (az a barbárkard szerű)
-
gondolom ez majd kiderül a második részben
Egyébként így hogy ilyen vége volt lesz alap a folytatásra, mondjuk pl az is lehetne, hogy mivel elszabtam egy tesót, fellázadnak ellenem a többiek is, és a végére ki tudja, talán Rivai Geralt lesz az utolsó a falytájából, és elnyeri azt amit akart, a nyugalmas életet, lehet éppen Trissel....

-
ugux
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
a fene, akkor azért kihagytam 1-2 dolgot....
akkor meglehetett volna a panzel is, csak nem tudtam mire jo az a kalauzkő...olyan amugy több helyen is volt, de nem csinált semmit...
A fogorvosnak meg vagy 6 féle fogat vittem köztük a bunyósét is, de még valami hianyzott neki szoval nem adott kardot...kár hogy nem irta konkrétan hogy mi kell neki ugy konyebb lett volna...
A páncéltól amúgy változik a witcher kinézete??A kardokat meg nem a konkrátan a játékra értettem, hanem úgy, hogy:
A játékban megcsinálták hogy különböző képpen sebzi az embert vagy a szörnyet az ezüst vagy az acél kard...de ha belegondolunk az életben enek semmi értelme, mert tök mind1 miből van a kard, csak erős, éles és helyes legyen, aztán az ember kifekszik tőle...erre mondtam hogy jobb lett volna ha csak ezüst van és kész...így már érted???
Aktív témák
Hirdetés
- BE QUIET! Dark Rock Pro 4 Processzor hűtő
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem mintha kár örvendő lennék:$

Ma tettem fel a 7.12-es Catalyst-ot, semmi változás. 2 GB ramom van, de lehet beleteszem azt a maradék 1 GB-ot is

Egyébként így hogy ilyen vége volt lesz alap a folytatásra, mondjuk pl az is lehetne, hogy mivel elszabtam egy tesót, fellázadnak ellenem a többiek is, és a végére ki tudja, talán Rivai Geralt lesz az utolsó a falytájából, és elnyeri azt amit akart, a nyugalmas életet, lehet éppen Trissel....