Hirdetés

Aktív témák

• Rony949

őstag

válasz Archttila #2092 üzenetére

Először is fuck you! Nagyon irigy vagyok most rád. :)

Másodszor: Nyugodtan kezdd el hardon. Én először normálon játszottam ki és egy-két résztől eltekintve gyerekjáték volt minden. Az eleje kritikus lehet, sokan ott adják fel és szarozzák le a játékot, de ha túl vagy az elején, onnantól nincs megállás. Na meg őszintén szólva (és másodszori végigjátszásra) nem olyan nehéz a hard fokozat, úgyhogy szerintem próbálkozz meg azzal.

Ha megcsinálsz közel minden egyes mellékküldetést, akkor nem nagyon lesznek anyagi problémáid, viszont ettől eltekintve figyelj oda a pénzedre, mert (főleg az elején) gyorsan elfogyhat. Tanulj meg takarékoskodni!

Ments rendszeresen! Sajnos a játék motorja már 2007-ben is elavultnak számított és bizony képes kifagyni vagy bebugzódni. Szerencsére a 40-50 órás végigjátszásomnál erre nem volt példa pár alkalmat leszámítva, de biztos ami biztos. (aki már otthon van az RPG-kben azok már alapból gyakran mentenek megszokásból, ha te is ilyen vagy, vedd úgy hogy meg se szólaltam)

Köbö most ennyi jut eszembe. Jó szórakozást! Fogalmad sincs hogy mekkora kalandba kezdtél most bele. :)

Aktív témák