Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
válasz
irhejja
üzenetére
Anno mondták nekem néhányon, hogy készüljek fel a ronda grafikára. Hát tökre meglepődtem a játékon. Alapbeállításokat használtam a mocsárig. Aztán ott kicsit zavaró volt a látótáv, mivel előttem bukkantak fel a fák, bokrok, nem lehetett látni a menekülési útvonalakat. Ott felnyomtam mindent maxra. Sokat nem változott a játék, kicsit élesebb lett a kép, de a látótáv szépen megnőtt. Bár hozzáteszem azt is, hogy mindig elámulok azon, hogy a prince of persia első részének milyen szép grafikája van egyes helyszíneken.
(#2059) Creative997: Engem csak Shani mamája zavart. Olyan szívesen kinyírtam volna, állandóan kidobott. 3x kellett bemennem néha, hogy beengedjen... Szerencsére a kissrác átvette a helyét. Ő legalább nem kérdezősködik.
Ha már a karaktereknél járok, elég beteg emberek vannak. A fejlesztők itt kiélték a vágyaikat rendesen. Pl. ott van a mocsaras emberevő manusz...
Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest